VPN terbaik untuk Cuba

Di Cuba selamat dan boleh dipercayai VPN adalah suatu keharusan jika anda ingin dapat menggunakan semua faedah Internet tanpa sekatan. Bandingkan penyedia VPN teratas dari senarai kami dan pilih yang paling sesuai dengan anda.

Pengenalan

Setiap tahun Cuba menarik banyak pelancong yang ingin tahu. Tidak hairanlah mengapa, kerana negara ini cukup menarik. Tetapi, anda harus sedar dan bersedia menghadapi beberapa cabaran yang mungkin anda hadapi di tengah-tengah Caribbean.

Sebagai contoh, mencari WiFi dan mendapatkan akses ke Internet adalah tugas yang agak menakutkan. Cuba terkenal dengan banyak perkara, tetapi kebebasan bersuara hampir bukan salah satunya. Itulah sebabnya, walaupun anda cukup bernasib baik untuk online, pemerintah mungkin akan memantau setiap langkah yang anda ambil. Selain itu, jika mereka menganggap aktiviti dalam talian anda menimbulkan ancaman kepada masyarakat sosialis mereka, anda tidak mungkin akan melepaskan diri dengan tamparan di pergelangan tangan. Menurut undang-undang tempatan, anda boleh dipenjara hingga 20 tahun.

Di Cuba VPN berkualiti tinggi yang boleh dipercayai adalah suatu keharusan untuk keselamatan, keselamatan, dan anonim di dunia maya. Ini sebenarnya satu-satunya cara untuk mengatasi sekatan. Senarai berikut akan membantu anda memilih VPN terbaik untuk Cuba.

Perbandingan VPN Pantas

PERBANDINGAN

Logo PureVPN

VPN tulen

  • Harga Hebat
  • Pelayan yang layak
  • Bukan yang Paling Peribadi

BELI SEKARANG BACA ULASAN Logo NordVPN

VPN Nord

BELI SEKARANG BACA ULASAN Logo ExpressVPN

Express VPN

  • VPN peribadi
  • Berkobar laju
  • Sebilangan besar pelayan dan negara dari semua VPN

BELI SEKARANG BACA ULASAN Logo Surfshark

Surfshark VPN

  • Kelajuan yang hebat
  • Rekod keselamatan yang hebat
  • VPN baru

BELI SEKARANG BACA ULASAN

Express VPN

Express VPN

ExpressVPN adalah standard emas untuk VPN. Ia mempunyai lebih daripada 3000 pelayan super cepat di 94 negara dan keselamatan bertaraf ketenteraan. Ini juga merupakan pilihan yang jelas sekiranya anda ingin menyambung ke hampir semua platform streaming dalam talian yang ada.


ExpressVPN dapat melindungi 5 peranti pada masa yang sama. Ia berfungsi dengan baik dengan Windows, Android, macOS, Linux, dan bahkan beberapa TV pintar dan konsol permainan. Aplikasi ExpressVPN sangat mudah digunakan.

Walaupun anda menghadapi kesukaran, ejen perkhidmatan pelanggan mereka ada untuk anda 24/7. Satu-satunya kelemahan penyedia VPN ini ialah harganya. Tetapi, jika dalam masa 30 hari anda memutuskan bahawa anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan ini, mereka menjamin anda akan mendapat kembali wang anda.

VPN tulen

VPN tulen

TulenVPN semuanya setara dengan ExpressVPN, dan bahkan melampauinya dalam beberapa cara. Sebagai contoh, ia memberi anda jaminan wang dikembalikan selama satu hari dan memungkinkan untuk menyambungkan sebanyak 5 peranti sekaligus. PureVPN menyokong pelbagai platform yang berbeza, seperti Windows, Mac, iOS, Android dan Android TV, serta Firestick.

Ia mungkin beroperasi lebih sedikit pelayan (lebih dari 2000), tetapi rentangnya jauh lebih luas (140 negara). Dengan rangkaian anda dapat menonton siri kegemaran anda di Netflix, HBO, Hulu, dan platform penstriman lain. Anda juga dapat menggunakan aplikasi pesanan segera.

Keselamatan PureVPN juga layak berada dalam senarai teratas, dengan perlindungan kebocoran DNS dan suis pembunuh hanya beberapa ciri.

VPN Nord

VPN Nord

NordVPN adalah veteran yang selamat dan boleh dipercayai di antara VPN. Ia mempunyai bilangan pelayan yang mengagumkan (sekurang-kurangnya 5000) di 60 negara.

Dengan NordVPN anda boleh menyahsekat platform streaming teratas dan menyemak imbas di Chrome, Firefox atau Safari. Seperti yang disebutkan di atas, ia juga serasi dengan Windows, Mac, iOS dan Android. Apa yang menjadikan perkhidmatan ini menonjol antara lain adalah ciri privasi dan keselamatannya. NordVPN menawarkan IP khusus, P2P dan VPN berganda.

Keselamatan berganda walaupun pada harga, kerana ia dapat melambatkan sambungan anda.

CyberGhost

VPN Siber

VPN CyberGhost adalah satu lagi pilihan terbaik bagi penduduk dan pelawat Cuba. Ia mesra pemula dan kos rendah, tetapi ciri utamanya tidak kalah rendah.

Rangkaian CyberGhost mempunyai lebih daripada 3000 pelayan di 60 negara dan terus berkembang. Pelayannya yang dioptimumkan membolehkan anda menyahsekat Netflix, Amazon Prime, YouTube Red dan seumpamanya. Ini juga membolehkan anda mengakses kandungan perkhidmatan penstriman popular di pelbagai negara.

Dengan CyberGhost Google, Facebook, Instagram, Skype dan laman web asas lain tersedia. Selain itu, anda tetap tidak dikenali semasa melayari atau torrent. CyberGhost menawarkan kelajuan tinggi sepanjang masa dan keselamatan yang kukuh. Ini juga membolehkan anda melindungi sebanyak 7 peranti dengan hanya satu langganan, jadi anda dapat melindungi diri dan keluarga anda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map