Review: Moneta-markten die het voor handelaren gemakkelijk maken om te profiteren van de stijging van aandelen / crypto’s in 2020

Van alle dingen die we in 2020 niet hadden verwacht, neemt de plotselinge stijging van de aandelen- en cryptomarkten de eerste plaats in. Het is verrassend om deze markten als nooit tevoren te zien groeien, vooral toen duizenden bedrijven begonnen te worstelen met tientallen miljoenen mensen die als gevolg van de pandemie werkloos waren geworden. Laten we in dit artikel de redenen begrijpen die hebben bijgedragen aan deze groei in zowel aandelen- als cryptomarkten en ook de bijdrage zien van nieuwe makelaars en beurzen zoals Moneta Markets bij het omgaan met deze vraag. 

Analyse van de groei van de aandelenmarkt     

Geheel ongunstig voor het huidige scenario, heeft de aandelenmarkt in het eerste kwartaal van 2020 een verwoestende berenloop gekend. Triljoenen werden in minder dan een maand van de aandelenmarkt weggevaagd, en dit was te wijten aan het begin van de Covid-19-pandemie. De markt herstelde zich echter snel en begon geleidelijk aan zijn stijgende lijn tot het einde van het jaar. 

Marktexperts verwachten dat de onverwachte groei van de aandelenmarkt het gevolg is van de verwachtingen die mensen hebben over het post-pandemische scenario. Dat is wanneer de vaccins op zijn en de economie weer volledig opengaat. Deze verwachting heeft er ook toe geleid dat de interesse van nieuwe investeerders over de aandelenmarkt is aangewakkerd. Volgens JMP Investment Bank zijn er in 2020 meer dan 10 miljoen nieuwe rekeningen geregistreerd bij alle beursvennootschappen samen.  

Over hetzelfde onderwerp gesproken, zei Michael Arone (hoofdinvesteringsstrateeg, State Street Global Advisors): ‘Een van de dingen die de pandemie vooral heeft onderstreept, is dat de aandelenmarkt een toekomstgericht mechanisme is. Dat is het hele jaar door de slogan geweest, terwijl beleggers zich achter het hoofd blijven krabben en zich afvragen waarom de aandelenmarkt zo sterk zou kunnen presteren terwijl de economie, de arbeidsmarkt en de inkomsten met dergelijke uitdagingen worden geconfronteerd. Het gaat meer om toekomstige verwachtingen dan om de huidige omstandigheden. ‘  

De onderstaande grafiek verklaart de korte bearish run en de huidige bull run van de aandelenmarkt, waar we drie van de vele aandelen kunnen zien die enorm zijn gegroeid in 2020.  

Crypto-markt

 De prestaties van Crypto Market in 2020 

De kapitalisatie van de gehele cryptomarkt aan het einde van 2020 is meer dan een biljoen US dollar. Achteraf bezien was dat aan het begin van het jaar nog maar 190 miljard. Dat is een groei van meer dan 400% binnen een jaar. Crypto-experts suggereerden dat 2020 een perfecte omgeving bood voor de crypto’s om te gedijen. 

Omdat traditionele activa grote klappen kregen als gevolg van de pandemie, is er op beide manieren een groeiende acceptatie voor crypto’s in 2020. De waardering van Bitcoin is ook gestegen van ongeveer $ 4.000 in maart naar ~ $ 28.000 in december, omdat institutionele beleggers en internationale bedrijven doorgingen. om deze crypto te kopen en op te slaan. 

We kunnen de enorme groei van enkele van de topcrypto’s zien in de onderstaande prijsgrafiek.  

Wat moet u weten over Moneta-markten?

Moneta Markets is opgericht in 2019 met het hoofdkantoor in George Town, Kaaimaneilanden. Met Vantage International Group Ltd als moedermaatschappij heeft deze makelaar zijn geloofwaardigheid en betrouwbaarheid geërfd. Moneta Markets heeft momenteel zijn licenties onder CIMA (Cayman Islands Monetary Authority), een tier-3-regulator. Het moederbedrijf van deze makelaar heeft echter een decennium marktaanwezigheid in deze ruimte en heeft licenties bij vooraanstaande toezichthouders over de hele wereld..

Moneta Markets-gebruikers kunnen speculeren en handelen in verschillende financiële markten, zoals forex, grondstoffen, indices, aandelen en zelfs crypto’s. In totaal zijn er meer dan 300 activaklassen toegankelijk bij deze makelaar in de vorm van CFD’s. Deze makelaar biedt zijn webhandelsplatform aan waarmee bestellingen kunnen worden geplaatst zonder de ondersteuning van een oplossing van derden. Handelaren in smartphones kunnen ook de Moneta Markets-app downloaden van Play Store en App Winkel.   

Redenen om Moneta-markten te overwegen 

Geloofwaardigheid – Zoals vermeld, is Moneta Markets een handelsmerk van de Vantage-groep van bedrijven die de meest geloofwaardige makelaar VantageFX bezitten. Deze makelaar heeft zijn licenties onder de hoogste toezichthouders in het VK & Australië – FCA & ASIC, respectievelijk. In totaal heeft deze groep meer dan 70.000 actieve klantaccounts over de hele wereld met een gemiddeld maandelijks handelsvolume van ~ $ 100 miljard. Dit verklaart de betrouwbaarheid van de makelaar van Moneta Markets. 

Eigen webhandelsplatform – Met dit platform kunnen Moneta Market-gebruikers verschillende markten online verhandelen zonder zware software te downloaden. De USP van dit platform ligt in de functionaliteit. Handelaren kunnen hun rekeningen beheren, transacties invoeren / verlaten, stortings- / opnameverzoeken indienen met een paar simpele klikken, rechtstreeks vanaf het dashboard. Technische handelaren kunnen profiteren van de verschillende soorten grafieken, ingebouwde indicatoren, verschillende grafiektools, enz. 

Veiligheid – Alle klantdeposito’s van deze makelaar worden veilig opgeslagen bij National Australia Bank (NAB), een van de topbanken. Deze stortingen worden gescheiden van de fondsen van het bedrijf om misbruik te voorkomen. Ook zijn alle beveiligingspraktijken van brancheniveau, zoals SSL-codering en tweefactorauthenticatie, aanwezig.   

Margehandel – Gebruikers kunnen gebruikmaken van alle beschikbare activaklassen, maar met verschillende leverage-multiples. Bekijk de onderstaande infographic voor meer informatie. 

Gebruiksgemak – Moneta Markets is relatief eenvoudig te navigeren in bijna alle aspecten. Het openen van een rekening bij deze makelaar duurt niet langer dan een paar minuten. Er zijn veel manieren om geld op uw account te storten met eenvoudige stortingsopties zoals Fasapay, Sticpay en JCB, samen met de traditionele financieringsopties zoals bankoverschrijving, krediet & debetkaart, enz. Gebruikers kunnen ook geld storten met Bitcoin. De gebruikersinterface & UX van het webhandelsplatform is vrij eenvoudig en eenvoudig genoeg voor beginnende handelaren om het handelen te leren en onder de knie te krijgen.      

Stortingsbonus – Alle Moneta Market-gebruikers met stortingen van $ 500 en hoger komen in aanmerking voor een stortingsbonus van 50%. Er zijn nauwelijks makelaars / beurzen die dit soort stortingsbonussen aanbieden terwijl ze worden gereguleerd door topmakelaars. 

Educatieve bronnen – We vonden de educatieve en onderzoeksbronnen die door deze makelaar werden aangeboden erg interessant. Functies zoals Moneta TV en Market Masters helpen de handelaren zichzelf uit te rusten met het laatste marktnieuws en verschillende handelstechnieken. Met de hulp van Duplitrade, gebruikers kunnen de handel kopiëren van de beste handelaren in de branche. Er is ook een overvloed aan educatieve video’s over diepgaande handel waar gebruikers gebruik van kunnen maken.

Dat beëindigt onze discussie over hoe de crypto’s en aandelen groeiden in 2020 en wat te verwachten van de nieuwe, maar snelgroeiende marktdeelnemer, Moneta Markets.. 

Disclaimer De gepresenteerde inhoud kan de persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijk financieel verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me