Ulasan Dompet XRP.IO | Ciri, Kebaikan dan Kekurangan

Ulasan dompet XRP.io

Dalam beberapa bulan terakhir, penyelesaian baru dikeluarkan untuk membantu komuniti Ripple. Dalam artikel ini, kami akan membuat penuh XRP.io semakan dompet untuk pengguna mengetahui lebih lanjut mengenainya. Kami akan menerangkan apa itu XRP.io, bagaimana ia berfungsi, dan banyak lagi perincian menarik lainnya. 

XRP.io menjadi salah satu kaedah yang paling berguna untuk menghantar, menerima, dan menyimpan Ripple, yang merupakan salah satu kripto terbesar dan paling popular di pasaran. Sekiranya anda membaca keseluruhan tinjauan dompet XRP.io, anda akan mendapat idea yang lebih baik tentang cara kerjanya. 

Ulasan XRP.io: Gambaran Keseluruhan Dompet

xrp.io

Ini adalah salah satu dompet XRP terbaru dan paling menarik di pasaran. Pemegang XRP telah menunggu pelbagai cara untuk menangani mata wang maya mereka dari masa ke masa. Kini, dengan dompet yang mudah digunakan dan mesra pengguna ini, penghantaran, perbelanjaan, penyimpanan, dan penerimaan XRP tidak pernah semudah ini. 

Dompet itu dilancarkan pada akhir tahun lalu, dan ia telah berkembang sejak itu. Pada masa ini, mereka telah memproses lebih dari 122.300 transaksi, dan hampir 18.300 dompet telah dibuat. Selain itu, lebih daripada 346.676,623733 XRP telah diproses sejak dilancarkan.

Antaramuka kelihatan sangat mesra pengguna. Apabila anda memasuki aplikasi, anda akan melihatnya akaun seimbang. Ini akan memberi anda maklumat yang diperlukan mengenai dana anda. Pada masa yang sama, anda akan mendapat harga setiap XRP dalam Euro dan dolar A.S. Di bawah tab ini, anda akan melihat senarai rujukan teratas. Akhirnya, anda akan membuat transaksi sejarah XRP anda menggunakan dompet. 

Ulasan Dompet XRP.io – Di dalam aplikasi

Oleh kerana ini adalah dompet baru, anda akan melihat bahawa belum ada urus niaga. Walaupun begitu, semua transaksi harus dipaparkan di sana. Ini akan memberi anda kawalan yang besar terhadap dana anda dan bagaimana anda menggunakannya dari masa ke masa.

Perlu disebutkan bahawa mereka menjalankan pelayan Ripple, yang membolehkan seluruh ekosistem dilindungi dan disokong. Syarikat-syarikat yang menjalankan validator ini membantu rangkaian menjadi lebih terdesentralisasi dari masa ke masa. Oleh itu, XRP.io tidak hanya menawarkan perkhidmatan XRP kepada pengguna, tetapi mereka juga secara aktif menyokong Ripple. 

Dompet merangkumi bahagian sokongan di mana anda dapat berbual dengan wakil. Ini sangat berguna, memandangkan banyak daripada kita boleh menghadapi beberapa masalah semasa menguruskan dana kita. Sekiranya kita telah lama berada di pasaran crypto, kita mungkin mengalami transaksi yang tertunda. 

Bahagian rujukan juga sangat penting untuk membuat tinjauan dompet XRP.io ini. Memang mungkin untuk menghantar pautan rujukan kepada rakan dan keluarga. Pengguna yang berkongsi pautan akan mendapat bonus rujukan 10%. Namun, ia tidak dijelaskan dengan tepat, mana bonus yang akan mereka terima. Tidak jelas sama ada bonus 10% berlaku untuk dana yang diterima, dihantar, atau ditahan. 

Banyak syarikat telah mempromosikan perkhidmatan mereka melalui pautan rujukan. Selalu sangat baik bagi syarikat untuk mempunyai komuniti yang terlibat menyebarkan berita mengenai perkhidmatan yang ditawarkan. Dalam kes ini, satu-satunya masalah adalah kenyataan bahawa tidak jelas mana faedah yang akan diterima.

Hantar dan Terima Dana Melalui XRP.io

xrp.io

Untuk menghantar dana, anda perlu menambahkan sejumlah wang ke dalam akaun (XRP). Setelah melakukannya, anda akan dapat memilih alamat destinasi XRP. Alamatnya adalah rentetan watak panjang milik anda atau orang lain. Berhati-hatilah untuk tidak membuat kesilapan semasa mengisi kotak ini. Bahkan kesalahan kecil akan menghantar dana ke akaun lain.


Tag tujuan, yang merupakan medan pilihan, akan berguna dalam beberapa keadaan. Ingatlah untuk selalu meminta pengguna yang anda kirimkan dana sekiranya perlu mengisi kotak ini. Anda akan mempunyai kemungkinan untuk menambah jumlah XRP yang ingin anda hantar. Setelah memilih jumlah ini, anda akan melihat nilainya dalam USD dan yuran yang perlu anda bayar. Sekiranya kita ingin menghantar 100 XRP ($ 25.52) ia akan dikenakan bayaran sebanyak 6 XRP. 

Untuk menerima dana, prosesnya akan menjadi kebalikan dari yang dijelaskan di atas. Anda harus pergi ke tab “Terima” pada aplikasi. Di bahagian ini, anda akan mempunyai semua maklumat mengenai akaun anda. Ini termasuk alamat XRP anda dan tag tujuan, yang diperlukan untuk menerima XRP. 

Ini adalah maklumat yang perlu anda berikan kepada pengirim. Sekiranya anda adalah orang yang bertanggungjawab menghantar dana kepada diri sendiri, berhati-hatilah semasa menyalin data ini. Anda juga akan mempunyai kod QR dengan maklumat yang diperlukan mengenai akaun anda. Sekiranya anda ingin menerima dana, pengguna lain hanya boleh mengimbasnya dan mengirimkan sejumlah XRP kepada anda.

Urus niaga XRP cenderung sangat cepat. Bayaran juga sangat rendah berbanding dengan mata wang maya yang lain. Walaupun transaksi Bitcoin (BTC) atau Litecoin (LTC) memerlukan masa yang lama untuk diproses, XRP tiba hanya dalam beberapa saat. Menggunakan XRP.io akan sangat berguna jika anda ingin menjimatkan wang semasa memproses transaksi crypto. Pastikan anda menghantar XRP ke alamat yang disebutkan sebelumnya dan ke dompet crypto ini. Sekiranya anda menghantar Bitcoin atau aset digital lain selain XRP, anda tidak akan menerima dana tersebut. Itu bermakna mereka boleh tersesat selama-lamanya. 

Kesimpulannya

Dalam tinjauan dompet XRP.io ini, kami bertujuan untuk menunjukkan kepada anda yang merupakan ciri utama dompet XRP ini. Pada asasnya, mereka menawarkan pengalaman pengguna yang sangat mudah digunakan dan sederhana. Ini akan menjadi dompet yang baik untuk pemula yang ingin memahami bagaimana pasaran crypto berfungsi. 

Semasa menggunakan aplikasi, anda akan merasakan bahawa ini adalah pengalaman yang sangat sederhana. Walaupun begitu, kesederhanaan ini memberi kekuatan kepada pengguna. Mereka akan tahu bahawa mereka boleh menghantar dan menerima dana di mana sahaja mereka berada. Lebih-lebih lagi, XRP.io memberikan maklumat mengenai yuran yang dibayar, yang akan mengurangkan ketidakpastian. 

Walaupun perkara terbaik untuk menyimpan sejumlah besar XRP adalah melakukannya dalam dompet perkakasan, XRP.io membantu pendatang baru. Pada masa akan datang, akan menarik untuk melihat penyelesaian dan perkhidmatan baru yang disediakan oleh syarikat ini. Sekarang, adalah mungkin untuk menikmati komuniti XRP yang berkembang dan menikmati perkhidmatan baru dan berkualiti tinggi. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector