Crypto Review: start vandaag in enkele minuten met crypto-handel als een beginner met behulp van het ultramoderne platform van WhaleTank

Daghandel op de cryptomarkt is niet voor iedereen weggelegd, uren werk voor het scherm zetten, balkbewegingen analyseren en bekijken en proberen om koop- of verkoopbeslissingen te nemen, kan erg gefrustreerd zijn en zelfs tot mislukte resultaten leiden. ziet een toenemend aantal signaalaanbieders op verschillende platforms zoals Telegram, Discard, Reddit en meer.

Na veel van deze services te hebben doorzocht en uitgeprobeerd, hebben we degene gevonden die onze aandacht het meest trok – Whaletank.

Door hun website te herzien, wordt een professioneel ontworpen en beveiligd platform onthuld. Geïntegreerd met het Telegram kunnen gebruikers zich binnen enkele seconden eenvoudig registreren met hun smartphone en genieten van al hun diensten, waaronder korte-termijnsignalen, portefeuilleposities, informatie over munten, realtime nieuws en hun meest recente, automatische call-to- action API, wat ze in eenvoudige bewoordingen tot een hedgefonds maakt.

In deze recensie bekijken we enkele van hun unieke kenmerken en proberen we de onderliggende technologie te begrijpen. Door eenvoudig in te loggen op het account, verschijnt aan de linkerkant een menu met alle huidige functies:

Automatisch handelen

Een volledig geautomatiseerde oplossing voor Binance-signalen. Met hun nieuwe Auto-trading-service kunnen premiumleden in enkele eenvoudige stappen al hun Binance-signalen op een geautomatiseerde uitvoering zetten. De service is de afgelopen maanden actief en de resultaten kunnen worden bekeken in hun Google-spreadsheet met live resultaten.

Walvisblad:

Een holdingservice op lange termijn biedt u een eenvoudige manier om het bedrag in te voeren dat u wenst te investeren en berekent automatisch het bedrag voor elk instrument dat in de holdingsportefeuille moet worden opgenomen. Een eenvoudig te gebruiken dashboard verdeeld in 3 delen die u het toegangspunt voor het bedrag, het overzicht van de holdings per instrument en de orders voor uitvoering laat zien, de hele achterkant van het systeem is verbonden met uitwisselingen en biedt de gegevens in realtime.

Dashboard

zal alle huidige informatie over uw bezit samenvatten, verdeeld over dagelijkse signalen en de langetermijnposities.

Portfolionews

Dit gedeelte gaat samen met de Whalefolio-functie, geeft u het nieuws dat alleen betrekking heeft op de instrumenten erin.


Signalen

Dit gedeelte vat alle signalen samen en toont ze, we kunnen de gelijkenis tussen hen zien en de signalen op lange termijn in de Whalefolio die eenvoudigweg zorgden voor de snelle aanpassing.

Whalenews

Deze functie is ontworpen om gegevens te verzamelen uit meer dan 100 bronnen, waaronder de grootste financiële media zoals Forbes, WSJ, Bloomberg, The Telegraph enz. Het volgt ook regelgevende instanties zoals SEC, IMF, FCA. En belangrijke personages zoals Donald Trump, Warren Buffet, Bill Gates en nog veel meer financiële invloeden. Zelfs banken en hun CEO’s. Niets belangrijks zal u ontglippen, zolang u deze geweldige functie in realtime volgt.

Wikicoin

De munten Wikipedia, in deze sectie vind je de informatie over elke munt. De lijst wordt elke week bijgewerkt met nieuwe munten.

Door de Whaletank-gemeenschap en het platform te onderzoeken, wordt een zeer professionele service onthuld, zelfs wanneer de cryptomarkt onstabiele ups en downs vertoont, blijven ze nauwkeurige signalen geven terwijl ze risicovolle acties vermijden en daarom hun klanten veiligheid en vertrouwen bieden..

Whaletank ROI Google-blad http://bit.ly/whaletanksignals

Whaletank-website: http://www.whaletank.trade

Wat maakt dit kanaal uniek:

1. Het aanbod:

Goud – (0,05 BTC) – abonnement van twee maanden Platina – (0,01 BTC) – abonnement van zes maanden Diamond – (0,2 BTC) – abonnement van 24 maanden

2. De signalen: Marge signalen – Op Bybit

Regelmatige signalen – zijn conformiteit met de meeste uitwisselingen (we geven de voorkeur aan Binance).

3. De extra’s en speciale kenmerken: 1. Whaletank heeft een speciale risico-calculator ontwikkeld voor het beheren van het risico (voor margehandel en regulier)

2. Vanuit educatief oogpunt biedt Whaletank marktupdates en grafieken met een beschrijving van bijna elke beslissing die ze nemen.

4. Ondersteuning:

Zeer snel en gemakkelijk bereikbaar via telegram, ook via hun platform, ondersteuning is beschikbaar op elke pagina in de rechterbovenhoek.

5. De resultaten: Whaletank publiceert al hun resultaten op de Google Drive. link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v1j51bispZzZhv8ST62QU3in9xhsEE1YPZLI6eWKOQ/edit?us p = drivesdk

6.Whaletank is een uniek en professioneel ecosysteem dat een menselijke analyse combineert met een uitgebreid scala aan real-time technologische tools, daarom kan Whaletank hun prestaties aan de top houden met de snelle veranderingen op de cryptomarkt. Bovendien helpen hun resultaten en transparantie hen om zeer snel op te schalen en een zeer sterke gemeenschap te ontwikkelen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector