COTI ICO-beoordeling en volledige analyse

COTI ICO recensie

Hallo jongens,

Op verzoek van onze lezers hebben we COTI geselecteerd als onze volgende ICO-beoordeling. Gebouwd op een DAG-datastructuur zoals IOTA, ziet de ICO er veelbelovend uit. Laten we diep duiken om het van dichterbij te bekijken.

Overzicht

In de huidige online betalingssector zijn miljarden mensen betrokken bij een transactievolume van meer dan een biljoen dollar, dat naar verwachting de komende jaren verder zal groeien. Hoewel traditionele online betalingssystemen schaalbaarheid en snellere transacties kunnen bieden, brengen ze hoge kosten in rekening. Dit is waar digitale valuta’s een geweldig alternatief kunnen bieden door meer veiligheid en lage kosten mogelijk te maken. Ze staan ​​echter voor de uitdaging van schaalbaarheid en lage acceptatiegraad. Onze ICO-beoordeling van vandaag is van het bedrijf dat deze obstakels aanpakt door een gedecentraliseerd netwerk te ontwikkelen dat de voordelen van beide systemen integreert.

Blijf ons volgen voor onze COTI ICO Review om te weten hoe we dit willen bereiken!

Belangrijke data

 • De voorverkoop van tokens begint: 4 juni
 • Witte lijst voor tokenvoorverkoop: 21 mei tot 23 mei
 • Max aanbod: 2.000.000.000
 • Token te koop: 600.000.000
 • Harde dop: 30.000.000 USD
 • Prijs: 1 COTI = 0,1 USD
 • Accepteert: ETH, BTC

COTI: digitale valuta die is ontwikkeld voor betalingen

COTI (Currency of the Internet) is een netwerk voor betalingstransacties dat wordt ondersteund door zijn eigen digitale valuta. Het combineert het beste van zowel traditionele betalingen als blockchain-technologie om de norm te stellen voor het betalingssysteem.

Het is meer dan alleen een platform of een digitale valuta, het is een digitaal betalingsecosysteem dat bestaat uit een op DAG gebaseerd consensusmodel, bemiddelingssysteem, valutawissel, Trust Scoring Engine en gedecentraliseerd beheer..

Dit betalingsnetwerk maakt een efficiënte wereldwijde handel mogelijk via zijn directe, betrouwbare en goedkope betalingsoplossing. Dit is een voordelige optie voor zowel handelaars als consumenten en zal de markten voor on-demand en mobiele betalingen verder versnellen en tegelijkertijd de massale acceptatie van digitale valuta voor betalingen mogelijk maken..

Nu, de evaluatietijd!!!

 • Een gedetailleerde whitepaper

COTI heeft een gedetailleerde technische whitepaper, samen met twee andere papers die het bedrijfsoverzicht en symbolische economie beschrijven. Op het prototype komen, dat een integraal onderdeel is van een project, ontbreekt hier. Het team heeft ook niets op de GitHub dat de investeerders niet iets concreets biedt om hun vertrouwen in te stellen.

Het project omvat ook een portemonnee met meerdere valuta’s, samen met de diensten van een goedkope multisig- en escrow-account, maar er is geen informatie over waar het initiële geld naartoe zal gaan.

ICO financiert budgettering

Het project geeft een duidelijke uitsplitsing van de fondsen die het grootste deel van de fondsen toewijzen, d.w.z. 30 procent aan R&D. 15 procent van het geld gaat naar marketing terwijl het legaal is & compliance-afdeling krijgt 15 procent.


Om een ​​functionerende markt voor COTI tot stand te brengen, gaat 7 procent naar de marktmaker, terwijl 8 procent wordt toegewezen aan Merchant-services zoals hedging-services. 7 procent van de fondsen dekt de operationele kosten en nog eens 7 procent wordt gereserveerd voor het COTI-fonds, terwijl de resterende 5 procent van de verkoopopbrengst gericht is op cyberveiligheid.

 • Team profiel

COTI, een team van 21 mensen, weet zeker dat mensen nodig zijn om een ​​project succesvol te maken. Van data science, research engineering, software engineering, financiën, juridisch & compliance, bedrijfsontwikkeling, marketing voor de gemeenschap, sociaal & operations, softwareontwikkeling en blockchain, het COTI-team heeft een enorme ervaring in de sector.

COTI ICO Review – Team

Shahaf Bar-Geffen – CEO, Shahaf heeft eerder een reclamebureau voor digitale media opgericht en heeft een B.Sc-graad in biotechnologie en economie van de universiteit van Tel Aviv en is daarnaast een Israëlische luchtmachtofficier (majoor, reserves).

Dr. Nir Haloani – CTO, een innovator op het gebied van machine learning, AI en datacompressie, Nir heeft meer dan 19 jaar ervaring in het leiden van onderzoeks- en ontwikkelingsteams. Hij heeft een graad in informatica en wiskunde en een Ph.D. in toegepaste wiskunde.

Idan Lakritz – Blockchain Expert, Idan zit sinds 2013 in de blockchain-ruimte met een professionele ervaring als CPA bij PwC en E&Y.

COTI ICO Review – Details

 • Bedrijfsmodel

In eerste instantie zullen ERC20-tokens worden uitgegeven om een ​​officieel record van verkochte tokens te hebben. Zodra het Mainnet wordt gelanceerd, worden ERC20-tokens omgezet in COTI’s token. Er werd ook verwacht dat ERC20-tokens vóór eind september 2018 op ten minste één grote beurs zullen worden genoteerd.

De eigen valuta van de COTI beheert het netwerk en de interacties tussen handelaars, bemiddelaars, consumenten en knooppuntoperatoren. Deze valuta kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt:

Hoewel het COTI-netwerk andere digitale en fiat-valuta’s ondersteunt, biedt COTI lage tot nul transactiekosten. Voor bemiddeling heeft men COTI-munten nodig en knooppuntoperatoren zullen ook worden gestimuleerd in de eigen valuta en zouden ze verder nodig hebben om elke knooppuntactiviteit te valideren. Bovendien kunnen alle vergoedingen alleen worden betaald met COTI-munten en worden ook rollende fondsen van handelaars in deze munten uitgedrukt.

 • Ondersteunende technologie

Het gedistribueerde grootboek van COTI is gebaseerd op een datastructuur van een gerichte acyclische grafiek (DAG), vergelijkbaar met IOTA. Dankzij deze structuur kan COTI meer dan 10.000 transacties per seconde uitvoeren.

Het project volgt de ken-uw-klant-maatregelen samen met de antiwitwasnormen.

Wat betreft de beperkte gebieden, staat COTI niet toe dat een behoorlijk aantal landen deelnemen aan deze ICO, namelijk. Volksrepubliek China, Afghanistan, Bosnië en Herzegovina, Centraal-Afrikaanse Republiek, Cuba, Democratische Republiek Congo, Democratische Volksrepubliek Korea, Eritrea, Ethiopië, Guinee-Bissau, Iran, Irak, Israël, Libië, Libanon, Somalië, Zuid-Soedan , Soedan, Syrië, Oeganda, Verenigde Staten van Amerika, Vanuatu en Jemen zoals vermeld op de pagina met veelgestelde vragen.

Het project heeft zes financiers en adviseurs, afgezien van het hoofdteam dat bestaat uit Dr. Matt McBrady, Steven Heilbron, Avi Chesed, Stas Oskin, Sebastian Stupurac en Ophir Gertner, die de experts zijn op het gebied van investeringen en blockchain..

 • Veerkracht van crypto-verkoop

COTI is geregistreerd in Gibraltar, dat ernaar streeft de promotie, verkoop en distributie van digitale token te reguleren. Gibraltar is een cryptovriendelijke natie die werkt aan het verstrekken van adequate en evenwichtige informatie aan beleggers die tokens kopen.

Token-distributie: Van de in totaal 2 miljard COTI-tokens zal 30 procent worden gebruikt voor zowel openbare als particuliere tokenverkopen, d.w.z. 600 miljoen. 440.000.000 (22%) COTI-tokens zullen worden gereserveerd voor de ontwikkeling en stabiliteit van het ecosysteem.

Het team krijgt 15 procent van de tokens toegewezen als compensatie voor vroege betrokkenheid die 6 maanden wordt vergrendeld en vervolgens elk kwartaal proportioneel wordt vrijgegeven.

13 procent van de tokens gaat naar het incentiveprogramma voor verkopers, partners, gebruikers en validators voor vroege acceptatie zonder vergrendelingsperiode. Backers, partners en adviseurs krijgen 10 procent van de tokens, terwijl andere 10 procent wordt toegewezen aan het verstrekken van liquiditeitsmaatregelen.

Veiligheid: Wat betreft de veiligheid van zijn valutawissel, implementeert de beurs een gelaagde beveiligingsarchitectuur die aanvalsvectoren en het binnendringen van aanvallen beperkt. Al het verkeer in de uitwisseling van COTI wordt end-to-end versleuteld met behulp van Transport Layer Security (TLS) 1.2 (met behulp van SHA256-sleutels) en alle data-at-rest is beveiligd met AES-256-encryptie

 • Acceptatie door de gemeenschap

Het team volgt een bredere communicatiebenadering door beschikbaar te zijn op een aantal platforms zoals Twitter met 12,4 duizend volgers, Facebook, YouTube met 742 abonnees, meer dan 2 duizend volgers op LinkedIn en ongeveer 29.000 leden op Telegram. Ze zijn ook aanwezig op Steemit, Medium, Reddit, Bitcointalk, Bountyox en GitHub.

 • Routekaart

Fase van het project

Het Alpha-net, dat wordt uitgevoerd door 10 Nodes, wordt in het derde kwartaal van dit jaar gelanceerd. De routekaart van het project vertelt ook over de andere mijlpaal, het testnet van COTI’s diensten wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2018, terwijl het hoofdnet in het tweede kwartaal van 2019 zal komen..

COTI ICO Review – Beoordelingen

Gemiddelde score: 8,2 / 10

Een opmerking voor investeerders

COTI richt zich op de online betalingssector die een groot potentieel heeft. Door een grondige oplossing te bieden die voordelen biedt zoals decentralisatie, beveiliging, lage kosten en schaalbaarheid, samen met een extra vertrouwenslaag en een native valutawissel. Dit alles en een dynamisch team met het cryptovriendelijke Gibraltar als hun geregistreerde land, COTI heeft veel mogelijkheden.

Het meest urgente probleem is de niet-beschikbaarheid van het prototype waarvan de alfaversie pas na de ICO wordt vrijgegeven.

Methodologie

Om een ​​ICO te beoordelen, volgen we een lijst met parameters die in feite de KPI’s (Key Performance Indicators) van een project zijn, namelijk:

 • Wit papier – Beschikbaarheid van code of prototype, uitsplitsing van fondsen, portemonnee voor crowdsale
 • Teamprofiel – De kracht en reputatie van het team
 • Bedrijfsmodel – Probleem opgelost, doel & bruikbaarheid van het token en het economische model
 • Backing-technologie – Blockchain-infrastructuur, duidelijkheid van termen & voorwaarden en tokensoftware
 • Veerkracht van crypto-verkoop – Oprichting, symbolische distributie, juridische risico’s en veiligheidsaspect
 • Acceptatie door de gemeenschap – Duidelijkheid & frequentie van communicatie en aanwezigheid op sociale media

Door de juiste vragen te stellen, behouden we de integriteit en levensvatbaarheid van onze ICO-beoordeling terwijl ze een beoordelingsmethode volgen die is gebaseerd op de kriticiteit van een bepaalde factor. Aan elementen als token-nut en uitsplitsing van fondsen is bijvoorbeeld het grootste belang gehecht, terwijl de reputatie van de teamleden en het plan om een ​​gebruikersbestand aan te trekken van gemiddelde kritiek zijn..

We hebben een team van robuuste professionals die de ICO-projecten op een volledig onbevooroordeelde manier.

Wilt u dat uw ICO wordt beoordeeld door Coingape? Laat het ons weten

Voorzichtigheid: Coingape publiceert de ICO-projectrecensies alleen ter informatie. Het is geen uitnodiging om te investeren. Voer bij het nemen van investeringsbeslissingen uw individuele beoordeling uit en raadpleeg een adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector