Apa yang Menjadikan Bexplus Destinasi Pemula?

Dengan Bitcoin semakin popular di seluruh dunia, perdagangan Bitcoin telah menarik berjuta-juta pedagang. Akibatnya, puluhan pertukaran crypto telah berkembang seperti cendawan dalam beberapa tahun terakhir dan persaingan memang sengit. Walaupun mereka menumpukan pada perdagangan kripto, yang bertahan dari persaingan semuanya mempunyai ciri khas mereka. Hari ini, saya akan memperkenalkan anda kepada salah satu pertukaran crypto paling mesra pengguna yang saya temui. 

Apa itu Bexplus 

Ditubuhkan pada tahun 2017, Bexplus didaftarkan di Saint Vincent dan Grenadines. Pedagang boleh memperdagangkan kontrak berterusan pada BTC, ETH, LTC, EOS, dan ERP dengan leverage 100x. Kedua-dua pemain pemula dan veteran dapat menikmati perdagangan mudah di Bexplus. 

100x leverage untuk mendapat keuntungan dari kenaikan dan turunnya crypto

Bexplus menawarkan 100x leverage, tahap tertinggi dalam industri. Berbanding dengan perdagangan spot, dengan jumlah modal awal yang sama, pedagang dalam perdagangan leverage 100x dapat membuka posisi 100 kali lebih besar, sehingga mengalikan keuntungan 100 kali. 

Peniaga boleh menggunakan crypto panjang atau pendek di Bexplus. Dalam pasaran yang tidak stabil, semakin besar perubahan harga, semakin banyak keuntungan yang dapat diambil oleh peniaga. Peniaga boleh menggunakan stop-loss dan take-profit untuk menguruskan kedudukan mereka dengan lebih baik. 

Akaun demo untuk berlatih seberapa banyak yang anda suka

Salah satu ciri yang membezakan Bexplus adalah simulator perdagangannya. Setelah mendaftar, pengguna diberi akaun demo dengan 10 BTC. Mereka dapat menguji fungsi platform dan mencuba strategi. Bagi pemain pemula, ini adalah fungsi yang mesti dimiliki oleh mereka untuk belajar berniaga tanpa mengambil risiko. 

Saya telah mencuba Bybit dan BitMEX dan saya mendapati bahawa mereka agak kekurangan di jabatan ini. Dalam dua pertukaran ini, pengguna dapat menggunakan mesin testnet untuk belajar. Tetapi saya mengalami kesukaran untuk mencarinya dan terpaksa mencarinya di mesin pencari, dan saya mendapati bahawa mereka memerlukan pendaftaran yang terpisah untuk mengaksesnya. Kemudian saya dapati bahawa untuk menggunakan mesin testnet, saya harus membeli Bitcoin Testnet yang tidak bernilai dari saluran lain. Walaupun Bitcoins Testnet itu percuma, saya masih menganggap keseluruhan prosesnya agak meletihkan dan menjengkelkan. 

Antara muka yang kemas dan senang digunakan

Bexplus mempunyai salah satu antara muka yang paling ringkas dalam industri ini, yang bermaksud bahawa anda tidak akan mudah tersesat dalam pelbagai fungsi dan menekan kekunci yang salah. Beberapa platform yang saya gunakan akan menekan pelbagai jenis petunjuk dan jadual di antara muka dan kelihatan “ketinggalan zaman” dan ketinggalan zaman. Semua fungsi di Bexplus disatukan dalam satu halaman. Pedagang dapat melihat semua maklumat dalam satu pandangan tanpa perlu menelusuri halaman. 

Di sebelah kiri terdapat pelbagai alat teknikal, termasuk petunjuk dan alat melukis garis. Anda boleh menganalisis trend dan mengambil tangkapan skrin untuk rujukan masa depan. Di sebelah kanan bawah terdapat maklumat akaun anda supaya anda dapat memantau baki dan mengelakkan pembubaran. 


Perkhidmatan dan Panduan Pelanggan yang prihatin

Saya secara jujur ​​percaya Bexplus mempunyai sokongan pelanggan terbaik di antara pertukaran yang telah saya cuba. Saya telah menghubungi mereka melalui saluran yang berlainan seperti e-mel dan sembang langsung dan semuanya membantu saya sangat tepat pada masanya dan profesional. Dan jika saya tidak menghubungi mereka, mereka akan menjaga jarak dan menghormati privasi saya. Mereka tidak akan mengganggu saya atau menghantar e-mel kepada saya kerana mematuhi polisi tanpa KYC mereka. Bexplus terkenal dengan perkhidmatannya yang hebat dan saya rasa ia harus menjadi alasan utama mengapa anda memilihnya daripada BitMEX, yang telah terlibat dalam beberapa skandal sejak beberapa tahun kebelakangan ini. 

Selain itu, Bexplus memberikan panduan yang jelas kepada pengguna. Anda boleh pergi ke blognya untuk analisis pelaburan dan kemas kini berita. Lebih-lebih lagi, jika anda menjadi pelanggan VIP, mereka akan memberikan anda pengurus akaun anda. 

Standard Bayaran Kosong

Struktur bayaran Bexplus sangat jelas. Mereka mengenakan 0.075% untuk membuka dan menutup kontrak BTC / USDT. Sebagai tambahan kepada ini, anda akan dikenakan faedah semalam sebanyak 0.1% dari nilai kontrak kerana memegang jawatan pada GMT 0:00. Sekiranya anda menutupnya sebelum GMT 0:00, anda tidak perlu membayar faedah. Di banyak pertukaran seperti BitMEX, mereka akan mengenakan yuran pendanaan setiap 8 jam.

Kalkulator P / L

Bexplus dilengkapi dengan kalkulator P / L yang menurut saya sangat berguna. Sebelum membuka kontrak, saya dapat mengira anggaran keuntungan / kerugian dan yuran di atasnya. Jadi saya boleh memasuki perdagangan dengan kepala yang lebih jelas. 

Kecairan Tinggi

Bexplus mengumpulkan data dari 5 pertukaran teratas untuk memberikan harga yang paling tepat dan terbaik kepada peniaga. Pesanan dilaksanakan seketika dengan sedikit risiko tergelincir dan berlebihan. Enjin Bexplus tidak pernah mati semasa turun naik yang hebat.

Sokongan Mudah Alih

Aplikasi Bexplus yang kuat membantu anda menukar crypto dalam perjalanan. Ia boleh didapati di IOS & Android (Google Play). dan data dikongsi di pelbagai peranti dengan mudah.

Aplikasi mudah alih merangkumi semua fungsi rakan desktopnya. Anda boleh menguruskan akaun anda, membuat deposit, mengeluarkan wang dan sebagainya. Anda boleh menetapkan pemberitahuan 24/7 untuk memberitahu anda mengenai perubahan harga yang besar.

Perkara yang paling saya gemari mengenai aplikasi ini adalah formatnya yang kemas, sifat yang dikongsinya dengan web Bexplus. Semua maklumat yang diperlukan disenaraikan dengan jelas dan saya dapat mencari tab yang berbeza dengan mudah. 

Bonus Deposit 100%

Bexplus menawarkan pengguna bonus deposit 100% pada setiap deposit, yang menurut saya cukup murah hati. Malah peniaga yang berpengalaman selama beberapa tahun akan kehilangan wang dari semasa ke semasa, apalagi pemula. Oleh itu, dana tambahan dapat meningkatkan kemungkinan memperoleh keuntungan. Selain itu, lebih banyak wang sebagai margin akan menurunkan kemungkinan pembubaran paksa.

Sebagai kesimpulan, saya rasa Bexplus mempunyai ruang untuk peningkatan, seperti pasangan perdagangan terhad dan peniaga hanya dapat memilih leverage 100x. Tetapi saya akan mengesyorkan Bexplus kepada pemula atau mereka yang mencari lebih banyak pegangan tangan di sepanjang jalan. Sepanjang pengalaman saya berniaga di Bexplus, saya mendapat perasaan bahawa mereka benar-benar menjaga pelanggan mereka dan walaupun anda hanya menyimpan beberapa dolar, mereka masih akan menjawab masalah anda dengan cepat dan profesional.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map