Een van de beste Crypto-betaalpassen van 2020: BlockCard

Betaalpassen met cryptovaluta winnen aan kracht in 2020. Deze kaarten vormen een nuttige brug tussen het crypto-universum en de traditionele financiële wereld, aangezien ze werken op VISA of Mastercard. Er zijn veel opties voor een crypto-betaalpas, waardoor houders in een oogwenk Bitcoin, Ethereum of andere crypto-activa kunnen ruilen voor besteedbare fiat-valuta. Met zoveel opties kan het overweldigend zijn om te weten welke, maar één kaart komt naar voren als een duidelijke winnaar. 

BlockCard is gemaakt door Ternio, een in de VS gevestigd fintech-bedrijf.  Ternio, gestart in 2018, heeft een kaart met veel functies gemaakt die wedijvert met enkele van de al lang bestaande kaartopties. Het ondersteunt 13 cryptocurrencies en wordt geleverd in virtuele en plastic kaartopties. Consensus van anderen cryptokaart websites, recensiesites voor consumenten en gebruikers op sociale mediaplatforms waren positief.

We moeten de @terzaketv Directeur @ danielgouldman1 op hun hoofdkantoor tijdens de @TourDeCrypto met een van hun eerste paar #Blokkaart transacties …

Koffie ???

Ik heb ook kennis gemaakt met de COO van $ TERN later @IamIanKane tijdens de tour !!! Geweldige jongens, geweldig project & team ?? https://t.co/U6hH6J3JTp pic.twitter.com/rDZIVyv8oa

– Jason Ƀerlin (@mrjberlin) 15 mei 2020

BlockCard-functies die we leuk vinden:

  • Gebruikers krijgen twee kaarten (plastic en virtueel) met twee unieke kaartnummers
  • Er worden 13 cryptocurrencies ondersteund, waaronder enkele unieke zoals XLM en BAT
  • Apple + Samsung + Google Pay ondersteund voor horloge of telefoon
  • Stort crypto op de kaart of breng uw kaart naar Walmart of 7-11 en direct contant geld toevoegen aan cryptocurrency
  • Aanmelden en KYC-goedkeuring zijn bijna onmiddellijk, wat een goede onboarding-ervaring is.
  • Schone gebruikersinterface en gemakkelijk te navigeren, wat goed werkt op desktop- en mobiele apparaten
  • 6,38% Crypto-beloningen die onbeperkt zijn

Crypto Back Rewards op BlockCard

De 6,38% crypto-beloningsfunctie op zichzelf maakt BlockCard de enige crypto-betaalpas die u zou moeten gebruiken. Dit is hoger dan elke andere kaart op de markt en is onbeperkt. Een BlockCard-gebruiker kan $ 50.000 uitgeven en $ 3.190 terugverdienen in crypto. De BlockCard-website zegt:

“Het gebruik van BlockCard is letterlijk een lonende ervaring. Hoe meer u uitgeeft, hoe meer u terugkrijgt. BlockCard biedt een van de meest concurrerende tarieven in de branche dankzij het TERN-uitzetprogramma. “

U moet TERN inzetten om de beloningen te ontvangen.  TERN is de cryptocurrency van Ternio die wordt gebruikt op BlockCard. Afhankelijk van de hoeveelheid TERN die u inzet, kunt u in aanmerking komen voor 1% tot 6% terug in beloningen. De andere 0,38% komt van het uitgeven van TERN op BlockCard, waar uw beloningen worden verergerd.  

1% 2% 3% 4% 5% 6%
30.000 TERN 57.500 TERN 82.000 TERN 105.000 TERN 120.000 TERN 145.000 TERN

TERN handelt momenteel op beurzen voor ongeveer $ 0,01, wat het inzetten van TERN relatief goedkoop maakt op basis van de beloningen die je krijgt. De kosten om de beloningen te verdienen zullen echter steeds duurder worden naarmate de waarde van TERN toeneemt.

TERN Crypto-economie


Volgens CoinGecko – “TERN heeft een circulerende voorraad van 430 miljoen munten en een maximale voorraad van 1 miljard munten. BitMart is de huidige meest actieve markt die het verhandelt. Om adressen en transacties te bekijken, kan je block explorers gebruiken, zoals stellar.expert. ” TERN is een op Stellar gebaseerd actief. De totale marktkapitalisatie van TERN is klein met $ 3.000.000, maar het circulerende aanbod van TERN is ook relatief klein met slechts 1 miljard beschikbaar.  

Volgens de BlockCard-website. “Elke BlockCard Visa Card gebruikt TERN als het standaard bestedingsmiddel. Alle niet-TERN-stortingen, zoals Bitcoin, worden omgezet in TERN wanneer ze worden gestort in het BlockCard Visa Card-dashboard. De waarde van TERN is gekoppeld aan het gebruik van het BlockCard Visa Card-ecosysteem. Als gebruikers geld storten op BlockCard Visa Card, stijgt de waarde van TERN. Naarmate mensen uitgeven, neemt de waarde af. We hebben hard gewerkt om het nut van TERN in de functionaliteit van BlockCard Visa Card in te bouwen. “

De use-case van TERN is sterk, dus het zal interessant zijn om te zien wat de toekomstige marktkapitalisatie zou kunnen zijn, ervan uitgaande dat het circulerende aanbod vergelijkbaar blijft.

$ 5 miljoen $ 10 miljoen $ 20 miljoen $ 50 miljoen $ 100 miljoen $ 200 miljoen
$ 0,011 TERN $ 0,022 TERN $ 0,044 TERN $ 0,11 TERN $ 0,22 TERN $ 0,44 TERN

Wat BlockCard nodig heeft

Over het algemeen is BlockCard een geweldige kaart en een kaart die elke cryptohouder zou moeten gebruiken, maar er zijn wel een paar dingen nodig om de markt te veroveren. 

  • BlockCard is beperkt tot alleen inwoners van de Verenigde Staten. De website zei dat Europese klanten de kaart binnenkort kunnen aanvragen, maar er zijn veel andere landen waaraan nog moet worden gewerkt.
  • Een mobiele applicatie zou leuk zijn. Hoewel de mobiele website goed werkte, bieden de meeste grote kaart-apps een mobiele app voor Android en iOS.
  • Gebruikerswaarde blijft in TERN op de kaart en die prijs kan drastisch veranderen met de cryptocurrency-markt. Een USDT- of USD-gekoppelde munt zou een goede optie zijn voor gebruikers die geen prijsvolatiliteit willen zien. 

Gevolgtrekking

Over het algemeen is BlockCard de beste crypto-betaalpas van het jaar. Het is rijk aan functies en biedt consumenten veel functionaliteit (als ze die kunnen krijgen). Hoewel het beperkt is tot alleen de inwoners van de VS en de EU (binnenkort), kan het aanbieden aan een breder scala aan klanten wereldwijd helpen met de algehele waarde van hun TERN-token. Als je van plan bent om BlockCard te gebruiken, dan is het uitzetten van TERN een must, vooral op het huidige prijsniveau. Als Ternio het tempo van het bouwen van nieuwe functies en beschikbaarheid van BlockCard kan voortzetten, is de kans groot dat het in de toekomst een toonaangevende cryptocurrency wordt..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector