GG World loterij ICO-beoordeling, beoordeling en volledige analyse

Overzicht

Met de wereldwijde loterij-industrie die in 2017 meer dan $ 279 miljard aan kaartverkoop genereerde volgens de World Lottery Association, heeft de markt in focus hier veel potentieel. Een nieuwe ICO op de markt die al deel uitmaakt van deze industrie, richt zich op de pijnpunten van deze ouderwetse industrie, waaronder beperkte verkooppunten, de werking van fysieke hardware, en is zwaar beschermd tegen concurrentie. GG World Lottery is de ICO die van plan is de loterijwereld over de hele wereld te veroveren door een naadloze brug te bieden tussen de old-school loterijwereld en de ontluikende blockchain-technologie.

GG World Lottery: volledig gelicentieerd, door de overheid gereguleerd, wereldwijd & nationale online loterijen

GG World Lottery is de eerste door de overheid gereguleerde nationale en wereldwijde online loterijorganisatie. Het is van plan het traditionele loterijsysteem te transformeren door op blockchain gebaseerde transparantie en innovatieve True Random Number-generatortechnologie te introduceren.

Dit bedrijf is ook verantwoordelijk geweest voor het creëren van de unieke white label-loterijsoftware. De software biedt een koeriersdienst voor het kopen van kaartjes voor enkele van de meest populaire loterijen ter wereld.

Het heeft al 17 licenties verworven in 12 landen en heeft een netwerk van 600 miljoen mensen. Het idee is om de loterij-industrie te globaliseren met dit platform en GG World TV Show, de eerste wereldwijde tv-show met loterijspelers van over de hele wereld..

 • Een gedetailleerde whitepaper

GG World Lottery biedt gedetailleerde informatie via de verklarende whitepaper. Met een professionele uitstraling in dit document, is het gemakkelijk om de verschillende facetten van het project vast te leggen.

Het bedrijf heeft een werkend prototype voor zijn investeerders om de haalbaarheid en levensvatbaarheid van de projecten te begrijpen.

Wat de toewijzing van de fondsen betreft, gaat het grootste deel, namelijk 25 procent van de crowdsale-fondsen, naar marketing. 20 procent van het geld is bestemd voor personeelskosten. Ontwikkelings-, technische en certificeringskosten worden toegewezen aan 15 procent, terwijl 5 procent bestemd is voor acquisitie door detailhandelaren. Professionele diensten en eerste trekkingen krijgen elk 10 procent van het geld.

Verdere toewijzing van middelen is 5 procent voor reis- en verblijfkosten, 4 procent voor juridische kosten en 2 procent voor huisvesting. 1 procent gaat naar vier categorieën, namelijk. Opleiding, amusement, communicatie en algemene bedrijfskosten.

 • Ervaren team

GG World Lottery heeft vijf leden in het team, waaronder oprichter, CEO, CTO, software-engineer en tech-expert. Elk lid heeft zijn respectievelijke LinkedIn-profielen bijgevoegd.

Mark Hutchinson CEO en president, een 35-jarige veteraan van de wereldwijde loterij-industrie, hij was ook directeur van de Kansas Lottery. Hutchinson is een van de oprichters van de startup Lotto America, ‘s werelds grootste loterijspel dat later Powerball werd genoemd.

Wojciech Łysak Oprichter Łysak heeft meer dan 15 jaar ervaring in online marketing en online gaming-entertainment. Hij heeft met tal van succesvolle startups gewerkt terwijl hij ook de expertise had in B2B-relaties en connecties.

Tomasz Kłapsia CTO, met meer dan tien jaar ervaring in verschillende aspecten van technische ontwikkeling in de internet- en gaming-industrie. Kłapsia is de CTO en projectmanager bij GG World Lottery en werkt daarnaast als hoofdontwikkelaar van White Lotto-software. Hij heeft ook ervaring met het ontwikkelen van blockchain-applicaties, mobiele applicaties en videogames.


 • Bedrijfsmodel

Het token van GG World Lottery ICO is GGCOIN (GGC) waarmee alle tokenhouders een levenslang inkomstenaandeel kunnen ontvangen dat is gebaseerd op elke gewonnen GG-wereldloterijjackpotprijs. Het bedrag van deze dividenden is gebaseerd op de totale verkoop van GGCOIN. Dit betekent dat hoe meer tokens, hoe meer dividend wordt uitbetaald. Ze deelden ook dat de ongebruikte tokens zullen worden verbrand.

 • Backing-technologie: op Ethereum gebaseerde blockchain

Gebaseerd op de populaire en meest gebruikte Ethereum-blockchain, biedt het project een duidelijke cijferspecificatie voor een potentiële investeerder om in te duiken. Het specificeert $ 100 als de minimale bijdrage terwijl het een hard cap heeft van 500000000 USD.

Het bedrijf heeft ongeveer 6 adviseurs op hun website vermeld die afkomstig zijn uit verschillende sectoren, voornamelijk technologie en media.

 • Veerkracht van crypto-verkoop

Het project is opgenomen in de Britse Maagdeneilanden met een groot aantal landen die als verboden gebieden worden vermeld, namelijk. VS, VK, Nederland, Singapore, Zwitserland, China, Duitsland, Israël, Canada, Liechtenstein, Zuid-Korea, Thailand, Spanje, Malta en Verenigde Arabische Emiraten. Bovendien moeten deelnemers hun KYC-documenten indienen om aan de wettigheidsmaatregelen te voldoen.

Token-distributie

Het bedrijf geeft een duidelijk beeld van de distributie van tokens met een totaal aanbod van 500 miljoen GGC-tokens. Hiervan is 75 procent bestemd voor crowdsale, terwijl 20 procent naar het team en de algemene premie gaat. De overige 5 procent wordt toegewezen aan het aangesloten systeem.

Veiligheid is een van de grootste zorgen van de GG World Lottery, aangezien het traditionele loterijsysteem fysieke en elektronische veiligheidsproblemen heeft en tegelijkertijd de concurrentie beperkt. Het bedrijf heeft een premieprogramma aangekondigd om ervoor te zorgen dat bugs worden geïdentificeerd en de beveiliging wordt gehandhaafd in zijn blockchain-platform.

 • Acceptatie door de gemeenschap

Het projectteam is behoorlijk actief over hun project op sociale media, omdat het constant ontwikkelingsinformatie verstrekt aan zijn investeerders. Ze zijn beschikbaar op een aantal platforms, namelijk. Twitter, Telegram, GitHub, Medium, Bitcoin Talk, Facebook, YouTube, LinkedIn en mailinglijst. Het heeft meer dan 5.000 volgers op Facebook, ongeveer 2.200 abonnees op YouTube, bijna 2.900 volgers op Twitter en meer dan 3.600 leden op Telegram.

 • Routekaart

Fase van het project:

 • Het project presenteert een werkende en haalbare roadmap die start in het eerste kwartaal van dit jaar met de lancering van WhiteLotto en LottoPark samen met de bedrijfsformatie. Op dit moment werkt het project aan het ICO-gedeelte dat eind november 2018 live gaat.
 • 2019 zou in de eerste plaats het einde van ICO en tokenmarktintroductie inhouden. 2020 zal de ontwikkeling zien in de vorm van openbare uitgave van GG World Lottery op door de overheid gereguleerde markten, tickets die te koop zijn, marktuitbreiding en GG World Show.

Een opmerking voor investeerders

Een miljardenindustrie en ouderwetse industrie is de doelmarkt van de GG World-loterij ICO met een focus op transparantie, veiligheid en technische aspecten. De toekomstige ambities met wereldwijde expansie spreken een groot spel voor het bedrijf.

De loterij van GG World heeft al een werkend prototype en ervaren professionals. Het heeft verder alle informatie verstrekt met een gestimuleerd verdienmodel van zijn GGC-token dat de investeerders en gebruikers verder kan aantrekken. De implementatie en voortgang na de lancering zullen echter beter laten zien hoe de old-school loterij-industrie de nog opkomende blockchain-technologie opneemt en versmelt..

Methodologie

Om een ​​ICO te beoordelen, volgen we een lijst met parameters die in feite de KPI’s (Key Performance Indicators) van een project zijn, namelijk:

 • Whitepaper – Beschikbaarheid van code of prototype, uitsplitsing van fondsen, portemonnee voor crowdsale
 • Teamprofiel – De kracht en reputatie van het team
 • Bedrijfsmodel – Probleem opgelost, doel & bruikbaarheid van het token en het economische model
 • Backing Technology – Blockchain-infrastructuur, duidelijkheid van termen & voorwaarden en tokensoftware
 • Veerkracht van crypto-verkoop – Oprichting, tokendistributie, juridische risico’s en veiligheidsaspect
 • Acceptatie door de gemeenschap – duidelijkheid & frequentie van communicatie en aanwezigheid op sociale media

Door de juiste vragen te stellen, behouden we de integriteit en levensvatbaarheid van onze ICO-beoordeling terwijl we een beoordelingsmethode volgen die is gebaseerd op de kriticiteit van een bepaalde factor. Aan elementen als token-nut en uitsplitsing van fondsen is bijvoorbeeld het grootste belang gehecht, terwijl de reputatie van de teamleden en het plan om een ​​gebruikersbestand aan te trekken van gemiddelde kritiek zijn..

We hebben een team van robuuste professionals die de ICO-projecten op een volledig onbevooroordeelde manier beoordelen.

Voorzichtigheid: Coingape publiceert de ICO-projectrecensies alleen ter informatie. Het is geen uitnodiging om te investeren. Voer bij het nemen van investeringsbeslissingen uw individuele beoordeling uit en raadpleeg een adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector