Cryptocurrency terbaik untuk Melabur pada tahun 2018

Terakhir dikemas kini Julai 2018

Cryptocurrency. Siapa sangka kelas aset yang unik dan hebat ini (menggunakan teknologi blockchain) akan memberi kesan kosmik pada dunia kewangan moden? Sejak hari pertama Bitcoin mula berniaga, nilai dan bahagian pasarannya berkembang pesat.

Walaupun Bitcoin adalah cryptocurrency yang paling terkenal, kebelakangan ini telah berlaku, seperti altcoin lain di ruang crypto.

Tetapi itu tidak bermaksud bahawa semua syiling ini bukan pelaburan yang baik. Mereka semua masih berpotensi untuk mengubah cara industri dan ekonomi beroperasi. Kita berada di tahap di mana kita perlu mengenal pasti mereka yang mempunyai aplikasi dunia nyata dan yang tidak.

Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Ripple, Monero, dan Zcash semuanya mempunyai cadangan nilai yang sangat unik. Tetapi yang mana sebenarnya pelaburan terbaik pada masa ini? Mari asingkan gandum dari sekam.

Mencari isyarat perdagangan cryptocurrency percuma?

Mengapa kita suka Ripple (XRP)

Pada masa ketika orang mula mempersoalkan apakah ada nilai nyata untuk cryptocurrency, terutama Bitcoin, beberapa cryptocurrency sebenarnya mulai mendapat daya tarikan yang lebih banyak.

Ripple dan token XRPnya adalah salah satu cryptocurrency seperti itu, kami rasa, mempunyai daya tarikan dan aplikasi yang luas di dunia nyata.

Sejak sekian lama, mata wang kripto hanya dilihat sebagai kaedah pembayaran alternatif, kaedah yang tidak begitu baik atau praktikal untuk digunakan. Terutama Bitcoin, yang menjadi terkenal di banyak kalangan. Walau bagaimanapun, token XRP Ripple jauh lebih banyak. Ia telah mendapat perhatian sejumlah institusi kewangan yang bersiap untuk memasukkan altcoin unik ke dalam sistem mereka.

Ripple (XRP), tidak seperti Bitcoin, adalah rangkaian mata wang dan pembayaran. Walaupun memerlukan masa berjam-jam atau bahkan berhari-hari untuk memproses transaksi menggunakan Bitcoin, teknologi Ripple dapat memproses transaksi dalam masa 4 saat. Ini menjadikannya menarik bagi institusi kewangan.

Ketahui cara untuk perdagangan Bitcoin di sini.

Ripple top crypto pada tahun 2018

Ripple (XRP) Sedia Menjadi Crypto-Heavyweight Pada 2018.

eToro menawarkan platform sosial di mana banyak cryptocurrency dapat diperdagangkan, sertai eToro sekarang!


* Modal anda berisiko.

Pada masa yang sama, sementara sektor ini telah mengalami penurunan secara luas. XRP terus memegangnya sendiri.

Harga XRP berprestasi jauh lebih baik daripada kebanyakan rakan sebayanya secara relatif. Kerana banyak cryptocurrency utama berkorelasi, membantu menganalisis kekuatan relatif mereka untuk membuat keputusan pelaburan terbaik.

Ruang crypto telah bergelut sepanjang tahun 2018 jadi bagus untuk melihatnya secara perbandingan. Ingat, kami tidak melihat kripto mana yang akan memperoleh nilai dolar terbanyak pada tahun berikutnya. Ini semua mengenai potensi peratusan keuntungan yang mungkin dicapai.

Rangkaian Ripple Kuat dan Selamat

Rangkaian Ripple sangat dipercayai dan selamat. Kestabilan rangkaian Ripple sangat mendorong keyakinan terhadapnya dan dalam cryptocurrency Ripple itu sendiri. Dengan masalah yang jauh lebih sedikit daripada saudara besarnya, Bitcoin dan Ethereum, Fungsi Ripple yang lurus dan lancar menjadikannya crypto yang sangat asas untuk dilaburkan.

Teknologi yang mantap di sebalik fungsi Ripple digunakan oleh banyak institusi kewangan. Dengan menjalin kerjasama dengan lebih daripada separuh bank dan rumah pelaburan terkemuka di dunia, Ripple bersedia menjadi bahagian penting dalam perdagangan antarabangsa. Hubungan yang kuat dengan Western Union, xRapid, Otoriti Kewangan Arab Saudi, dan xCurrent adalah permulaan dari persekutuan yang berkembang pesat dengan pemain kuasa kewangan global.  

Riak sangat pantas dan murah

Kelajuan transaksi Ripple yang luar biasa menjadikannya pemenang dalam industri cryptocurrency. Berbanding dengan Bitcoin, Ethereum, dan Litecoin, Ripple masih bertahun-tahun ke depan ketika memproses transaksi di rangkaiannya. Tidak seperti Bitcoin, kesesakan transaksi di rangkaian Ripple tidak wujud.

Mengenai kos, Ripple adalah pemenang yang jelas dengan kos transaksi rata-rata sekitar $ 0.0005. Sudah tentu, seperti kebanyakan perkara yang berkaitan dengan cryptocurrency, yuran dan kos akan berkurang seiring dengan kemajuan teknologi.

Skalabiliti Tinggi

Ripple dirancang untuk menangani jumlah transaksi yang besar. Walaupun Bitcoin, Ethereum, Litecoin, dan Monero seperti tidak dapat menangani 100 transaksi sesaat, Ripple dapat memproses 1500 transaksi sesaat. Teknologi baru berada di cakrawala yang akan meningkatkan kapasiti Ripple kepada puluhan ribu transaksi sesaat dalam masa terdekat.

Aplikasi Institusi Kesan Ripple

Ripple lebih daripada sekadar cryptocurrency kerana kelajuan transaksi yang mengagumkan, skalabilitas tinggi, dan rangkaian yang stabil, ia adalah instrumen yang sempurna untuk meningkatkan proses pemindahan wang antarabangsa.

Dengan menggunakan Ripple, bank dan institusi kewangan memperoleh akses kepada kecairan atas permintaan dan diberi kuasa untuk melakukan pembayaran global masa nyata. Di mana pemindahan bank antarabangsa memerlukan beberapa hari untuk diselesaikan, ia dapat dilakukan dengan seketika dengan Ripple. Apa revolusi!

Adakah Ripple Cryptocurrency Terbaik Untuk Melabur Pada 2018?

Ripple adalah cryptocurrency yang mengagumkan dengan banyak aplikasi berguna. Jika dibandingkan dengan Bitcoin dan banyak cryptocurrency popular lain, Ripple jauh lebih stabil. Dengan Ripple, tidak ada garpu keras dan politik yang tidak perlu. Urus niaga yang murah juga menambah tarikannya.

Asas Ripple tetap kukuh. Dan sementara seluruh sektor crypto telah menarik diri dari tahap tinggi. Sekiranya anda melihat lima hingga 10 tahun ke depan, kami rasa Ripple (XRP) mencentang banyak kotak.

Mari lihat apa yang ada di Ripple sepanjang tahun ini. Untuk mendapatkan bahagian anda mengenai tindakan Ripple, buka akaun dengan broker crypto yang hebat hari ini.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector