Diversifieer uw portfolio met het AI-gestuurde platform WorldMarkets!

World Markets, een toonaangevend handelsplatform, leidt de branche met een op AI gericht geïnvesteerd platform. Met een unieke functie genaamd “Trader-Operated Artificial Intelligence Managed” combineert het zowel geavanceerde AI-technologie als deskundige analisten.

De afgelopen decennia heeft technologische vooruitgang een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we leven en zaken doen. Denk aan de levensverrijkende slimme techneuten die het leven bij ons thuis zalig maken. Het supersnelle internet van vandaag heeft het leven beter gemaakt, terwijl kunstmatige intelligentie (AI) bijna elke branche heeft beïnvloed.

De impact van AI op de handel heeft de betrouwbaarheid en efficiëntie van de financiële sector verbeterd. Het heeft het investeringsterrein voor zowel doorgewinterde als opkomende investeerders versoepeld. Als gevolg hiervan passen steeds meer beursvennootschappen, waaronder wereldmarkten, de technologie toe om al hun markttransacties uit te voeren.  

Overzicht wereldmarkten

Wereldmarkten, een toonaangevend handelsplatform, leidt de industrie met een op AI gecentreerd geïnvesteerd platform. Het heeft een unieke functie genaamd ‘Trader-managed Artificial Intelligence Managed’ handelsaccounts die zowel geavanceerde AI-technologie als deskundige analisten combineren..

 Deze combinatie van menselijke en machine-intelligentie heeft ervoor gezorgd dat het platform een ​​positief investeringsrendement behaalt, ongeacht de marktomstandigheden. 

Hoe begin je met handelen op World Market AI-beheerde accounts?

Ondanks de complexiteit achter de AI-technologie, biedt het platform een ​​vrij eenvoudig te navigeren platform waarvoor geen voorafgaande expertise vereist is. Hier is een gids voor het aanmaken van een account;

 • Eenmaal op de website klikt u op de inlogknop in de rechterbovenhoek.

Onderteken het digitale overeenkomstdocument waarmee het platform toegang krijgt tot de functie voor alleen handel in uw account.

 • Stort geld op uw rekening via de diverse beschikbare wereldwijde betalingsproviders.
 • Activeer uw account en wacht 24 uur om te beginnen met handelen

Hoeveel kost het u?

Afgezien van de innovatieve technologische functies die World Markets heeft uitgerold om ervoor te zorgen dat investeerders hun investering niet verliezen, biedt het platform de meest concurrerende prijsstructuur. Om te beginnen rekenen de meeste providers van beheerde accounts 30% en meer. Dit is wat u betaalt op wereldmarkten;

 • 20% prestatievergoeding voor standaardrekeningen en een jaarlijkse beheervergoeding van 1%. (je blijft met 80% winst)
 • 10% prestatievergoeding voor Gold Premier-accounts en 0,5% jaarlijkse beheervergoeding (u blijft met 90% van de nettowinst.

Gevallen van misbruik van accountbeheer hebben klanten sceptisch gemaakt over investeringen in dergelijke diensten. Worldmarkets.com heeft verschillende functies die ervoor zorgen dat het geld van investeerders intact blijft.

 • Geen kosten vooraf op rekeningen van de wereldmarkt
 • Er worden geen toeslagen of kortingen in rekening gebracht op spreads
 • Het platform werkt op een hoogwaterlijn; accounts zijn alleen onderhevig aan nettowinstkosten

Wereldmarkten AI-accountveiligheid

De eerste zorg van elke belegger is de veiligheid van zijn investering voordat hij rekening houdt met het rendement. World Markets heeft de meest geavanceerde risicobeheerprocedures geïntegreerd, namelijk risicoanalyse voorafgaand aan de uitvoering van elke transactie.

Om hieraan toe te voegen, gebruikt het platform authenticatie met twee factoren en versleuteling van militaire kwaliteit die de accounts van beleggers beschermt tegen ongeautoriseerde toegang.

Omdat het platform grote hoeveelheden geld van investeerders bevat, worden ze allemaal overgedragen aan verschillende banken en Tier-1 Liquidity Providers om ervoor te zorgen dat er op alle fronten een extra beveiligingslaag is.. 

En maak u geen zorgen dat iemand van binnenuit de handelsactiviteiten van uw account kan wijzigen. World Markets-leden hebben toegang tot de functie “alleen handel”. Dit betekent dat u de enige bent met de sleutels om geld op te nemen en andere gevoelige accountfuncties.

Meer diensten aangeboden op het World Markets-platform

 Voordat World Markets hun diensten uitbreidde met AI Managed Trading Accounts-diensten, is zij sinds 2003 actief als edelmetaalhandelaar. Sindsdien hebben ze andere online handelsmogelijkheden opgenomen, zoals aandelen, forex, grondstoffen, indices en cryptocurrencies.

Een ding dat al vroeg uw aandacht zal trekken, is dat de wereldmarkten de meeste van hun producten introduceren in plaats van de primaire makelaars zelf. Tot hun partnerfirma’s behoren Bitmex, UFX en HYCM, die allemaal al meer dan 3 decennia in bedrijf zijn, een factor die het vertrouwen van de wereldmarkten als merk verhoogt. Enkele van de functies die dit platform populair maken, zijn onder meer;

 • Ruilplatform
 • Exotische metalen
 • Affiliate-programma

Ruilplatform

Het platform geeft handelaren de mogelijkheid om te kiezen tussen meerdere handelsplatforms.

 • In-house MGL Copy Trader (voor handel met AI-beheerde accounts)
 • MetaTrader 4 & MetaTrader 5 (self-trading accounts en cryptocurrency trading account)

Dit zijn de meest geavanceerde handelsplatforms die momenteel in gebruik zijn. Ze zijn elk compatibel met elke webbrowser, Mac en Windows-apparaat. U hoeft niet op uw laptop vast te zitten om bepaalde transacties uit te voeren. U heeft eenvoudig toegang tot uw handelsaccount via uw mobiele telefoon. U hoeft alleen een handelsapplicatie te installeren die beschikbaar is in de App Store of Google Play.

Exotische metalen

Veel handelaren erkennen wereldmarkten als een exotisch metaalhandelaarplatform, voornamelijk goud en zilver. Het platform biedt handelaren echter veilige toegang tot andere metaalmarkten, waardoor ze nieuwe kansen kunnen identificeren en hun portefeuille kunnen diversifiëren. Dergelijke metalen omvatten;

 • Platina
 • Palladium
 • Ruthenium
 • Iridium

Aangesloten programma’s

Als je vrienden hebt die je via het platform kunt uitnodigen om te handelen, zal World Market je royaal belonen. Voor elke succesvolle verwijzing ontvangt u 50% van alle kosten die zijn geïnd voor de transacties met nieuwe gebruikers. Hier is echter de kicker, als het je lukt om 10 succesvolle verwijzingen te bereiken, verdien je 1 oz krediet Suisse Gold Bar. 

Klantenservice

Het platform beschikt over een robuust klantenserviceteam dat het hele jaar door 24/7 beschikbaar is. Klanten kunnen contact opnemen via e-mail, ticketformulier of telefoon. Merk op dat het platform beschikbaar is in 43 landen over de hele wereld en dat ze telefoonnummers hebben voor elk land.

Voordelen

 • Hoge diversificatieniveaus die beleggers een hefboomeffect geven
 • Ondersteunt diverse betalingsopties 
 • Een marktleider in de handel in edelmetaal
 • Partners met financiële topbedrijven zoals Barchat, HYCM, Trading View, DX. Exchange en BitMix 
 • Het bedrijf heeft verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen van ‘s werelds beste financiële instellingen

Nadelen

 • AI-handel heeft nog geen app of mobiele Android-app beschikbaar
 • Ondersteunt geen opnames of stortingen via creditcard
 • Geen demo-accounts beschikbaar 

Gevolgtrekking

Wereldmarkten heeft zich gevestigd als een geloofwaardige makelaar in de branche. Sinds de lancering in 2003 onderscheidt het bedrijf zich van concurrenten met zijn superieure diensten in al zijn handel op de markt. De recente opname van door IA beheerde accounts en geautomatiseerde handelssystemen is een game-wisselaar.

Disclaimer De gepresenteerde inhoud kan de persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijk financieel verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me