Pengurus Portfolio Cryptocurrency dari CryptoView | Satu Antara Muka, semua Pertukaran Utama

Siaran Akhbar Bitcoin: CryptoView Portfolio Manager telah membuka pintu untuk kemungkinan baru dengan perdagangan cryptocurrency, berkat platformnya yang unik dan pelbagai fungsi. Peniaga kini boleh memperdagangkan cryptocurrency di semua bursa utama, secara serentak. 

30 September 2020, Sofia, Bulgaria– Oleh kerana dunia cryptocurrency berkembang dengan pesat, begitu juga sektor perkhidmatan pengurusan portfolio cryptocurrency. Keperluan untuk alat perdagangan cryptocurrency yang selamat dan mudah digunakan melahirkan CryptoView – pengurus dan penjejak portfolio cryptocurrency, direka untuk menjadi penyelesaian all-in-one untuk menguruskan pelbagai akaun pertukaran dan dompet.

CryptoView membolehkan pengguna melompat dengan cepat dari kerumitan beralih antara beberapa portfolio, pertukaran atau dompet ke kebolehpercayaan menggunakan satu muka untuk mengesan semua baki, dan sekaligus menguruskan perdagangan di beberapa bursa. 

Selain menjadi pelacak portfolio crypto yang maju, CryptoView juga boleh berfungsi sebagai platform perdagangan yang berfungsi sepenuhnya, kerana perisian pengurusan portfolio disambungkan ke pertukaran terkemuka di dunia seperti Binance, Bitfinex, Bitmex, Bitstamp, Bittrex, Cexio, Coinbase, CoinbasePro, CoinEx, HitBtc, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, dan Poloniex

Antara muka pelbagai carta

Salah satu kekuatan teras CryptoView adalah antara muka pengguna yang dapat disesuaikan sepenuhnya, yang membolehkan pengguna menyusun semula hampir setiap aspek ruang kerja mereka. Pasukan di belakang CryptoView telah mengembangkan salah satu antara muka multi-charting paling maju, yang mampu menampilkan hingga 9 carta setiap monitor, hingga 5 monitor. Terdapat lebih daripada 25 konfigurasi grid dan 5 pratetap skrin

Mereka yang menggunakan persediaan multi-monitor dapat menggunakan pilihan “layar” untuk menyimpan konfigurasi pratetap untuk setiap monitor dengan susunan grid dan pasangan perdagangan tertentu. Setiap pratetap dapat dimuat pada monitor tertentu hanya dengan satu klik, tanpa harus mengatur ruang kerja anda setiap saat.  

CryptoView telah bersepadu TradingView ™ carta yang menawarkan 85+ alat perdagangan dan lebih daripada 75 alat lukisan untuk peniaga baru dan maju. 

Pengurus Baki Portfolio

Pengurus portfolio crypto memberikan pengguna penjelasan terperinci mengenai baki aset yang dikumpulkan dari semua bursa, dompet, dan juga penyimpanan sejuk yang bersambung. Jadual imbangan juga memberikan maklumat tambahan mengenai kadar semasa, perubahan harga, dan trend untuk setiap cryptocurrency. Entri penyimpanan sejuk dimasukkan secara manual dengan membuat catatan baki di setiap dompet sejuk.

Analisis Prestasi & Perdagangan Berbilang

Alat hebat lain adalah histogram portfolio CryptoView yang menunjukkan statistik portfolio. Setiap hari CryptoView mengambil gambar semua pegangan portfolio dan memasukkannya ke dalam histogram terperinci. Terdapat juga carta pai pengedaran aset / portfolio. Mereka yang lebih suka bekerja dengan data mentah boleh mengeksport ke keduanya XML dan CSV format fail.

Platform dagangan multi-pertukaran all-in-one memberi pengguna kemampuan untuk membuat pesanan seperti ‘had,’ ‘market’, ‘stop-limit’ dan ‘stop-market’ secara serentak pada setiap bursa yang terhubung. Di samping itu, setiap pasangan perdagangan mempunyai sejarah perdagangan, buku pesanan, kedalaman pasaran dan panel perdagangan terakhir.

Integrasi Data


Di antara pelbagai alat perdagangan crypto yang disatukan dalam platform, terdapat agregator berita crypto pelbagai sumber terbina dalam (20+ sumber berita teratas), suapan kalendar acara dari CoinMarketCal, suapan data langsung dari CoinMarketCap dan alat lain seperti makluman harga SMS dan laporan keseimbangan e-mel automatik.  

Pendaftaran dan Langganan yang Mudah

Mendaftar mengambil masa tidak lebih dari beberapa minit dan pengguna diberi 30 hari percuma percubaan berfungsi sepenuhnya. Pelan langganan bermula dari $ 29 hingga $ 21 / bulan bergantung pada pakej langganan. 

Pengurus Dana 

Pengurus portfolio cryptocurrency all-in-one juga sangat sesuai untuk pengurus dana yang dapat memanfaatkan fungsi ‘multi-portfolio’ dan ‘portfolio sharing’. 

Setiap akaun boleh membuat dan mengurus hingga 5 portfolio crypto yang berasingan dan sambungkan pertukaran atau dompet yang berbeza antara satu sama lain. Ini membolehkan pengguna membahagikan portfolio mereka menjadi portfolio kecil yang lebih kecil atau menguruskan portfolio berasingan untuk pelanggan atau rakan. 

Pengguna juga dapat berkongsi jadual keseimbangan dan histogram prestasi untuk setiap portfolio dengan pautan “lihat sahaja”. Ini membolehkan pelanggan atau rakan kongsi memantau prestasi portfolio bersama tanpa dapat berinteraksi secara langsung dan menggunakan akaun. 

Keselamatan

Keselamatan di CryptoView dipandang serius, kerana platform berjalan pada seni bina berasaskan awan dengan sambungan yang disulitkan, penyulitan kunci API yang kuat, perlindungan DoS, 2FA (Pengesahan Dua Faktor) serta semua standard keselamatan umum industri. Untuk melindungi pengguna dari aktiviti haram, pengeluaran atau pemindahan dana hanya terhad pada antara muka pertukaran.

Program afiliasi dan Rujukan

Selain daripada perdagangan dan pengurusan portfolio, CryptoView juga menawarkan program afiliasi, dari mana anda boleh memperoleh $ 20 dalam Bitcoin untuk setiap pelanggan berbayar yang datang melalui pautan afiliasi anda. Terdapat juga a program rujukan yang memberi 2 bulan percuma untuk setiap pelanggan rujukan baru yang membeli langganan selepas tempoh percubaan percuma. 

CryptoView, Satu Antara Muka, Tiada Batasan

CryptoView sangat sesuai untuk kedua-dua peniaga baru dan maju, menyediakan senarai kuat alat perdagangan cryptocurrency terbaik yang diperlukan untuk menguruskan portfolio crypto dengan cekap. CryptoView memanfaatkan sektor IT tempatan yang berkembang pesat, yang menghasilkan beberapa pembangun dan pereka terbaik di Eropah.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai CryptoView, sila lawatihttps://www.cryptoview.com/

Sertailah program gabungan dan mula menjana pendapatan hari inihttps://www.cryptoview.com/affiliate/

Ikuti CryptoView di Twitterhttps://twitter.com/CryptoViewCom

Cari CryptoView di Facebookhttps://www.facebook.com/CryptoViewCom/

Maklumat Perhubungan Media

Nama kenalan: Pasukan Pemasaran CryptoView

E-mel: [e-mel dilindungi]

CryptoView adalah sumber kandungan ini. Siaran Akhbar ini hanya untuk tujuan maklumat sahaja. Mata wang maya bukan tender sah, tidak disokong oleh pemerintah, dan akaun dan baki nilai tidak dikenakan perlindungan pengguna. Cryptocurrency dan token sangat tidak menentu. Tidak ada jaminan nilai stabil, atau nilai sama sekali.

Mengenai Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz dengan bangga melayani keperluan pengedaran siaran akhbar crypto untuk permulaan blockchain untuk lebih 8 tahun. Dapatkan anda Pengedaran Siaran Akhbar Bitcoin hari ini.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector