RioDeFi Membangun Jambatan ke India Sebelum IDO Telah Lama Ditunggu di Uniswap

Persiapan RioDeFi untuk India dengan perkhidmatan perbankan INR untuk ekosistem RioDeFi & Token RFUEL.

RioDeFi membuat ekosistem pembayaran yang membina jambatan antara kewangan tradisional dan alam semesta perkhidmatan aset digital. Di tengah-tengah ekosistem ini adalah RioChain. Dibangun berdasarkan kerangka Substrat Parity dan boleh dikendalikan dengan rangkaian Polkadot, ia akan menjadi peneraju perkhidmatan DeFi rentas rantai.

RioDeFi telah meletakkan pandangannya di India sebagai pasaran pertumbuhan utama kerana ekosistem crypto India telah menyaksikan ledakan, dengan laporan yang menunjukkan bahawa utiliti cryptocurrency telah menyaksikan kenaikan 400% dan peningkatan 10x pada pengguna di bursa. Lonjakan kaedah pembayaran alternatif telah didorong oleh pembatalan larangan perbankan crypto oleh Mahkamah Agung India pada bulan Mac 2020. India dengan cepat menjadi pasaran utama untuk aset digital kerana penggunaan teknologi mudah alih berkembang seiring dengan minat terhadap alternatif kelas aset. RioChain bersedia menjadi ekosistem blockchain pilihan untuk pemaju dan pengguna India.

Visi RioDeFi untuk Fleksibiliti Kewangan

Visi RioDeFi India membahas salah satu statistik yang paling mengejutkan tentang India – menurut Bank Dunia, India mempunyai hampir 190 juta orang yang tidak memiliki bank. Penyelesaian RioDeFi bertujuan untuk aksesibiliti yang luas, ketelusan, menghubungkan rantaian blok ke perkhidmatan perbankan digital, dan penyertaan kewangan untuk orang ramai dengan pengalaman pengguna yang lancar. Ekosistem RioDeFi membuka akses India ke sejumlah perkhidmatan seperti peminjaman aset, peminjaman, pengambilan saham dan perdagangan aset digital dalam platform super yang akan merangkumi perkhidmatan pembayaran dan dompet asli RioDeFi, serta inisiatif pembangun sumber terbuka yang dapat dibangun dalam ekosistem.

Rio ka Raasta – Jalan yang Ditakrifkan

Terdapat berbagai penyelesaian untuk berkembang untuk memenuhi kebutuhan pasar India yang sedang berkembang pesat. Dengan salah satu pangkalan pembangun blockchain terbesar, revolusi desentralisasi akan bermula pada permulaan yang memberangsangkan. Walau bagaimanapun, sebahagian besar pembangunan masih berlaku di platform berasaskan bayaran gas tinggi seperti Ethereum. Seperti yang ada sekarang, ini berfungsi sebagai penghalang bagi banyak bangunan Dapps di ekosistem.

Protokol RioDeFi, RioChain, ditetapkan sebagai sumber yang mendasari DeFI di seluruh rangkaian yang diedarkan dengan keserasian rantaiannya. Josh sangat tinggi dengan RioFuel (RFUEL) Community Crowdsale dengan lebih dari 65 juta USD yang ditujukan untuk penjualan awam sahaja, yang melebihi 10x langganan. Minat untuk RFUEL sangat kuat dari pemegang OM, yang merupakan ahli MANTRA DAO – projek pertama yang dibina berdasarkan kerangka Substrat RioDeFi – yang telah menarik banyak minat dari pengguna India.

Ekosistem RioDeFi akan mempunyai pertukaran, dompet, dan Dapps seperti platform pinjaman popular MANTRA DAO, semuanya dengan perkhidmatan berasaskan INR. Tidak lama selepas Token Generation Event (TGE), RFUEL juga akan disenaraikan di bursa India teratas, yang memberi orang India kemampuan untuk membeli RFUEL dengan lancar menggunakan INR. RioDeFi juga bekerjasama dengan pasukan di Vauld (sebelumnya Bank of Hodlers) untuk menawarkan perkhidmatan infrastruktur kewangan yang berfokus pada INR untuk mana-mana pemaju yang ingin membina perniagaan impian mereka di RioChain.

Darshan Bathija, Pengasas Bersama di Vauld memberi komen,

“RioDeFi dapat menyelesaikan banyak masalah yang berkaitan dengan perbankan dan dunia crypto. Mereka membuat perbankan dengan cryptocurrency yang berpatutan, boleh dipercayai dan pantas. Kami sangat gembira dapat bekerjasama dengan pasukan mereka. “

Membangunkan ekosistem dengan kemampuan Polkadot yang kuat di RioDeFi adalah alternatif yang hebat untuk komuniti pemaju yang terus berkembang di India; mewujudkan fleksibiliti penggunaan rangkaian dan melewati beberapa titik tolak industri seperti bayaran gas yang tinggi.

Bagi James Anderson, Ketua Pegawai Eksekutif di RioDeFi, masa depan yang terdesentralisasi untuk penduduk India adalah tonggak dalam perjalanan syarikat:

“India adalah ekonomi utama yang berkembang pesat di dunia, namun infrastruktur kewangan dan pembayarannya masih belum berkembang, terutama jika dibandingkan dengan negara tetangga China. Penyelesaian DeFi nampaknya sangat sesuai untuk melayani rakyat India, dan saya percaya RioDeFi akan memainkan peranan utama dalam memperluas jangkauan blockchain dan cryptocurrency di sana. Bekerjasama dengan Vauld adalah tonggak utama dalam perjalanan mencapai visi ini. ” 


Penawaran Dex Permulaan RFUEL di Uniswap

bahan api

Token RioFuel (RFUEL) akan disenaraikan di Uniswap pada hari Isnin, 28 September jam 8.30 pagi UTC.

Uniswap adalah protokol desentralisasi sepenuhnya untuk penyediaan kecairan automatik yang dibina berdasarkan Ethereum yang telah membawa perubahan ketara dalam perdagangan cryptocurrency dan menjadi pemangkin lonjakan projek DeFi baru-baru ini.

Bagi RioDeFi, yang misinya adalah untuk memupuk penggunaan utama perkhidmatan kewangan berasaskan blockchain, nampaknya wajar untuk membuat token asalnya dapat diakses buat pertama kalinya di platform ini.

Perdagangan akan bermula pada pukul 8.30 pagi UTC. Token RFUEL akan dapat diakses untuk pembelian di Uniswap dengan harga awal $ 0.20. Harga akan berubah-ubah berdasarkan kekuatan pasaran penawaran dan permintaan. Memandangkan bahawa RFUEL Community Crowdsale telah dilanggan secara besar-besaran, kami mendorong anda untuk hadir tepat pada waktunya!

Untuk mengakses token, peserta harus memasukkan alamat kontrak RFUEL yang akan disediakan di laman web RioDeFi (riodefi.com).

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila sertai perbualan di media sosial kami, Telegram (https://t.me/riodefiofficial) dan Twitter (https://twitter.com/riodefiofficial).

Mengenai RioDeFi:

RioDeFi mempercepat penggunaan aset digital secara besar-besaran dengan merapatkan kewangan tradisional dan terdesentralisasi. Visi kami adalah dunia di mana setiap orang mempunyai akses kepada perkhidmatan kewangan (DeFi) yang terdesentralisasi. Kami mengembangkan penyelesaian yang menghubungkan institusi perbankan dengan sistem blockchain. Aplikasi kami membolehkan bayaran transaksi lebih rendah, pengesahan lebih cepat, kecekapan lebih banyak, pulangan yang lebih baik untuk pemegang akaun simpanan, dan jangkauan global.

Laman web: Riodefi.com

Telegram: https://t.me/riodefiofficial

Twitter: https://twitter.com/riodefiofficial

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map