Kajian Margex Exchange: Adakah pertukaran selamat?

Margex

Margex adalah platform perdagangan derivatif berasaskan Bitcoin generasi berikutnya, di mana anda boleh berdagang dengan leverage sehingga 100x pada semua pasangan yang ada seperti Bitcoin, Ethereum, Yearn.finance, dan banyak lagi berbanding USD. Margex memperkenalkan pertukaran khas yang dibuat dari bawah untuk memberikan pengalaman perdagangan yang terbaik. Diiringi oleh antara muka yang mesra pengguna, platform ini berjaya menyediakan mesin perdagangan yang sepantas kilat, kecairan yang besar, dan sistem yang tahan gangguan.

Berbanding dengan semua platform perdagangan derivatif lain dan masalah yang mereka alami, seperti pembekuan dan manipulator pasaran, jelas ada keperluan untuk platform perdagangan berkualiti tinggi muncul di pasaran. Margex sepertinya berpotensi menjadi salah satu daripadanya, kerana ia menawarkan mesin perdagangan khusus yang dapat memproses hingga 100,000 transaksi sesaat.

Apa yang ditawarkan oleh Margex?

  • Pelaksanaan pesanan pantas
  • Tiada beban berlebihan
  • Bayaran kompetitif
  • Leverage boleh laras sehingga 100x
  • Antara muka yang senang digunakan
  • Semua dalam satu persekitaran perdagangan
  • Kecairan Berasingan dari 12 pembekal
  • Perlindungan Manipulasi Harga, melindungi pengguna dari pembubaran yang tidak adil
  • Tanpa KYC

Pendaftaran

Margex

Pendaftaran di Margex tidak lebih dari satu minit. Yang perlu anda lakukan ialah memasukkan e-mel anda, mengesahkan bahawa anda bukan penduduk negara tertentu, dan klik daftar. Selepas itu, anda boleh membuat deposit dan memulakan perdagangan dengan segera.

Deposit dan Pengeluaran

simpanan

Kaedah deposit yang ada pada Margex ketika ini adalah Bitcoin atau kad Kredit dan Debit dan cryptocurrency lain yang disediakan oleh Changelly. Pengeluaran diproses dalam Bitcoin, secara manual, oleh pasukan perbendaharaan yang dibahagikan dengan pengasingan tugas dan dompet sejuk pelbagai tanda untuk menghilangkan risiko penggodam dan eksploitasi.

Berdagang di Margex

berniaga

Berniaga pada Margex dirancang untuk menjadi sederhana, kerana platform ini menawarkan salah satu susun atur standard paling bersih di industri untuk diperdagangkan dengan leverage.

Bahagian kiri disediakan untuk tab pesanan di mana anda menyesuaikan butiran kedudukan anda seperti – kuantiti, harga had, dan leverage. Di bahagian perdagangan, anda dapat melihat perincian seperti ID urus niaga, tarikh, jenis, aset, kuantiti, margin, stop loss, take profit, dan banyak lagi.

Carta berada di tengah-tengah yang dikuasakan oleh TradingView dengan rangkaian penuh petunjuk perdagangan. Buku pesanan dan perdagangan terakhir terletak di sebelah kanan di mana anda dapat memeriksa kedalaman pasar.

Menyiapkan Stop Loss dan Take Profit

untung

Menetapkan stop loss dan take profit agak mudah, klik pada nombor yang ditetapkan untuk stop loss dan take profit dan tetingkap akan muncul di mana anda perlu memasukkan tahap harga yang diinginkan. Walaupun, ini mungkin membingungkan pertama kalinya kerana tidak ada petunjuk yang jelas bahawa ini adalah butang.

Menutup Kedudukan atau Pesanan

Posisi penutupan dilakukan dengan mengklik pada butang Tutup di sebelah kiri. Anda boleh “Tutup Pasar” atau “Tutup Had”.


Keselamatan

Akaun pelanggan di Margex dilindungi oleh Pengesahan 2FA, pengesahan e-mel, penyulitan SSL, pemberitahuan dan makluman e-mel. Margex menyimpan 100% dana pengguna di Cold Storage untuk memaksimumkan tahap keselamatan dana. Sistem ini disertai dengan pemantauan masa nyata untuk setiap pergerakan aset yang dilakukan di platform.

Infrastruktur Perdagangan

Margex mempunyai infrastruktur pelayan elastik yang menyediakan kemampuan untuk menskalakan berdasarkan permintaan dengan mesin perdagangan yang mampu menangani hingga 100 000 trx / s. Ini memastikan bahawa platform akan terus melaksanakan pesanan segera walaupun pada saat aktiviti perdagangan dan turun naik yang sangat tinggi.

Manipulasi Harga dan Pencegahan Penipuan

Margex telah mengintegrasikan sistem AI masa nyata yang dibina khas yang memantau aktiviti perdagangan yang mencurigakan dan konsistensi suapan harga. Terdapat juga sistem penyatuan likuiditas yang menarik kecairan dari beberapa penyedia kecairan berkat yang mana Margex bertujuan untuk memastikan harga masuk dan keluar terbaik bagi penggunanya.

Di atas segalanya, Margex menerapkan sistem perlindungan penekanan harga untuk melaksanakan pesanan pada tingkat harga yang diharapkan.

Sokongan

Platform ini mempunyai sokongan langsung 24/7, yang akan menjawab sebarang pertanyaan dalam beberapa minit.

Bayaran

Bayaran perdagangan di Margex berada pada spektrum yang lebih rendah jika dibandingkan dengan kebanyakan platform perdagangan. Yuran pengambil adalah 0,060% dan yuran Pembuat adalah 0,019%. Terdapat yuran pendanaan yang merupakan norma untuk semua platform perdagangan leverage.

bayaran

Kesimpulannya

Margex adalah salah satu platform perdagangan yang paling mudah digunakan daripada banyak di industri crypto. Ini adalah platform di mana anda benar-benar boleh mendaftar dan mula berniaga dalam beberapa minit tanpa membuang masa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map