Mengapa GSX adalah Pelaburan Crypto Terbaik

Ruang crypto telah menyaksikan pertumbuhan yang luar biasa dalam pengguna dan jumlah transaksi. Laporan terbaru oleh Kaspersky menunjukkan bahawa sekurang-kurangnya 19% daripada populasi global telah membeli dan menggunakan cryptocurrency pada tahun 2019. Sekarang, ini adalah pertumbuhan yang luar biasa jika anda mempertimbangkannya kriptografi telah wujud selama lebih dari satu dekad. 

Walau bagaimanapun, sebahagian besar penduduk dunia masih ragu-ragu dengan cryptocurrency. Salah satu penyebab keraguan adalah kekurangan crypto yang kuat yang menggabungkan semua perkhidmatan penting dan memberi tumpuan kepada pembangunan masa depan.

Apollo fintech, syarikat yang berpusat di blockchain, untungnya, berusaha menyelesaikan kekurangan itu. Ia telah memperkenalkan GSX, stablecoin yang kaya dengan ciri dan emas. Koin itu menggabungkan semua ciri yang diperlukan untuk menawarkan pengalaman pelaburan terbaik di ruang crypto. 

Ciri-ciri Mata Wang yang Dijamin Emas

GSX adalah stablecoin yang dihoskan di blockchain Apollo. Ia adalah crypto yang kaya dengan ciri dan dilengkapi dengan pelbagai kelebihan dan kelebihan kepada pengguna. Oleh kerana ia menggunakan blockchain Apollo, ia mempunyai semua faktor teknologi yang sama dengan Apollo Currency (APL). Apakah beberapa ciri yang menjadikan GSX sebagai pelaburan utama? 

Bersandarkan Emas

GSX mempunyai sokongan terhadap nilai emas dan tanah kaya emas yang dimiliki oleh Apollo Fintech di Zimbabwe. 50% keuntungan dari perlombongan emas mengembalikan nilai syiling GSX. Oleh itu, pelabur diberi jaminan akan stabilcoin dengan nilai yang tinggi. 

Pertumbuhan Nilai Kekal

Tidak ada duit syiling stabil lain yang memberikan jaminan pertumbuhan seperti yang dapat diberikan oleh GSX. Oleh kerana sokongan keuntungan perlombongan emas 50%, pelabur melihat pertumbuhan nilai aset yang berterusan. 

Pembakaran Duit Syiling

Pembakaran duit syiling adalah teknik yang digunakan oleh Apollo fintech untuk memastikan duit syiling itu tetap bernilai. Ia melibatkan pembakaran setara dengan 50% syiling yang ada dan memindahkan nilainya ke GSX yang tinggal untuk menaikkan nilainya. Lebih-lebih lagi, ia memastikan bahawa nilai mata wang dapat dikekalkan dalam jangka masa panjang.

Boleh ditebus

Duit syiling GSX boleh ditebus kerana nilai emasnya. Setiap kali pemegang GSX ingin melepaskan pegangan, mereka dapat melakukannya tanpa kehilangan sepeser pun kerana sokongan nilai emas. 

Dividen


Dividen adalah satu lagi perkara unik mengenai duit syiling GSX. Ini adalah duit syiling pertama yang menawarkan dividen kepada pemegang. Baki 50% dari keuntungan yang diperoleh dari perlombongan emas setiap tahun adalah dividen kepada pemegang.

Pemilikan Amanah

Apollo Fintech memiliki sebidang tanah perlombongan emas yang besar di Zimbabwe. Pemegang GSX mempunyai hak perlombongan penuh harta tanah yang dimiliki oleh Apollo. 

Diaudit

Rangkaian blok Apollo membenarkan pengauditan pihak ketiga. Pengauditan ini menjadikan mata wang GSX dan Apollo sebagai kripto paling telus dan selamat.

Teknologi GSX

Daya Tahan Kuantum Diaktifkan

Blockchain Apollo adalah blockchain pertama yang menambah ketahanan kuantum yang sebenar. Dunia akan segera menggunakan teknologi kuantum, dan GSX adalah satu-satunya stablecoin yang akan teguh. Itu menjadikan GSX sebagai yang paling maju dari semua stablecoin.

Pengecilan Tahap Pangkalan Data

Apollo blockchain adalah blockchain pertama yang memperkenalkan jenis ini pelarian yang luas. Sharding adalah perpecahan data ke dalam potongan yang lebih kecil ke banyak nod yang disebut shard. Pelindung ini adalah autonomi dan bebas. Pelindung jenis ini memastikan kesinambungan blockchain. Ia menyelesaikan masalah kembung blockchain, menjadikan sistem Apollo tidak terukur.

The Apollo Updater

Protokol updater menjamin bahawa semua bahagian blockchain Apollo menerima kemas kini tepat pada masanya. Protokol updater telah diperiksa oleh banyak blockchain, termasuk Ethereum. Walau bagaimanapun, Apollo tetap menjadi blockchain pertama dan satu-satunya yang mencipta fungsi ini. Kemas kini berkala bermaksud perkhidmatan yang lebih baik untuk semua pengguna blockchain. Oleh itu, pelabur GSX akan sentiasa memastikan keselamatan mereka, dan kelajuan urus niaga mereka akan meningkat dengan kerap. 

Faedah Memiliki GSX

Platform ini mempunyai masalah skalabiliti sifar. Itu kerana tahap pengkisahan pangkalan data yang memastikan terdapat cukup sumber untuk menyelesaikan setiap transaksi. Pecahan data membolehkan mana-mana pedagang menyelesaikan jumlah transaksi yang luar biasa tanpa rasa takut kehabisan ruang pemprosesan. 

Lebih-lebih lagi, platform ini mempunyai kelajuan penyelesaian blok yang pantas 2 saat setiap transaksi.

Pengguna GSX selamat sepenuhnya semasa menyelesaikan transaksi di platform. Ketelusan teknik blockchain dan sharding memastikan pengguna tidak akan kehilangan wang syiling bernilai satu dolar pun.

Melabur dalam GSX

Ciri-ciri di atas menjadikan GSX lebih baik daripada stablecoin lain di dunia crypto. Mata wang tradisional tidak mempunyai nilai sokongan. Oleh itu, mereka terdedah kepada penurunan harga yang boleh menyebabkan kerugian teruk bagi pemegang crypto. 

GSX menggabungkan ciri-ciri kedua-dua stablecoin dan cryptos. Gabungan itu memberikan sokongan sementara masih memastikan pertumbuhan berterusan. 

Tambahan pula, turun naik crypto tidak mempengaruhi nilai GSX. Penyokong emas memastikan bahawa duit syiling tidak akan mencapai ambang tertentu dan mengakibatkan kerugian. Ini satu-satunya stablecoin di dunia yang meningkat nilainya dari masa ke masa.

Kecairan duit syiling juga dapat dicapai dengan mudah. Ingat, GSX bukan duit syiling biasa; ia juga mempunyai ciri aset crypto. Itu menjadikannya yang paling pelbagai dari semua cryptocurrency di dunia hari ini. Kepelbagaian meningkatkan permintaannya dan dengan itu meningkatkan kecairannya.

 Lebih-lebih lagi, kenyataan bahawa hub blockchain Apollo GSX meningkatkan kecairan koin stabil. Blockchain Apollo dapat menampung mata wang negara dan Platform Pembayaran Nasional yang menyokong CBDC. Platform ini juga akan menjadi tuan rumah Apollo dex, yang memerlukan pertukaran cryptocurrency dan mata wang fiat dengan cepat. Ciri-ciri blockchain semasa hanyalah sebahagian kecil dari idea besar syarikat masa depan mereka. Malah ada rancangan untuk memperkenalkan platform media sosial terbaik sepanjang masa. 

Kata Akhir

Mata Wang Terjamin Emas adalah pelaburan cryptocurrency terbaik. Ciri-ciri yang disertakan oleh pasukan pembangunan bertujuan menjadikan dunia crypto sebagai ekosistem kewangan yang lebih baik. Pertumbuhan nilai duit syiling yang berterusan menjadikannya cryptocurrency unik dan stablecoin.

Fakta bahawa emas, salah satu logam paling mahal, menyokong nilai stablecoin, menjadikannya logam yang tidak mudah berubah dan selamat. Pembakaran syiling memastikan mata wang tidak rentan terhadap inflasi, sehingga tetap menjadi prospek pelaburan yang baik. Oleh itu, adalah kenyataan bahawa duit syiling GSX akan menarik lebih banyak pelabur ke ruang crypto. GSX adalah dan akan kekal sebagai pelaburan kripto utama.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector