Muzika ICO-beoordeling en volledige analyse

Overzicht

De muziekindustrie groeit in hoog tempo met een wereldwijde groei van de opbrengsten uit digitale muziek van 17,7%. Gezien de manier waarop de digitale muziekindustrie zich ontwikkelt en zal evolueren, komt deze nieuwe ICO met veel potentieel op de markt. Door een nieuw ecosysteem voor digitale muziek te creëren als een stap naar decentralisatie, is Muzika van plan de rol van bestaande tussenpersonen op zich te nemen en een eerlijke distributiestructuur te realiseren. Laten we dus eens een duik nemen in Muzika ICO om te weten wat het allemaal waard is!

Muzika: Blockchain geïntegreerd in digitale muziek

Muzika betreedt de cryptowereld om de uitdaging aan te gaan waarbij muzikanten en fans de echte waardecreëerders zijn in de hedendaagse muziekindustrie, maar niet op de juiste manier worden beloond voor hun waardecreatie.

In deze wereld waar muzikanten niet hun verdiensten krijgen en fans als consumenten in een hokje worden geplaatst terwijl tussenpersonen de winst opnemen, streeft Muzika ernaar om innovatie te brengen in de waardeketen in de digitale muziekindustrie..

Het plan is om “te hervormen hoe waarde wordt gecreëerd en vastgelegd door verschillende spelers binnen de industrie.” De beloningen zullen worden terugbetaald aan degenen die de waarde creëren terwijl ze het aandeel herstellen dat verloren is gegaan door digitale piraterij via blockchain-technologie.

De evaluatietijd!!

 • Gedetailleerd & datagestuurde whitepaper

Muzika biedt gedetailleerde en duidelijke informatie via de verklarende whitepaper. Met een professionele uitstraling van dit document, biedt het verder een gedetailleerde studie van de muziekindustrie, haar waarde en groei. De technische aspecten van de blockchain-technologie worden ook gemakkelijk behandeld terwijl de feiten worden gepresenteerd met gegevens en grafieken.

De softwaredemo van Muzika Studio v0.1.0 is voor het publiek beschikbaar gemaakt om te downloaden voor verschillende apparaten, namelijk. Mac, Windows en Linux.

 • Sterk teamprofiel

De start van het Muzika-team is goed, aangezien de medeoprichters een van de jongste en succesvolle ondernemers zijn. Ze waren gemiddeld 22 jaar oud en kregen allemaal de Forbes 30 Under 30 Asia 2018.

Inseo Chung- Medeoprichter en CEO: Chung is een serieel ondernemer met ervaring in zowel de muziek- als blockchainwereld. Als professionele pianist behaalde hij de 2e plaats in het Nationale Studenten Muziekconcours. Hij was ook een van de eerste Ethereum-mijnwerkers in Korea.

Sangmin Heo- Medeoprichter en CTO: Heo heeft een graad in computerwetenschappen en was ook de wereldwijde finalist op de Intel Science and Engineering Fair. Afgezien van het hebben van relevante technische ervaring, was hij de enige ontwikkelaar van “The Bamboo Network”.

Jangwon Lee- Medeoprichter en COO: Lee heeft ook Shadal Inc. en Youthglobe Korea mede-opgericht terwijl hij een drietalige ondernemer met wereldwijde netwerken was. Hij heeft een diploma in bedrijfskunde aan de Nationale Universiteit van Seoul.


Het bedrijf heeft 12 van zijn afdelingshoofden opgesomd met betrekking tot blockchain, bedrijfsontwikkeling, UX-ontwerp, marketing, ontwikkelaar, muziekbeheer, onderzoek en compliance.

Investeerders & partners: NEO Global Capital, Ontology, BlackHorse, Everest Ventures, 256 Ventures, V3 Ventures, Ulysses Capital, Vestigium en Divergence Digital Currency (DDC) Fund.

 • Bedrijfsmodel: MZK-utility-token

Muzika wordt ondersteund door een reeds gevestigd platform genaamd Mapiacompany dat ongeveer 2 miljoen actieve gebruikers heeft in meer dan 150 landen in termen van abonnees en artiesten uit meer dan 30 landen. Om een ​​loyale en gestimuleerde gemeenschap te creëren, gaat het bedrijf nu de blockchain-route af.

Geïnspireerd door de populaire gemeenschap van het Steemit-project, is de Muzika-munt (MZK) gemaakt. Het enige ruilmiddel binnen het Muzika-ecosysteem, het zal vier functies vervullen, namelijk. gemeenschapsopbouw, transactiemiddelen voor commerciële artikelen en diensten, sponsormogelijkheden en gemeenschapsprogramma’s.

Om MZK te verkrijgen, zijn er drie opties, namelijk deelname aan de ICO, cryptocurrency-uitwisselingen en loyaliteitspunten.

 • Ondersteuningstechnologie: op ontologie gebaseerde blockchain

Muzika maakt gebruik van het Ontology-platform om zijn gedecentraliseerde project te bouwen. Met een focus op transparantie en veiligheid, werkt de selectie van het Ontology-platform prima voor het project. Wat betreft de slimme contracten, probeert het team eerst de functionaliteit en implementatieprocedure te begrijpen.

 • Veerkracht van crypto-verkoop

Het project is in Singapore opgenomen, terwijl het bedrijf achter Muzika in Korea is gevestigd, dat niet alleen is uitgerust met de toonaangevende digitale technologie, maar de Koreaanse muziekmarkt ook qua omzet de 10e grootste ter wereld is..

Met ongeveer 12 adviseurs die op zijn website worden vermeld, heeft het alle punten behandeld. Met namen als Michael Cho – niet-uitvoerend bestuurder van Kakao, JoonKee Hong – niet-uitvoerend bestuurder van Kakao Bank, Yoonwoo Lee – (EX) CEO & Vice-voorzitter van Samsung Electronics en Stella Kung – CMO van QTUM en vele anderen, Muzika heeft een lange lijst van adviseurs samengesteld.

Token distributie

Van de in totaal 1 miljard MZK-tokens zal 20,5 procent, d.w.z. 205.000.000 tokens, te koop zijn. Het grootste deel van de tokens, d.w.z. 40 procent, wordt toegewezen aan het beloningscosysteem. Partnerschap en team krijgen beide 10 procent van elk van de MZK-tokens. Ongeveer 14,5 procent gaat naar de reserve, terwijl de resterende 5 procent voor adviseurs is.

 • Acceptatie door de gemeenschap

Het bedrijf biedt een goed bereik aan zijn potentiële investeerders via Reddit, Facebook, Twitter, Medium en GitHub. Het Chinese Telegram-kanaal heeft meer dan 280 leden, terwijl de Engelse versie ongeveer 2160 leden heeft en de Koreaanse versie meer dan 1480 leden.

 • Routekaart

Fase van het project:

 • Het project presenteert een werkende en haalbare roadmap die elk kwartaal substantiële ontwikkelingstoevoegingen aan het platform heeft. Vanaf het eerste kwartaal van 2017 gaat het project op dit moment de symbolische verkoop live maken.
 • Uitwisselingslijsten, testnet en vervolgens de lancering van het mainnet van het platform zijn de toekomstige doelen van het project.

Een opmerking voor investeerders

Het idee om een ​​revolutie teweeg te brengen in de muziekindustrie van een miljard dollar en tegelijkertijd de pijnpunten ervan aan te pakken, het project is goed begonnen. Het gaat verder met een sterk en ervaren team terwijl het het publiek zijn softwaredemo aanbiedt. Bovendien heeft het team een ​​overzichtelijke en haalbare roadmap gepresenteerd die een geleidelijke groei vertegenwoordigt.

Een belangrijk punt dat het vermelden waard is, is het bestaan ​​van een platform met 2 miljoen gebruikers achter Muzika dat gebruikmaakt van de gedecentraliseerde aard van blockchain-technologie.

Methodologie

Om een ​​ICO te beoordelen, volgen we een lijst met parameters die in feite de KPI’s (Key Performance Indicators) van een project zijn, namelijk:

 • Whitepaper – Beschikbaarheid van code of prototype, uitsplitsing van fondsen, portemonnee voor crowdsale
 • Teamprofiel – De kracht en reputatie van het team
 • Bedrijfsmodel – Probleem opgelost, doel & bruikbaarheid van het token en het economische model
 • Backing Technology – Blockchain-infrastructuur, duidelijkheid van termen & voorwaarden en tokensoftware
 • Veerkracht van crypto-verkoop – Oprichting, tokendistributie, juridische risico’s en veiligheidsaspect
 • Acceptatie door de gemeenschap – duidelijkheid & frequentie van communicatie en aanwezigheid op sociale media

Door de juiste vragen te stellen, behouden we de integriteit en levensvatbaarheid van onze ICO-beoordeling, terwijl we een beoordelingsmethode volgen die is gebaseerd op het kritieke karakter van een bepaalde factor. Zo hebben elementen als het nut van tokens en de uitsplitsing van fondsen het hoogste belang gekregen, terwijl de reputatie van de teamleden en het plan om een ​​gebruikersbestand aan te trekken van gemiddelde kritiek zijn..

We hebben een team van robuuste professionals die de ICO-projecten op een volledig onbevooroordeelde manier beoordelen.

Voorzichtigheid: Coingape publiceert de ICO-projectrecensies alleen ter informatie. Het is geen uitnodiging om te investeren. Voer bij het nemen van investeringsbeslissingen uw individuele beoordeling uit en raadpleeg een adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector