Nieuws komt eraan en het team blijft groeien

Het is een spannende maand geweest bij CoinFi, met zowel de persoonlijke als externe teams die snel groeien en de productontwikkeling in een stroomversnelling komt.

De afgelopen maand zijn we ons blijven concentreren op werving en ontwikkeling van de functies die deze zomer zullen verschijnen. We zijn enthousiast over de roll-outs van functies die eraan komen, en tegen de tijd dat de herfst eraan komt, verwachten we dat CoinFi eindelijk de bètafase achter zich zal laten..

Productupdates

Voor degenen die het niet weten, hebben we een bijgewerkte roadmap beschikbaar op de onderaan onze over-pagina. We streven ernaar de routekaart maandelijks bij te werken.

TradingView-grafieken zijn live

We hebben TradingView-grafieken toegevoegd aan onze Munt pagina’s die meerdere suggesties van de gemeenschap volgen. Zoals altijd waarderen we alle feedback en zullen we suggesties opnemen in onze ontwikkelingsroadmap.

Verbetering van onze datapijplijn

Zoals vermeld in de update van vorige maand, zijn we bezig met het upgraden van onze gegevenspijplijn om de nauwkeurigheid en consistentie van gegevens te verbeteren. We verwachten dat dit in juni wordt uitgerold. Hiermee worden de meeste bugs en problemen met onnauwkeurigheid van gegevens die zijn gemeld, opgelost.

CoinFi-nieuws komt binnenkort

Er wordt vooruitgang geboekt met het nieuwsfeedproduct. We hebben verschillende nieuwe functies toegevoegd aan de oorspronkelijke projectomvang waarvan we denken dat deze een enorme meerwaarde zullen zijn voor gebruikers van CoinFi-platformen. We houden deze gegevens momenteel intern, maar u zult er binnenkort over horen!

De afgelopen maanden hebben we crypto-nieuws binnen het universum van munten binnengehaald. We hebben nu honderdduizenden nieuwsberichten in onze database en veel theorieën die ons groeiende data science-team graag wil testen. We werken aan een analyse met enkele van onze voorlopige bevindingen die we naar verwachting volgende week zullen publiceren.

Hier is een vroege sneak peak in de gebruikersinterface van CoinFi News.

coinfi nieuws ux 1

Geavanceerde tokenstatistieken


In eerdere updates we hebben enkele van de geavanceerde tokenstatistieken besproken waaraan we werken, waaronder een tokenretentiepercentage en een tokendistributiegrafiek.

Als proof of concept publiceerde onze chief data scientist Alex een stukje analyse vorige maand, met de tokenbehoudpercentages van COFI en verschillende andere tokens die rond dezelfde tijd als COFI werden gelanceerd.

Bewaring van tokens 3 1

De volgende stap is om te beginnen met het toevoegen van Advanced Token Metrics aan individuele tokenpagina’s. Zoek naar de eerste geavanceerde tokenstatistieken die deze maand op tokenpagina’s verschijnen!

CoinFi-zeefinstallaties

We blijven vooruitgang boeken op CoinFi-screeners. In het geval dat u de laatste voortgangsupdate heeft gemist, zijn onze muntscreeners door de gebruiker gespecificeerde filters waarmee u:

 1. Identificeer handelsmogelijkheden
 2. Kies munten op basis van bepaalde technische indicatoren
 3. Beperk snel het universum van munten

De huidige beoogde releasedatum voor CoinFi-screeners is in Q3. Het doel is om CoinFi-screeners uit te brengen, samen met een vernieuwing van de CoinFi-startpagina.

Muntenschermers leggen ook de basis voor CoinFi-handelssignalen, die volgens Vragenlijst van april, is de platformfunctie waar je het meest enthousiast over bent! Handelssignalen worden geïmplementeerd als waarschuwingen die zijn gekoppeld aan individuele screeners.

Dus terwijl screeners worden gebruikt om het universum van munten te beperken, kunt u met handelssignalen actief kansen identificeren die verband houden met de screenerstatistieken waarin u geïnteresseerd bent..

Zodra screeners beschikbaar zijn, verzamelen we gebruikersgegevens om de statistieken te identificeren die CoinFi-gebruikers het meest waarderen, en we zullen deze gegevens gebruiken om prioriteit te geven aan de uitrol van elk CoinFi-handelssignaal..

Onderzoek & Analyse

De visie voor het mediaplatform van CoinFi is altijd geweest om een ​​crowdsourced ecosysteem te hebben waar de beste analisten in crypto worden gestimuleerd via het COFI-token en de kwaliteit van het platform om hun onderzoek en ideeën te delen. Dit blijft het einddoel voor de mediakant van het CoinFi-platform.

In de tussentijd willen we een nieuwe standaard zetten voor onderzoek & analyse in de crypto-ruimte. Verwacht meer in-house onderzoek & analyse afkomstig van CoinFi deze zomer, te beginnen met een fascinerend artikel wij zojuist gepubliceerd kijken hoe u een nieuwe statistiek kunt gebruiken die we hebben gedefinieerd (tokenwaarde om volume uit te wisselen) om ruiltokens zoals Binance-munt (BNB), Huobi-token (HT) en KuCoin-aandelen (KCS) kwantitatief te prijzen.

Het CoinFi-team groeit snel

Updates werven

Vorige maand, Alex Svanevik kwam fulltime bij het CoinFi-team als onze Chief Data Scientist. Daarvoor werkte Alex op afstand voor CoinFi in Barcelona. Deze maand zijn Alex en zijn verloofde officieel verhuisd van Spanje naar Hong Kong en we zijn verheugd om Alex op het hoofdkantoor van CoinFi te hebben..

CoinFi HK-kantoorAlex op kantoor met drie medeoprichters

Daarnaast treedt begin juni officieel een fulltime data engineer in dienst bij het team. We hebben ook nog een fulltime Full Stack Web Engineer aan het team toegevoegd. Nu met vijf fulltime en één parttime ingenieurs, evenals één fulltime UX-ontwerper, maakt ons product- / engineeringteam het goed.

Aanwerving is een groot deel van ons dagelijkse werk sinds we de ICO hebben afgerond. Goed talent werven is zeker niet eenvoudig en gaat niet van de ene op de andere dag, maar het goede nieuws is dat we in gesprek zijn met een aantal zeer gekwalificeerde kandidaten voor de volgende functies:

 • Algo Trading Developer (drie topkandidaten)
 • Cryptocurrency Analyst (meerdere goede kandidaten voor twee vacatures)
 • Data Scientist (teruggebracht tot één topkandidaat)
 • Data Science Intern (beperkt tot één topkandidaat)
 • Product Manager (drie topkandidaten)

We blijven nog steeds op zoek naar toptalent om andere vacatures in te vullen. Bekijk onze carrières pagina als jij of iemand die je kent misschien geïnteresseerd is om lid te worden van het CoinFi-team. We zijn benieuwd naar uw aanmeldingen!

Volledige capaciteit van kantoor bereiken

Met alle nieuwe teamleden die toetreden tot het CoinFi-hoofdkantoor, hebben we de maximale capaciteit bereikt in ons huidige kantoor. Vandaag verhuizen we naar een groter kantoor in hetzelfde gebouw ter voorbereiding op de komst van onze nieuwe teamleden.

Afhaalrestaurants van Consensus 2018

In mei vloog onze CEO Tim Tam naar NYC om aanwezig te zijn Consensus, de grootste blockchain-conferentie ter wereld. Tim ging erheen met één duidelijk doel voor ogen: bedrijfsontwikkeling en het vinden van mogelijke samenwerkingen.

ConsensusConrad Lin van FintruX, Tim Tam van CoinFi en David Chin van Thortoken samen op Consensus 2018

Toen Tim terugkwam, bracht hij een aantal goede inzichten uit de conferentie terug. Hier zijn een paar hoogtepunten:

 • De crypto-industrie is booming. Er waren dit jaar meer dan 8.000 mensen bij consensus. Dat is 4x het aantal bezoekers van vorig jaar. Om zich te registreren voor het evenement moesten mensen drie uur wachten om hun badges te krijgen!
 • Er komen veel meer financiële mensen de ruimte binnen. Dit is een grote verandering ten opzichte van enkele jaren geleden. Weet je nog dat we tijdens de ICO zeiden dat Wall Street naar crypto zou komen? Het gebeurt nu, of je het nu leuk vindt of niet.
 • ICO’s zijn nog steeds hot. Steeds meer door VC gefinancierde bedrijven zijn op zoek naar ICO’s in plaats van een serie A.
 • CoinFi maakt zich klaar om uit te breiden naar de Koreaanse markt. We werken eraan om het CoinFi-project op de Koreaanse markt te introduceren. Blijf op de hoogte voor meer updates.

Laatste gedachten

De markt zal op en neer gaan, maar zoals altijd ligt onze focus op de lange termijn. Ons doel is om een ​​platform te bieden dat de eerste en laatste bestemming zal zijn voor cryptohandelaren, en we verwachten deze zomer een hoop vooruitgang te boeken in de richting van dat doel..

Uw vertrouwen en steun betekent de wereld voor het CoinFi-team. Als je vragen of suggesties hebt, laat ze dan op Telegram, Twitter of via e-mail komen. We lezen al onze berichten (zelfs als we niet altijd kunnen antwoorden) en we zullen ons best doen om ze aan te pakken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector