Apl Cryptocurrency Setiap Pedagang Perlu Ada pada 2020

aplikasi cryptocurrency

Menurut statistik baru-baru ini, lebih daripada separuh daripada jumlah penduduk dunia telah mendengar atau melihat sesuatu yang berkaitan dengan aset kripto. Sejak penubuhannya, Bitcoin, aset digital unggulan, telah membuka industri ini ke seluruh dunia. Pada masa ini, terdapat lebih daripada 300 aset digital di ruang crypto. Majoriti populasi perdagangan dalam komuniti kripto telah masuk ke dalamnya dengan pelbagai alasan, termasuk melakukannya untuk keuntungan.

Sekiranya anda berhasrat untuk masuk ke dalam perdagangan kripto, anda harus terus memantau trend pelbagai duit syiling dari semasa ke semasa. Namun, mengingat jadual sibuk beberapa peniaga, mereka mungkin tidak dapat memantau trend aset digital yang selalu berubah sesering yang mereka mahukan.

Dengan ini, beberapa aplikasi cryptocurrency telah dirancang untuk menganalisis dan memberi anda harga aset digital masa nyata dan memberi anda perkara yang anda perlukan untuk memulakan perjalanan anda sebagai peniaga. Oleh itu, jika anda ingin terus mengetahui tentang berita terkini dan trend crypto, anda memerlukan aplikasi pelacak portfolio, seperti Statistik Syiling. Jenis aplikasi ini pasti akan menjadikan hidup anda lebih mudah dan akan memberikan pengalaman perdagangan yang hebat.

Artikel ini bertujuan untuk membenarkan satu-satunya tujuan tersebut. Kami akan memandu anda melalui beberapa aplikasi cryptocurrency yang harus anda pertimbangkan untuk diperdagangkan pada tahun 2020.

Pangkalan Wang Syiling

aplikasi mudah alih coinbase

cryptoslate.com

Diakui sebagai salah satu pertukaran kripto terbaik di seluruh dunia, Coinbase menyediakan asas asas kepada pelanggan mengenai apa yang diperlukan oleh perdagangan kripto. Mulai dari pergerakan harga dan analisis masa nyata hingga berbagai kejadian baru dalam bidang crypto, aplikasi ini adalah tempat yang bagus untuk memulakan perniagaan perdagangan crypto anda.

Coinbase mempunyai lebih daripada 300 aset digital dan membolehkan individu membeli aset dengan wang tunai tempatan atau menukar aset digital mereka dengan wang tunai. Aplikasi cryptocurrency ini juga berfungsi sebagai dalam talian dompet. Pengguna boleh menyimpan pelbagai aset digital mereka dan memastikan keselamatan mereka di dompet mereka. Menurut statistik, Coinbase telah menjalankan perniagaan dengan harga sekitar $ 20 juta, dan ia dilihat sebagai pertukaran untuk peniaga kripto.

Sekatan

Sekatan

blog.blockfolio.com

Sekiranya anda menceburkan diri dalam dunia kripto dan menginginkan pecahan asas bagaimana semuanya berfungsi tanpa kehilangan banyak wang, maka Blockfolio akan mengajar anda semua itu. Blockfolio menawarkan tren harga terkini kepada peniaga, grafik harga harian, grafik, dan pemberitahuan harga.

Aplikasi cryptocurrency ini menyimpan sekurang-kurangnya sekitar 800 syiling dengan maklumat terperinci mengenai semuanya. Aplikasi ini menyediakan ciri-ciri asas, seperti pemberitahuan harga, buku pesanan, carta, dan berita asas di dunia crypto dari entiti terkenal, termasuk CoinDesk dan Majalah Bitcoin. Blockfolio mempunyai cawangan hampir di mana-mana di seluruh dunia, kerana mempunyai mata wang fiat dalam kira-kira 30 mata wang yang berbeza. 

TabTrader

TabTrader

cryptonigeria.blogspot.com


TabTrader adalah aplikasi yang menggabungkan semua teknikal perdagangan kripto dan menyediakannya dengan cara yang mudah agar pengguna dapat memahami dengan mudah. Aplikasi ini menyokong pelbagai ciri khas industri crypto dan menawarkan analisis harga masa nyata. Beberapa ciri terkenal aplikasi ini termasuk membeli dan menjual aset digital, perdagangan margin di Ethereum, dan perdagangan leverage.

Aplikasi ini telah dioptimumkan untuk mengurangkan penggunaan bateri dan membolehkan peniaga berdagang dengan mudah tanpa had. Ia mempunyai semua petunjuk teknikal yang harus dimiliki oleh aplikasi crypto biasa dan membolehkan pangkalan pelanggannya membeli aset digital di platformnya menggunakan kad kredit.

CryptoTrader

CryptoTrader

Sebagai salah satu aplikasi cryptocurrency paling interaktif di pasaran, CryptoTrader memberikan analisis masa nyata dan perincian pelbagai jenis aset digital di pasaran crypto. Hasil daripada ciri yang dioptimumkan, ia menawarkan perkhidmatan yang lancar, antara muka pengguna yang dikembangkan dengan baik, dan carta yang dioptimumkan yang dapat disesuaikan untuk telefon pintar. Ia mempunyai salah satu dompet paling selamat, kerana menyediakan pelbagai pilihan pengesahan kepada pengguna untuk mengelakkan peretas mendapat akses. Aplikasi ini menyokong pelbagai jenis aset crypto, seperti Bitcoin, Augur, Zcash, Dash.

CoinDex

CoinDex

CoinDex membolehkan pengguna mengawal aset crypto mereka dan menyokong pelbagai jenis cryptocurrency di seluruh pasaran. Kebolehcapaian adalah salah satu ciri yang menonjol aplikasi ini di antara pelbagai aplikasi perdagangan di pasaran. Pengguna di platform boleh memilih duit syiling yang mereka mahukan dari skrin utama dan mendapatkan semua maklumat yang diperlukan mengenai crypto.

Aplikasi ini juga memberi pengguna jumlah keuntungan atau kehilangan aset yang mereka lalui dalam jangka masa tertentu. Selanjutnya, CoinDex menawarkan berita terkini dalam industri kripto serta ICO yang akan datang atau yang sedang berlangsung, yang merupakan satu perkara yang harus diketahui oleh mana-mana peniaga kripto. 

CoinCap

Aplikasi CoinCap

medium.com

Dengan CoinCap aplikasi, peniaga akan sentiasa memantau nilai semua aset digital dalam industri kripto hanya dengan satu ketukan butang. Hasil daripada carta yang terdapat di antara muka aplikasi, seorang peniaga dapat dengan mudah mengesan harga dan jumlah aset mereka pada waktu tertentu. Aplikasi ini memberi pengguna butang “Cari”. Ia mempunyai pengurus amaran yang memberi amaran kepada pengguna mengenai kejadian di pasaran crypto. Hasil daripada pengurus amaran, pengguna dapat memutuskan untuk melunaskan aset digital mereka jika harga aset tersebut menjadi sangat rendah sehingga mengalami kerugian. 

Kesimpulannya

Secara amnya, aset digital sudah ada sejak lama, dan orang-orang yang memanfaatkan keberadaannya telah memperoleh banyak keuntungan. Sebilangan besar peniaga mungkin berfikir bahawa dengan harga kripto sudah berada di tahap setinggi langit, mereka tidak akan dapat mengikuti, tetapi seperti kata pepatah, waktu terbaik untuk memulakan adalah sekarang. Untuk menjadikan ruang kripto menjadi kenyataan, aplikasi cryptocurrency yang digariskan di atas harus dipertimbangkan untuk menjadikan pengalaman perdagangan menyenangkan.

Gambar pilihan: fxleaders.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector