Ulasan Arbismart: Platform Dagangan Crypto Arbitrage yang Selamat dan Automatik

Platform pelaburan crypto yang diatur EU yang mengkhususkan diri dalam perdagangan arbitraj automatik.

Dalam bentuk termudah, arbitraj perdagangan merujuk kepada membeli dan menjual aset untuk mendapat keuntungan dari perbezaan harga pada platform perdagangan. Juga dikenali sebagai perdagangan gersang, arbitraj adalah salah satu kaedah paling selamat untuk berdagang mata wang, aset dan kripto.

Dengan latar belakang ini, tinjauan ini merangkumi dunia perdagangan margin, lebih-lebih lagi, arbitraj automatik. Kami memberi tumpuan Arbismart.com: platform perdagangan automatik berlesen EU yang berkembang pesat yang mengambil bahagian dalam hemisfera perdagangan crypto.

Tetapi pertama, berikut adalah perbandingan arbitraj dengan jenis perdagangan lain

Arbitraj Keuntungan dari perbezaan harga aset (crypto) di bursa yang berbeza.
Perdagangan hari Membeli dan menjual aset pada hari yang sama
Perdagangan swing Berdagang aset kripto dalam jangka masa tertentu (biasanya kurang dari seminggu.) 
Perdagangan Leverage Sistem yang membolehkan anda berniaga dengan modal yang lebih banyak daripada yang anda miliki.
Niaga hadapan Kontrak yang mewajibkan pedagang dan broker melakukan transaksi aset pada harga tertentu pada tarikh yang ditentukan pada masa akan datang.
Perdagangan algoritma Menggunakan bot untuk berdagang

Salah satu faedah perdagangan arbitraj adalah potensi berisiko rendah. Namun, harga berubah dengan cepat. Oleh itu, jika anda melambatkan menyelesaikan transaksi, ada kemungkinan kerugian.

Di sisi lain, arbitraj paling baik dilakukan apabila anda mempunyai jumlah modal yang mencukupi. Untuk menggambarkan: bayangkan XRP berharga $ 0.24 di bursa A dan $ 0.26 di bursa B.

Anda boleh memperoleh dua sen dengan membeli satu XRP di bursa A dan menjualnya di bursa B. Walau bagaimanapun, membeli XRP bernilai $ 1000 di A dan menjualnya di B akan memberi anda 2000 sen, bersamaan dengan $ 20. Begitu juga, pelaburan $ 10,000 dapat menghasilkan $ 200.

Secara keseluruhan, melabur dengan ArbiSmart membawa faedah ini;

 • Tidak memerlukan pengalaman sebelumnya
 • Platform perdagangan yang cepat, berkesan dan sangat automatik
 • Pengalaman pelaburan yang selamat dan terkawal
 • Pulangan tinggi dengan risiko rendah
 • Pendapatan pasif
 • Pengalaman perkhidmatan pelanggan dengan standard tertinggi

Lebih baik lagi dengan turun naik

Ramai pelabur tidak percaya pada idea turun naik yang tinggi. Tetapi apabila anda seorang pelabur pintar yang dapat membeli dan menjual crypto dengan serta-merta, turun naik dapat menghasilkan wang dengan cepat. Itu kerana ia memaksa pertukaran kripto untuk terus mengemas kini harga, kadang-kadang dengan kadar yang sangat berbeza.

Dengan bot perdagangan yang cerdas, anda dapat mengesan pertukaran dengan harga terendah untuk aset dan yang lain dengan harga tertinggi dengan serta-merta. Begitu juga, anda dapat menyelesaikan transaksi yang diperlukan pada waktu yang tepat, mengubah keuntungan daripada yang mungkin dilakukan oleh peniaga manusia.

Oleh itu, mari kita lihat ArbiSmart, salah satu platform pelaburan crypto yang dinilai terbaik TrustPilot.com.

Gambaran Keseluruhan ArbiSmart

ArbiSmart adalah platform pelaburan crypto yang mengkhususkan diri dalam perdagangan arbitraj automatik. Ia berpusat di Estonia dan dikawal selia oleh EU dengan dua lesen: izin untuk menyediakan pertukaran kripto dan satu lagi untuk dompet kripto.

EU mengamanatkan perniagaan yang ingin bekerja di bawah kawalannya untuk membuktikan bahawa mereka selamat dengan memberikan beberapa dokumen dan polisi berikut:

 • Bukti produk yang berfungsi
 • Model perniagaan jangka panjang
 • Modal yang mencukupi untuk operasi dan pembayaran kepada pengguna
 • Rangka kerja pengurusan risiko yang maju
 • Rekod jenayah semua pihak berkepentingan dan pekerja
 • Juruaudit Dalaman dan Luaran Wajib
 • Dasar privasi dan keselamatan data yang kukuh
 • Dasar anti pencucian wang yang betul

Dengan itu dua lesen, ArbiSmart membuktikan bahawa ia tidak ada yang perlu disembunyikan. Ia sah, selamat dan bersih. Permit ini juga bermaksud permulaan yang semakin meningkat dapat memberikan perkhidmatan perdagangannya kepada pelabur dari pelbagai negara dengan berkesan.

Berbicara mengenai menyediakan perkhidmatan dengan cekap, ArbiSmart mempunyai sistem yang dibina untuk menangani jumlah crypto yang sangat besar. Ia berfungsi dengan lebih dari 20 bursa perdagangan untuk menawarkan kecairan besar yang diperlukan untuk memastikan perniagaannya berkembang selama bertahun-tahun yang akan datang.

 Bagaimana ArbiSmart Berfungsi

Seperti yang disebutkan, ArbiSmart menggunakan bot perdagangan pintar untuk mendapatkan keuntungan melalui perdagangan arbitraj. Tepatnya, syarikat ini memperdagangkan dana pelabur. Ini bermakna anda dipersilakan untuk mencuba perkhidmatan tersebut selagi anda berumur di atas 18 tahun dan bukan warganegara atau pemastautin di AS.

Walaupun anda perlu mendaftarkan akaun dan mendepositkan dana, ArbiSmart melakukan semua kerja keras untuk anda. Ia berniaga secara automatik dan membolehkan anda mengeluarkan keuntungan anda pada penghujung hari.

Bahagian pelanggan di ArbiSmart berfungsi sepanjang masa. Oleh itu, jika anda mempunyai pertanyaan, hubungi mereka melalui telefon, atau e-mel di [e-mel dilindungi]. Anda juga boleh menggunakan live chatbot atau memasukkan Facebook, Twitter, Telegram dan pengurus komuniti media sosial syarikat.

ArbiSmart berusaha untuk memberikan perkhidmatan yang diperibadikan dengan alasan yang mudah: keperluan setiap orang berbeza-beza. Mereka juga beroperasi 24/7 untuk memastikan anda mendapat penyelesaian untuk masalah anda setiap saat sepanjang hari, tujuh hari seminggu.

Antara Muka Pengguna Laman Web ArbiSmart

ArbiSmart menampilkan laman web yang direka secara profesional dan teratur yang dibina untuk mendidik pelabur. Tepatnya, laman web ini kurang memberi tumpuan untuk meminta wang anda dan lebih banyak mengenai apa yang melibatkan perdagangan arbitraj.

Laman web terbahagi kepada lima kategori utama: arbitraj, akaun, perkongsian, mengenai kami dan sokongan. Anda boleh mengakses laman web ini dalam bahasa Inggeris, Turki atau Jerman, jadi tetapkan agar sesuai dengan pilihan anda.

The bahagian akaun adalah tempat anda ingin memusatkan perhatian. Ia menampilkan empat jenis pelabur di ArbiSmart: pemula, maju, pakar dan elit. Anda mendapat faedah berbeza berdasarkan tahap keahlian anda.

Berikut adalah beberapa faedahnya:

Keahlian Est. Keuntungan Bulanan (%) Pembayaran dalam BTC, ETH, RBIS dan EUR 24/7
Pemula 0.9-1.2 Disokong Disokong
Mahir 1.2-2.1 Disokong Disokong
Pakar 2.1-3.3 Disokong Disokong
Elit 3.3-3.75 Disokong Disokong

Proses Pendaftaran

Mendaftar akaun di ArbiSmart mengambil masa kurang dari lima minit. Tepatnya, ia melibatkan:

 1. Berikan nama depan dan belakang anda
 2. Sahkan bahawa anda bukan warganegara AS
 3. Berikan alamat e-mel dan nombor telefon anda
 4. Tetapkan kata laluan
 5. Setuju dengan terma dan syarat
 6. Sahkan bahawa anda berumur 18 tahun ke atas

Langkah seterusnya adalah membiayai akaun anda. Anda boleh menggunakan euro atau crypto untuk membuat deposit. Walau bagaimanapun, ArbiSmart menukar dana anda menjadi token RBIS: token dalaman platform.

Sekali lagi, anda mesti memutuskan bagaimana anda mahu menerima keuntungan anda:

 1. Tarik dana melalui akaun biasa ke akaun bank EU anda atau BTC / ETH
 2. Simpan dana anda dalam akaun jangka panjang: tarikh matang akan menjelang akhir 2021

Untuk akaun biasa, keuntungan dikeluarkan setiap 24 jam pada jam 00:01 UTC. Gunakan kalkulator syarikat, https://arbismart.com/calculator/, untuk menganggarkan pendapatan anda apabila anda melabur di mana-mana tahap ArbiSmart.

Minimum yang boleh anda laburkan di ArbiSmart ialah € 300 atau setara dengan BTC atau ETH. Sudah tentu, anda akan memperoleh lebih banyak keuntungan apabila anda membuat deposit dari $ 1000 dan seterusnya.

Secara keseluruhan, kedua-dua akaun ArbiSmart mempunyai kelebihan masing-masing. Akaun biasa membolehkan anda mengaut keuntungan anda setiap hari. Akaun jangka panjang memberi anda peluang untuk mengeluarkan jumlah sekaligus setelah dua tahun.

Nasib baik, anda sentiasa dapat melaburkan semula keuntungan anda kembali ke sistem ArbiSmart mengikut keselesaan anda. Anda bukan sahaja akan memperoleh lebih banyak keuntungan setiap bulan, tetapi anda juga akan meningkatkan skor akaun anda dan dapat memperoleh lebih banyak faedah.

Program Bonus, Percuma dan Rujukan

ArbiSmart menyedari bahawa orang suka makanan percuma. Sebagai tindak balas, kadangkala memberikan token percuma 5% hingga 15% kepada pelabur baru.

Kadang kala syarikat menjalankan promosi beli balik untuk membantu pelabur meningkatkan keuntungan mereka. Sebagai contoh, jika anda membeli token RBIS dengan harga € 1, ArbiSmart dapat menawarkan anda € 2 untuk setiap token ketika menjalankan tawaran pembelian baliknya. Anda boleh mengeluarkan wang itu atau melaburkan semula mengikut kehendak anda.

 • Program Rujukan: anda boleh memperoleh komisen dengan merujuk pelabur kepada ArbiSmart, hanya untuk rujukan langsung.
 • Program Bounty: beri kesedaran tentang ArbiSmart di media sosial, dan anda boleh memperoleh token RBIS percuma

Untuk kejelasan, ArbiSmart tidak mengendalikan program pemasaran pelbagai peringkat (MLM). Dengan demikian, ia tidak memusatkan model perniagaannya pada rujukan, menolak risiko yang berkaitan dengan piramid pelaburan, MLM atau skim ponzi

Model Perniagaan ArbiSmart: Token RBIS

ArbiSmart menjana wang terutamanya melalui sistem perdagangan arbitraj. Syarikat ini mempunyai pasukan yang bekerja pada sistem ini sepanjang masa untuk memastikan ia cekap, selamat dan boleh dipercayai. Kemudian ada bahagian pemasaran, kewangan dan perkhidmatan pelanggan.

Bersama-sama, pasukan di ArbiSmart memastikannya beroperasi dengan lancar dan juga memperluas jangkauan pasarannya ke peringkat global.

Mengenai token RBIS, ini adalah komoditi terhad. Itu bererti akan tiba saatnya penawarannya lebih rendah daripada permintaannya, sehingga meningkatkan permintaannya. Hari itu akan tiba sebaik sahaja ArbiSmart membenarkan pertukaran crypto untuk menyenaraikan tokennya.

Oleh kerana itu, token bernilai untuk dilaburkan, terutamanya jika anda juga ingin mendapat keuntungan dari sistem perdagangan ArbiSmart.

Kesimpulannya

ArbiSmart adalah platform pelaburan crypto automatik. Ia mengkhususkan diri dalam perdagangan arbitraj: jenis perdagangan dengan pulangan berisiko tinggi dan rendah. Syarikat ini berdaftar dan dilesenkan di EU, yang bermaksud sah dan selamat.  

ArbiSmart menawarkan empat tahap keahlian, masing-masing dengan pelbagai faedah. Anda boleh melabur dari hanya € 300 atau yang setara dalam crypto. Tetapi seperti yang ditekankan oleh laman web ArbiSmart, cara terbaik untuk mendapat keuntungan dari perdagangan arbitraj adalah dengan melaburkan sejumlah besar wang untuk memanfaatkan spread arbitraj dan peluang untuk keuntungan yang lebih tinggi..  

Penafian Kandungan yang disajikan mungkin merangkumi pendapat peribadi penulis dan tertakluk kepada keadaan pasaran. Lakukan penyelidikan pasaran anda sebelum melabur dalam cryptocurrency. Penulis atau penerbitan tidak bertanggungjawab terhadap kerugian kewangan peribadi anda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me