Ulasan Club Swan: Aplikasi Cantik untuk Membeli, Menyimpan dan Membelanjakan Crypto

Pada masa ini, crypto sudah cukup terkenal di seluruh dunia. Dari kedai kopi di AS hingga restoran Jepun, Universiti Brazil hingga pusat membeli-belah di seluruh dunia, terdapat banyak tempat untuk menghabiskan kripto anda. 

Dengan bantuan Club Swan, menghabiskan Bitcoin dan cryptocurrency anda jauh lebih mudah. Club Swan menjadikannya lebih mudah untuk mengakses dana anda dengan lebih cepat dengan proses pendaftaran selama 5 minit atau kurang, dompet berbilang mata wang, crypto hingga tunai dalam beberapa minit dan kad pembayaran yang diterima secara global. 

Gambaran Keseluruhan Club Swan

Kelab Swan adalah penyedia perkhidmatan keahlian gaya hidup yang inovatif yang menawarkan akaun mesra kripto, diskaun perjalanan, dan faedah keahlian lain yang bertujuan meningkatkan kualiti hidup dan status kewangan ahli. 

kelab

Mereka memberikan standard perkhidmatan berkualiti tinggi kepada anggota mereka di seluruh dunia. Platform ini menjadikan perkhidmatan dan kehidupan kewangan lebih selesa. Club Swan juga menawarkan perkhidmatan concierge 24/7, perkhidmatan membeli-belah global, perjalanan dengan potongan harga, dan menyokong dompet crypto.

Sokongan pelanggan 24/7 

Anggota mempunyai akses kepada pasukan pembantu yang beroperasi sepanjang masa untuk menyokong mereka dengan pertanyaan dan keperluan mereka. Ejen sokongan pelanggan mereka tersedia dalam pelbagai bahasa. Pasukan ini juga dapat diakses dengan mudah melalui aplikasi Android atau iOS atau melalui portal ahli mereka yang mudah dilayari.  

Pasukan ini bersedia untuk menyokong permintaan ahli serta menyokong sebarang pertanyaan mengenai platform dan prosesnya. Dengan pakar dalam semua topik, ahli dijamin mendapat harga perjalanan dan rehat yang terbaik, sokongan membeli-belah dan penghantaran dan banyak lagi. 

 Di tanjakan

Kelab Swan keahlian membolehkan anda mengurus kira-kira lapan cryptocurrency, antaranya adalah BTC, ETH, LTC, BCH, dan banyak lagi, semuanya dalam satu akaun. Anda boleh menukar crypto anda ke fiat atau format crypto lain dengan cepat dan cekap dalam langkah mudah. 

Ini memudahkan penukaran crypto menjadi fiat, crypto ke crypto, dan fiat ke crypto. Dengan lebih dari 1 bilion dolar dibubarkan untuk ahli mereka, mudah untuk membeli, menjual, atau menukar semua cryptocurrency. Apa yang menjadikannya unik dari pesaingnya adalah kad pembayaran yang memudahkan pembayaran di peringkat global.

Kad fizikal

Ahli mendapat kad pembayaran yang anda boleh tambah dengan Fiat pilihan anda. Keindahan ciri ini adalah bahawa ahli memahami cara kerja kad berbanding dengan kripto perdagangan, yang melibatkan alamat panjang yang disulitkan, yang mungkin sedikit rumit dan menakutkan. 

Penggunaan kad fizikal yang membolehkan anda menambah dompet crypto dan mencairkan diri dalam beberapa minit dengan mudah merapatkan jurang antara crypto dan fiat. Anggota akan mempunyai akses ke aset kewangan mereka bila-bila masa dan di mana sahaja dengan fleksibiliti untuk membuat pembelian dalam talian atau di kedai yang menerima pembayaran kad. Kad pembayaran dihantar dalam masa beberapa hari untuk ahli yang layak.

Urusan perjalanan

Club Swan adalah platform keahlian global gaya hidup dan menawarkan peluang kepada anggotanya untuk mengembara ke dunia. Dengan faedah perjalanan eksklusif, anda boleh mendapat potongan harga hingga 40% untuk menempah perjalanan menggunakan kad keahlian Club Swan. 

Dengan Club Swan, ahli dapat menjimatkan sebanyak $ 500 dalam satu perjalanan, termasuk pembayaran hotel, penerbangan, dan pengangkutan. Anda boleh menempah hotel anda terus melalui pasukan sokongan maya Club Swan 24/7 untuk memastikan harga terbaik. 

Seorang ahli juga boleh memilih untuk bekerjasama dengan pasukan sokongan pelancongan untuk mendapatkan tawaran hebat mengenai harta tanah mewah dan selesa. Biarkan pakar sokongan pelanggan yang sangat dipercayai menangani setiap butiran perjalanan untuk anda dan menjimatkan wang tambahan.

Komisen & Bonus

Kelab Swan mempunyai program rujukan yang sangat menarik yang membolehkan anggotanya mendapat komisen dan bonus untuk rujukan yang mereka buat. Anda menerima komisen untuk merujuk keluarga, rakan, atau sebarang kenalan dalam rangkaian anda yang berjaya menjadi ahli. 

Komisen dibayar dalam masa 14 hari setelah arahan anda melengkapkan syarat pengaktifan keahlian mereka, dan komisen dihantar terus ke akaun anda.

Sokongan dan bantuan membeli-belah

Ciri ini membolehkan ahli memperincikan barang atau perkhidmatan yang mereka mahukan dan membayarnya terus dari akaun Club Swan mereka. Terdapat pasukan yang akan membeli barang tersebut dan telah dihantar ke mana-mana destinasi di seluruh dunia. Sebagai pasukan yang berdedikasi, mereka, dan melayani anda, permintaan tidak terlalu kecil atau besar untuk ditangani oleh pasukan sokongan.

Keselamatan

Oleh kerana dana adalah topik sensitif yang boleh menimbulkan emosi yang tinggi, Club Swan telah mempertimbangkan keselamatan dana anda. Urus dana anda dengan mudah di pelbagai mata wang fiat dalam akaun selamat. 

Ahli boleh menggunakan akaun Club Swan mereka untuk membuat pembayaran elektronik yang selamat kepada perniagaan, rakan, dan kenalan. Untuk meningkatkan keselamatan, aset ahli digabungkan dalam akaun selamat dan boleh dipercayai. Anda boleh menggunakan wang di dompet anda untuk membayar perkhidmatan dalam aplikasi selamat.

Keahlian

Club Swan mempunyai ahli di lebih dari 80 negara, dan terdapat empat tahap keahlian yang membolehkan ahli memilih penyelesaian terbaik yang sesuai dengan mereka. Setiap tahap keahlian mempunyai set faedah tersendiri. 

Berikut adalah tahap keahlian:

∙ Permulaan

∙ Perdana 

∙ VIP

∙ Pengerusi

Faedah Perkhidmatan Kewangan

Dengan keahlian ini, seseorang dapat mengakses kad pembayaran yang diterima secara global yang dikeluarkan dalam USD, GBP atau EUR, yang dapat dimuat setiap hari dan menyokong pengeluaran ATM setiap hari, walaupun dengan had harian maksimum. 

Tahap keahlian ini membolehkan anda membuat pembayaran di seluruh dunia dengan bantuan 24/7 Global Support pasukan yang beroperasi dalam pelbagai bahasa. Kad pembayaran dihantar melalui DHL.   

Dompet Crypto

Aplikasi ini menyokong pelbagai cryptocurrency, termasuk BTC, ETH, BCH, dan XRP.

Pembubaran

Ahli dapat dengan cepat mencairkan cryptocurrency mereka menjadi fiat dan sebaliknya dengan bayaran pembubaran yang berpatutan.

Faedah Peribadi dan Gaya Hidup

Tahap keahlian ini membolehkan anda menikmati faedah berikut:

Shopping Membeli-belah peribadi

∙ Tempat makan VIP

∙ Perolehan produk mewah

∙ Akses acara

Assistance Bantuan pelbagai bahasa

∙ Pihak swasta 

∙ Pasukan concierge 24/7

∙ Sokongan hotline telefon khas

Faedah Perjalanan Eksklusif

Ahli dijamin harga rendah dengan diskaun perjalanan sehingga 40%. Manfaat lain yang boleh diakses di bawah tahap keahlian ini adalah:

∙ Penyewaan kereta eksotik

∙ Pakar Perjalanan Kumpulan Korporat

Y Kapal layar dan penerbangan peribadi, dan

∙ Pemindahan Lapangan Terbang Kereta Hitam

Untuk menyimpulkan

Club Swan adalah keahlian mesra Crypto yang direka untuk menyelesaikan cabaran utama crypto: kegunaan kehidupan sebenar. Ini menyelesaikan masalah melalui program keahlian di mana anda menyimpan crypto anda dan menerima wang tunai yang boleh anda gunakan untuk membeli-belah, menempah penerbangan, atau membeli apa sahaja. 

Penafian: 
Tertakluk kepada terma dan syarat. Lawati www.clubswan.com untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarat kelayakan. 
∙       Perkhidmatan wang dan kad disediakan sepenuhnya oleh Nvayo Limited, yang berdaftar di England (No. 06035209) dengan alamat berdaftar di 1 King William Street, London EC4N 7AF, United Kingdom. Nvayo Limited dibenarkan oleh FCA di bawah Peraturan Wang Elektronik 2011 (No. 900005). Nvayo Limited tidak menyokong sebarang aktiviti mata wang kripto atau aset kripto. Aset digital yang diterima berhubung dengan transaksi cryptocurrency tidak akan dilindungi di bawah Peraturan Wang Elektronik UK 2011.
∙       Produk dan perkhidmatan gaya hidup dan cryptocurrency disediakan oleh AU Card Limited, yang berdaftar di England (No. 09037718), dengan alamat berdaftar di 1 King William Street, London EC4N 7AF, United Kingdom. Perkhidmatan Ombudsman Kewangan atau Skim Pampasan Perkhidmatan Kewangan tidak berlaku untuk aktiviti cryptoasset yang dijalankan oleh AU Card Limited (dba Club Swan).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me