Platform Dagangan Dominan Membebankan Peniaga sehingga 13 Kali lebih banyak daripada CPH Crypto

 Pengiraan terkini membuktikan bahawa platform perdagangan kripto yang dominan adalah sehingga 13 kali lebih mahal untuk digunakan oleh peniaga kripto aktif daripada yang baru Pertukaran Skandinavia CPH Crypto.  

16 Disember 2020, Copenhagen, Denmark – Setiap trader swing, trader harian dan scalper di pasaran crypto mengetahui pentingnya yuran perdagangan dan bagaimana yuran tersebut menjadikannya sangat sukar untuk meneruskan strategi perdagangan berdasarkan perdagangan frekuensi tinggi. Umumnya dikenali di kalangan peniaga yang harganya membunuh keuntungan. 

Kekurangan persaingan dan ketelusan menghalang peniaga mendapat keuntungan. Masalahnya mudah: Hingga kini, persaingan yuran di pasaran perdagangan crypto hampir tidak ada, dan platform perdagangan yang dominan dapat mengenakan yuran transaksi yang terlalu tinggi dan melepaskan struktur harga legap, yang menjadikannya sangat sukar bagi pelanggan untuk mengetahui apa yang sebenarnya mereka bayar untuk perkhidmatan yang mereka gunakan.  

Sebab masalah ini adalah ketidakmatangan di pasaran crypto. Dua puluh tahun yang lalu, pasaran saham, bon dan FX tradisional berada pada tahap perkembangan yang sama seperti pasaran kripto sekarang, dan serupa dengan pasaran kripto, pasaran tradisional dikuasai oleh beberapa pemain yang sangat besar yang dapat mengenakan harga yang sangat tinggi harga tinggi kerana kurangnya persaingan dan ketelusan.  

Gangguan Struktur Bayaran Segera 

“Akhirnya pemain baru memasuki pasaran dan mulai mengganggu model harga pemain dominan dan menurunkan harga. Dan hari ini, yuran perdagangan secara tradisional 

produk hanya pecahan dari tahap yang kita lihat di pasaran kripto semasa, ” 

kata CEO Jan Andersen, CPH Crypto, dan bersambung: 

“Pasukan kami tahu ini kerana kami mempunyai akar umbi dalam dunia perdagangan lama. Dan misi kami yang dinyatakan adalah untuk mengganggu pemain crypto yang dominan dengan menawarkan yuran pelanggan yang jauh di bawah yuran pemain ini. Sejarah terbukti berulang, hanya kali ini peniaga tidak perlu menunggu dua puluh tahun sebelum yuran turun ke tahap yang wajar. CPH Crypto telah memutuskan untuk menurunkan yuran dengan segera. ” 

Awas Bayaran Tersembunyi 

Untuk mendapatkan gambaran lengkap mengenai kos perdagangan broker atau pertukaran tertentu, anda perlu mempertimbangkan kedua-dua komisen dan menyebarkan. Peniaga cenderung untuk melupakan kesan spread pada jumlah kos, walaupun spread sering terjadi di mana bahagian terpenting dari jumlah yuran disembunyikan, terutama ketika berdagang dengan apa yang disebut broker atau pertukaran bebas komisen.  

Biasanya broker / pertukaran ini cenderung mengimbangi kekurangan yuran komisen dengan meningkatkan penyebaran – perbezaan antara harga tawaran dan harga jualan – yang memungkinkan mereka memperoleh margin mereka pada spread. Selain itu, peniaga tidak boleh lupa bahawa kos pengurusan wang yang tinggi – seperti deposit dan pengeluaran – juga ditambahkan ke jumlah kos.  

Perbezaan Harga Ekstrim sehingga 1,249% 

Untuk membuktikan perbezaan yuran antara CPH Crypto dan empat platform perdagangan yang dominan di seluruh dunia, CPH Crypto telah melakukan garis perbandingan harga berdasarkan contoh konkrit. Empat platform utama adalah Binance, Kraken, Coinbase Pro dan eToro, dan contohnya berdasarkan pada satu bulan jumlah dagangan crypto masing-masing 1,000 USD, 10,000 USD, 200,000 USD dan 500,000 USD. Ringkasnya hasil perbandingannya adalah:  

Dengan 1,000 USD Sebulan  

 • Platform termurah: Crypto CPH dengan jumlah yuran: 0.6 USD 
 • Platform termahal: Coinbase Pro dengan jumlah bayaran: 5.0 USD 
 • Perbezaan 4.4 USD / 733% 

Dengan 10,000 USD Sebulan 

 • Platform paling murah: CPH Crypto dengan bayaran keseluruhan: 6 USD 
 • Platform termahal: eToro dengan bayaran keseluruhan: 37.5 USD 
 • Perbezaan: 31.5 USD / 525% 

Oleh 200,000 USD Sebulan

 • Platform termurah: Crypto CPH dengan bayaran keseluruhan: 79 USD 
 • Platform termahal: eToro dengan bayaran keseluruhan: 750 USD 
 • Perbezaan: 671 USD / 849% 

Oleh 500,000 USD Sebulan

 • Platform termurah: Crypto CPH dengan jumlah bayaran: 139 USD 
 • Platform termahal: eToro dengan bayaran keseluruhan: 1,875 USD 
 • Perbezaan 1,736 USD / 1,249% 

(Angka yang dikumpulkan pada Q2, 2020. Sila lihat muka surat ini untuk maklumat lanjut)

Bayaran Tetap “All-in-one”. Perdagangan Tanpa Had untuk 39 USD / Bulan 

Menurut falsafah CPH Crypto, pedagang hanya perlu fokus pada strategi mereka dan bukan pada kos ketika mereka berdagang. Itulah sebabnya mengapa CPH Crypto bertentangan dengan trend yuran perdagangan yang tinggi di pasaran crypto dan menawarkan potongan harga “all-in-one” tetap dalam hanya 39 USD / bulan untuk perdagangan tanpa had atau komisen hanya 0,04%. setiap transaksi untuk perdagangan tunggal.   

Untuk mengetahui lebih lanjut, lawati laman web CPH Crypto: https://cphcrypto.com/

Maklumat Perhubungan Media

Nama Perhubungan: Jan Andersen

Nombor telefon: +45 4060 3239

E-mel hubungan: [e-mel dilindungi]

CPH Crypto adalah sumber kandungan ini. Siaran Akhbar ini hanya untuk tujuan maklumat sahaja. Maklumat tersebut bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Mata wang maya bukan tender sah, tidak disokong oleh pemerintah, dan akaun dan baki nilai tidak dikenakan perlindungan pengguna. Cryptocurrency dan token sangat tidak menentu. Tidak ada jaminan nilai stabil, atau nilai sama sekali. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me