Pertukaran Niaga Hadapan Bitcoin Terbaik 2018

Contents

Pertukaran Niaga Hadapan Bitcoin Terbaik

Kripto

Bayaran

 • .Potongan harga 025% untuk pembuat; .075% pengambil

Pasaran sasaran

 • Global, AS Tidak Diterima

Mata Wang

 • Crypto Sahaja

Deposit

 • Crypto Sahaja

Bybit menawarkan hampir kecairan pasaran di pasaran BTC, ETH, XOS, dan XRP. Deposit di mana-mana cryptos ini dan berniaga dengan serta-merta dan tanpa nama – dan dapatkan modal dagangan percuma sehingga $ 90 semasa anda menggunakannya. Memanfaatkan sehingga 100: 1 di semua pasaran ini.

Tidak ada kadaluarsa di Bybit, mereka menggunakan instrumen pertukaran abadi yang melacak pasar spot.

BitMEX

BitMEX telah mengembangkan platform perdagangan derivatif crypto yang menyokong leveraj sehingga 100: 1. Jumlah dagangan tertinggi di pasaran. Dapatkan potongan yuran 10% eksklusif.

 • Muncul sebagai pertukaran niaga hadapan teratas di pasaran mengikut jumlah
 • memanfaatkan sehingga 100X pada setengah lusin produk
 • depositkan bitcoin dan perdagangan dengan serta-merta dan tanpa nama

Kripto

Bayaran

 • Pembuat: -.025%; Pengambil: .075%

Mata Wang

 • Crypto Sahaja

Deposit

 • Crypto Sahaja

Bitmex adalah pertukaran niaga hadapan bitcoin dan cryptocurrency yang paling popular di pasaran. Bitmex menawarkan jumlah dagangan yang besar (selalunya melebihi $ 2B setiap 24 jam), yuran yang sangat rendah, banyak pasangan cryptocurrency, dan pendaftaran segera, tanpa nama dan (hampir) deposit segera. Semua perdagangan dijamin dan diselesaikan dalam bitcoin, dan semua kripto berharga berbanding bitcoin, bukan terhadap fiat.

Bitmex menawarkan leverage tertinggi di pasaran, dengan bitcoin spot dan futures yang membolehkan sehingga 100X bagi anda penjudi di luar sana. Sudah tentu, leverage boleh disesuaikan dari 1-100, jadi tetapkan di tempat yang selesa. Indeks yang mendasari kini berdasarkan pembahagian 50/50 antara coinbase dan bitstamp, dan kadar pembiayaan dibayar dari posisi panjang ke seluar pendek, atau sebaliknya, setiap tiga jam untuk merendahkan harga derivatif sejajar dengan indeks.  

Bitmex memberikan sokongan berorientasi Barat yang sangat baik melalui e-mel atau kotak troll (yang boleh menghiburkan dan berkelakuan baik dan berpendidikan) dan menyumbang penyelidikan ke pasaran dengan kualiti yang sangat tinggi. Kami mengesyorkan sepenuh hati Bitmex, bukan hanya kerana ia adalah pertukaran niaga hadapan kripto terbaik di pasaran, tetapi kerana mereka adalah contoh kekuatan positif dalam komuniti kripto. Bitmex disasarkan kepada pelanggan bukan AS, dan mereka tidak menggalakkan penggunaan VPN.  


Buka akaun anda sekarang dan jimat 10% dari kos perdagangan anda. Ingin mengetahui lebih lanjut? Lihat Ulasan Bitmex kami.    

OKCoin

OKCoin menawarkan salah satu pertukaran niaga hadapan terbaik di pasaran, tetapi secara konsisten ditandai sebagai memanipulasi pasaran niaga hadapan mereka, dan juga meningkatkan data perdagangan mereka.

 • Pertukaran niaga hadapan teratas di pasaran Asia
 • memanfaatkan sehingga 20X pada 3 kripto yang berbeza
 • Mencabar sedikit di bahagian sokongan

Kripto

Bayaran

 • Pengambil: 0.2%; Pembuat: 0.0%

Pasaran sasaran

 • Global

Mata Wang

 • Dolar Amerika

Deposit

 • Kawat Bank

Datang di nombor dua adalah OKEX yang, sementara banyak di belakang Bitmex dalam buku kami, adalah pertukaran niaga hadapan bitcoin kedua dan terakhir di eselon teratas. Selepas OKEX, terdapat penurunan besar ke nombor tiga.

Jadi apa yang baik? Mungkin argumen terbaik untuk memilih OKEX daripada Bitmex adalah bahawa setiap pasaran masa depan token dijamin dan diselesaikan dalam token itu daripada bitcoin. Bagi mereka yang ingin melindung nilai pegangan cryptoasset bukan bitcoin, ini mungkin mekanisme yang lebih mudah. Dan anda tidak akan menemui pertukaran lain yang menawarkan jumlah yang lebih tinggi dalam aset alternatif ini. Dan jumlah niaga hadapan bitcoin, walaupun telah dilampaui sekarang oleh bitmex, berada di atas dan di atas orang lain di pasaran.

Di sisi lain, OKEX tidak lagi mempunyai kecairan yang unggul daripada Bitmex, jadi ada sedikit alasan untuk menderita melalui proses pengesahan akaun. OKEX adalah pertukaran global, tetapi sangat banyak produk Asia Timur. Sekiranya anda menghadapi masalah dengan pengesahan secara khusus, atau akaun anda secara umum, sokongan pelanggan sering hilang dalam terjemahan untuk membuatnya lebih ringan.   

Yang Terbaik dari Selebihnya

Deribit adalah Platform Pilihan Teratas, juga memiliki Bursa Berjangka yang Layak

Deribit

Deribit adalah platform perdagangan opsyen pertama dan terbesar bitcoin, dengan niaga hadapan bitcoin kukuh dan pasaran spot juga. Pedagang AS dialu-alukan.

 • Pedagang AS diterima dengan mesra
 • Deribit mempunyai platform pilihan paling mantap di pasaran
 • Perlu meningkatkan jumlah dagangan untuk bersaing dengan Bitmex

Kripto

Bayaran

 • Pembuat: -.02% Pengambil: .05%. Pilihan.04%.

Pasaran sasaran

 • Global, AS Tidak Diterima

Mata Wang

 • Crypto Sahaja

Deposit

 • Crypto Sahaja

Titik besar dalam sokongan Deribit adalah mereka membenarkan pelanggan AS untuk berdagang Bitcoin Futures sehingga anda tidak perlu berpeluh menggunakan VPN. Deribit sports adalah produk yang sangat bagus, dan merupakan pertukaran utama untuk menawarkan pasaran pilihan. Mereka mula mengambil sejumlah besar, dan sekiranya derita pasaran semakin matang akan berada dalam kedudukan yang sangat menarik.

Dan ini adalah masalah dengan Deribit – ia belum mempunyai jumlah BitMex atau OKEX. Namun, ada beberapa tindakan yang harus dilakukan di sana, biayanya rendah, dan spreadnya tidak terlalu buruk. Sekiranya anda seorang peniaga AS berhati-hati menggunakan VPN, opr anda ingin mencuba pilihan bitcoin Deribit patut diperiksa.  

Kemudahan Cryptofacilities

Kemudahan Crypto

Cryptofacilities menawarkan kontrak niaga hadapan bitcoin, ethereum, dan ripple dengan leverage setinggi 50: 1, di platform yang diluluskan oleh Financial Conduct Authority UK

Kripto

Bayaran

 • Pembuat: 0; Pengambil: serendah.0008

Pasaran sasaran

 • Global

Mata Wang

 • Crypto Sahaja

Deposit

 • Crypto Sahaja

Cryptofacilities dilesenkan dan dikawal selia oleh FCA UK, yang mungkin cukup menarik bagi sebilangan pedagang. Pedagang tersebut akan menghadapi kesukaran untuk berdagang namun, berkat jumlah minimum Cryptofacilities. Nampaknya sudut FCA digunakan untuk menarik wang institusi – jika strategi itu tidak berfungsi, Cryptofacilities akan hancur kerana mereka tidak membina jumlah yang diperlukan.

Reka bentuk baru-baru ini memperlihatkan wajah yang jauh lebih baik untuk produk tersebut, dan platform dan logik perdagangan lebih daripada cukup. Walau bagaimanapun, atas sebab tertentu pedagang tidak masuk ke cryptofacilities, dan tidak seperti Deribit, mereka tidak menerima pelanggan AS yang mengehadkan jenis peraturan yang mungkin berfungsi untuk keuntungan mereka.

Satu kelebihan untuk platform ini ialah pasaran Ripple mereka. Perdagangan Ripple terhadap USD atau BTC mungkin dijamin di XRP itu sendiri, yang mungkin sangat menarik bagi para pedagang yang naik kereta api Ripple ketika ia meluncur ke bulan (terlepas, dan kembali ke orbit). Walaupun tidak hampir di tahap kecairan pasaran Bitmex XRP, hanya bitcoin yang boleh digunakan di sana untuk perdagangan. Jadi, perbezaan yang mungkin bermanfaat bagi sesetengah orang.

Pertukaran Niaga Hadapan Bitcoin Terbaik yang Beroperasi di Amerika Syarikat

Pertukaran AS yang disenaraikan di bawah ini menawarkan perdagangan niaga hadapan bitcoin yang dijamin dalam USD. Pertukaran ini semua mempunyai reputasi yang baik untuk kecemerlangan di AS – namun, kontrak niaga hadapan bitcoin mereka, menurut pendapat kami, lebih rendah kerana beberapa sebab terhadap produk jaminan bitcoin yang dijelaskan di atas. Secara khusus, leveraj, jam perdagangan, dan syarat margin semuanya dilarang untuk semua kecuali pelabur institusi atau individu bernilai bersih tinggi. Bagi kita yang tidak mempunyai nilai bersih tinggi atau ingin berdagang dengan margin lebih dari ~ 50%, kami mengesyorkan pergi dengan salah satu pertukaran di atas.

Tradestation

Tradestation

Tradestation menawarkan akses kepada kedua-dua kontrak niaga hadapan CME dan CBOE, dengan keperluan dan yuran margin yang relatif rendah.

Kripto

Bayaran

 • $ 1.50

Pasaran sasaran

 • Amerika Syarikat

Mata Wang

 • Dolar Amerika

Deposit

 • Bank Wire, ACH, Kad Debit

Dari broker dalam talian besar Amerika yang menawarkan kontrak niaga hadapan bitcoin, Tradestation adalah persembahan terbaik. Jadi mengapa ia ketinggalan secara harfiah setiap pertukaran niaga hadapan bitcoin sahaja? Hanya kerana keperluan margin alis yang tinggi. Anda perlu menjatuhkan 66% dari nilai nominal kedudukan anda, yang mengalahkan tujuan kontrak niaga hadapan menurut pendapat kami yang agak jahil.  

Sekiranya anda adalah individu bernilai tinggi yang tinggal di negeri ini dan mahukan pendedahan kepada bitcoin tanpa perlu membeli instrumen yang mendasarinya, ini mungkin sesuai untuk anda. Sekiranya anda dapat mengatasi syarat margin, TradeStation menawarkan akses ke pasar CME dan CBOE di platform unggulan mereka, dan dengan yuran terendah di pasaran untuk boot.

Ameritrade

Ameritrade

Peniaga kini boleh memperdagangkan bitcoin di platform perdagangan ThinkorSwim yang legendaris, dan memanfaatkan penyelidikan, alat analisis, dan sokongan pelanggan yang tidak dapat ditandingi yang ditawarkan oleh Ameritrade.

Kripto

Bayaran

 • $ 2.50

Pasaran sasaran

 • Amerika Syarikat

Mata Wang

 • Dolar Amerika

Deposit

 • Bank Wire, ACH

Ameritrade mungkin menjadi yang teratas TradeStation kecuali hakikat bahawa mereka hanya menawarkan kontrak CBOE. Kami secara peribadi akan menukar CBOE kerana kontrak bernilai hanya satu bitcoin hingga lima CME, yang bermaksud kedudukan anda boleh menjadi lebih kecil. (Walaupun kami lebih suka harga indeks campuran CME daripada CBOE, yang hanya menggunakan Gemini atas sebab yang tidak diketahui). Keuntungan ini agak diimbangi oleh keperluan ukuran akaun minimum $ 25,000 untuk berdagang bitcoin, yang lebih tinggi daripada persaingan mana pun. Namun, jika anda sudah memiliki akaun perdagangan, ada kemungkinan anda memperoleh minimum yang telah dilindungi.

Dan jika anda mempunyai minimum yang dilindungi dan kontrak CBOE perdagangan yang baik, anda boleh melakukannya dari platform thinkorswim Ameritrade yang hebat, yang dianggap sebagai salah satu produk teratas di pasaran. (Tradestation juga hebat). Perbezaan yuran antara Ameritrade dan Tradestation juga boleh diabaikan – kontrak tambahan 0.75c untuk Ameritrade – dan syarat margin adalah sama

E-perdagangan

e * perdagangan

Behemoth AS telah membuka kontrak niaga hadapan bitcoin yang diselesaikan USD kepada pelanggan di platform perdagangan Optionshouse yang sangat baik.

 • Berdagang kedua-dua kontrak CME dan CBOE
 • 80% margin diperlukan
 • Perdagangan dijamin dalam USD

Kripto

Bayaran

 • $ 2.50

Pasaran sasaran

 • Amerika Syarikat

Mata Wang

 • Dolar Amerika

Deposit

 • Bank Wire, ACH, Cek

e-Trade mensasarkan pasaran massa dan mempunyai jumlah peniaga yang besar. Berapa banyak yang akan meletakkan margin 80% pada kontrak niaga hadapan bitcoin nominal belum dapat dilihat, tetapi mereka yang memilih boleh memilih dari kontrak CME atau CBOE. Bayarannya sedikit menurun berbanding dua ulasan kami sebelumnya – $ 2,50 berbanding $ 2,25 dan $ 1,50 – tetapi melainkan jika kita kehilangan sesuatu, ini nampaknya tidak dapat diendahkan pada kontrak dengan margin 80% bernilai antara 1 hingga 5 bitcoin.

Sekiranya anda mengabaikan margin 80%, anda mendapat akses ke pasaran CME dan CBOE, dan e-commerce adalah produk keseluruhan yang hebat. Bagi mereka yang sudah mempunyai akaun memilikinya. Bagi mereka yang mencari rumah niaga hadapan bitcoin baru – dan kediaman yang membenarkan perdagangan cagaran USD dalam format yang dikawal selia – kami sukar memikirkan alasan yang baik untuk memilih etrade daripada Tradestation agar jujur.

Broker Interaktif

Broker Interaktif

Bagaimanapun, berdagang panjang, seluar pendek mempunyai syarat margin yang gila. Sekiranya anda ingin membeli kontrak lama, syarat margin 50% mereka adalah yang terbaik di pasaran.

 • Keperluan margin 50% pada jangka panjang
 • margin pendek menjadikan mereka tidak dapat diurus
 • yuran sedikit lebih tinggi daripada persaingan

Kripto

Bayaran

 • $ 5 untuk CBOE, $ 10 untuk CME

Pasaran sasaran

 • Global

Mata Wang

 • USD, EUR, GBP, AUD, CAD

Deposit

 • Bank Wire, ACH, BPay, EFT, Cek

Broker Interaktif nampaknya mengintegrasikan niaga hadapan bitcoin tanpa menghiraukan. Ini adalah salah satu daripadanya – ya baik, kami memang menawarkannya, tetapi betul-betul, adakah anda SEBENARNYA ingin memperdagangkan barang ini?  

Pada sisi positif, rindu dapat membuka posisi dengan margin 50%, yang lebih baik dengan harga yang baik daripada broker AS yang lain. Walau bagaimanapun, seluar pendek perlu memberikan margin berlebihan yang besar – bermakna anda perlu mengawal lebih banyak daripada nilai nominal untuk membuka pintasan. Itu tidak masuk akal dari perspektif peniaga. Selain itu, yurannya jauh lebih tinggi daripada pasaran lain pada harga $ 10 untuk kontrak CME, $ 5 untuk kontrak CBOE, walaupun ini termasuk semua bayaran tambahan. (mereka tidak menebus perbezaannya).  

Oleh itu, saya rasa jika anda ingin lama, Interactive Brokers adalah pilihan yang baik – tetapi jika anda ingin mengurangkan, atau untuk melindungi saham anda, cari di tempat lain.

Lebih Lanjut Mengenai Bitcoin Futures

Bitcoin Futures diperdagangkan antara peserta pasaran

Niaga hadapan Bitcoin diperdagangkan antara pelaku pasaran, yang menghilangkan konflik kepentingan teori antara pedagang dan pertukaran. Niaga hadapan akhirnya akan berakhir dan menetap pada harga yang ditentukan oleh indeks yang biasanya telus dan bersumber secara adil; harga tidak ditetapkan oleh broker, yang menghilangkan potensi manipulasi harga.

Niaga Hadapan Bitcoin Murah untuk Diniagakan

Komisen sangat rendah; BitMex, yang pada pandangan kami menetapkan had untuk perdagangan niaga hadapan bitcoin, mengecualikan yuran sepenuhnya untuk pembuat atau bahkan menawarkan potongan harga. Beli kontrak niaga hadapan 10 bitcoin sebagai pengambil, misalnya, dan anda akan membayar.0075 bitcoin, sementara pembuat akan menerima sepertiga daripadanya sebagai rebat.

Oleh kerana kontrak niaga hadapan secara harfiah merupakan wang pendahuluan pada penyerahan aset yang ditangguhkan, peniaga tidak perlu membayar premium pembiayaan atau kadar faedah apa pun. Ini adalah perbezaan yang berbeza dari CFD atau akaun margin standard.

Lindung Nilai Bitcoin

Kontrak hadapan boleh digunakan untuk mengurangkan risiko pendedahan berlebihan. Terdapat sebilangan besar pedagang dan pengguna awal yang mengumpulkan peratusan kekayaan keseluruhan mereka dalam bitcoin. Strategi lindung nilai jangka pendek terhadap turun naik dan aliran menurun memungkinkan pengurusan kekayaan itu lebih aktif. Niaga hadapan Bitcoin (dan pilihan tentu saja, yang akan kita bahas dalam artikel seterusnya) memungkinkan untuk lindung nilai ini tanpa perlu benar-benar membubarkan bitcoin dan membeli fiat.

Mungkin peristiwa asas yang akan datang menakutkan pasaran, atau anda mengenali corak teknikal yang mendahului kemerosotan; memendekkan kontrak niaga hadapan akan melembutkan kesan terhadap nilai fi pegangan anda. Leverage yang tinggi memungkinkan pembayaran yang tidak seimbang sekiranya pasaran benar-benar jatuh, dengan faedah tambahan bahawa anda dapat menyimpan sebahagian besar duit syiling anda dengan selamat di trezor.

Arbitraj Niaga Hadapan Bitcoin

Di pasaran biasa, kontrak niaga hadapan berharga premium berbanding harga spot, dengan selisih penurunan dari masa ke masa ketika tarikh penyelesaian semakin dekat. Untuk melemparkan sejumlah jargon niaga hadapan, perbezaan yang semakin berkurang antara harga spot dan harga niaga hadapan disebut sebagai asas, keadaan pasaran biasa ini disebut contango, dan ketika harga spot dan kontrak bertemu, yang selalu mereka lakukan semasa penyelesaian, ini dipanggil penumpuan.

Mari kita anggap bahawa anda membeli 10 bitcoin pada harga $ 4,000. Pada masa yang sama, anda membuka posisi kekurangan 10 bitcoin dalam kontrak niaga hadapan, yang diperdagangkan pada premium 5%, atau $ 4200. Anda mengunci kenaikan 5% itu, kerana anda membeli bitcoin pada harga $ 4,000 dan mempunyai perjanjian untuk menjualnya pada masa hadapan pada harga $ 4,200, dan pada masa yang sama melindungi nilai turun yang boleh mempengaruhi pegangan anda. Sudah tentu, kenaikan terhad kepada 5% itu, tetapi jika anda merasakan rali, anda boleh membubarkan kedudukan masa depan anda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector