Bitcoin Boleh Dibetulkan Lebih Lanjut Sebagai Pelabur Institusi Menjadi Bearish

Pasaran melihat pendapat yang berpecah mengenai langkah seterusnya Bitcoin. Setelah mencapai paras tertinggi $ 42,000, Bitcoin mengalami penjualan hingga $ 34,000. Ia gagal pulih dan diperdagangkan sekitar $ 35,000 sekarang. 

Harga Bitcoin turun sebanyak 5% pada hari Rabu kerana sebilangan pedagang Asia memilih untuk menjual Bitcoin mereka kerana tidak peduli dengan pembetulan Bitcoin baru-baru ini. Menurut laporan aliran aset digital mingguan CoinShares, kira-kira $ 85 juta aliran keluar dari produk crypto institusi telah direkodkan, menunjukkan beberapa pelabur institusi mengambil keuntungan di tengah pembetulan Bitcoin. 

Perhimpunan Bitcoin baru-baru ini mempunyai harapan bahawa pentadbiran Biden baru akan menghidupkan mesin cetak dan menawarkan pakej perangsang yang lebih besar. Pentadbiran Biden baru-baru ini mencadangkan pakej penyelamatan bernilai $ 1,9 trilion. Lebih dari $ 400 milyar akan digunakan untuk memerangi pandemi, termasuk penggunaan vaksin, sementara $ 350 miliar lagi akan dibelanjakan untuk anggaran pemerintah negeri dan daerah. Beberapa pihak bersetuju bahawa Bitcoin boleh menjadi pemenang di antara pelbagai aset kerana banyak yang percaya bahawa Bitcoin adalah lindung nilai yang ideal untuk mengatasi inflasi.

Walau bagaimanapun, ucapan Janet Yellen baru-baru ini, calon Presiden Joe Biden untuk setiausaha perbendaharaan, telah menimbulkan kebimbangan bahawa pentadbiran Biden mungkin mengenakan sekatan ketat terhadap cryptocurrency. 

“Cryptocurrency menjadi perhatian khusus. Saya rasa banyak digunakan – sekurang-kurangnya dalam urus niaga – terutamanya untuk pembiayaan haram … Dan saya rasa kita benar-benar perlu mengkaji cara-cara di mana kita dapat mengurangkan penggunaannya dan memastikan bahawa pencucian wang tidak berlaku melalui saluran tersebut. “

Bitcoin bull teruja dengan keuntungan cryptocurrency baru-baru ini. Tetapi ada yang memberi amaran bahawa Bitcoin boleh menghadapi pembetulan dalam masa terdekat. Penganalisis JPMorgan menyatakan bahawa kemungkinan pembetulan besar mungkin dalam perjalanan sekiranya Bitcoin gagal memperoleh semula $ 40,000, kerana peniaga institusi boleh memilih untuk mengeluarkan wang pada tahap semasa. 

Tidak kira arah mana yang diambil Bitcoin, peniaga niaga hadapan boleh memanfaatkan turun naik Bitcoin untuk memperoleh keuntungan. Dagangan niaga hadapan membolehkan peniaga mendapatkan Bitcoin panjang atau pendek. Peniaga boleh meminjam leverage dari bursa untuk meningkatkan daya beli mereka. Dagangan niaga hadapan dengan leverage sangat menguntungkan semasa penjualan pasaran, di mana sejumlah besar bitcoin dibuang ke pasaran. 

Ditubuhkan pada tahun 2017 dan beribu pejabat di Hong Kong, Bexplus adalah platform perdagangan derivatif kripto terkemuka yang menawarkan 100x perdagangan niaga hadapan di BTC, ETH, LTC, EOS, XRP dan lain-lain. Berikut beberapa langkah seterusnya, anda boleh mula mengembangkan kekayaan anda.

Mendaftar 

Bexplus tidak memerlukan KYC jadi anda hanya perlu membuka akaun dengan alamat E-mel, hanya dalam 1 minit. Setelah pendaftaran selesai, akaun perdagangan dan akaun demo dengan 10 BTC akan dibuka secara automatik.

Perdagangan Bebas Risiko dengan 10 BTC

Bexplus adalah platform mesra pengguna yang menampilkan akaun demo. Peniaga boleh menggunakan akaun demo untuk meningkatkan kemahiran mereka dan belajar mengawal emosi mereka. Di dalam akaun demo adalah 10 BTC dan mereka boleh diisi semula. Akaun demo adalah kotak pasir bagi peniaga untuk mencuba strategi yang berbeza tanpa perlu bimbang kehilangan wang. 

bexplus

Buat Deposit Dan Bonus Tuntutan

Tidak perlu bayaran deposit. Pedagang boleh memulakan dengan mendepositkan 0.001 BTC. Bexplus menyokong deposit Bitcoin, ETH, dan 11 cryptocurrency lain, serta deposit USD, EUR, dan GBP. Permintaan pengeluaran ditangani 24/7 dan hanya memerlukan sekitar satu jam pada hari bekerja. 

Untuk meningkatkan keuntungan peniaga, Bexplus menawarkan a Bonus deposit 100% kepada setiap peniaga. Deposit 1 BTC dan anda akan mendapat 2 BTC, dan sehingga 10 BTC tersedia untuk setiap deposit. Bonus tidak boleh ditarik tetapi boleh digunakan sebagai margin. 

bexplus

Dapatkan Pendapatan Pasif Dengan Bexplus

Dompet faedah Bexplus menawarkan sehingga 30% faedah tahunan. Bagi mereka yang ingin menggunakan Bitcoin, dompet Bexplus adalah tempat yang sesuai untuk memperoleh pendapatan pasif. 

Bunga dikira setiap hari dan pendapatan deposit akan dijelaskan setiap bulan. Faedah bulanan dikira sebagai (S * I / 365 * 30) = MI. S mewakili jumlah deposit, saya bermaksud faedah, dan MI adalah bunga bulanan.

Sekiranya anda memasukkan 10 BTC ke dalam dompet anda, faedah bulanan yang akan anda terima adalah (10 * 30% / 365 * 30) = 0.24 BTC. Walaupun kebanyakan platform pinjaman memerlukan pedagang mendeposit sekurang-kurangnya 1 BTC, pedagang boleh membuat deposit mulai dari 0.05 BTC di Bexplus.

Platform Bexplus mempunyai semua yang anda perlukan untuk menjadi peniaga yang berjaya, dari bahan pendidikan hingga pengurus akaun anda sendiri. Tidak kira ke mana arah Bitcoin, anda sentiasa dapat mencari peluang di Bexplus.  

Ikuti Bexplus di:

Laman web: https://www.bexplus.com/

Telegram: https://t.me/bexplusexchange

Kedai Aplikasi Apple: https://itunes.apple.com/app/id1442189260?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me