Poseidon Network IEO Review, Rating en complete analyse

Stel je voor dat je minder dan een derde kunt betalen van wat Google Cloud in rekening brengt voor zijn cloudopslagdiensten. Voor bedrijven die elke maand duizenden dollars uitgeven aan cloudopslagdiensten, zou dit ingrijpend veranderen. Toch is dat wat Poseidon, een blockchain-project gelanceerd op het ABCC IEO Launchpad, veelbelovend is.

Poseidon is een pas gelanceerd project dat tot doel heeft de blockchain te gebruiken om entiteiten die cloudopslag en bandbreedte nodig hebben, samen te brengen met IoT-eigenaren die excessen hebben van deze services. De startup richt zich voornamelijk op webcontentaanbieders die soms buitensporig moeten betalen om hun contentleveringsdiensten te optimaliseren. Tot hun huidige klantenkring behoren videostreamingbedrijven, producenten van videocontent, bloggers, ontwikkelaars, webdesigners en handelsplatforms.

Poseidon Network: Cloud Computing op de Blockchain

Poseidon is een van de allereerste blockchain-projecten die wordt gelanceerd op de ABCC-cryptocurrency-uitwisseling. Het doel is om een ​​platform te bieden waarop eigenaren van desktops en apparaten financieel kunnen profiteren van overmatige bandbreedte of opslagruimte.

Individuele eigenaren van smartphones en desktops worden gecategoriseerd als light node providers. Bedrijven met grote netwerken van aangesloten opslagsystemen zullen Super Node-providers zijn. Wanneer beide typen providers hun extra middelen delen via het Poseidon-netwerk, ontvangen ze een vergoeding in de vorm van QQQ-tokens.

Om zijn diensten succesvol te kunnen leveren, is Poseidon gebaseerd op een gelaagd systeem. Laag één is afhankelijk van een Directed Acyclic Graph, wat betekent dat het oneindig kan worden uitgebreid. Dit kan ook helpen om transactiekosten te verlagen naarmate meer knooppunten zich bij het netwerk aansluiten.

Laag 2 is een mix van technologieën die door andere blockchains worden gebruikt, waaronder slimme contracten. Het zal helpen om het Poseidon-platform veiliger en sneller te maken.

Een gedetailleerde whitepaper

Poseidon geeft details over zijn project in een whitepaper van 56 pagina’s. Het is technischer dan de meeste whitepapers en benadrukt informatie die veel nieuwe kickstarters niet vermelden. Het document begint met het schetsen van een marktanalyse van de wereldwijde gegevensopslagindustrie, voordat de diensten en toepassingen ervan worden beschreven.

Poseidon is er trots op dat het niet alleen een platform biedt voor eigenaren van apparaten, omdat het over extra bandbreedte en schijfruimte beschikt, maar ook omdat het een supersnel platform is. Zoals beschreven in de whitepaper, zijn er plannen om de snelheden van het 5G-netwerk te benutten om de latentie te verminderen en van hun netwerk de beste cloudnetwerkdienst ter wereld te maken..

De whitepaper laat verder zien hoe Poseidon van plan is zijn 21 miljard vooraf gedolven QQQ-tokens te delen. Investeerders zullen strijden om 10%, terwijl het team en adviseurs 30% zullen delen. Een enorm percentage van de gemeenschappen, 30% wordt vastgehouden voor tokens, terwijl nog eens 30% wordt bewaard als beloning voor mijnwerkers.

Wereldwijd teamprofiel

Het Poseidon-project bestaat uit een groot team van minimaal 25 leden. Twaalf van hen zijn adviseurs, een aanzienlijk aantal gezien de gemiddelde ICO / IEO vijf of minder adviseurs heeft. Bijna elk lid heeft een achtergrond in blockchain, waardoor het sterk en geschikt is voor het betreffende project.

Lichte Lin– de CEO en mede-oprichter, Lin is een succesvolle serie-ondernemer met onder meer Wretch.cc, een bedrijf dat is overgenomen door Yahoo. Hij is ook de mede-oprichter van BiiLabs, een in Taiwan gevestigde tech-startup. Het sterke punt van Lin is zijn creativiteit en vermogen om startups op te schalen tot succesvolle merken, vaardigheden die hij naar Poseidon hoopt te brengen.


Mike Lin– Mike, de COO van het netwerk, zal naar verwachting het grootste deel van de dagelijkse werkzaamheden bij Poseidon overzien.

Qing Wang– Wang is medeoprichter van de Chief Technological Officer en heeft het mandaat van Poseidons team van architecten, productie-ingenieurs, ontwerpers en alle anderen die het technische aspect van het netwerk afhandelen.

Andy Tian– Tian, ​​CEO van de Asia Innovations Group, wordt adviseur van het Poseidon-netwerk. Zijn achtergrond is management, met name mobiele startups die entertainmentdiensten aanbieden. Aangezien versnelling van videocontent een belangrijke tak van Poseidon zal zijn, zullen de adviesdiensten van Tian invloed hebben op het netwerk.

Bedrijfsmodel: QQQ- en PSD-tokens

Poseidon is gebaseerd op een solide bedrijfsmodel. Het netwerk zal de blockchain gebruiken om de versnelling van de inhoud op een meer kosteneffectieve maar snelle en efficiënte manier te vergemakkelijken. Het is duidelijk wat Poseidon te bieden heeft. Het is echter een nieuw project in de hoop dat het de miljardensector voor cloudopslag kan ontwrichten.

Een manier waarop de startup gebruikers hoopt aan te trekken, is door geld te verdienen met zijn diensten voor alle betrokkenen. Eigenaren van computers en apparaten over de hele wereld zullen zorgen voor de opslag en bandbreedte die contentproviders en bedrijven nodig hebben.

Ze worden betaald in QQQ-token. Entiteiten die de extra opslagruimte en bandbreedte willen huren, betalen ook met dezelfde tokens. Poseidon zal profiteren door vergoedingen in rekening te brengen voor zijn diensten. Desondanks streeft het netwerk ernaar de kosten voor bandbreedte op 0,03 USD te houden voor elke geleverde GB bandbreedte. Concurrenten zoals Google Cloud, Amazon en Microsoft rekenen tussen 0,09 en 0,123 per 1 GB.

Backing-technologie:

Poseidon bestaat uit een onafhankelijke blockchain geïnspireerd op Ethereum, NEM en EOS. Het integreert ook een verscheidenheid aan systemen voor het leveren van inhoud. Samen vormen deze systemen een netwerk waar gebruikers gemakkelijk en snel allerlei soorten bestanden kunnen delen. Binnen het ecosysteem zijn gedecentraliseerde apps die worden geleid door slimme contracten, de gedecentraliseerde CDN- en QEdge-systemen van Poseidon.

Partneruitwisseling: ABCC

In tegenstelling tot Initial Coin-aanbiedingen, begon Poseidon op de ABCC Exchange Launchpad. ABCC is een marktplaats voor cryptovaluta, zoals Binance of Coinbase. En net als Binance heeft het een service waarmee nieuwe cryptoprojecten hun populariteit kunnen benutten voor marketingdoeleinden.

ABCC is relatief nieuw en ondersteunt iets meer dan 70 altcoins. De nieuw gelanceerde AT-token van BTC, ETH, USDT en ABCC zijn basisvaluta’s op hun website. Als nieuwe beurs heeft ABCC niet het enorme klantenbestand waar Binance trots op is.

Toch is het een groeiend bedrijf dat veel populairder is dan startups als Poseidon. De beurs heeft de middelen die nodig zijn om Poseidon op de markt te brengen en later toe te voegen aan de lijst met verhandelbare munten. Dit zal het Poseidon-netwerk helpen om sneller massaal te worden geadopteerd dan wanneer het zou proberen zijn diensten onafhankelijk te promoten.

Crypto-veerkracht

ABCC zal de KYC-verificatie afhandelen aan iedereen die in Poseidon Network wil investeren. Over investeren gesproken, de wereldwijde financieringsfase van het project is momenteel aan de gang. Poseidon Network is gevestigd in Taiwan, een land dat crypto ondersteunt, maar mensen van over de hele wereld kunnen investeren.

Zoals eerder vermeld, wordt het geld dat in Poseidon Network wordt geïnvesteerd, zes maanden vastgehouden in slimme contracten. Beleggers zullen echter onmiddellijk QQQ-tokens ontvangen en kunnen deze kort daarna op ABCC verhandelen. Het minimum dat u kunt investeren is 50 USDT, wat u 25.000 QQQ oplevert.

Token-distributie

Hoewel 2,1 miljard QQQ-tokens zullen worden verkocht tijdens de IEO-fase van het project, vertegenwoordigt het slechts 10% van de totale QQQ-tokens. Het team behoudt 20% van de tokens. Adviseurs en partners zoals ABCC delen 10%, terwijl 30% wordt vastgehouden voor premiedoeleinden. De overige 30% zal worden gebruikt om miners te belonen, de mensen die bandbreedte en opslag verhuren aan de gemeenschap.

De PSD-tokens van Poseidon Network, die zullen worden gebruikt als effecten voor in aanmerking komende beleggers, zijn ERC-20-tokens. Slechts 1 miljard daarvan zal worden gedolven. Hun prijzen en allocatiestructuren zullen op een later tijdstip worden vrijgegeven.

Acceptatie door de gemeenschap

Poseidon Network is verrassend populair voor een nieuw project. Het heeft 11.000 volgers op Twitter en 5000 likes op Facebook. De startup is het populairst op Twitter, waar het wekelijks berichten publiceert. De Medium-blog van de groep is ook populair en actief.

Routekaart

Het project is vorig jaar gestart. De ontwikkelingsfase was afgelopen in het vierde kwartaal van 2018. Poseidon verwelkomde eind 2018 particuliere investeerders. Momenteel bevindt de groep zich in een fase van publieke fondsenwerving. Poseidon verwacht binnen een paar maanden winst te maken tot wel 9M USD per maand. Het zal ook zijn gedecentraliseerde QEdge- en Qontrollers-systemen tegen het vierde kwartaal van dit jaar afronden.

Een opmerking voor beleggers

Poseidon Network heeft een solide businessplan en een groot, divers team van ingenieurs, managers en adviseurs met een rijke achtergrond in de blockchain. De technische systemen van het project zijn al voltooid, wat betekent dat het grootste deel van de aanvullende financiering zal gaan naar marketing en het oppoetsen van systemen.

De doelgroep van het project zijn de miljarden mensen die momenteel worden bediend door Google, Amazon en Microsoft via hun cloudopslag- en computerservices. Het is een drukke branche, maar de markt is dan weer enorm en wordt steeds groter.

De grootste uitdaging van Poseidon is om contentproviders te overtuigen om zijn platform te omarmen. Het heeft de systemen al op zijn plaats. Marketing en het 24/7 draaiende houden van zijn netwerk zullen de belangrijkste missies zijn. Als het dat kan bereiken, zou Poseidon een kracht kunnen worden om rekening mee te houden.

U kunt het Poseidon Network-token kopen op ABCC-uitwisseling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector