Jadilah Bank Anda Sendiri: VivusPay adalah Rasa Pertama Ekosistem Optherium

Di dunia global kita, pembayaran dilakukan secara rutin di seluruh benua, tetapi pembayarannya lambat, memerlukan komisen besar untuk penukaran dan pengendalian, dan rentan terhadap peretasan. Maklumat peribadi kami dari kata laluan mudah hingga data biometrik sering disimpan di repositori pihak ketiga terpusat dan mungkin juga ditiru untuk disimpan di tempat lain. Ini menimbulkan risiko yang besar, dan ini hanya menyebut domain mata wang fiat.

VivusPay, aplikasi perbankan mudah alih, sudah siap untuk kedua-duanya iOS dan Android pengguna. Sebagai sebahagian daripada Ekosistem Optherium, ia adalah wajah moden yang berfungsi. Ini adalah yang pertama dalam bidangnya untuk mengumpulkan kecepatan, kecekapan, dan keamanan pada skala global, menggunakan rangkaian Blockchain Swasta MultiDecentralized bertanda dagang mereka.

Baru-baru ini, banyak dompet cryptocurrency muncul, dan walaupun menawarkan tahap keselamatan, data peribadi pengguna juga disatukan ke pangkalan data terpusat. Jelas bahawa keselamatan yang lebih besar sangat diperlukan.

VivusPay, yang dikuasakan oleh Optherium, tidak hanya mengatasi masalah di atas secara langsung, tetapi mereka juga bergerak melampaui apa yang kini ditawarkan dalam bidang kewangan dengan menjadikan cryptocurrency sebagai bentuk pembayaran yang sah, cekap, dan selamat. Ini tidak kira sama ada anda memindahkan sejumlah besar dari perniagaan ke perniagaan atau hanya membayar kopi di kafe tempatan anda. Ini adalah pengubah permainan mutlak, kerana ia adalah jambatan dari blockchain ke dunia nyata. Sekiranya anda ingin memindahkan Ethereum dari New York dan menerimanya sebagai Yen di Jepun, aplikasi ini dapat memudahkan pembayaran dan penukaran, tanpa halangan.

Ciri Teras

Keselamatan Blockchain Peribadi Berbilang Kepusatan

Ini jauh lebih dari sekadar dompet multicurrency, ia disokong oleh Optherium Ecosystem. Di sini, data anda disimpan di rantaian blok persendirian yang berkepusat, yang bermaksud bahawa tidak ada data terpusat yang siap diretas. Teknologi multisecure yang tiada tandingannya merangkumi bukan hanya ini, tetapi juga transaksi multisignature, pengesahan berasaskan biometrik dinamik, peranan blockchain peer-to-peer, dan kebenaran multifaktor. Ini adalah Perkhidmatan Penyedia Dompet utama.

Biometrik Dinamik

Dengan teknologi Dynamic Biometrics yang dipatenkan oleh VivusPay, anda dapat membuat templat biometrik (suara, pergerakan wajah, cap jari, retina, dan lain-lain) yang disimpan dalam keselamatan blockchain peribadi pelbagai sentral dan disulitkan. Ini berfungsi sebagai kunci, kata laluan atau alat pengesahan ID dan tidak hanya dapat digunakan dengan VivusPay, tetapi juga untuk mengesahkan identiti anda ketika terlibat dengan perkhidmatan Optherium lain.

Perkhidmatan Pemulihan Kunci

Kita semua pernah mendengar kisah seram mengenai kunci peribadi yang dilupakan, tetapi KRS (Perkhidmatan Pemulihan Kunci) VivusPay memastikan bahawa anda akan sentiasa dapat mengakses akaun anda, di mana sahaja anda berada. Kunci peribadi disimpan dalam simpanan sejuk, dikongsi antara beberapa komputer “udara-celah”. Tanpa akses fizikal ke perkakasan, mereka tidak dapat digodam. Walaupun dengan telefon atau dompet yang hilang atau dicuri, anda dan anda sendiri masih dapat memperoleh akses ke VivusPay, melalui pengesahan berbilang faktor yang merangkumi Dinamik Biometrik.

Crypto to Fiat, Kaedah Pembayaran, Akses dan Kelajuan yang Lebih Besar

VivusPay memudahkan pembayaran melalui NFC (komunikasi jarak dekat), kod QR, atau data biometrik. Ia juga membolehkan anda membayar pada titik penjualan dengan menggunakan cryptocurrency atau Optherium Mastercard, yang juga membolehkan anda menarik diri dari mana-mana ATM di dunia, dengan pertukaran mata wang kripto dengan mata wang fiat dengan serta-merta semasa anda melakukannya. Ini menjadikan kekurangan kebolehgunaan crypto sebagai perkara masa lalu. Terlebih lagi, VivusPay menawarkan kelajuan 100,000 transaksi sesaat dan pengesahan segera. Ini adalah yang terpantas di dunia.


KYC (Kenali Pelanggan Anda)

VivusPay memandang serius penipuan. Perkhidmatan KYC Optherium Ecosystem menggunakan ciri yang sama dengan KRS untuk memberi kelayakan KYC yang dapat disahkan dan segera kepada pengguna. Setelah mengesahkan identiti pengguna, perkhidmatan KYC dapat memberikan bukti keberadaan untuk mengesahkan identiti pengguna ketika terlibat dengan perkhidmatan atau platform Optherium Ecosystem yang lain. Semua ini dilakukan tanpa mendedahkan data peribadi pengguna ke saluran blockchain lain.

Perkhidmatan Pembekal Dompet Berlabel Putih Dikuasakan oleh Optherium

VivusPay, dikuasakan oleh Optherium, memberi kita gambaran mengenai standard blockchain baru. Ia telah menangani urus niaga global dan telah membuktikan dirinya siap untuk digabungkan dengan perbankan dan perkhidmatan kewangan lain, dengan perkhidmatan penyedia dompet berlabel putih mereka. Di sini VivusPay dapat disesuaikan untuk memenuhi keperluan perniagaan. Bagi mana-mana syarikat yang ingin menawarkan perkhidmatan keselamatan dan cryptocurrency yang tinggi kepada pelanggan mereka tanpa risiko penipuan, tidak perlu melihat lebih jauh.

Optherium Ecosystem – Otak Di Sebalik Projek

Pasukan Optherium mempunyai latar belakang yang mengagumkan dalam kedua-dua bidang kewangan dan teknologi; Ketua Pegawai Eksekutif Serge Beck mempunyai pengalaman lebih dari 15 tahun dalam bidang kejuruteraan infrastruktur teknologi kritikal untuk Bear Stearns, HSBC Bank dan Meryl Lynch, sementara Roman Kaganov mempunyai pengalaman dalam aplikasi, robotik, pembangunan kontrak pintar dan blockchain, mengusahakan penyelesaian untuk Sberbank dan Gazprombank (yang terbesar di Rusia bank). Bersama-sama mereka telah mengumpulkan pasukan yang hebat dan merancang platform yang sangat maju ini. Optherium Ecoystem adalah infrastruktur yang menggabungkan semua ciri yang telah kita lihat di atas, dan lebih banyak produk akan dilancarkan tidak lama lagi, seperti pertukaran mata wang terdesentralisasi Bitcrox dan banyak lagi Penyelesaian B2B.

Seperti yang kita lihat, VivusPay adalah langkah pertama dalam infrastruktur blockchain kewangan global yang berkembang pesat di Optherium Ecosystem. Ia memberikan keselamatan, kebolehgunaan dan kepantasan yang belum pernah dilihat dalam dunia kewangan global. Tidak lama lagi, Optherium akan memulakan penjualan senarai putih mereka, yang bermaksud anda boleh menjadi sebahagian daripada revolusi sejak awal. Apa sahaja yang anda lakukan, jangan lepaskan peluang anda! Dengan perkembangan yang semakin pesat dan pantas, Saluran Telegram Optherium Labs adalah kaedah terbaik untuk terus berada di atas semua itu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map