Ulasan NapBots: Bot Perdagangan Crypto Terbaik

Bot perdagangan automatik adalah topik yang sedang hangat sekarang dan semakin mendapat tempat! NapBots adalah platform perdagangan algoritma berasaskan awan yang mempunyai banyak atribut dan menyokong pertukaran crypto yang paling penting.

NapBots menawarkan strategi perdagangan yang berbeza yang dapat digunakan oleh peniaga pro atau bahkan oleh seseorang yang sama sekali tidak tahu berniaga. Seluruh platform dikembangkan agar mudah digunakan. NapBots memberikan sokongan yang sangat baik melalui e-mel, chatbot, dan mempunyai komuniti yang sangat menyokong di Telegram di mana walaupun CEOnya meluangkan masa untuk menjawab dan berinteraksi dengan ahli kumpulan.

Skor Ulasan NapBots 4.5 Bintang ★★★★ ✫

Strategi NapBots

NapBots adalah segala-galanya membuat perdagangan menjadi kurang rumit dan berusaha untuk mendemokrasikan perdagangan algoritma, dengan fokus pada cryptocurrency yang paling cair (BTC, ETH, BCH, XRP, EOS, BNB, dan LTC). 

Saat ini memberikan pendedahan langsung kepada 20 strategi perdagangan algoritma dalam suasana yang mudah dan bebas risiko, dengan jangka masa yang berbeza. Strategi perdagangan tertua berusia lebih dari 3 tahun dan telah kembali lebih dari 100% dalam 12 bulan terakhir. Walaupun terdapat pergolakan di pasaran semasa, sebahagian besar strategi crypto NapBots telah mencapai Tertinggi Sepanjang Masa baru-baru ini.

Terdapat tiga jenis strategi:

 • Mingguan: Perdagangan frekuensi rendah, buka posisi setiap minggu yang fokus pada pergerakan pergerakan pasaran yang besar.
 • Setiap hari: Buka kedudukan setiap hari, beberapa strategi ini mempunyai prestasi yang luar biasa.
 • Setiap jam: Perdagangan frekuensi tinggi, buka kedudukan setiap jam.

Apakah pertukaran crypto yang disokong?

Platform ini menyokong Binance, Bitstamp, Bitpanda Pro, Bitfinex, OKEx, BitMex, Phemex, Kraken, dan merancang untuk menambah lebih banyak pertukaran tidak lama lagi. 8 pertukaran tersebut menyediakan semua pasangan kripto dan jumlah yang diperlukan. Beberapa dipilih untuk keselamatan mereka yang ditunjukkan, yang lain kerana kecairannya yang merupakan fungsi perdagangan penting. Menghubungkan Napbots ke pertukaran dicapai dalam satu tindakan mudah. Di bursa yang dipilih, anda hanya perlu mengembangkan API + Rahsia dari akaun anda dan mengisinya di platform Napbots.

Harga dan Pilihan NapBots

napbots

NapBots mempunyai tiga rancangan untuk dipilih:

 • Pelan Perak / € 7 sebulan

Pelan perak dari NapBots merangkumi penggunaan bot perdagangan mingguan dengan had anggaran 1k euro. Walau bagaimanapun, rancangan ini tidak termasuk menyesuaikan peruntukan, bot harian dan mingguan.

 • Pelan Emas / € 39 sebulan

Pelan ini merangkumi strategi mingguan dan harian dengan ciri-ciri penting seperti leverage, peruntukan khusus. Ia juga merangkumi had anggaran sehingga 3k euro.

 • Pelan Platinum / € 99 sebulan

Pelan ini memberi akses ke semua bot perdagangan yang ada dan semua ciri yang dimiliki oleh platform.


Pelan freemium NapBots membolehkan simulasi bot perdagangan dengan wang rekaan dengan 0 kos.

Setiap rancangan mempunyai had anggaran dan jika anda ingin berdagang lebih dari had anda perlu membayar yuran tambahan.

Napbots

Cara: Sediakan Akaun Dengan NapBots

Menetapkan akaun dengan NapBots adalah mudah. Mulakan dengan membuat akaun di halaman pembukaan, masukkan nama anda, kemudian berikan NapBots alamat e-mel yang ingin anda gunakan untuk perkhidmatan tersebut, dan pilih kata laluan.

Apabila semua butiran dimasukkan, anda perlu memeriksa peti masuk e-mel anda untuk pengesahan akaun. 

Pendaftaran Akaun

Sekiranya anda menghadapi masalah atau tidak mendapat e-mel pengesahan, periksa folder spam anda. Selain itu, anda boleh menghubungi sokongan NapBots dengan menghantar e-mel ke [e-mel dilindungi] jika diperlukan atau dengan menyertai kami Kumpulan Telegram.

Mulakan Berniaga Dengan NapBots

Apabila anda telah membuka akaun dengan NapBots, anda perlu menghubungkannya ke pertukaran crypto anda melalui API. Ingatlah bahawa API ini berhak untuk hanya melaksanakan pesanan, bukan mengeluarkan dana, jadi dana anda akan berada dalam kendali penuh anda.

Pilih bot yang menang

Setelah menghubungkan pertukaran kripto anda, anda perlu memilih strategi yang anda mahukan bot untuk disalin-perdagangan, sebagai contoh, BTC / ETH / USD AR boleh menjadi pilihan yang sangat baik. Anda boleh memilih strategi yang disokong oleh pertukaran dan rancangan kripto anda.

Sahkan dan bayar

Pemilihan rancangan akan bergantung pada jenis bot perdagangan yang telah anda pilih. 

Anda boleh membayar dengan kad Kredit / Debit atau dengan cryptocurrency.

Selepas anda membuat pembayaran, pembayaran akan segera diaktifkan dan kreditkan akaun anda, jika anda membayar dengan crypto lebih perlahan kerana transaksi di blockchain Ethereum mengambil masa lebih lama untuk disahkan hari ini.

Perdagangan automatik mempunyai kelebihan hebat

Pedagang harus menghadapi tekanan yang hebat, dan sistem perdagangan automatik dapat sangat membantu. Selain aktif sepanjang masa, bot perdagangan automatik mengeluarkan emosi daripada berdagang, menjadi kesalahan yang paling biasa pada manusia. Tidak ada sistem perdagangan yang ideal, dan semua jenis pendekatan perdagangan dapat menghasilkan kerugian dalam jangka pendek, keseluruhan idea adalah bahawa dalam jangka panjang, ia mengatasi aset yang mendasari.

Bot tidak tidur; mereka bekerja 24/7

Tidak sihat untuk berada di terminal perdagangan sepanjang hari. Pelabur bukan sahaja keletihan, tetapi kemungkinan untuk membuat perdagangan yang hebat juga menurun seiring tekanan dan kegelisahan. Institusi kewangan yang besar mempunyai pedagang yang beroperasi di setiap pasaran, tetapi dunia kripto tidak tidur, ia juga berjalan 24/7.

Bot perdagangan boleh mengesan apa yang berlaku di pasaran secara automatik, dan juga tidak perlu berhenti sebentar. NapBots tetap berada di awan, yang menunjukkan bahawa mereka terhubung ke setiap pertukaran yang mereka sokong dalam masa nyata.

Membayar kurang dari secawan kopi untuk mempunyai pembantu perdagangan sepenuh masa kelihatan seperti tawaran yang baik, walaupun hanya membuat perdagangan setiap beberapa hari. Mengandalkan dimensi akaun, satu perdagangan yang menang mungkin membenarkan harga bot setiap bulan, dan masa yang dijimatkan oleh pelabur sangat luar biasa.

Adakah NapBots sesuai untuk anda?

Terdapat banyak alternatif untuk peniaga kripto dan pelabur yang ingin mengautomasikan perdagangan mereka. NapBots benar-benar menaikkan bar dan mengisi ceruk; juga, ia tidak terlalu mahal.

Perkara pertama yang perlu difikirkan ialah berapa banyak yang anda jual, dan jika anda merasa selesa meninggalkan semua di tangan algoritma. NapBots menawarkan strategi berganda, jadi masuk akal untuk bereksperimen dengan campuran peruntukan untuk mengurangkan risiko.

Juga, Sangat menyenangkan untuk melihat bahawa NapBots memberi pengguna kemampuan mereka untuk menggunakan platformnya dalam simulasi sebelum membayarnya. Anda boleh memasukkan wang sebenar ke dalam akaun anda pada bila-bila masa, dan menaik taraf menjadi langganan gaji.

Lakukan Penyelesaian Perdagangan?

Terdapat banyak kebimbangan mengenai seberapa tepat sistem perdagangan automatik yang cekap. Perlu diingat bahawa terdapat beberapa jenis sistem perdagangan automatik yang tersedia, dan masing-masing pasti akan mendapat faedahnya.

Sistem yang dikembangkan NapBots mudah dan senang digunakan, mereplikasi pertukarannya terus ke pertukaran crypto anda. Manfaat yang paling ketara adalah jika anda pro-trader dapat menjadi tambahan yang bagus untuk perdagangan anda atau jika anda seorang noob dapat membantu anda meningkatkan strategi pelaburan anda. Perlu juga disebutkan bahawa sistem perdagangan apa pun tidak akan berfungsi sepanjang masa, jadi memastikan ia digunakan dengan kerap adalah sangat mustahak.

Pasukan di belakang NapBots cukup mantap, disahkan oleh pasukan peniaga kuantitatif profesional dengan lebih dari 20 tahun R&D merancang strategi perdagangan yang dilaksanakan dan diasaskan oleh pengurus aset bernilai berbilion-bilion di bank Tahap 1.

NapBots menyediakan sistem untuk setiap jenis pelabur.

NapBots nampaknya telah mencipta sistem perdagangan automatik yang luar biasa untuk pelabur crypto. Antaramuka perdagangan cenderung kompleks, tetapi NapBots membuat yang mudah dan mudah. Pengguna baru seharusnya tidak menghadapi masalah untuk menggunakan platform NapBots, dan juga melampirkannya ke akaun pertukaran crypto mereka. Perlu juga disebutkan bahawa NapBots dapat menghasilkan wang dalam kedua-dua keadaan pasaran yang berubah-ubah, sama ada menaik atau menurun.

Pemikiran terakhir

Sekiranya anda mencari kaedah untuk mengautomasikan perdagangan kripto anda, NapBots mungkin merupakan pilihan terbaik. Strategi perdagangan kripto buatan sendiri yang mudah digunakan, sepenuhnya automatik, dan boleh dihentikan pada bila-bila masa yang anda mahukan.

Algoritma perdagangan yang digunakan NapBots pada sistemnya mungkin salah satu yang paling berguna, dan bot perdagangan mereka cukup mudah untuk menghidupkan dan mematikannya. 

Dunia perdagangan crypto bergerak dan berkembang dengan pantas. Robot yang dibina NapBots untuk penggunanya dapat membuat perbezaan bagi pelabur crypto, dan juga membantu mereka menjana keuntungan walaupun terdapat trend pasaran.

Kelebihan NapBots

 • Pemasangan dan antara muka yang mudah.
 • Pasar isyarat rumah.
 • Sesuai dengan pertukaran cryptocurrency yang ketara.
 • Anda boleh menggabungkan semua strategi dan membuat peruntukan anda sendiri.
 • Mengawal sepenuhnya dana anda.
 • Sokongan 24/7
 • Komuniti yang menyokong.
 • Dicipta oleh pasukan peniaga yang berpengalaman.
 • Platform berasaskan awan

Kekurangan NapBots

 • Platform baru.
 • Hanya mod simulator.
 • memanfaatkan sehingga 1.5x.

Pautan NapBots Penting

Laman web: https://www.NapBots.com

Bot Perdagangan Crypto: https://napbots.com/strategies

Telegram: Kumpulan Telegram.

Twitter: https://twitter.com/Napbots

Facebook: https://www.facebook.com/Napbots/

Penafian Kandungan yang disajikan mungkin merangkumi pendapat peribadi penulis dan tertakluk kepada keadaan pasaran. Lakukan penyelidikan pasaran anda sebelum melabur dalam cryptocurrency. Penulis atau penerbitan tidak bertanggungjawab terhadap kerugian kewangan peribadi anda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector