Exchange waarmee u cryptocurrency kunt verhandelen tegen nul handelskosten: Phemex

Een van de snelste centrales met een capaciteit van 300.000 transacties per seconde, met een responstijd van minder dan 1 milliseconde.

Phemex is een relatief jonge cryptocurrency-uitwisseling die de wisselmarkt probeert te verstoren met handel zonder kosten op basis van lidmaatschappen. Het werd opgericht in 2019 en geregistreerd als een bedrijf in Singapore, opererend onder de jurisdictie van de Britse Maagdeneilanden. De uitwisseling wordt geleid door 8 voormalige medewerkers van Morgan Stanley, met Jack Tao als CEO.

Sindsdien heeft Phemex een enorme groei doorgemaakt. Volgens Alexa is Phemex uitgegroeid tot een van de 40.000 meest bezochte websites wereldwijd. CoinMarketCap rangschikt het als de zesde grootste beurs voor eeuwigdurende BTC / USD-contracten. Bij de spothandel registreert Phemex momenteel een dagelijks handelsvolume van iets minder dan $ 300 miljoen op zes markten.

Voordelen van het verhandelen van cryptocurrency op Phemex

  • Zesde grootste beurs voor BTC-Futures
  • Spot-handel zonder kosten voor premium gebruikers
  • Negatieve Maker-vergoeding op Futures-contracten
  • Welkomst- en verwijzingsbonussen

Nadelen van het verhandelen van cryptocurrency op Phemex

  • Niet gereguleerd en beperkt voor sommige rechtsgebieden
  • Intrekkingsbeperkingen voor niet-premium gebruikers
  • Spot-handel vereist premium lidmaatschap

Lidmaatschapsniveaus

In plaats van handelskosten in rekening te brengen, probeert Phemex inkomsten te genereren door de verkoop van lidmaatschapspakketten. Hiervoor bieden ze drie verschillende lidmaatschapsniveaus aan. Het gratis standaardlidmaatschap geeft toegang tot het Futures-handelsplatform. Opnames worden slechts drie keer per dag verwerkt, met een dagelijkse opnamelimiet van 2 BTC.

De prijs voor premium lidmaatschapspakketten varieert van $ 9,99 voor een lidmaatschap van 30 dagen tot een jaarlijks lidmaatschap voor $ 69,99. Premium lidmaatschap geeft toegang tot de spotmarkten met nul procent handelskosten en heft de opnamelimiet op. Premium-opnames worden op uurbasis verwerkt.

Bovendien kunnen premiumleden een proeflidmaatschap van 30 dagen cadeau doen aan hun vrienden. Proeflidmaatschappen bieden dezelfde functies als het premiumlidmaatschap, alleen zonder voorwaardelijke bestellingen op spotmarkten en met enkele opnamebeperkingen. 

Portefeuilles en spotmarkten

Phemex gebruikers hebben toegang tot zeven bewaarportefeuilles (BTC, ETH, XRP, LINK en USDT). Dit zijn de 4 spothandelsparen, die allemaal in USDT worden afgehandeld. Voor de veiligheid heeft Phemex een hiërarchisch deterministisch Cold Wallet-systeem geïmplementeerd, waarbij stortingsadressen aan alle gebruikers worden toegewezen en het geld wordt opgeslagen in een koude portemonnee met meerdere handtekeningen. 

Afgeleide markten

Naast de spot-exchange vermeldt Phemex eeuwigdurende contracten voor zes cryptocurrencies (BTC, ETH, XRP, LINK, XTZ en LTC) en een ander eeuwigdurend contract voor goud. Altcoin- en goudcontracten worden genoteerd en afgewikkeld in USD, terwijl het Bitcoin-contract wordt afgewikkeld in BTC. BTC en goudfutures kunnen worden verhandeld met een hefboomwerking tot 100x, terwijl alle andere contracten een maximale hefboomwerking hebben van 20x.

Alle spot- en derivatenmarkten kunnen worden verhandeld op een gesimuleerd testnet, waardoor gebruikers hun handelsstrategieën kunnen testen voordat ze met echt geld worden toegepast.


Welkomstbonus en verwijzingsprogramma

Phemex biedt drie niveaus van welkomstbonussen. Het eerste niveau met een waarde van $ 2 wordt direct bijgeschreven bij het activeren van het account. Gebruikers die Phemex op Twitter volgen en hun vastgezette Tweet retweeten, ontvangen $ 10 extra. Ten slotte, het financieren van hun Phemex-account met 0,2 BTC of $ 1500 levert gebruikers een extra welkomstbonus van $ 60 op.  

Beïnvloeders kunnen een commissie van 50% verdienen van alle gebruikers die zich aanmelden met hun verwijzingscode via het exclusieve Phemex All-Star-programma. Daarnaast ontvangen zij een commissie van 10% voor het doorverwijzen van andere All-Star deelnemers. Gebruikers die niet deelnemen aan het All-Star-programma kunnen andere verwijzingsbonussen verdienen, zoals een gratis premium lidmaatschap.

Veiligheid

Alle Phemex-softwaresystemen worden gehost op de AWS Cloud, waarbij firewalls en whitelists worden gebruikt om verschillende handelssystemen van elkaar te scheiden, het risico te minimaliseren en de schade als gevolg van mogelijke beveiligingsinbreuken te beperken.. 

Gebruikersaccounts worden beschermd door tweefactorauthenticatie voor alle kritieke bewerkingen. Bovendien maakt Phemex gebruik van dubbele boekhouding op bankniveau om te voorkomen dat derden met records knoeien en om inbreuken op te sporen. 

Gebruikersgelden worden opgeslagen in cold wallets, waardoor de potentiële schade door hacks tot een minimum wordt beperkt. Alle opnames worden gecontroleerd op kwaadwillende activiteiten voordat ze worden goedgekeurd. De Phemex trading engines zorgen voor een snelle en foutloze afwikkeling van transacties. Phemex heeft een meertalige 24/7 klantenondersteuning.

Tariefstructuur

Opnamekosten van portemonnees zijn redelijk en liggen over het algemeen in hetzelfde bereik als andere beurzen. Phemex rekent bijvoorbeeld 0.0005 BTC aan voor Bitcoin-opnames of 1 USDT voor Tether-opnames. Opnames van USD- of BTC-handelsaccounts zijn gratis. 

De Taker-vergoeding op het Futures-platform is 0,075% voor alle markten. Phemex stimuleert gebruikers die liquiditeit aan hun orderboeken verstrekken met een negatieve Maker fee van -0,025%. 

Voor de spotmarkten zijn alle transacties die worden uitgevoerd via de Phemex-website of mobiele app gratis. Voor geautomatiseerde handelaren is er een optie voor op API gebaseerde handel, tegen een vergoeding van 0,1%. 

Ter vergelijking: Binance rekent een basisvergoeding van 0,1% aan voor spottransacties. Dit betekent dat handelaren met een jaarlijks volume van meer dan $ 70.000 een goedkoper alternatief kunnen vinden in Phemex. Ook kunnen market makers en handelaren die limietorders verkiezen boven marktorders profiteren van de negatieve Maker fee.

Is Phemex een veilige Exchange om te gebruiken?

Omdat Phemex een van de jongste spraakmakende cryptocurrency-uitwisselingen is, moeten ze de tand des tijds nog doorstaan. Desalniettemin wordt Phemex beheerd door een team van hoogfrequente handelstechnologieprofessionals met meerdere jaren ervaring als leidinggevenden van Morgan Stanley. 

Hun handschrift en ervaring in ontwikkeling en cybersecurity is duidelijk herkenbaar in hun beveiligingsconcepten. Gebruikersgelden worden over het algemeen opgeslagen in cold wallets met meerdere handtekeningen met 2FA en aanvullende veiligheidscontroles bij opname. 

Een negatief punt is het ontbreken van duidelijke regelgeving. Als zodanig zijn de door Phemex geleverde diensten in sommige rechtsgebieden beperkt, waaronder de Verenigde Staten. Gebruikers wordt aangeraden om de gebruiksvoorwaarden te raadplegen om te controleren of ze in aanmerking komen om op de beurs te handelen en of de beurs gereguleerd is in hun thuisland..

Phemex Review Vonnis

Phemex is een relatief nieuwe cryptocurrency exchange, die het afgelopen jaar echter een enorme groei heeft laten zien. De beurs belooft een hoge liquiditeit en hefboomwerking tot 100x op Bitcoin en goudfutures. 

De vergoedingsstructuur en het premium lidmaatschap maken Phemex tot een interessant alternatief, vooral voor high-volume spot-traders en limit order-traders. 

Hoofdzaken

  • Phemex is de snelst groeiende cryptocurrency Futures en spot exchange in 2020.
  • In plaats van te vertrouwen op handelsvergoedingen, biedt Phemex spothandel zonder vergoeding voor premiumleden.
  • Eeuwigdurende contracten kunnen worden verhandeld met maximaal 100x en altcoins met maximaal 20x hefboomwerking. 

Disclaimer De gepresenteerde inhoud kan de persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijk financieel verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector