MyCointainer Review: het ultieme platform voor uitzetten en Masternode

Aan de slag gaan met cryptohandel kan een beetje een uitdaging zijn, vooral als u geen handelsachtergrond heeft op de aandelen- of forexmarkt. Het maken van substantiële winsten is ook geen wandeling in het park. Of je nu een beginneling of een expert bent, je kunt gemakkelijk je account opblazen vanwege de hoge volatiliteit die erin wordt weergegeven cryptocurrencies

Desalniettemin zijn er andere slimme manieren om substantiële winsten te maken in cryptocurrency, afgezien van alleen het traditionele laag kopen en hoog verkopen. Een van die manieren om slim te verdienen met cryptohandel is door Bewijs van inzetmunten, ook wel dividendbetalende cryptocurrencies genoemd die worden verhandeld op POS-platforms zoals MyCointainer. In dit verband zal deze recensie ingaan op MyCointainer die de belangrijkste concepten analyseert.   

MyCointainer Overzicht 

MyCointainer is online automatisch uitzetten en masternode-platform dat winst genereert voor cryptohandelaren in de vorm van ‘inzetten’. MyCointainer noemt zichzelf de gemakkelijkste en veiligste manier om cryptocurrency in te zetten en Proof-of-Stake te verdienen. Het platform is een eenvoudig alles-in-één platform waarmee gebruikers hun PoS-munten kunnen kiezen en beloningen van meerdere crypto-activa tegelijk kunnen ontvangen. Het platform biedt ook geavanceerde automatische uitzetten, maar voor geselecteerde altcoins. 

Wat is het bewijs van inzetmunten?   

Laten we eerst beginnen met het definiëren van Proof of Stake (PoS) in cryptocurrencies. PoS is een interessant concept waarmee een persoon bloktransacties kan minen of valideren op basis van de munten die hij of zij bezit. In wezen betekent dit simpelweg dat mijnwerkers die meer cryptomunten bezitten, meer mijnkracht hebben. PoS is gemaakt als alternatief voor Proof of Work (PoW), het oorspronkelijke consensusmechanisme in Bitcoin en de hele blockchain-technologie. 

Het probleem met PoW is dat het vereist dat miners enorme hashing-krachten hebben, die alleen kunnen worden bereikt door enorme hoeveelheden energie die duur kunnen zijn, waardoor de winstmarges worden verkleind. PoS is een uitstekende oplossing voor het enorme stroomverbruik, omdat het mijnbouwvermogen geeft op basis van het percentage munten dat door een mijnwerker wordt vastgehouden. Proof of Stake (PoS) is ook minder vatbaar voor hackaanvallen, omdat de netwerkstructuur het bijna immuun maakt voor mijnaanvallen. 

Proof of Stake-munten zijn gebaseerd op het PoS-consensusmechanisme. Het beste van PoS-munten is dat het munthouders duurzaamheid en echte waarde biedt dankzij dividenden die worden verkregen door hun munten uit te zetten op een uitzet- en masternode-poolplatform zoals MyCointainer..  

Hoe werkt MyCointainer? 

MyCointainer werkt in principe vanuit stakes en masternode. De kern van MyCointainer is de uitzetpool, de beloningsinfrastructuur waarvan elke gebruiker profiteert die zijn / haar munten heeft ingezet, zelfs degenen met een klein aantal munten. Het platform is in staat om automatisch toegang te genereren tot gedeelde masterknooppunten die uitzetten, waarbij elke beloning die naar stapelaars wordt gekanaliseerd, onderworpen is aan samengestelde rente. Normaal gesproken zijn de rendementen gebaseerd op elke consensusregel voor munten en variëren ze meestal van 1% tot 149%. Hoewel de meeste beleggingen geen beloningskosten hebben, krijgen sommige een beloning tot 9%. Alle vergoedingen zijn meestal transparant en gebruikers kunnen ze op hun dashboards bekijken. 

Wat MyCointainer onderscheidt van de rest van de staking- en masternode-platforms, is dat elke gebruiker profiteert, zelfs degenen met een beperkt aantal munten. Bovendien is elke beloning onderhevig aan samengestelde rente, dus hoe langer u uw munten inzet, hoe meer beloningen u verdient. Met een dergelijk systeem kunnen houders van digitale activa gemakkelijk en efficiënt hun winst vergroten zonder veel gedoe – gewoon deel uitmaken van een uitzetgemeenschap.  

MyCointainer momenteel ondersteunt meer dan 40 verschillende digitale assets waarvan het aantal naar verwachting de komende dagen zal stijgen. Enkele van de ondersteunde middelen zijn onder meer Divi Coin, Energi, Rupaya, Polis, BitBay, Monetary Unit Neblio. Het platform integreert ook shared master nodes-technologie, die mensen groepeert in een segment zodat ze gemakkelijk samen kunnen investeren voor het onderpandbedrag..    

Hoe u beloningen kunt verdienen met MyCointainer? 


Beloningen verdienen op MyCointainer is eenvoudig. Allereerst stort u eerst een cryptomunt naar keuze op uw MyCointainer-staking-adres. Het uitzetten begint automatisch na het storten van de munt. Als de investering automatisch plaatsvindt, worden toekomstige beloningen bijgeschreven en toegevoegd aan uw saldo. 

Het hele proces van passief verdienen via MyCointainer is schaalbaar, transparant en verifieerbaar. Elke deelnemer aan de uitzetpool krijgt een duidelijke kopie van alle inzetten – Id-transacties en beloningen. De ontwikkelaars zijn ook op zoek naar een oplossing die investeerders kan helpen hun beloningen te scheiden op basis van de beloningen die afkomstig zijn van uitzetten en die van Masternodes..

Voordeel van MyCointainer 

MyCointainer maakt gebruik van Proof of Stake-technologie om gebruikers in staat te stellen geld te verdienen met de inzet van munten. Gebruikers zetten hun munten in als validators op het platform en ontvangen op hun beurt beloningen voor hun investering. Het platform heeft verschillende voordelen die hieronder worden beschreven: 

  • Gebruiksvriendelijke interface – MyCointainer heeft een instinctieve, gebruiksvriendelijke interface die zowel door nieuwkomers als door ervaren cryptohandelaren kan worden gebruikt. Nu veel expertise nodig bij het beheren van munten of het investeren met behulp van het platform 
  • FIAT naar Crypto-gateway – Gebruikers kunnen eenvoudig crypto kopen met FIAT op MyCointainer.
  • Toegang tot gedeelde Masternodes – Gebruikers hebben toegang tot gedeelde Masternodes uitzetten met een breed scala aan munten. Elke beloning is ook onderworpen aan samengestelde rente; vandaar dat gebruikers een uitstekende kans hebben om hun inkomsten te verhogen.    
  • Directe rente – MyCointainer biedt ook directe interesse in de beloningen, waardoor gebruikers meer winst kunnen genereren.  
  • Vergoedingen die in rekening worden gebracht voor het gebruik van het platform worden alleen toegepast op gegenereerde beloningen, waardoor gebruikers meer winst kunnen maken. 
  • MyCointainer Power – Op abonnementen gebaseerde diensten voor slimme stakers die willen afzien van hun vergoeding op basis van een maandelijks abonnement.
  • Geautomatiseerd stapelen – Met MyCointainer doet u amper niets en kunt u handelsstrategieën of marktanalyses vergeten. U hoeft alleen uw investering te storten, vast te houden en op te nemen. Al het andere wordt automatisch afgehandeld door het platform. Leun achterover en zie hoe uw evenwicht groeit. 
  • Gereguleerd – Het platform wordt gereguleerd door de Financial Intelligence Unit (FIU) en heeft een vergunning (nr. FVR000557 en FRK000469) om diensten te verlenen voor het uitwisselen van virtuele valuta tegen Fiat en portefeuillebeheer. Dit verzekert gebruikers van de veiligheid van hun munten. 
  • Voordelen voor leden van de gemeenschap die helpen bij het groeien van MyCointainer.
  • U ontvangt 20% van elke beloning die uw doorverwijzing heeft ontvangen onder het “Verwijs een vriend” -systeem.  

Zijn uw fondsen SAFU?

MyContainer zorgt voor het hoogste niveau van beveiliging van geld dat door de gebruikers is gestort via een KYC / AML-nalevingsstructuur. Geverifieerde gebruikers kunnen elk aanvaardbaar token op het platform storten, opnemen en inzetten en zo een veilige omgeving bieden aan gebruikers over de hele wereld. MyContainer zorgt ook voor het hoogste beveiligingsniveau voor gebruikers door middel van hun systeem voor dubbele controle van alle transacties die op het platform zijn voltooid. 

Digitale activa worden opgeslagen in portefeuilles voor koude opslag om eventuele bedreigingen van hackers te minimaliseren en munten worden alleen tijdens transacties overgedragen. In geval van nood worden MyContainer-gebruikers beschermd door het SAFU-fonds, Secure Asset Fund for Users.

Gevolgtrekking

De missie van MyCointainer is om een ​​gemeenschap van cryptoliefhebbers te laten groeien om leden in staat te stellen passief een vast inkomen te verdienen zonder veel gedoe of handelsrisico’s. Elke beloning is ook onderworpen aan samengestelde rente; zo kunnen gebruikers zelfs nog meer inkomen verdienen in vergelijking met wanneer ze alleen zouden kunnen inzetten. MyCointainer is de beste keuze voor cryptohandelaren die passief inkomen willen verdienen of hun digitale activa zonder veel risico willen laten groeien. Meld u vandaag nog aan en laat uw geld voor u werken.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector