Club Swan Review: een mooie app voor het kopen, opslaan en uitgeven van cryptovaluta

Inmiddels is crypto wereldwijd behoorlijk populair. Van coffeeshops in de VS tot Japanse restaurants, Braziliaanse universiteiten tot winkelcentra over de hele wereld, er zijn veel plaatsen om uw crypto uit te geven. 

Met de hulp van Club Swan is het uitgeven van uw Bitcoin en andere cryptocurrencies een stuk handiger. Club Swan maakt het gemakkelijker om sneller toegang te krijgen tot uw geld met een aanmeldingsproces van 5 minuten of minder, portefeuilles met meerdere valuta’s, crypto naar contant geld in minuten en een wereldwijd geaccepteerde betaalkaart. 

Contents

Overzicht Club Swan

Club Swan is een innovatieve dienstverlener op het gebied van lifestyle-lidmaatschap die cryptovriendelijke accounts, reiskortingen en andere lidmaatschapsvoordelen aanbiedt om de levenskwaliteit en financiële status van de leden te verbeteren. 

clubswan

Ze leveren hoogwaardige servicenormen aan hun leden over de hele wereld. Het platform maakt financiële dienstverlening en het leven veel comfortabeler. Club Swan biedt ook 24/7 conciërgediensten, wereldwijde winkeldiensten, reizen met korting en ondersteunt crypto-portefeuilles.

24/7 klantenondersteuning 

Leden hebben toegang tot een assistent-team dat dag en nacht beschikbaar is om hen te ondersteunen bij hun vragen en behoeften. Hun klantenondersteuningsmedewerkers zijn beschikbaar in meerdere talen. Het team is ook gemakkelijk toegankelijk via de Android- of iOS-app of via hun gemakkelijk te navigeren ledenportaal.  

Het team is beschikbaar om verzoeken van leden te ondersteunen en om eventuele vragen over het platform en de processen te ondersteunen. Met een specialist in alle onderwerpen, zijn leden verzekerd van de beste reis- en loungetarieven, winkelondersteuning en verzending en meer. 

 Op hellingen

Club Swan Met lidmaatschap kunt u ongeveer acht cryptocurrencies beheren, waaronder BTC, ETH, LTC, BCH en meer, allemaal in één account. U kunt uw cryptovaluta snel en efficiënt converteren naar fiat- of andere cryptoformaten in eenvoudige stappen. 

Het vergemakkelijkt de conversie van crypto naar fiat, crypto naar crypto en fiat naar crypto. Met meer dan 1 miljard dollar geliquideerd voor hun leden, is het gemakkelijk om alle cryptocurrencies te kopen, verkopen of in te wisselen. Wat het uniek maakt ten opzichte van zijn concurrenten, is de betaalkaart die betalingen wereldwijd mogelijk maakt.

Fysieke kaart

Leden krijgen een betaalkaart die je kunt opwaarderen met een Fiat naar keuze. Het mooie van deze functie is dat leden de werking van de kaart begrijpen in vergelijking met de handel in cryptovaluta, waarbij lange gecodeerde adressen betrokken zijn, wat een beetje ingewikkeld en intimiderend kan blijken te zijn.. 


Het gebruik van een fysieke kaart waarmee u uw crypto-portemonnee kunt opwaarderen en binnen enkele minuten kunt liquideren en moeiteloos de kloof tussen crypto en fiat overbrugt. Leden hebben altijd en overal toegang tot hun financiële activa met de flexibiliteit om online aankopen te doen of in winkels die kaartbetalingen accepteren. De betaalkaart wordt binnen enkele dagen geleverd voor in aanmerking komende leden.

Reisarrangementen

Club Swan is een wereldwijd lifestyle-lidmaatschapsplatform en biedt haar leden de mogelijkheid om de wereld rond te reizen. Met exclusieve reisvoordelen kunt u tot 40% korting krijgen op het boeken van reizen met een Club Swan-lidmaatschapskaart. 

Met Club Swan kunnen leden tot wel $ 500 besparen op een enkele reis, inclusief hotelbetaling, vlucht en vervoer. U kunt uw hotel rechtstreeks boeken via het 24/7 virtuele ondersteuningsteam van Club Swan om de beste tarieven te garanderen. 

Een lid kan er ook voor kiezen om samen te werken met het reisondersteuningsteam voor geweldige deals voor groothandel in luxe en comfort. Laat de zeer vertrouwde klantenservicespecialist elk detail van de reis voor u afhandelen en bespaar de extra cent.

Commissies & Bonussen

Club Swan heeft een zeer aantrekkelijk verwijzingsprogramma waarmee zijn leden commissies en bonussen kunnen ontvangen voor verwijzingen die ze doen. U ontvangt een commissie voor het doorverwijzen van familie, een vriend of elk contact binnen uw netwerk dat succesvol lid wordt. 

De commissie wordt betaald binnen 14 dagen nadat uw verwijzing aan de vereisten van hun lidmaatschapsactivering heeft voldaan, en de commissie wordt rechtstreeks naar uw account overgemaakt.

Ondersteuning en hulp bij het winkelen

Met deze functie kunnen leden de goederen of diensten die ze willen specificeren en deze rechtstreeks vanuit hun Club Swan-account betalen. Er is een team dat het artikel zal aanschaffen en naar elke bestemming over de hele wereld heeft verzonden. Als toegewijd team zijn ze dat, en tot uw dienst, geen enkel verzoek is te klein of groot voor het ondersteuningsteam om te behandelen.

Veiligheid

Aangezien fondsen een vrij gevoelig onderwerp zijn dat hoge emoties kan oproepen, heeft Club Swan de veiligheid van uw fondsen overwogen. Beheer eenvoudig uw geld in meerdere fiat-valuta’s op een veilige rekening. 

Leden kunnen hun Club Swan-account gebruiken om veilige elektronische betalingen te doen aan bedrijven, vrienden en contacten. Om de veiligheid te verbeteren, worden de middelen van leden verzameld in een betrouwbaar, beveiligd account. U kunt geld in uw portemonnee gebruiken om te betalen voor diensten binnen de beveiligde app.

Lidmaatschap

Club Swan heeft leden in meer dan 80 landen en er zijn vier lidmaatschapsniveaus waarmee leden de beste oplossing kunnen kiezen die bij hen past. Elk lidmaatschapsniveau heeft zijn eigen unieke voordelen. 

Dit zijn de lidmaatschapsniveaus:

∙ Voorgerecht

∙ Premier 

∙ VIP

∙ Voorzitter

Voordeel voor financiële dienstverlening

Met dit lidmaatschap heeft men toegang tot een wereldwijd geaccepteerde betaalkaart uitgegeven in USD, GBP of EUR, die dagelijks kan worden geladen en dagelijkse geldopnames ondersteunt, maar met een maximale dagelijkse limiet. 

Met dit lidmaatschapsniveau kunt u betalingen over de hele wereld doen met behulp van de 24/7 Global Support, het team dat in meerdere talen werkt. Betaalkaarten worden verzonden door DHL.   

Crypto-portefeuilles

De app ondersteunt meerdere cryptocurrencies, waaronder BTC, ETH, BCH en XRP.

Liquidatie

Leden kunnen hun cryptocurrencies onmiddellijk liquideren naar fiat en vice versa tegen een redelijke liquidatiekost.

Persoonlijke en levensstijlvoordelen

Met dit lidmaatschapsniveau geniet u van de volgende voordelen:

∙ Persoonlijk winkelen

∙ VIP dineren

∙ Inkoop van luxe producten

∙ Toegang tot evenementen

∙ Meertalige assistentie

∙ Privéfeesten 

∙ 24/7 conciërgeteam

∙ Speciale telefonische hotline-ondersteuning

Exclusieve reisvoordelen

Leden krijgen gegarandeerd lage tarieven met tot wel 40% reiskortingen. Andere toegankelijke voordelen onder dit lidmaatschapsniveau zijn:

∙ Exotische autoverhuur

∙ Corporate Group Travel Specialist

∙ Privéjacht en luchtvaart, en

∙ Black Car luchthaventransfer

Concluderen

Club Swan is een cryptovriendelijk lidmaatschap dat is ontworpen om de belangrijkste uitdaging van crypto op te lossen: bruikbaarheid in het echte leven. Het lost het probleem op via een lidmaatschapsprogramma waarin u uw crypto stort en het geld ontvangt dat u zou kunnen gebruiken om te winkelen, vluchten te boeken of zo ongeveer alles te kopen.. 

Vrijwaringen: 
Voorwaarden zijn van toepassing. Bezoek www.clubswan.com voor meer informatie over deelnamevereisten. 
​       E-geld- en kaartdiensten worden uitsluitend geleverd door Nvayo Limited, geregistreerd in Engeland (nr. 06035209) met geregistreerd adres op King William Street 1, Londen EC4N 7AF, Verenigd Koninkrijk. Nvayo Limited is geautoriseerd door de FCA onder de Electronic Money Regulations 2011 (nr. 900005). Nvayo Limited ondersteunt geen activiteiten op het gebied van cryptovaluta of cryptovaluta. Digitale activa die worden ontvangen in verband met transacties in cryptocurrency zullen niet worden beschermd onder de Britse Electronic Money Regulations 2011.
​       Lifestyle en cryptocurrency-producten en -diensten worden geleverd door AU Card Limited, geregistreerd in Engeland (nr. 09037718), met geregistreerd adres op King William Street 1, Londen EC4N 7AF, Verenigd Koninkrijk. De Financial Ombudsman Service of de Financial Services Compensation Scheme zijn niet van toepassing op de cryptoassetactiviteiten die worden uitgevoerd door AU Card Limited (dba Club Swan).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector