Bitamp – Masa Depan Dompet Sumber Terbuka

Dompet Bitcoin yang membolehkan anda menghantar dan menerima Bitcoin dengan serta-merta di blockchain. Selagi masih dalam kawalan penuh benih dan kunci peribadi anda

Mata wang digital digital telah menyaksikan banyak pertumbuhan dalam masa yang singkat. Bitcoin, secara khusus, adalah salah satu cryptocurrency yang telah melihat tindakan yang mengagumkan sejak penubuhannya pada tahun 2009. Bitcoin mempunyai sejarah perdagangan yang cukup tidak stabil, menjadikannya salah satu cryptocurrency yang paling popular dan diperdagangkan. Ia juga diterima secara meluas sebagai kaedah pembayaran oleh banyak syarikat yang menjual perkhidmatan dan produk mereka secara dalam talian. 

Hari ini, anda boleh membeli dan menjual Bitcoin dalam talian dengan mudah dengan membuat dompet dengan syarikat yang anda percayai. Salah satu firma tersebut adalah Bitamp– dompet bitcoin sumber terbuka yang membolehkan anda menghantar dan menerima bitcoin dengan selamat di dompet anda. Pada masa ketika kecurian siber sangat tinggi, anda perlu yakin akan keselamatan anda ketika menjalankan sebarang jenis perniagaan melalui internet. Sekiranya anda mencari laman web berasaskan web di mana anda boleh menghantar atau menerima bitcoin dari mana-mana bahagian dunia, Bitamp adalah pilihan yang sesuai. 

Melindungi Keselamatan dan Privasi Anda

Mempunyai platform yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai yang membolehkan orang ramai menguruskan cryptocurrency mereka dengan selamat dan selesa adalah sangat penting. Bitamp bertujuan untuk menjadi tepat dan banyak lagi. Sekiranya anda membaca mengenai Bitamp untuk pertama kalinya, anda mungkin tertanya-tanya apa itu. Nah, ini adalah sumber terbuka dan dompet bitcoin yang mudah digunakan yang membolehkan pengguna menyimpan serta melakukan transaksi cryptocurrency dengan cara yang selamat menggunakan sebarang peranti.

Tersedia sebagai dompet berasaskan web, dompet sisi pelanggan ini memastikan anda mengawal sepenuhnya dana, privasi dan kunci peribadi anda. Sebagai dompet sumber terbuka, anda dapat dengan mudah mengesahkan tuntutan yang dibuat oleh Bitamp mengenai keselamatan dan privasi anda. Yang lebih baik lagi ialah Bitamp percuma, dengan perkembangannya dibiayai oleh sumbangan. Produk ini beroperasi di bawah lesen Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Mengingat peningkatan internet pengguna yang berterusan, banyak orang mungkin takut bahawa maklumat mereka mungkin terganggu ketika berinteraksi dengan aplikasi pengguna yang berbeza. Kemungkinannya, anda tidak terkecuali. Dengan Bitamp, kebimbangan seperti ini dihilangkan kerana seperti yang dinyatakan, anda mempunyai kawalan penuh terhadap bitcoin anda. Semua operasi dilakukan secara tempatan di penyemak imbas anda menggunakan JavaScript. Di samping itu, kunci dan biji peribadi anda tidak akan dikongsi, disimpan atau disimpan. Ini, pasti, menjamin keselamatan dan privasi anda.

Tanpa Nama dan Segera

Anda mungkin tidak ingat berapa kali anda mahu melakukan transaksi dalam talian sebagai pengguna tanpa nama. Sekiranya anda termasuk orang yang menghargai tanpa nama, Bitamp sesuai untuk anda! Oleh kerana dompet bitcoin tidak memerlukan maklumat anda semasa pendaftaran atau semasa menghantar atau menerima bitcoin, anda dapat mengekalkan nama mereka. Selain itu, kunci, alamat IP, dan perincian penyemak imbas anda tidak akan disimpan pada waktu tertentu, memungkinkan untuk bertransaksi sebagai pengguna tanpa nama.

Proses menghantar atau menerima bitcoin dengan Bitamp adalah segera. Oleh itu, walaupun anda memerlukan bayaran untuk perkhidmatan atau produk dengan menggunakan bitcoin, anda boleh melakukannya dengan mudah dari penyemak imbas anda. Bagaimana dengan dapat menghantar atau menerima bitcoin dari mana-mana bahagian dunia pada bila-bila masa, setiap hari? Inilah yang diberikan oleh Bitamp agar anda dapat menghantar atau menerima cryptocurrency secara global tanpa sekatan.

Membuat Akaun Bitamp


Prosesnya mudah dan memerlukan masa kurang dari 10 saat untuk membuat dompet. Anda mesti memastikan anda berada di laman web rasmi mereka. Di kanan atas, anda akan melihat tab bertulis ‘Buat Akaun.’ Klik. Benih 12 perkataan akan dihasilkan dan untuk terus masuk, anda perlu menaip semula atau menyalin benih ini di ruang kosong yang tertulis ‘pengesahan benih’ untuk mengakses akaun anda. Pastikan anda menyimpan benih ini di suatu tempat yang anda perlukan setiap kali anda ingin log masuk ke akaun anda. 

Oleh kerana dompet tidak menyimpan butiran log masuk anda, tidak mungkin anda dapat memulihkan benih sekiranya anda tidak mengingatnya. Untuk memastikan anda tidak kehilangannya, tampalkannya dalam folder yang anda percayai. Walaupun ini mungkin kelihatan seperti banyak kerja, itu adalah satu-satunya cara Bitamp memastikan anda dapat mengawal sepenuhnya dompet anda. Bitamp juga membolehkan anda menjalankan beberapa akaun di platform mereka dan juga mengakses laman web ini melalui VPN orTOR. Yang paling penting, anda boleh memuatkan biji benih anda dari dompet lain termasuk Ledger, Electrum, Trezor, Exodus, Mycelium dan sebagainya. Untuk membuat akaun, tekan di sini.

Lebih Daripada Dompet Bitcoin

Selain daripada antara muka dompet, Bitamp dilengkapi dengan buku asas untuk topik yang berbeza. Pengguna boleh mendapatkan banyak maklumat berguna mengenai bitcoin di laman web ini. Contohnya, jika anda ingin membiasakan diri dengan topik seperti dompet perkakasan, penjelajah sekatan, beli bitcoin dan menghabiskan bitcoin, anda boleh melakukannya dengan mudah dengan mengklik setiap topik di bawah tajuk sumber di bahagian bawah halaman utama atau hanya klik pada pautan yang diberikan di atas.

Anda akan diarahkan ke halaman dengan maklumat lengkap. Mungkin, salah satu sumber yang paling menarik di sini adalah mengenai perlombongan bitcoin. Ini adalah bidang yang telah menarik minat banyak orang. Sekiranya anda adalah antara mereka yang berminat untuk melombong cryptocurrency berharga ini atau hanya perlu mengetahui bagaimana ia dilakukan, klik topik ‘Bitcoin Mining’. Semua yang anda perlu ketahui dijelaskan secara terperinci.

Kawalan penuh Dompet Anda

Walaupun dompet mudah alih banyak, pengguna kadang-kadang terlepas kesederhanaan dompet berasaskan web yang memberikan anonimiti dan keselamatan semasa dalam perjalanan. Bitamp adalah salah satu dompet bitcoin berasaskan web yang dilancarkan untuk memenuhi keperluan ini. Pakar di sebalik penciptaan dompet ini telah melakukan pekerjaan yang sangat baik dalam menyampaikan produk yang mudah digunakan, bahkan untuk pemula. Dengan Bitamp anda mempunyai kawalan penuh terhadap kunci peribadi mereka dan anda tidak pernah diminta untuk memberikan maklumat peribadi anda semasa pendaftaran. 

Dengan ini, anda tidak perlu risau kehilangan data anda kepada pihak ketiga yang boleh mengorbankannya. Bitamp juga membolehkan anda menghantar atau menerima bitcoin dari mana-mana bahagian dunia tanpa memasang aplikasi mudah alih. Dan, anda boleh melakukannya pada peranti pilihan anda. Sekiranya anda mencari dompet di mana anda boleh melindungi bitcoin anda dengan selamat dan peribadi, Bitamp adalah cara untuk pergi. 

Penafian Kandungan yang disajikan mungkin merangkumi pendapat peribadi penulis dan tertakluk kepada keadaan pasaran. Lakukan penyelidikan pasaran anda sebelum melabur dalam cryptocurrency. Penulis atau penerbitan tidak bertanggungjawab terhadap kerugian kewangan peribadi anda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector