Beli Bitcoin di Kanada

Keutamaan pertukaran kami berdasarkan empat aspek. Yang paling penting ialah jumlah pertukaran btc / cad, mendapatkan bitcoin paling banyak, diikuti dengan penyatuan pilihan pembayaran tempatan, dan akhirnya masa pengesahan awal.

Kripto

Bayaran

 • Pembuat.1% -. 2%, Pengambil.2% -. 4%

Pasaran sasaran

 • Kanada

Mata Wang

 • CAD

Deposit

 • Kad Kredit, Bank Wire, interac, Flexepin

Coinsquare telah mengemas kini antara muka pengguna mereka dengan penuh belas kasihan pada akhir tahun 2017 dan ia berada di atas produk sebelumnya. Laman web ini telah menjadi pendarahan pelanggan sekitar tahun lalu, dan pelancaran semula mungkin telah menyebabkan pendarahan. Coinsquare kini telah menghadkan pasaran Kanada kepada btc / cad, yang mempunyai jumlah yang cukup baik, dan kadang-kadang menunjukkan spread yang lebih baik daripada yang dilakukan oleh Quadriga. Mereka mengenakan bayaran lebih banyak dari sisi penarikan yang harus diperhatikan.

Kawasan di mana mereka lebih unggul daripada Kraken dan kadang-kadang Quadriga adalah pengesahan mereka, sebahagiannya disebabkan oleh permintaan pengesahan yang lebih terhad.

Pertukaran Antarabangsa yang Menerima Deposit Kanada

Kraken

Kraken adalah salah satu pertukaran teratas untuk pasaran Eropah-dan meletakkan argumen yang baik untuk mengambil tempat teratas. Mudah tunai EUR dan banyak kripto tersedia.

 • Platform hebat dan banyak kripto
 • Kehilangan pilihan deposit tempatan mereka
 • Jumlah CAD di bawah Quadriga dan Coinsquare

Kripto

Bayaran

 • Pembuat: 0.16-0.0%; Pengambil: 0.26-0.1%

Pasaran sasaran

 • Kanada, Kawasan Ekonomi Eropah

Mata Wang

 • EUR

Deposit

 • Kad Kredit, Bank Wire, SEPA

Terdapat dua sebab anda boleh memilih Kraken berbanding QuadrigaCX. Pertama, yuran perdagangan lebih rendah. Walaupun jumlah dan spread Quadriga selama jam perdagangan Kanada lebih banyak daripada mengimbangi perbezaan yuran perdagangan 0.2%, Kraken menawarkan kecairan yang lebih besar pada waktu perdagangan bukan Kanada. Sekiranya anda berniaga pada waktu itu, mungkin Kraken masuk akal.


Selain itu, Kraken menawarkan pasaran XRPCAD, jadi sesiapa yang ingin mencuba nasib di kereta Ripple, Kraken adalah satu-satunya pasaran Dolar Kanada anda. Kami tidak menganggap mata wang kripto tambahan yang ditawarkan dalam USD atau pasaran silang banyak kelebihan. Sebaik sahaja anda menukar dolar Kanada anda menjadi bitcoin, tidak ada yang dapat menghalang anda daripada terlibat dengan pertukaran antarabangsa terbesar untuk pembelian atau perdagangan sejumlah wang syiling tambahan. Saya tidak akan mengesyorkan Kraken semata-mata untuk membeli Monero. Anda lebih baik menukar CAD anda ke bitcoin di Quadriga dan dengan bebas memindahkan bitcoin ke pertukaran lain yang menawarkan pasaran Monero.

Sebutan terhormat ditujukan kepada:

Pangkalan Wang Syiling

Akaun yang diinsuranskan, jumlah mudah tunai yang besar, dan kad debit bersepadu terhadap keutamaan yang dipersoalkan, kepatuhan yang terlalu bersemangat, dan sokongan yang buruk. Dapatkan $ 10 percuma di Bursa bitcoin teratas di Amerika Syarikat.

 • Penutupan Vogogo adalah penghentian Coinbase yang berkesan di Kanada
 • Belum mengutamakan produk tempatan
 • Masih merupakan pertukaran yang bagus jika anda ingin menukar menjadi USD

Kripto

Bayaran

 • Pembuat: 0%; Pengambil: 0.25-0.1%

Pasaran sasaran

 • Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, Kanada, Kroasia, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Finland, Yunani, Hungaria, Ireland, Itali, Latvia, Liechtenstein, Malta, Belanda, Norway, Poland, San Marino, Singapura, Slovakia, Slovenia, Sepanyol, Sweden, Switzerland, United Kingdom, Amerika Syarikat

Mata Wang

 • USD, EUR, GBP

Deposit

 • Kad Kredit, Bank Wire, ACH, Pembayaran Lebih Cepat

Pada tahun 2016 nampaknya Coinbase bersedia untuk menguasai pasaran Kanada. Kerjasama dengan pemproses pembayaran turnkey Kanada, Vogogo membolehkan Coinbase memanfaatkan reputasi dan produk mereka dan memperoleh jumlah yang besar. Namun, Vogogo ditutup dan Coinbase terbukti tidak mahu memperuntukkan sumber yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan Kanada tempatan. Ini bermaksud bahawa bayaran deposit meningkat secara drastik, menjadikannya tidak ekonomik untuk menggunakan pertukaran sebagai dolar Kanada di jalan. Pengguna Coinbase kembali ke QuadrigaCX, di mana ia murah atau percuma untuk deposit atau pengeluaran.

Perbandingan Tiga Pertukaran Bitcoin Teratas Kanada

QuadrigaCX telah membezakan dirinya sebagai pertukaran cryptocurrency nombor satu dengan jumlah dagangan di pasaran Kanada, dan ia tidak begitu dekat. Dengan kejatuhan pertukaran yang sangat tragis, kami menunggu untuk melihat siapa yang muncul sebagai anjing teratas.

Ada saat-saat yang Kraken nampaknya mencabar tempat. Quadriga mempunyai kelebihan yang berbeza daripada Kraken kerana ia hidup dan bernafas di pasaran cryptocurrency Kanada. Mungkin aman untuk mengatakan bahawa dari segi keutamaan Kraken, masalah makro, seperti kestabilan platform, yang menjadi perhatian sejak akhir-akhir ini, serta isu-isu khusus yang berkaitan dengan platform pasaran euro yang terkemuka, hanya akan diutamakan daripada isu Kanada tempatan . Inilah sebabnya mengapa, misalnya, pilihan deposit tempatan yang pernah tersedia untuk pelanggan Cavirtex telah dinonaktifkan dan hanya bank wire yang tersedia.

Bayaran Deposit

Dalam CADQuadrigaCXKrakenCoinsquare
Bayaran Had harian Bayaran Had Harian (Tahap 3) Bayaran Had harian
Interac 1.5% $ 4,000 2.5% $ 3,000
Kawat Bank 1% $ 500,000 Percuma * $ 25,000 .5% $ 300,000
Flexepin 2.5% $ 2,500 2.5% $ 500
Kad kredit 7% $ 500
Draf bank 2.5% $ 9,000
Kiriman wang 2.5% $ 1,000

* Bayaran bank antarabangsa dikenakan

Bayaran Pengeluaran

dalam CADQuadrigaCXKrakenCoinsquare
Bayaran Had harian Bayaran Had Harian (Tahap 3) Bayaran Had harian
Kawat Bank Percuma $ 500,000 Percuma $ 25,000 .5% $ 100,000
EFT Percuma $ 100,000
Periksa 1% $ 500,000
Kad Hadiah $ 5.85 $ 100
Deposit Bank Terus 2% $ 100,000 1% $ 9,000

Perhatikan bahawa QuadrigaCX menanggung kos perlombongan semasa mengeluarkan crypto.

Yuran Perdagangan

Bayaran Pertukaran
QuadrigaCX Dari 0.5% hingga 0.2% bergantung pada pasangan.
Coinsquare dari 0.4% hingga 0.1% berdasarkan pembahagian pasangan dan pembuat / pengambil.
Kraken Berdasarkan jumlah, Pembuat dari 0.16% hingga 0%; Pengambil dari 0.26% hingga 0.1%

Pasaran Dolar Kanada / Crypto

QuadrigaCX: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold

Kraken: Bitcoin, Ethereum, Ripple

CoinSquare: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Doge, Dash

Masa Pengesahan

Anda mungkin bernasib baik di Coinsquare dan disahkan secara automatik dari pemproses KYC pihak ketiga mereka. Namun, jika proses itu tidak berjaya, harap tunggu lebih lama untuk pemeriksaan manual Coinsquare. Sukar untuk menentukan berapa lama Kraken mengambil masa untuk mengesahkan – memerlukan beberapa minggu jika pasaran sedang panas. Secara umum, QuadrigaCX adalah yang paling boleh dipercayai, walaupun Coinsquare dapat mengalahkannya dengan banyak masa.

Pertukaran p2p Kanada

Pertukaran bitcoin P2p bagus untuk beberapa perkara. Mereka mendesentralisasi proses jual beli, menghubungkan pembeli dan penjual secara langsung untuk setiap transaksi. Platform ini pada dasarnya digunakan sebagai alat untuk menampilkan tawaran, juga untuk fungsi escrow dan arbitrase pertikaian. Ini bermaksud bahawa cryptocurrency tidak disimpan dalam dompet platform – walaupun selalunya duit syiling penjual akan disimpan di sana untuk dilepaskan kepada pembeli; biasanya ada maklumat KYC yang terhad atau tidak diperlukan. Penjual p2p tempatan biasanya akan menggunakan pilihan pembayaran tempatan juga.

Quebex

Nampaknya mempunyai harga yang lebih baik daripada pesaing p2p Kanada yang lain, tetapi pengesahan adalah seperti perjalanan ke proctologist. Quebex mengambil privasi daripada p2p.

 • Harga yang baik berbanding dengan pertukaran p2p tempatan yang lain
 • Keperluan dan sokongan KYC mengganggu mendapat markah yang buruk
 • Bayaran 1% ditandakan pada semua transaksi anda

Kripto

Bayaran

 • 1%

Pasaran sasaran

 • Kanada

Mata Wang

 • CAD

Deposit

 • Draf Bank, Paypal, interac

Quebex adalah pertukaran p2p yang hebat ketika datang ke harga dan pilihan pembayaran tempatan; namun, sebenarnya LEBIH mengganggu daripada pertukaran standard ketika datang ke KYC, dan sering dikatakan bahawa sokongannya tidak mencukupi. Kami berpendapat bahawa pertukaran p2p tanpa tahap privasi yang tinggi tidak begitu diperlukan di pasaran dengan pilihan pertukaran yang berkualiti.

Bitcoin tempatan

Tidak kira di mana anda tinggal, LocalBitcoins akan menghubungkan anda dengan penjual bitcoin yang akan memenuhi syarat tempatan untuk memastikan pembelian bitcoin yang paling selesa mungkin.

 • Biasanya mempunyai spread yang lebih luas daripada Quebex
 • KYC diperlukan setelah jumlah dagangan tertentu
 • Tidak ada bayaran tambahan

Kripto

Bayaran

 • Tetapkan oleh penjual

Pasaran sasaran

 • Global

Mata Wang

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HKD, HUF, IDR, INR, JPY, KES, KRW, MXN, MYR, NGN, NIS, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, ZAR

Deposit

 • Kad Kredit, Bank Wire, ACH, SEPA, Paypal, Debit Card, interac, Cash, OKPay, Perfect Money, Crypto Only, e-transfer, Neteller, Skrill, Money Transfer

Bitcoin tempatan menawarkan harga yang sedikit lebih buruk daripada Quedex – jarak antara pesanan beli dan jual sering kali lebih luas. Namun, pengesahan yang disempurnakan hanya menjadi syarat setelah sejumlah perdagangan, dan pengesahan yang disempurnakan hampir tidak mengganggu. Perhatikan juga bahawa, sementara spreadnya lebih luas, mereka tidak menambahkan sebarang bayaran tambahan, sementara Quedex memberi tag pada 1%.

Pokoknya

Sama ada anda bermaksud membeli dan menahan atau secara aktif memperdagangkan cryptocurrency, membuka akaun dengan pertukaran Kanada tempatan adalah suatu keharusan. Coinsquare kini mempunyai jumlah dagangan paling banyak dengan jangka panjang, yang bermaksud ia adalah kaedah paling efektif untuk membeli bitcoin di Kanada. Pilihan deposit dan pengeluaran tempatan menjadikannya mudah untuk mendapatkan wang masuk dan keluar dari bursa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector