DeFi Yield Protocol (DYP) Menghilangkan Risiko Gangguan Paus

Protokol Hasil DeFi

DeFi Yield Protocol (DYP) adalah jenis platform DeFi baru yang bertujuan untuk mengubah cara anda memperoleh melalui kecairan pada kontrak pintar Ethereum. Dengan jelas, para pembangun di sebalik platform generasi seterusnya ini memperkenalkan beberapa ciri anti manipulasi untuk menghilangkan risiko rampasan ikan paus di rangkaian. Sistem ini membantu memastikan bahawa ganjaran yang diperoleh dari kecairan rangkaian diedarkan dengan adil kepada semua peserta.

Faedah DeFi Yield Protocol (DYP)

DYP memperkenalkan sejumlah faedah penting kepada sektor yang membantu pelabur baru dan berpengalaman memperoleh ROI yang lebih tinggi. Berikut adalah ciri-ciri paling terkenal yang pasti menarik minat pelabur.

Anti Manipulasi

Inti dari DYP adalah keinginan untuk memberikan peluang yang adil kepada semua pengguna rangkaian untuk memperoleh ganjaran. Bukan rahsia lagi bahawa ikan paus boleh mendatangkan malapetaka di pasaran. Contoh sempurna gangguan ikan paus baru-baru ini adalah Kesalahan pertukaran Sushi. Malangnya, pengasas menukar semua tokennya untuk Ethereum dan merosakkan nilai projek dalam beberapa saat. Ini betul-betul senario ini yang ingin dihapuskan oleh DYP.

Dalam usaha untuk menghilangkan masalah ini, para pemaju membuat sistem yang memastikan ekuiti dalam pengendalian dana di platform. Hebatnya, protokol ini berfungsi sebagai mekanisme kestabilan harga token dan penyatuan ciri anti manipulasi.

Perolehi Vault

DYP memperkenalkan protokol Earn Vault yang mengagihkan 75% keuntungan kepada penyedia kecairan. Selebihnya 25% masuk ke sistem pembelian balik token yang dirancang untuk menambahkan kecairan dan mengekalkan kestabilan harga token. Setiap hari pada pukul 00:00 UTC, kontrak pintar secara automatik cuba menukar 276,480 DYP ke ETH.

Sekiranya atas sebab apa pun, ini tidak mungkin kerana harga DYP dipengaruhi oleh lebih dari -2.5, sistem akan meneruskan perdagangan jumlah maksimum DYP untuk tidak menjatuhkan nilai token. Dari situ jumlah baki akan diedarkan pada hari-hari berikutnya.

Ketelusan

Ganjaran DYP diedarkan secara automatik kepada penyedia kecairan. Platform ini menghilangkan semua campur tangan manusia. Kontrak pintar DYP memberikan pengedaran yang adil dan telus untuk peserta rangkaian. Selain itu, keseluruhan rangkaian dibina berdasarkan desentralisasi. Pengguna memperoleh keupayaan untuk memilih kemas kini penting melalui sistem pemerintahan.

Keselamatan Maksimum

DYP memberi penekanan pada keselamatan digital. Platform ini menjamin kestabilan pengekodannya terhadap penggodam melalui audit berkala terhadap kontrak pintar dan protokol sistemnya. Pengekodan yang salah telah menelan belanja berjuta-juta pelabur DeFi. Pengguna DYP memperoleh tahap keyakinan tambahan kerana audit ini.

Bagaimana DeFi Yield Protocol (DYP) Berfungsi?


DYP adalah rangkaian DeFi yang dibina di atas blockchain Ethereum. Ethereum adalah blockchain DeFi teratas di dunia ketika ini. Pembangun memanfaatkan sepenuhnya potensi Ethereum. Secara khusus, DYP dibangun menggunakan berbagai bahasa pengaturcaraan yang popular termasuk HTML5, CSS3, Bootstrap, dan Solidity.

Kolam Perlombongan DYP

Kesannya, peserta di kumpulan perlombongan DYP menerima bonus 10% dari pendapatan bulanan ETH yang diperoleh oleh kumpulan tersebut. Pembangun berhasrat untuk memulakan kumpulan ini dengan lima juta token DYP. Token ini akan diedarkan kepada para penambang sebagai insentif untuk bergabung dengan kolam setelah pelancaran platform.

Pelbagai Kolam Renang

Sebagai sebahagian daripada strategi inklusif mereka, DYP memperkenalkan sokongan untuk pelbagai kumpulan taruhan termasuk DYP / ETH, DYP / USDC, DYP / USDT, dan DYP / WBTC POOL. Pemilihan ini memastikan bahawa pengguna sentiasa mempunyai akses kepada kecairan berharga ketika mereka ingin memperdagangkan aset mereka. Pelabur yang bijak bahkan boleh mempertaruhkan pelbagai kumpulan untuk memaksimumkan pulangan mereka di platform.

Pertanian Hasil

Pengguna DYP dapat mempertaruhkan aset crypto mereka untuk mendapatkan DYP melalui kontrak pertanian hasil automatik. Yield farming adalah satu lagi protokol DeFi yang popular yang terus menuju ke platform paling terkenal. Hasil pertanian menghilangkan bank dari persamaan pinjaman dan menggantikannya dengan rangkaian pengguna yang terdesentralisasi.

Apabila anda menghasilkan kripto anda, anda bersetuju untuk mengunci aset anda ke dalam kontrak pintar yang juga disebut kumpulan kecairan. Tujuan utama kumpulan ini adalah untuk membolehkan pengguna crypto lain mengambil pinjaman jangka pendek. Peminjam kemudian membayar balik pinjaman ditambah faedah. Semua keuntungan memberi maklum balas ke dalam kumpulan kecairan yang memperoleh faedah. Sebaliknya, ini menghasilkan lebih banyak keuntungan.

Salah satu bahagian terbaik dari Yield Farming adalah tidak semestinya penting apabila pinjaman anda dibayar. Kumpulan kecairan memperoleh banyak keuntungan sehingga anda dibayar tepat pada waktunya tanpa mengira bila pinjaman anda dibayar. Keuntungan lain dan kecairan baru digunakan untuk memastikan pembayaran anda tepat pada masanya.

Token DYP

Token DYP adalah aset digital berasaskan ERC-20 yang berfungsi sebagai token tadbir urus dan utiliti utama untuk rangkaian. Token tersebut dapat digunakan untuk membayar yuran, mempertaruhkan kumpulan, mengirim dan menerima pembayaran, dan memilih peningkatan rangkaian penting. Selain itu, semua ganjaran dibayar dalam token DYP.

Token ERC-20 menikmati rangkaian interoperabiliti seluas-luasnya di sektor crypto. Pengguna token ini mempunyai pelbagai dompet, pertukaran, permainan, dan alat kewangan unik yang lain. Terdapat lebih dari 200,000 token ERC-20 yang beredar hari ini dengan lebih banyak masuk setiap minggu.

Pemerintahan

DYP mempunyai sistem pemerintahan yang terdesentralisasi yang membolehkan pengguna tetap berpartisipasi dalam arah pengembangan platform. Kemas kini, penambahan token baru, dan sama ada mengedarkan atau membakar hadiah token DYP atau tidak adalah semua perkara yang diundi oleh pengguna.

DeFi Yield Protocol (DYP) Presale dan Token Sale

The Jualan token DYP sedang dijalankan. Terutama, platform ini telah menjual 570,000 token DYP (2,821,71 ETH) semasa Senarai Putih & Presale pusingan. Tahap penyertaan awal ini menunjukkan minat utama di pasaran. Jumlah minimum untuk menyertai crowdsale DYP ialah 0.5 ETH dan sumbangan maksimum adalah 100 ETH.

DeFi Yield Protocol (DYP) – Mematuhi Prinsip DeFi

Pengenalan protokol anti manipulasi DYP membantu meningkatkan matlamat DeFi secara keseluruhan, untuk menghilangkan kuasa terpusat dari kewangan dan sebaliknya, berkongsi keuntungan di kalangan pengguna. DYP mencapai matlamat ini dengan sistem pengagihan ganjaran dan kestabilan token yang inovatif. Atas sebab-sebab ini, DYP pasti akan melihat lebih banyak penggunaan dalam beberapa bulan akan datang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector