Upland.Me: een handelsspel voor virtuele eigendommen gekoppeld aan adressen uit de echte wereld

Het op EOS gebaseerde gedecentraliseerde eigendommen- en landverzamelobject is sterk vergeleken met Monopoly en biedt de spelers een educatieve en geldelijke waarde.

Het op EOS gebaseerde gedecentraliseerde eigendommen- en landverzamelobject is sterk vergeleken met Monopoly en biedt de spelers een educatieve en geldelijke waarde. De game is momenteel cross-platform beschikbaar, d.w.z. op internet en op Apple’s iOS App Store en Android’s Play Store.

Het wordt in vergelijkbare kleuren beschreven als een mix van Monopoly (onroerendgoedhandel) en Pokémon Go (gebaseerd op echte adressen), het alom populaire bord- / verzamelobjectspel, maar verschilt in zijn kernbouw en items. Met Upland.me, een gedecentraliseerd spelplatform gebouwd op de EOS-blockchain, kunnen spelers unieke stukken land en eigendommen verzamelen in plaats van straten in Monopoly en de beroemde Pokémon-wezens.

De onveranderlijkheidseigenschap op blockchains zorgt ervoor dat de gekochte eigendommen voor altijd onder de controle van de gebruikers blijven. Kon Upland.me wordt de volgende revolutie voor gamingplatforms voor verzamelaars zodra deze later in 2020 op de massamarkt wordt gelanceerd?

In het licht van de groei van Upland.me in het recente verleden gaan we dieper in op het gedecentraliseerde gamingproject. De artikelrichtlijnen nader bekeken:

  • Een nieuwe definitie van de traditionele speleconomieën.
  • Virtuele eigendommen op EOS-blockchain.
  • Open Beta Launch
  • Gedecentraliseerd “echt eigendom” van virtueel eigendom.
  • Upland haalt meer dan $ 2 miljoen aan durfkapitaal op.

‘De traditionele speleconomieën opnieuw definiëren’

Op de traditionele gamingmarkt kunnen gebruikers spelen voor in-game tokens en deze kopen die helaas alleen in-game kunnen worden uitgegeven. Dit betekent dat de tokens die in de meeste van deze spellen worden aangeboden, geen “echt eigendom” hebben, aangezien u ze niet kunt verkopen of overdragen aan een andere speler. Upland.me wil dit probleem oplossen met hun virtuele gedecentraliseerde game voor verzamelobjecten voor onroerend goed, gebouwd op EOS-blockchain.

“Een van de problemen met het huidige model voor in-app-aankopen is dat spelers hun digitale goederen niet echt bezitten of controleren. Ze kunnen ze niet verkopen of verhandelen, en die goederen hebben meestal geen waarde buiten de spellen zelf ”, zegt Dirk Lueth, mede-oprichter van Upland.me..

Het Upland.me-platform maakt niet-vervangbare tokens (NFT’s) die uniek zijn voor specifieke gebieden en eigenschappen van het spel en biedt bovendien een marktplaats voor gebruikers om deze NFT’s te kopen, verhandelen en verkopen. Dit maakt een aspect van het genereren van inkomsten mogelijk naarmate de markt groter wordt. De prijzen worden in eerste instantie bepaald aan de hand van reële prijzen.

 “Upland ontwikkelt een virtueel verzamelspel dat onroerend goed vertegenwoordigt; aanvankelijk in San Francisco en later in andere steden en regio’s wereldwijd. […] Eigendom van onroerend goed in Upland is onafhankelijk van het eigendom van onroerend goed in het echte leven. “

Idan Zuckerman, medeoprichter van Uplandme, Inc.

Upland.me virtuele eigenschappen op EOS blockchain.

De hybride van een spel in Pokémon- en Monopoly-stijl geeft het een soortgelijk gevoel, omdat het gebruikers in staat stelt enorme rijkdom te vergaren door onroerend goed te kopen, ermee te verdienen en het vervolgens met winst te verkopen (alle kosten berekend in UPX, de eigen valuta van het spel). Of ze kunnen op schattenjacht gaan om UPX als beloning te winnen. UPX heeft een vaste koers ten opzichte van de US $ en kan direct op internet worden gekocht met creditcards en betaalpassen, PayPal of cryptocurrencies. Omdat Upland beschikbaar is in de app-winkels, zijn in-app-aankopen ook mogelijk. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het later dit jaar ook werkt aan een fiat-out-mogelijkheid, waardoor spelers NFT’s voor echt geld aan andere spelers op de Upland-marktplaats kunnen verkopen.. 


Na aankoop van UPX zoekt de gebruiker naar eigendommen in de steden, waarbij elke woning een unieke titel heeft. De eigendommen zijn schaarse grondstoffen: elke woning is uniek en kan slechts door één speler tegelijk worden gehouden.

De open bèta-lancering van Upland.me

Het bedrijf voltooide met succes de lancering van de gesloten bèta op het EOS-mainnet medio 2019. Vanaf begin 2020 is de game ook beschikbaar als open bèta via Upland. Vanaf het moment dat dit bericht is geschreven, kunnen gebruikers op exclusieve digitale eigendommen in San Francisco jagen. 

In de komende maanden is het team van plan om in New York City te lanceren. Het team streeft ernaar een reissysteem mogelijk te maken en te activeren, zodat gebruikers hun spelstukken genaamd “block explorer” van San Francisco naar New York kunnen sturen en vice versa. De spelers die pakketten bezitten op de SFO (San Francisco Airport) of JFK (John F. Kennedy Airport in New York) zullen profiteren van vergoedingen die spelers moeten betalen wanneer ze tussen de steden willen reizen. De binnenlandse terminalpakketten van SFO zijn meestal binnen enkele minuten na te koop aangeboden verkocht. Binnenkort komen de JFK-pakketten op de markt. Het valt te verwachten dat sommigen van hen ook snel zullen verkopen. 

Het rapport leest,

“We voorzien de opening van New York City in de tweede helft van 2020.”

Gedecentraliseerd “echt eigendom” van virtueel eigendom.

Wanneer u zich aanmeldt bij Upland, krijgt u een UPX-aanmeldingsbonus. U wordt een bezoeker met een visum dat elke 7 dagen moet worden vernieuwd om te voorkomen dat alle activa worden gerecycled. Gebruik uw blokverkenner om eigendommen te ontdekken die u kunt kopen. Zodra u 10.000 UPX heeft verzameld, verandert uw bezoekersaccount in “Uplander”, een burger van het platform. Dan kun je ook kopen en verkopen op de Upland-marktplaats.

Een Uplander zijn, biedt de speler een gedecentraliseerd “echt eigendom” van het virtuele eigendom. De spelers bezitten de eigendomsrechten voor altijd en hebben de macht om het onroerend goed voor altijd te kopen, verkopen, te behouden of te verhandelen.

Als het je niet bevalt waar de Block Explorer je in de stad heeft gebracht, kun je met de “Send Explorer Feature” je kleine speelstuk naar andere plaatsen sturen via de volgende functies;

​     Verzenden naar Mijn eigendom

Stuur uw Explorer naar een van de eigendommen die u bezit, wanneer u maar wilt! Het verzenden van uw Explorer naar uw eigen eigendommen is gratis en onbeperkt.

​     Verzenden naar andere eigenschappen

Je kunt je Explorer ook naar eigendommen van andere spelers sturen. Het verzenden van uw Explorer naar andere eigendommen kost UPX-kosten, betaald aan de eigenaar van het onroerend goed, en de functie is beperkt tot drie verzendingen per dag.

Schattenjacht 2.0

Upland brengt in mei 2020 de nieuwste versie uit bijwerken van de beroemde Treasure Hunt-serie met spelers die klaarstaan ​​om nieuwe functies te ervaren, waaronder; racen om de klok te verslaan en nieuwe soorten competitieve schatontdekkingen. Er zijn ook doorlopende evenementen in Upland. De laatste was een paaseierenjacht waar de Upland-gemeenschap erg van heeft genoten.

Ontwikkel eigenschappen

In een vooruitblik die de oprichters tijdens een AMA gaven, hebben ze ook aangekondigd dat Uplanders hun land kunnen ontwikkelen. Uplanders zullen in staat zijn om allerlei soorten bedrijven te runnen, zoals een speelhal of een kwekerij, waardoor andere spelers virtuele planten kunnen kopen om het uiterlijk van hun eigendommen te verbeteren.

Wat staat er op het spel?

De 100 miljard UPX-pool. Dit bedrag is verdeeld in twee grote pools;

1. Het Upland-zwembad

De helft van de pool wordt toegewezen voor de verkoop van UPX voor fiat en crypto aan spelers. Deze opbrengst wordt gebruikt om de activiteiten van Upland.me, Inc., het bedrijf achter Upland, te financieren. Om de voortdurende ontwikkeling en groei van het platform te financieren, ontvangt de Upland-pool een variabel bedrag van UPX per actieve speler (nieuw gemaakt door het Upland-muntsysteem) zodra Upland de bèta verlaat.

2. De gemeenschappelijke pool

De andere helft, 50 miljard UPX, is geslagen om de economie te laten draaien en ondersteunen. Deze pool wordt gekenmerkt door meerdere UPX inkomende en uitgaande streams. Enkele van de instroomstromen omvatten wekelijks geslagen UPX op het Upland-muntsysteem, vergoedingen van in-game transacties tussen spelers en opbrengsten van de eerste verkoop van een onroerend goed. Enkele van de uitstromen omvatten terugkerende en verhoogde inkomsten voor het bezitten van eigendommen, eenmalige beloningen voor het voltooien van collecties en missies, evenals marketingcampagnes.

De groei van gedecentraliseerde spelplatforms

Met het platform kunnen gebruikers hun eigen in-game token, UPX, kopen, verkopen en verhandelen, dat bovenop de EOSIO-software is gebouwd en op het EOS-mainnet draait, zoals hierboven vermeld. Gedecentraliseerde spelplatforms nemen een aanzienlijk deel in van de smart contract blockchain-ruimte. De enorme volumegroei vertaalt zich echter nog niet naar dagelijkse actieve gebruikers.

De gamingwereld leidt de markt voor gedecentraliseerde applicaties in groei en Upland.me wil een belangrijke rol spelen in die groei. Upland.me betreedt de gamingmarkt op het juiste moment, aangezien de gaming-dApp-industrie op EOS momenteel worstelt en de sleutel is tot een mogelijke stijging van het aantal dagelijks actieve gebruikers naar niveaus die voor het laatst zijn gezien in januari 2020. Sinds Upland is gemaakt met massale marktacceptatie in gedachten, het heeft het potentieel om niet alleen de EOS- maar ook het hele blockchain-ecosysteem naar een hoger niveau te tillen.

Nieuwe ontwikkelingen: Upland.me haalt $ 2 miljoen op in Serie A-ronde

In een poging om het spel verder te ontwikkelen, haalde Upland $ 2 miljoen op in een serie A-financieringsronde onder leiding van Finlab EOS VC Fund in juni 2019. De mede-oprichter van Upland.me, Idan Zuckerman zei,

“Blockchain biedt zoveel opwindende mogelijkheden voor games, waardoor hele ecosystemen rond unieke digitale goederen mogelijk worden gemaakt. We hebben de ervaring vereenvoudigd, ingekaderd in een vertrouwde context, om de voordelen van blockchain op een leuke en laagdrempelige manier te demonstreren. “

Tot nu toe werkt de ontwikkelaar van blockchain-games samen met Second Life Creator, Linden Lab, zodat spelers hun in-game-items voor fiat-valuta in de echte wereld kunnen verkopen. Het platform zal gebruiken Tilia Pay om inkomsten te genereren met activiteiten in het Upland-handelsspel voor virtuele eigendommen.

“Het is geweldig om samen te werken met een partner als Upland die onze visie deelt voor echte in-game economieën en echt eigenaarschap”, aldus Aston Waldman, Tilia CEO en CFO van Linden Lab. “We waarderen de visie van Upland om de voordelen van blockchain in de mainstream te introduceren en de manier waarop met digitale goederenbezit in games wordt omgegaan, wakker te schudden.”

Upland.me tegen COVID-19

Tot slot doet Upland het ook goed. Terwijl de wereld haar strijd tegen de COVID-19-viruspandemie voortzet, ondersteunt de cryptocurrency-gemeenschap de strijd tegen de verspreiding en verlichting van de effecten van het virus. Upland.me speelt in koor zijn rol door te hebben schonk 100% van de opbrengst van de verkoop van de paaseierenjacht aan het NYC COVID-19 Response and Impact Fund.

Over Upland.me

Uplandme, Inc. is een in Silicon Valley gevestigd bedrijf dat in 2018 is opgericht door Dirk Leuth, een Ph.D-houder van de European Business School, Idan Zuckerman en Mani Honigstein. Dit team van serieel ondernemers heeft een sterke achtergrond en ervaring in de blockchain-, fintech- en gaming-ruimtes. De missie van het bedrijf is het versterken van een markteconomie waarin realiteit en digitaal samengaan in één wereld en allerlei nieuwe verdienmogelijkheden biedt..

Contacten

Als je meer vragen hebt over Upland.me over het spel, het registratieproces of hoe je een aanmeldingsbonus kunt verdienen, kun je het team bereiken op Onenigheid, Medium, Telegram, Facebook of Twitter.

Ga voor meer informatie naar https://upland.me/.

Disclaimer De gepresenteerde inhoud kan de persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijk financieel verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map