Pertukaran AAX: Berdagang Mata Wang Kripto dan Niaga Hadapan Dengan Berkesan Dalam Perjalanan!

Berdagang di mana sahaja, bila-bila masa dengan mesin pencocokan bertaraf Dunia

Dunia cryptocurrency berkembang pesat dan dengan itu muncul latar belakang kompetitif penyedia perkhidmatan pembayaran cryptocurrency yang menawarkan perkhidmatan unik untuk menarik pengguna ke platform mereka. Pertukaran mata wang kripto merupakan pusat penyediaan perkhidmatan ini dan dengan itu mencari pertukaran yang baik dapat menjadikan perjalanan anda di crypto lebih mudah.

Artikel ini memberi tumpuan kepada salah satu pertukaran pemberontakan, Pertukaran AAX, bertujuan untuk memberikan penggunanya platform terbaik untuk mendeposit, menarik balik, dan memperdagangkan pelbagai jenis cryptocurrency. Kami memberi tumpuan kepada ciri perdagangan unik AAX, yuran di platform, dan mesin pencocokan bertaraf dunia, yang meningkatkan pengalaman pengguna dalam niaga hadapan, dan perdagangan spot. AAX juga menawarkan pelbagai tanjakan fiat-to-crypto melalui platform over-the-counter (OTC) dan bekerjasama dengan penyedia pembayaran khusus.

Tetapi pertama, mari kita mempunyai sejarah ringkas mengenai AAX Exchange dan peranan yang ingin dimainkannya dalam perdagangan aset crypto.

Sejarah AAX

Atomic Asset Exchange, atau AAX secara ringkas, adalah pertukaran cryptocurrency yang berpusat di Hong Kong yang dilancarkan pada tahun 2019 setelah ujian dan pengembangan selama 19 bulan. Pertukaran tersebut, yang didaftarkan di Malta, menawarkan platform runcit dan pelanggannya kepada platform institusi untuk perdagangan niaga hadapan cryptocurrency, harga spot, dan perdagangan peer to peer OTC.

Teknologi LSEG

Pertukaran ini menjadi pertukaran crypto pertama yang menggunakan Millennium Exchange ™, mesin pencocokan pertempuran yang dicipta oleh LSEG Technology, penyedia penyelesaian teknologi London Stock Exchange Group.

“Latensi rendah, daya tahan, dan mesin pencocokan berskala Millennium Exchange memberikan prestasi dan kebolehpercayaan terkemuka di pasaran.” – AAX menjadi pertukaran crypto pertama untuk menggunakan Teknologi LSEG

AAX mengintegrasikan platform LSEG, yang digunakan oleh beberapa bursa global teratas seperti London Stock Exchange, Borsa Italiana, Johannesburg Stock Exchange, dan Singapore Exchange, untuk menawarkan platform perdagangan yang boleh dipercayai dan pantas.

Token AAB

AAB adalah tanda asli kepada pertukaran AAX yang menawarkan ganjaran sistem dalaman termasuk potongan yuran perdagangan 20%. Sebanyak 50 juta token AAB telah dikeluarkan dengan 20% dari jumlah ini ditawarkan kepada orang ramai. Sama seperti Binance BNB, pertukaran membakar token untuk mengurangkan bekalan mereka (walaupun AAX melakukannya setiap hari).

Bursa menggunakan 100% dari pendapatan hadapannya untuk membeli AAB dari pasaran dan membakar token, setiap hari. Bursa akan mengulangi proses ini sehingga 50% daripada jumlah bekalan AAB habis.

AAX: OTC, Niaga Hadapan dan Perdagangan Spot


Seperti yang dinyatakan di atas, pedagang dapat menikmati spektrum luas jual beli cryptocurrency teratas termasuk Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tron, XRP, dan semakin banyak token utiliti khusus termasuk Kyber, 0x, LINK, BAT, dan banyak lagi.

Berdagang di mana sahaja!

Pertukaran AAX memastikan kemudahan perdagangan di mana-mana tempat atau masa melalui mesin padanan bertaraf dunia, Millennium Exchange, dan tersedia di telefon bimbit di kedai aplikasi iOS dan Android. AAX juga menyokong sistem API, dan di masa depan akan dapat menawarkan sambungan FIX untuk klien institusi juga.

Keselamatan dana adalah yang terbaik dengan sistem keselamatan berlapis-lapis, hak penjagaan yang kuat, dan sistem yang diaudit sepenuhnya. Pertukaran ini juga mematuhi Standard Keselamatan Cryptocurrency (CCSS).

Untuk melindungi pasarannya dari manipulasi, jaga kebersihan kecairannya, dan pastikan platform bebas daripada pelaku buruk, AAX bekerjasama dengan Solidus Labs, Elliptic dan Refinitiv untuk pengawasan, pemantauan dan pemeriksaan risiko global, masing-masing.

Yuran, deposit dan pengeluaran

Bayaran perdagangan

Seperti pertukaran crypto lain, yuran perdagangan ditawarkan dalam tahap berjenjang yang mempromosikan perdagangan frekuensi tinggi di bursa. Bayaran perdagangan spot berkisar antara 0.01% hingga 0.06% untuk pembuat dan 0.01% hingga 0.1% untuk bayaran pengambil.

Yuran perdagangan niaga hadapan ditetapkan untuk pembuat dan pengambil pasaran pada kadar standard 0.02%.

Pengeluaran dan deposit

Tidak ada bayaran untuk deposit crypto atau fiat dan juga pemindahan dalam platform. Walau bagaimanapun, pertukaran mengenakan fi pengeluaran yang sangat kompetitif berbanding dengan pertukaran utama lain seperti Binance. Terdapat had pengeluaran minimum untuk setiap crypto (0,001 untuk BTC dan 0,02 untuk ETH) dan yuran pengeluaran juga berbeza dari aset ke aset – 0,0004 BTC untuk pengeluaran bitcoin dan 0,003 ETH untuk pengeluaran eter.

Semasa pelancaran, pertukaran AAX hanya menerima deposit dan pengeluaran cryptocurrency tetapi baru-baru ini bekerjasama dengan EPay, Coinify, Mercuryo dan lain-lain untuk membolehkan deposit dan pengeluaran lebih daripada 20 mata wang fiat berbeza.

Tambahan

Pertandingan perdagangan

Pertukaran secara berkala menjalankan pertandingan deposit dan perdagangan dalam usaha untuk memberi penghargaan kepada komitmen pengguna mereka. Dari 13 Julai 2020, hingga 7 Ogos, pertukaran akan menjalankan promosi untuk memberi ganjaran kepada 500 pelanggan pertama yang mendepositkan sekurang-kurangnya $ 200 setiap hari dengan hadiah 10 USDT.

Pertukaran ini juga menawarkan pengguna kesempatan untuk mengumpulkan bersama untuk memenangkan hingga 20 BTC dalam kumpulan hadiah bersama. Anda boleh mendaftar di sini sebelum 24 Julai.

Puak AAX

AAX juga menawarkan program afiliasi, AAX Tribe, yang menawarkan komisen hingga 40% dan komisen tahap kedua 10%. Terdapat enam tahap program afiliasi Sage, Guru, Ketua, Penguasa, Penakluk, dan Raja.

Inisiatif pendapatan pasif AAB Plus

Pertukaran melancarkan token AABnya, mirip dengan token asli BNB Binance, yang memberi peluang kepada pengguna untuk memperoleh pendapatan pasif. Melalui inisiatif AAB Plus, pengguna dapat menyimpan token mereka di VaX AAX menjanjikan kadar pengembalian tahunan sebanyak 4.50%. Harga dihasilkan setiap minit dan pengguna boleh mengeluarkan jumlahnya dari peti besi pada bila-bila masa tanpa bayaran. Juga, AAB Plus berfungsi sedemikian rupa sehingga jika harga AAB turun berbanding USDT, pulangan relatif akan lebih besar. Namun, jika nilai AAB meningkat, pengguna akan senang mengetahui bahawa jumlah yang dibayarkan tidak akan diturunkan.

Nilai deposit minimum untuk AAX Vault adalah 100 AAB+.

Paparan Perdagangan

AAX juga menyertakan antara muka Paparan Dagangan bersepadu yang menyediakan pelbagai grafik, grafik, dan instrumen untuk melakukan analisis teknikal di bursa secara langsung tanpa beralih.

Pada AAX Dojo Perdagangan Crypto, yang terdapat di AAX Academy, pengguna dapat belajar bagaimana menggunakan Aplikasi AAX dengan sebaik-baiknya, termasuk semua alat membuat peta. Dojo selanjutnya mengajar pedagang bagaimana menggunakan petunjuk teknikal dan analisis untuk menyempurnakan perdagangan mereka.

Kesimpulannya

Apabila industri pertukaran cryptocurrency semakin meningkat kerana peruncit yang semakin meningkat ke pasaran, AAX menyediakan perkhidmatan berkualiti yang mencabar status quo.

Salah satu ciri terbaik platform adalah antara muka dan pengalaman pengguna. Bursa ini menggunakan platform terkemuka di industri yang memudahkan pertukaran antara akaun niaga hadapan, OTC, spot, dan pembelian langsung yang memberi pengguna rasa lancar terhadap perdagangan mereka.

Soalan Lazim

  • Apa maksud AAX Exchange?

AAX adalah kependekan dari Atomic Asset Exchange.

  • Perkhidmatan apa yang ditawarkan AAX?

Seperti disebutkan di atas, AAX menawarkan pengguna platform untuk memperdagangkan niaga hadapan dan harga spot. Pertukaran ini juga menawarkan meja perdagangan OTC peer-to-peer.

  • Bolehkah saya memautkan akaun bank saya ke AAX?

Ya, adalah mungkin untuk menambahkan pelbagai kaedah pembayaran, termasuk bank, tetapi juga PayPal, AliPay dan kaedah lain, ke akaun peribadi anda. Melalui OTC AAX, pengguna kemudian boleh terus membeli dan menjual crypto dengan pertukaran USD, HKD, CNY.

  • Adakah AAX Exchange menerima deposit fiat?

Ya. Pada masa ini, pertukaran AAX menawarkan tanjakan fiat-ke-crypto dalam dan luar yang menyokong lebih daripada 20 mata wang tempatan.

  • Berapakah yuran deposit fiat pada AAX?

Pindahan fiat akaun bank (Hong Kong dan SEPA) tidak dikenakan yuran deposit tetapi deposit E-currency dikenakan bayaran deposit 5%.

Penafian Kandungan yang disajikan mungkin merangkumi pendapat peribadi penulis dan tertakluk kepada keadaan pasaran. Lakukan penyelidikan pasaran anda sebelum melabur dalam cryptocurrency. Penulis atau penerbitan tidak bertanggungjawab terhadap kerugian kewangan peribadi anda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector