NuCypher ICO-beoordeling, beoordelingen en volledige analyse

NuCypher ICO-recensie

Vandaag brengen we je er nog een ICO-recensie die geleidelijk veel aandacht heeft gekregen in de crypto-ruimte. Omdat digitale gegevens in hoog tempo groeien, is beveiliging een probleem geworden. Nu, met de opkomst van blockchain-technologie, werken traditionele maatregelen niet zo effectief. Dus door zich te concentreren op het sleutelbeheersysteem (KMS), maakt NuCypher het delen van privégegevens en het delegeren van decoderingsrechten mogelijk via proxy-hercodering, wat echt gaaf is. Dus laten we verder gaan met onze NuCypher ICO-recensie om te zien of het echt je aandacht opeist!

Verkoopdatum van token: Geen update

Harde dop: Geen update

Zachte dop: Geen update

Voorverkoop: 30% verkocht, $ 4,3 miljoen USD

Accepteert: ETH

Over NuCypher

NuCypher KMS, een gedecentraliseerd sleutelbeheersysteem (KMS), biedt een privacylaag aan de gedistribueerde systemen en gedecentraliseerde applicaties. Door middel van proxy-herversleuteling en toegangscontroleservices, stelt NuCypher KMS DAPP-ontwikkelaars in staat om hun gegevens op de blockchain op te slaan, te delen, te beheren en te beveiligen..

Een kogelvrije vesten voor gegevens, het stelt een gebruiker verder in staat om de decoderingsrechten te delegeren die niet kunnen worden bereikt door de traditionele coderingsschema’s. Het native token van NuCypher wordt gebruikt als vergoedingen en om de netwerkdeelnemers te stimuleren knooppunten te exploiteren.

Nu, de evaluatietijd!!!

 • Technische whitepaper, focus op productontwikkeling

Het team van NuCypher heeft een gedetailleerde aanpak gevolgd met zijn whitepaper terwijl het u door de achtergrond, architectuur en netwerkbeveiliging leidt. Als we uitvoerig praten over de functionaliteit van het project, het geeft ook een duidelijk inzicht in de use-cases, wat een leuke bijkomstigheid is. Dat gezegd hebbende, het is zwaar bezaaid met technische details over codering en de distributie van miners-tokens, wat vrij moeilijk te begrijpen is voor een leek-investeerder.

Het team is al begonnen met het werken aan zijn producten zoals Hadoop- en Kafka-implementaties die u kunt aanvragen voor een demo. Onlangs heeft het team zijn proxy-herversleutelingsschema Umbral onthuld dat hun KNS-netwerk aandrijft.

Hoewel het project de aanvangsdata voor de ICO nog moet bedenken, is een juiste verdeling van de fondsen altijd een goede stap voordat we verder gaan, maar er is geen informatie over de scheiding van fondsen.

 • Nucypher teamprofiel

Een team is de belangrijkste drijvende factor achter het succes van een project, aangezien zij degenen zijn die het idee moeten uitvoeren en vervolgens het product moeten leveren. NuCypher heeft een sterkte van 8 mensen als kernlid van hun team, afgezien van adviseurs.


Nucypher ICO recensieNuCypher (NKMS) – Team

MacLane Wilkison – Mede-oprichter en CEO – MacLane, een software-ingenieur, heeft eerder bij Morgan Stanley gewerkt als investeringsbankier met betrekking tot M&A en financieringsdiensten.

Michael Egorov, Ph.D.​ Medeoprichter en CTO – Michael is een wetenschapper van het Moscow Institute of Physics and Technology met ervaring in programmeren in Python.

David Nuñez, Ph.D.​  Nuñez is de cryptograaf van het project die in de onderzoeksstaf van het NICS Lab heeft gezeten op het gebied van Security in Cloud Computing.

Met hun Linkedin-profielen bijgevoegd, was het gemakkelijk om hun educatieve en professionele ervaring op te doen, terwijl hun Twitter-accounts ons inzicht gaven in hun sociale activiteit. De meerderheid van het team bestaat uit ingenieurs, maar vermeldt niets over bedrijfsontwikkeling en marketingafdeling.

Partners en supporters – Het project heeft al veel steun gekregen van onder meer Polychain Capital, Y Combinator, Satoshi Fund, FBG Capital, Semantic Ventures, Compound, Amino Capital, Galaxy en CoinFund..

 • Bedrijfsmodel achter NU-token

Token-economie: Het idee achter Token is om hen te belonen voor het netwerk van mijnwerkers die bijdragen aan het verstrekken van een schaarse hulpbron nadat ze zijn verbruikt. Afgezien van het belonen van de NU-tokens voor het bijdragen van werk, zouden de eigenaren van de gegevens ook in NU-tokens moeten betalen om toegang te krijgen tot herversleutelingsservices..

Doel van het teken: Het doel van het token is om vertrouwen in het systeem te verspreiden. De whitepaper wijst er ook op dat het token moeilijk te verkrijgen is om de gedecentraliseerde aard van het systeem te behouden, aangezien geen enkele mijnwerker bijna 50 procent van het vertrouwen kan krijgen. Bovendien kunnen NU-tokens ook worden gebruikt als onderpand tegen het gedrag van een mijnwerker.

De belangrijkste reden voor het introduceren van NU-tokens is om het systeem veiliger te maken en aanvallen af ​​te weren die zouden kunnen resulteren in het verwerven van het grootste deel van het vertrouwen. De NU-tokens zullen worden gebruikt om de diensten van het project te verwerven en om de mijnwerkers te belonen die de herversleutelingsoperaties uitvoeren.

Nucypher ICO NKMSNuCypher ICO – Parameters

 • Backing-technologie: door Ethereum ondersteunde technologie

NuCypher is gebaseerd op de Ethereum-blockchain, het meest populaire platform om ICO’s te lanceren. In plaats van Ether te gebruiken, heeft het team besloten om met hun eigen NU-tokens te gaan, wat helpt bij het beveiligen van hun platform tegen aanvallen.

Met de focus op ingenieurs in het team, ligt de primaire focus van het project op het maken van het product voordat verder wordt gegaan met een ander onderdeel. Wat betreft de algemene voorwaarden, er is niets over deze factor, geen speciale vermeldingen of beperkingen, hoewel KYC vereist is.

 • Veerkracht van crypto-verkoop

De oprichting van het bedrijf is niet bekend omdat het nergens in de whitepaper of op de website wordt vermeld.

Token-distributie: De ICO moet nog informatie verstrekken over de token-distributiestructuur die ze gaan volgen. De whitepaper wijst echter wel op de verdeling van token aan de mijnwerkers. Een miner wordt in tokens betaald door de eigenaar of de gebruiker van de gegevens.

Ongeveer 4 adviseurs zijn aangesteld door de NuCypher ICO waaronder Dave Evans, hoogleraar informatica aan de Universiteit van Virginia, Giuseppe Ateniese, Stevens Institute of Technology met specialisatie in proxy-herversleuteling, John Bantleman met drie decennia ervaring in het leiden van snelgroeiende softwarebedrijven en Tony Bishop die VP is bij Equinix en het voormalige Global Head of Data Centers bij Morgan Stanley.

Veiligheid: Gezien de aard van het project, neemt het team beveiliging zeker serieus. De whitepaper benoemt een aparte sectie voor netwerkbeveiliging en legt de oplossingen voor verschillende beveiligingsbedreigingen uit in termen van pseudo-anonimiteit van herversleutelingssleutels, gesplitste sleutel proxy herversleuteling en uitdagingsprotocol.

Rode vlaggen: Het bedrijf heeft geen routekaart waardoor het moeilijk is om te begrijpen waar het project zich precies bevindt en wat er van kan worden verwacht. Het grootste ontbrekende punt zijn helemaal geen datums.

 • Acceptatie door de gemeenschap

Het team plaatst vrij regelmatig updates over het project terwijl het aanwezig is op Twitter, Discord, Telegram, Reddit en e-mail. Met meer dan 5k volgers op Twitter en 25k + leden op Telegram heeft het project zeker de aandacht getrokken van de investeerders en de gemeenschap. Men kan via verschillende mediakanalen gemakkelijk in contact komen met de mensen die deel uitmaken van het project en met hen communiceren.

Met een professional die toegewijd is aan de gemeenschap, levert het team ook inspanningen om het woord en de kennis over het idee te verspreiden.

Nucypher ICONuCypher ICO – Beoordelingen

Gemiddelde score: 7,8 / 10

Een opmerking voor investeerders

NuCypher ICO pakt een echt probleem aan met een solide oplossing via een proxy-herversleuteling die gedecentraliseerd sleutelbeheer en cryptografische toegangscontrole mogelijk maakt. Hoewel de whitepaper vol staat met technische details, is het beste van het project hun toewijding en focus op het ontwikkelen van het product voordat hun ICO openbaar wordt gemaakt. De GitHub van NuCypher is erg actief en de testnet zal over een paar weken draaien, terwijl het product naar verwachting binnenkort zal worden gelanceerd.

Het project mist het hebben van een business development team en het verstrekken van informatie over data, budgettering van fondsen, token distributie, incorporatie en andere facetten. Dat gezegd hebbende, heeft het bedrijf al partners verworven die hun product gaan gebruiken. NuCypher ICO is een project dat niet alleen praat, maar ook loopt!

Methodologie

Om een ​​ICO te beoordelen, volgen we een lijst met parameters die in feite de KPI’s (Key Performance Indicators) van een project zijn, namelijk:

 • Wit papier – Beschikbaarheid van code of prototype, uitsplitsing van fondsen, portemonnee voor crowdsale
 • Teamprofiel – De kracht en reputatie van het team
 • Bedrijfsmodel – Probleem opgelost, doel & bruikbaarheid van het token en het economische model
 • Backing-technologie – Blockchain-infrastructuur, duidelijkheid van termen & voorwaarden en tokensoftware
 • Veerkracht van crypto-verkoop – Oprichting, symbolische distributie, juridische risico’s en veiligheidsaspect
 • Acceptatie door de gemeenschap – Duidelijkheid & frequentie van communicatie en aanwezigheid op sociale media

Door de juiste vragen te stellen, behouden we de integriteit en levensvatbaarheid van onze ICO-beoordeling, terwijl we een beoordelingsmethode volgen die is gebaseerd op het kritieke karakter van een bepaalde factor. Zo hebben elementen als het nut van tokens en de uitsplitsing van fondsen het hoogste belang gekregen, terwijl de reputatie van de teamleden en het plan om een ​​gebruikersbestand aan te trekken van gemiddelde kritiek zijn..

We hebben een team van robuuste professionals die de ICO-projecten op een volledig onbevooroordeelde manier beoordelen.

Wilt u dat uw ICO wordt beoordeeld door Coingape? Laat het ons weten

Voorzichtigheid: Coingape publiceert de ICO-projectrecensies alleen ter informatie. Het is geen uitnodiging om te investeren. Voer bij het nemen van investeringsbeslissingen uw individuele beoordeling uit en raadpleeg een adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector