Giottus Menyokong Flare Airdrop untuk Pemegang XRP, Dapatkan token Flare Tambahan 5%

Salah satu pertukaran cryptocurrency terkemuka di India, Giottus menyokong saluran udara Flare Network untuk pemegang XRP. Cuplikan udara Flare Network akan diambil pada 12 Disember 2020, jam 5:30 pagi (IST) dan semua pengguna mesti memindahkan duit syiling XRP mereka ke Giottus atau pertukaran lain yang disokong.

Pengumuman Rasmi Giottus

Walaupun terdapat beberapa pertukaran lain yang juga menyokong paparan Spark token, Anda mendapat lebih banyak token Spark yang memegang XRP anda di Giottus daripada pertukaran lain !!

Walaupun terdapat beberapa pertukaran lain yang juga menyokong paparan Spark token, Anda mendapat 5% lebih banyak token Spark yang memegang XRP anda di Giottus daripada pertukaran lain !!

Kelayakan dan Perincian Spark Airdrop

  • Semua pengguna yang memegang 10+ XRP di Giottus pada jam 5.30 pagi (IST) akan menerima token Spark percuma.
  • Giottus memberikan tambahan 5% SPARK percuma kepada semua pengguna yang layak (Hanya di Giottus)!!
  • Baki XRP di bawah 10 XRP (termasuk yang ada dalam pesanan perdagangan) tidak akan layak mendapat token Spark percuma.
  • Giottus akan mengedarkan token SPARK setelah projek tersebut telah menyelesaikan pengedaran token SPARK kepada pemegang XRP. Kami akan menghantar pengumuman selanjutnya setelah pengedaran selesai.
  • Jumlah Spark yang akan diterima oleh setiap pengguna =

    (Jumlah XRP yang dipegang oleh pengguna pada pukul 5.30 pagi (IST) pada 12/12/2020 / Jumlah XRP yang dipegang oleh Giottus pada jam 5.30 pagi (IST) pada 12/12/2020) x Jumlah SPARK yang diterima oleh Giottus untuk paparan udara

  • Giottus memberikan tambahan 5% SPARK percuma kepada semua pengguna yang layak.

Catatan: Semua deposit dan pengeluaran XRP akan dijeda dari jam 11:30 malam (IST) pada 11/12/2020. Pengguna mesti memindahkan XRP mereka ke Giottus sebelum ini. Deposit dan pengeluaran akan dibuka semula setelah tangkapan gambar selesai.

Apa itu Flare Network?

Flare merupakan kaedah baru untuk meningkatkan platform kontrak pintar yang tidak menghubungkan keselamatan dengan nilai tokennya. Flare masih memerlukan token untuk operasi rangkaian, terutama untuk mencegah transaksi spam. Token Flare dipanggil Spark. Kerana Spark tidak mempunyai implikasi keselamatan rangkaian, ia sangat sesuai untuk memungkinkan penggunaan token lengkap tanpa Turing tanpa kepercayaan dengan kontrak pintar.

Flare adalah rangkaian Perjanjian Federasi Byzantine (FBA) Turing lengkap pertama di dunia. Node menjalankan protokol konsensus Avalanche dengan penyesuaian utama terhadap topologi konsensus FBA. FBA unik sebagai topologi konsensus kerana ia mencapai keselamatan tanpa bergantung pada insentif ekonomi yang boleh mengganggu kes penggunaan bernilai tinggi dan berisiko tinggi. Ringkasnya: Flare boleh digunakan sebagai platform kontrak pintar untuk XRP atau sebagai saluran paip tanpa kepercayaan untuk XRP ke rangkaian lain.

Lebih banyak mengenai Giottus

Giottus adalah pertukaran yang paling disukai dan diberi nilai di India. Giottus menyokong pasangan perdagangan INR, BTC, TUSD, dan USDT di platform mereka. Mereka menyokong 50+ syiling untuk perdagangan INR, paling banyak dengan pertukaran di India. Platform pertukaran mudah digunakan dan mempunyai antara muka pengguna yang mudah.

Giottus bekerjasama dengan peneraju global dalam perkhidmatan kustodian Bitgo untuk memberikan insurans 100% kepada dana pengguna. Dana yang disimpan di dompet sejuk Giottus 100% diinsuranskan yang menjadikannya salah satu pertukaran paling selamat di India. Giottus mempunyai pengesahan KYC terpantas. Proses KYC hanya memakan masa 5-10 minit dan pengguna dapat memulakan perdagangan sebaik sahaja KYC mereka disahkan.

Pasukan pertukaran berdedikasi untuk memberikan yang terbaik kepada penggunanya. Sekiranya terdapat pertanyaan atau masalah yang berkaitan dengan KYC atau perdagangan, Pengguna dapat menghubungi layanan pelanggan Giottus. Pertukaran memberikan sokongan pelanggan berbilang saluran. Pengguna dapat menghubungi perkhidmatan pelanggan melalui Live Chat, Phone, Email, dan sistem Tiket.

Giottus membawa program rujukan ke peringkat seterusnya. Pengguna mendapat sehingga 100% dari penghasilan rujukan dan berpeluang memenangi 10,000 token Matic (Nilai kira-kira $ 190 pada harga semasa). Tidak ada had atas penghasilan rujukan. Rujuk seberapa banyak pelanggan yang anda boleh.


Giottus memberikan pengeluaran bank 24 x 7. Semua deposit dan pengeluaran diproses dalam masa 10 saat. Pertukaran ini menyokong pelbagai kaedah deposit termasuk IMPS, NEFT, UPI, RTGS, kad Debit, Netbanking, dan dompet dalam talian. Tiada Bayaran untuk Deposit INR & pengeluaran, Bayaran terendah di pasaran untuk penarikan Dagangan dan cryptocurrency.

Giottus juga mempunyai 0 bayaran pengeluaran untuk Ripple (XRP) dan Tron (TRX). Bayaran Ethereum juga paling rendah di pasaran.

Sekiranya anda ingin memenangi token Flare Airdrop 5% tambahan, gerakkan XRP anda ke Giottus sekarang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector