Ulasan DeepBrain Chain (DBC) | Pengenalan untuk Pemula

Duit syiling DBC

Dalam artikel hari ini, kita akan melihat projek DeepBrain Chain dan crypto, koin DBC.

Apa itu Rantai DeepBrain?

logo dbcRantai DeepBrain adalah platform pengkomputeran yang menggabungkan kecerdasan buatan dengan teknologi blockchain. ICO projek untuk DBC diadakan pada bulan Disember 2017, dengan satu NEO setara dengan 2200 DBC pada masa penjualan.

ICO berjaya, kerana duit syiling itu habis terjual dalam waktu kurang dari satu jam sejak ia dimulakan, dan lebih dari 600 juta token dijual kepada pelabur hanya dalam fasa pra-penjualan.

Setelah selesai penjualan tokennya, DeepBrain Chain dilancarkan pada bulan April 2017. Projek dan pasukannya berpusat di Shanghai, anggotanya terdiri daripada individu yang mempunyai banyak pengalaman dalam teknologi dan AI.

Ketua Pegawai Eksekutif DeepBrain Chain adalah Feng He, yang juga mengembangkan kotak pembesar suara AI pertama di dunia, mengalahkan pelancaran pasaran Amazon Echo hanya dengan enam bulan.

Platform ini mendapat anugerah terbaik ketika bersaing dengan lebih daripada tiga puluh syarikat AI China terbaik untuk SMP2017, penilaian dialog mesin-mesin China.

Crypto asli platform, duit syiling DBC, berdasarkan kontrak pintar NEO. Blockchain menggunakan mekanisme konsensus hibrid yang terdiri daripada Proof of Importance dan Delegated Proof of Stake untuk mengesahkan blok lejar dan menghasilkan syiling baru.

ciri-ciri

Kos rendah

Dengan menggunakan teknologi blockchain, ia menjimatkan perusahaan sekitar 705 kos kuasa pengkomputeran.

Keselamatan

Dengan menggunakan kontrak pintar dan algoritma penyulitan, transaksi data dijaga dengan selamat sepanjang keseluruhan proses perdagangan.

Perlindungan Privasi


Kontrak pintar juga memiliki tugas memisahkan pemilikan data dari penggunaan data, serta meningkatkan nilai data.

Pengkomputeran Fleksibel

Rantai DeepBrain juga memberikan kekuatan pengkomputeran berdasarkan permintaan. Syarikat AI akan menerima kuasa komputasi dari node yang tidak terkira banyaknya yang diedarkan di rangkaian global dan akan menerima DBC sebagai ganjaran.

Bukti Kepentingan

Protokol ini bergantung pada node untuk mengesahkan dan menambahkan blok baru ke blockchain.

Bukti Kepentingan yang Delegasikan

Model permuafakatan ini memerlukan pihak berkepentingan untuk memilih pemilihan simpang perlombongan secara demokratik dan adil.

Tempat menyimpan Syiling DBC

Oleh kerana duit syiling DBC berdasarkan NEO, anda boleh menyimpan kripto di dompet serasi NEO atau NEP-5, seperti NEO Tracker. Terdapat banyak dompet NEO yang tersedia di pasaran, jadi anda harus mencari yang paling sesuai dengan keperluan perdagangan dan penyimpanan tertentu anda.

Cara Membeli Duit Syiling DBC

Langkah 1: Sediakan dompet di mana anda kemudian menyimpan duit syiling DBC anda.

⦁ Pergi ke NEO Tracker;

⦁ Klik “Dompet baru;”

⦁ Masukkan kata laluan;

⦁ Klik “Buat;”

⦁ Muat turun fail Keystore;

⦁ Klik “Teruskan” setelah selesai;

⦁ Anda akan menerima kunci peribadi anda.

trak neo

Langkah 2: Beli DBC

Oleh kerana DBC tidak diperdagangkan dengan mata wang fiat, anda harus membeli duit syiling menggunakan crypto. DBC kebanyakannya diperdagangkan terhadap Bitcoin dan Ethereum, tetapi anda juga dapat mengetahui token yang diperdagangkan terhadap NEO dan USDT.

Sekiranya anda sudah memiliki salah satu kripto ini, anda boleh melangkau ke hadapan.

⦁ Pergi ke bursa yang menyokong pembelian crypto menggunakan mata wang fiat;

⦁ Buat akaun;

⦁ Beli salah satu kripto yang ingin anda jual dengan DBC;

⦁ Pilih salah satu pertukaran yang menyokong duit syiling DBC. Senarai pertukaran perdagangan yang menyokong DBC kini terdiri daripada Huobi (Global dan Korea), Gate.io, Kucoin, Bitbns, Lbank, dan Switcheo Network. Kami mencadangkan memilih salah satu pertukaran dan pasangan yang paling popular, kerana kemungkinan besar mereka mempunyai kecairan yang lebih tinggi;

⦁ Buat akaun di salah satu bursa yang menyokong DBC;

⦁ Deposit ETH / BTC / NEO / USDT yang telah anda beli dari pertukaran fiat anda;

Put Masukkan berapa banyak DBC yang anda ingin beli;

⦁ Sahkan perdagangan;

⦁ Tunggu DBC dikreditkan ke akaun anda;

⦁ Pergi ke fungsi penarikan pertukaran;

⦁ Pergi ke dompet luaran DBC anda dan salin alamat anda;

Back Kembali untuk menukar dan menampal alamat dalam tanda kurung yang sesuai;

⦁ Pilih jumlah yang anda mahu masukkan ke dalam dompet luaran anda;

⦁ Selesaikan pengeluaran.

Masa Depan Rantai DeepBrain

Artificial Intelligence adalah industri yang telah menarik banyak perhatian dari pelabur dan pengguna. Perkara yang sama boleh dikatakan mengenai blockchain. Jadi, apa yang menghasilkan lebih banyak gembar-gembur? Melancarkan projek yang menggunakan AI dan blockchain.

Tetapi DeepBrain Chain bukan satu-satunya projek seumpamanya. Semakin banyak buku besar dan duit syiling berasaskan AI memasuki kawasan blockchain.

Dunia crypto sudah sangat kompetitif, dengan hanya sedikit syiling yang bertahan walaupun setahun.

Peta jalan mereka tidak menyatakan rancangan terperinci untuk 2019 kecuali untuk peningkatan dan pengujian sistem lebih lanjut. Blog Medium mereka menyiarkan kemas kini dua bulanan mengenai status perkembangan mereka dan acara yang berkaitan dengan projek mereka.

dbc_interview

investinblockchain.com

Sekiranya Anda Melabur dalam Duit Syiling DBC?

Memandangkan kedudukannya di pasaran, dan bagaimana duit syiling itu tidak melihat kenaikan yang signifikan dalam beberapa bulan, nampaknya duit syiling DBC adalah pelaburan yang baik. Kami juga menyedari bahawa tidak ada pengumuman yang dibuat di blog rasmi mereka yang mempengaruhi harga DBC dengan cara apa pun.

Kajian Rangkaian DeepBrain: Keputusan

DeepBrain Chain bermula sebagai projek AI yang bercita-cita tinggi yang juga menggunakan teknologi blockchain. Tetapi sejumlah besar projek ICO dan crypto menjadikan DBC sebagai duit syiling lain yang tidak mempunyai faedah dari perspektif perdagangan.

Gambar pilihan: blockonomi.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector