EtherInc ICO-beoordeling en volledige analyse

EtherInc ICO-recensie & Beoordeling

Overzicht

Vandaag sta je voor de herziening van een project dat grote claims belooft met grote gesprekken, maar in het origineel niets anders dan volledig oppervlakkig is. De op een na grootste cryptocurrency ter wereld Ethereum is een platform waarop gedecentraliseerde applicaties kunnen worden gebouwd. Deze nieuwe ICO forking the Ethereum is in beeld gekomen met de belofte om een ​​veel betere en snellere versie te presenteren.

Werkelijk? Nou, laten we eens kijken, hoe het dit bereikt? Laten we in ons duiken EtherInc ICO-recensie om te begrijpen hoe goed het eigenlijk is!

EtherInc: Is er een originele code?

EtherInc is de vork van Ethereum die is gemaakt met herhalingsbeveiliging die alle mogelijkheden van de Ethereum-blockchain heeft en deze op een aantal manieren verbetert.

Wat zijn deze verbeteringen??

Laten we kijken:

Het bedrijf beweert de bloktijd te verkorten van 15s naar 6s, en denk je niet dat als het zo gemakkelijk te bereiken was geweest, Ethereum het zelf zou hebben gedaan. Blijkbaar konden ze dat niet!

Ten tweede bieden de vermeende 6’s geen enkel bewijs. Eigenlijk staat er niets over hoe het team dit wil bereiken.

We zouden heel graag het antwoord willen weten op “Hoe”!

Bovendien zouden de verbeteringen zijn in netwerktransacties per seconde met 2,5x en transactiebevestigingssnelheid met 2,5x, wat ongeveer hetzelfde is.

Wat betreft het verhogen van de beloning voor mijnwerkers met 2,5x, dat heeft geen enkele waarde voor het netwerk. Het verwijderen van de oom-beloning ontmoedigt kleine pools om te minen, waardoor de gecentraliseerde mijnbouw toeneemt terwijl de veiligheid afneemt.

Het implementeren van de eindige voorraad voor mijnbare munten is een leuke bijkomstigheid, maar nogmaals, het is geen verbetering.

Onder verwijzing naar het gebrek aan bandbreedte, hogere GAS-prijs en schaalbaarheidsproblemen in Ethereum-blockchain, de reden achter EtherInc-blockchain, praat het team niet eens over het oplossen van deze problemen.


Nu, de evaluatietijd!!

 • Een whitepaper met vulstoffen

De whitepaper van EtherInc ICO bestaat uit vulstoffen. In plaats van over het echte werk te praten, zijn het allemaal oppervlakkige dingen.

Toen we de GitHub-repository van het project bekeken, waren er van de 12 toevoegingen 11 de vork van de blockchain, verkenner, plug-in en portemonnee van Ethereum.

Er is geen informatie over de budgettering van de symbolische verkoopfondsen, wat een ander punt tegen hen is.

 • Team: gebrek aan technische expertise

Het EtherInc-team bestaat uit 8 mensen, waarbij ontwikkelaar, grafisch ontwerper, marketingmanager en compliance officers betrokken zijn, waarbij de helft van het team ervaring heeft met het werken met grote spelers in de markt, maar in welke hoedanigheid, geen idee, terwijl de andere helft dat niet heeft veel om over op te scheppen.

Etherinc ICO Review - EincEINC ICO – Team

Tarun Malik – CEO, Hij is afgestudeerd aan de Melbourne Business School en heeft eerder gewerkt bij PwC, SwissRe, Johnson & Johnson en Biogen.

Suryansh Kumar – CTO, Suryansh is een schoolverlater die een aantal producten heeft opgericht, zoals Piplity, OBTrack en Codepanel.

Cernat Constantin – Blockchain-ontwikkelaar, Cernat is een softwareontwikkelaar die eerder heeft gewerkt bij Bitron, Biesse Solution en Continental AG.

Het team is sterk gericht op marketing. Je kunt dit zien aan het feit dat de GitHub-pagina geen bijdragers heeft, maar de Telegram-groep heeft meer dan 14.000 leden. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de teamleden niet veel ervaring hebben op technologisch gebied.

EtherInc ICO Review - Einc-detailsEINC ICO – Details

 • Bedrijfsmodel

De ETI (EtherInc) -munten zijn de cryptobrandstof en de drijvende factoren voor de EtherInc blockchain. Deze munten zullen om een ​​aantal redenen worden gebruikt, om te beginnen zou je ze nodig hebben om transactiekosten te betalen. Bovendien zullen ETI-munten worden gebruikt om elnc-organisaties in te zetten, elnc-voorstellen te maken, salarissen te betalen en betalingen te doen, op voorstellen te stemmen, Dapps uit te voeren en ICO’s (DAICO’s) uit te voeren op de blockchain..

 • Backing-technologie: EtherInc Blockchain

“EtherInc Blockchain is gemaakt als een vork van Ethereum op blok 5078585.”

EtherInc ICO ontwikkelt een eigen blockchain en heeft in februari al zijn Mainnet en Ropsten (een testnet) gelanceerd. Volgens het team hebben ze ongeveer 7 knooppunten in Mainnet en 3 in Ropsten gelanceerd, zoals beschikbaar op de GitHub.

Het blockchain-netwerk van de EtherInc heeft een ingebouwde programmeertaal, wat betekent dat iedereen in het ecosysteem slimme contracten en gedecentraliseerde apps kan maken met zijn eigen transactieformaten en transitiefuncties.

Het project biedt een whitelist en volgt een KYC-vereiste, waarbij het beperkte gebied wordt vermeld als de VS..

 • Veerkracht van crypto-verkoop

Het bedrijf is gevestigd in Australië, dat in de afgelopen tijd is begonnen met het definiëren van een regelgevingskader voor cryptocurrencies en ICO’s, terwijl het de fraude-ICO’s onderweg aanpakt.

Het team heeft 8 adviseurs die afkomstig zijn uit verschillende sectoren namelijk. Technologie, marketing en financiën en hebben ook samengewerkt met grote spelers uit de industrie.

Token-distributie

Van het totale aanbod van 997.528.142 ETI zal 9,78 procent, d.w.z. 97.528.142 ETI, worden verdeeld onder de ethereumhouders in een verhouding van 1: 1 op het moment van de vork. Ongeveer 45 procent van de totale tokenvoorraad is beschikbaar voor muntenverkoop. 100 miljoen ETI-munten gaan naar strategische partnerschappen om het ETI-ecosysteem op te bouwen en te bevorderen. Ongeveer 10 procent van het aandeel is bestemd voor toekomstige ontwikkeling die voor 5 jaar onvoorwaardelijk zal worden toegekend en nog eens 10 procent voor een startfonds dat hun organisatie zal registreren op het einc.io-platform.

De overige 15 procent gaat naar de elnc-gemeenschap waarvan de verdere distributie wordt gegeven. Van deze 150.000.000 ETI-munten wordt het grootste deel van 40 procent munten toegewezen aan de elnc-ontwikkeling, terwijl de minste, d.w.z. 5 procent, naar het advies gaat. Het elnc-team zou een aandeel van 25 procent krijgen en het marketinggedeelte van het project krijgt 10 procent, terwijl de resterende 20 procent voor reserves is.

 • Acceptatie door de gemeenschap

Wat betreft de community-activiteit, het project is beschikbaar op Twitter met meer dan 5k volgers, Bitcointalk, Youtube, Medium, Reddit, GitHub en Mail. Ze hebben bijna 14.500 leden op Telegram.

EINC ICO - Beoordelingen

Gemiddelde score: 6,6 / 10

 • Routekaart

Fase van het project:

De roadmap van het project begint vanaf het derde kwartaal van 2017 en bestaat uit eInc Dapp, blockchain, wallet en mining, die allemaal de splitsing van Ethereum zijn. Op dit moment is het een fase van gemeenschapsopbouw en het starten van de verkoop.

Rode vlaggen:

Het project stelt geen geldige en inhoudelijke verbeteringen op de vork voor, zelfs de oprichter van het project kon geen antwoord geven op wat EtherIc precies kan bieden dat Ethereum niet kan bieden.

Zijn antwoord,

“Het grote verschil tussen Ethereum en eInc is dat eInc niet alleen een blockchain is om applicaties en smart contract uit te voeren, maar ook om organisaties te runnen. eInc is een ecosysteem waar gedecentraliseerde organisaties kunnen floreren. “

Wauw, dat is zinvol en verklarend, in het ergste geval! Wat is hierin anders dan het inzetten van een slim contract op ethereum blockchain.

Een opmerking voor investeerders: een plat ‘nee’

Een ethereumvork met als resultaat niets nieuws. Elke afzonderlijke ontwikkeling in het project is tot nu toe een afsplitsing van het Ethereum geweest zonder toevoegingen van de EtherInc. Een team zonder technologische of blockchain-specifieke interesse, over het algemeen ziet het er goed uit in marketing en verpakking.

Het witboek biedt geen enkele waarde, alleen vulstoffen. Het team lijkt te profiteren van het gebrek aan kennis in de gemeenschap over Ethereum en presenteert alles wat Ethereum biedt in een nieuw pakket.

Methodologie

Om een ​​ICO te beoordelen, volgen we een lijst met parameters die in feite de KPI’s (Key Performance Indicators) van een project zijn, namelijk:

 • Wit papier – Beschikbaarheid van code of prototype, uitsplitsing van fondsen, portemonnee voor crowdsale
 • Teamprofiel – De kracht en reputatie van het team
 • Bedrijfsmodel – Probleem opgelost, doel & bruikbaarheid van het token en het economische model
 • Backing-technologie – Blockchain-infrastructuur, duidelijkheid van termen & voorwaarden en tokensoftware
 • Veerkracht van crypto-verkoop – Oprichting, symbolische distributie, juridische risico’s en veiligheidsaspect
 • Acceptatie door de gemeenschap – Duidelijkheid & frequentie van communicatie en aanwezigheid op sociale media

Door de juiste vragen te stellen, behouden we de integriteit en levensvatbaarheid van onze ICO-beoordeling terwijl ze een beoordelingsmethode volgen die is gebaseerd op de kriticiteit van een bepaalde factor. Zo hebben elementen als het nut van tokens en de uitsplitsing van fondsen het hoogste belang gekregen, terwijl de reputatie van de teamleden en het plan om een ​​gebruikersbestand aan te trekken van gemiddelde kritiek zijn..

We hebben een team van robuuste professionals die de ICO-projecten op een volledig onbevooroordeelde manier.

Wilt u dat uw ICO wordt beoordeeld door Coingape? Laat het ons weten

Voorzichtigheid: Coingape publiceert de ICO-projectrecensies alleen ter informatie. Het is geen uitnodiging om te investeren. Voer bij het nemen van investeringsbeslissingen uw individuele beoordeling uit en raadpleeg een adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map