Bitcoin in 2018: wat te verwachten voor bitcoin in het komende jaar

Bitcoin in 2018: wat u het komende jaar van bitcoin kunt verwachten

Dr.Julian Hosp, oprichter van fintech-bedrijf TenX, voorspelde dat Bitcoin het komende jaar nog scherpere stijgingen en lagere dalingen zou zien en zei:

“Ik denk dat we Bitcoin de $ 60.000 zullen zien halen, maar ik denk ook dat we Bitcoin de $ 5.000 zullen zien halen. De vraag is echter: ‘Welke zal het eerst raken?’

Bitcoin-investeerders op korte termijn

Dit is toe te schrijven aan het feit dat Blockchain als een technologie die fundamenteel is voor Bitcoin, degelijk, innovatief, betrouwbaar en echt baanbrekend is. De lange termijn hoort erbij. Bitcoin is ongetwijfeld geloofwaardig. Maar in de afgelopen maanden heeft het een groot aantal losse contanten erin geïnvesteerd – meestal door winstgevende korte-termijnbeleggers die misschien gewoon wachten op het juiste moment om uit te betalen. Dit maakt de Bitcoin vluchtig. Dat gezegd hebbende, afgezien van een incidentele correctie, blijft Bitcoin gezond en vormt het weinig risico voor de langetermijnbelegger die echt gelooft in zijn innovatiekracht..

Hosp voegt verder toe en verduidelijkt-

“Ik denk niet dat het een bubbel zal worden die gaat barsten en dat iedereen zijn geld zal verliezen, maar ik denk dat het zo zal zijn dat alle munten en alle activa met weinig gebruik of waarde zoek uit. Het geld zal naar die activa in deze cryptocurrency-ruimte stromen die echt waarde opleveren, nieuwe technologie hebben en door mensen worden gebruikt. “

Ook volgens Moas, die bekend staat om Bitcoin-voorspellingen, zegt-

“Bitcoin zou 20x moeten springen van waar het nu is om die nummer één plek te raken. Dat zou zijn waardering op ongeveer $ 6 tln brengen, wat in de buurt is van waar goud en China nu zijn. “

Hij zegt dat Bitcoin betrouwbaarder is dan goud, omdat men weet hoeveel Bitcoin er in de wereld is, terwijl niemand zeker kan zijn van goud. Het is technologisch gezond met een duidelijk gedefinieerde en gerespecteerde waarde op de financiële markt.

Winst maken met Bitcoin

Er wordt aangenomen dat degenen die gewoon snel wat geld wilden verdienen met Bitcoin, waarschijnlijk al uit de markt zijn gegaan om winst te boeken toen de Bitcoin steeg in 2017, waardoor alleen degenen overbleven die echt in zijn valide geloven..

Bitcoin en markt

Stijging van de waarde van Bitcoin zal een uitdaging vormen voor het banksysteem. Ze zullen manieren moeten vinden om te overleven in het Bitcoin-tijdperk. Techgiganten zullen zwaar moeten investeren in de R&D had betrekking op Bitcoin en Blockchain om gelijke tred te houden met de veranderende markt. Nieuwe start-ups zouden de Blockchain-technologie meer en meer manifesteren en de problemen van de wereld op een baanbrekende manier oplossen. Forbes zet ook in op Bitcoin in 2018.


Bitcoin’s toekomstige APART van zijn prijs

Eerlijk gezegd is de toekomstige prijs van de Bitcoin NIET het meest interessante aan de Bitcoin of de Blockchain. Hoe ze de markt veranderen en revolutioneren, er nieuwe aspecten aan toevoegen, daar moet je naar zoeken. Het totale dollarvolume kan afnemen, banken kunnen sluiten, Bitcoins kunnen de dagelijkse zakwissel in uw e-wallet zijn en u kunt er boodschappen mee doen, de overheid kan cryptotransacties controleren en belasten, sommige nieuwe cryptovaluta kunnen Bitcoin overtreffen en wat niet . Het ware potentieel van Blockchain en Bitcoin is nog lang niet gerealiseerd en alleen sky is the limit. Als we ons blijven concentreren op de prijs, missen we absoluut het grote geheel.

Voorbij is het tijdperk van de academische natuurbeschermer van die Bitcoin-nee-zeggers. Bitcoin heeft een grote vlucht genomen dankzij zijn revolutionaire waarde en is niet meer te stoppen.

Bitcoin’s 2018?

Er kunnen meer splitsingen plaatsvinden in Bitcoins om transacties sneller en beter beheersbaar te maken. Het blijft vluchtig maar zal uiteindelijk stijgen. Wall Street kan meedoen en uiteindelijk verliefd worden op Bitcoin, en het naar torenhoge hoogtepunten brengen. Een groot risico is dat het de crash zou overleven als er ooit een zou gebeuren. Een andere angst is dat China erop uit is, zal het het opnieuw reguleren en zelfs meer, dat zal de toekomst van Bitcoins schaden. Een andere grote munt zou in 2018 ook Bitcoin kunnen overnemen. Ten slotte kan Bitcoin ook als reguliere valuta aan populariteit winnen.

Laat ons uw mening over bitcoin’s in 2018 weten in de reacties hieronder of schrijf ons op [e-mail beveiligd]

De gepresenteerde inhoud kan een persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijke financiële schade.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector