CargoCoin ICO-beoordeling, beoordeling en volledige analyse

Overzicht

CargoCoin is een nieuwe ICO in de cryptomarkt die zich richt op een triljoen dollar aan transportindustrie die over zee, in het binnenland en door de lucht gaat. Het project is van plan om fraude te verminderen, kosten te verlagen, vertragingen te minimaliseren, vertrouwen te vergroten, informatie te beveiligen en veilig te archiveren, en richt zich op de pijnpunten van de transportsector, CargoCoin ICO streeft naar “een revolutie in de wereldhandel en het transport door decentralisatie.”

CargoCoin (CRGO): Blockchaining Logistics

Met het oog op de problemen van de scheepvaartsector, zoals vertraging bij de levering, gebrek aan vertrouwen, hoge kosten en fraude, is het idee hier om een ​​revolutie teweeg te brengen in de handel en het transport. CargoCoin verbindt de fysieke wereld van handel, transport en logistiek met de blockchain. De papieren documenten worden verwijderd en slimme contracten komen in de plaats die gedurende het hele proces borg zullen staan.

De twee pijlers die CargoCoin ondersteunen, zijn het online platform waar verschillende partijen verbinding maken en informatie uitwisselen, samen met slimme contracten die de gegevens vastleggen.

Het CargoCoin-ecosysteem zal zijn verzendplatform, binnenlandplatform, universele vrachtplatform en luchtvrachtplatform wereldwijd uitbreiden naar elke organisatie of individu met als doel een wereldwijde marktplaats te creëren voor transport- en handelsdiensten ondersteund door slimme contracten & crypto-betaalmethoden.

 • Wit papier

CargoCoin biedt gedetailleerde informatie via de verklarende whitepaper. Het team bestrijkt de reikwijdte en beperkingen die aanwezig zijn in de transportsector en die potentieel kunnen worden opgelost door blockchain, en geeft een beeld van remmende feiten en cijfers. De technische kant van het project wordt ook uitgelegd in de whitepaper, zij het relatief beknopt.

Wat betreft het gebruik van fondsen, geeft het bedrijf een duidelijk beeld waar de helft van het deel marketing en verkoop betreft, terwijl 30% naar onderzoek en ontwikkeling gaat. 10% van het geld wordt toegewezen aan de administratie en de juridische afdeling krijgt 3 procent. De overige 7 procent is bestemd voor beursnotering.

Het bedrijf heeft het prototype van zijn product klaarliggen zodat zijn investeerders de haalbaarheid en levensvatbaarheid van de projecten kunnen bekijken en begrijpen.

 • Team profiel

Het team van CargoCoin bestaat uit 16 mensen inclusief de oprichters. Het omvat specialisten uit de scheepvaart, transport, container, financiën en juridische samen met bedrijfsontwikkeling, pr & marketing, ontwerpers en ontwikkelaars.

Bogomil Alexandrov – Oprichter, Bogomil werkt al meer dan 20 jaar als hoofdontwikkelaar en heeft ervaring als blockchain-ontwikkelaar en software & financieel specialist. Hij heeft ook gediend als adviserende rol bij verschillende cryptogerelateerde projecten en als president en mede-oprichter van durfkapitaalfondsen. Bogomil heeft een bachelordiploma in internationale financiën en een masterdiploma in computersoftware-engineering.

Martin Iliev – Oprichter, Bijna twee decennia ervaring in logistiek, scheepvaart en internationale handel, Martin heeft zijn opleiding afgerond aan de Brunel University London in BSc Economics and Business Finance.

Piyush Gupta – Blockchain-ontwikkelaar, onderwijsassistent en onderzoeksstagiair bij Indraprastha Institute of Information & Technologie (IIIT), Piyush is de blockchain-ontwikkelaar van dit project.

Cargocoin team


 • Bedrijfsmodel: CRGO-token (CRGO)

Met het uiteindelijke doel om de vraag te stimuleren en het gebruik van CRGO-tokens verder te vergemakkelijken, kunnen de “oneindige mogelijkheden” om waarde toe te voegen aan zowel de gebruikers als de deelnemers op het platform alleen worden gebruikt met CargoCoins..

Zoals door het CargoCoin-team in zijn whitepaper werd gesteld: “Het CargoCoin Ecosystem, zijn diensten en het Smart B / L-hulpprogramma bieden een solide basis voor gedecentraliseerde directe cryptotransacties door CargoCoin-tokens. De Smart B / L-beveiliging is een element dat actief de Platform Crypto-transacties bevordert. De interactie tussen de platformgebruikers zorgt voor een sterke vraag naar directe, veilige betalingen op wereldwijde schaal, mogelijk gemaakt door CargoCoin-tokens. ”

Bovendien werkt CargoCoin ook aan het bieden van een oplossing voor een nieuwe, veilige en directe betalingsbehoefte van de handels- en transportsector. Daarom kunnen CRGO-tokens worden gebruikt voor vrachtbetalingen en servicebetalingen.

Bovendien laten de officiële statistieken over wereldwijde handel en transport het potentieel zien van ongeveer miljarden USD aan transactievolume voor CargoCoin. En de vraag naar slimme contracten en CargoCoin-hulpprogramma’s drijft alleen de vraag naar dit token en uiteindelijk de waarde ervan.

 • Backing-technologie: op Ethereum gebaseerde blockchain

CargoCoin maakt voor zijn project gebruik van het altijd bekende en meest gebruikte ICO-platform Ethereum. In plaats van ERC 20 gebruikt het echter de ERC-223-tokenstandaard, waardoor het nauwkeuriger en geavanceerder kan omgaan met slimme contracten.

Wat betreft de slimme contracten, ze zijn gebaseerd op Ethereum-blockchain en Solidity-code die is gebaseerd op de ERC223-standaard. Bovendien omvat de CargoCoin DApp twee hoofdlagen, namelijk front-end applicatieserver en databaseopslag en de soliditeitscode.

Het probleem met de schaalbaarheid van Ethereum moet echter nog worden opgelost en dat kan een probleem vormen als een project als CargoCoin waarbij een aantal deelnemers betrokken zijn en enorme hoeveelheden gegevens voor opslag kunnen in de toekomst een probleem vormen..

CargoCoin

 • Veerkracht van crypto-verkoop

Cryptocurrencies zijn opgenomen in het VK en blijven grotendeels ongereguleerd in het land, maar met een positieve benadering ervan.

CargoCoin volgt de KYC-vereisten en beperkt Amerikaanse ingezetenen tot de ICO-verkoop. Ondertussen wordt de laagste investeringslimiet gemeld op $ 100 USD.

Het bedrijf heeft ook een groot team van adviseurs met 20 leden te weten. Michael E. Bryant, CEO van Blockchain Ventures International; Simon Cocking, Senior Editor bij Irish Tech News, Editor in Chief bij CryptoCoinNews; Anthony Abunassar die heeft gewerkt bij PricewaterhouseCoopers, Rothschild & Co, als vice-president bij Goldman Sachs, en vice-president van onder andere JPMorgan.

Token-distributie

Van de totale tokenvoorraad van 100 miljoen, is het grootste deel, d.w.z. 55%, voor ICO, terwijl pre-ICO slechts 10% krijgt. 10% van de tokenvoorraad wordt toegewezen aan bounty & filialen en reserveer elk. De overige 15% is voor het team dat na 6 maanden ICO-voltooiing aan hen ter beschikking wordt gesteld.

CargoCoin heeft al uitwisselingspartners nl. Bancor, Nauticus, Arousal, Ethen Exchange, TokenJar en H.&B onder anderen. MyEtherWallet en Bind wallet zijn de portemonnee-partners.

 • Acceptatie door de gemeenschap

Het projectteam is actief en enthousiast over hun project door constante ontwikkelingsinformatie te verstrekken aan zijn investeerders. Van Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube tot BitcoinTalk, Medium, GitHub, Reddit en Slack, ze zijn breed aanwezig op de sociale mediaplatforms.

CargoCoin bereikt bijna 11.500 volgers op Facebook en 800 supporters op YouTube met ongeveer 1.300 volgers op Twitter en meer dan 66.000 volgers op Telegram.

 • Routekaart

Fase van het project:

Het idee van de CargoCoin begon in het derde kwartaal van 2017, waarna de voorbereiding en lancering van ICO in gang kwam. Daarna volgde de ontwikkelingsfase.

Volgend jaar zou de blockchain-integratie, de lancering van het wereldwijde scheepvaartplatform en het platform voor binnenlands transport samen met marketing plaatsvinden. De volgende jaren zullen getuige zijn van de ontwikkeling en lancering van een luchtvrachtplatform en een supply chain-platform en promotie hiervoor.

Grote hindernissen:

Het schaalbaarheidsprobleem van Ethereum-blockchain kan in de toekomst een probleem vormen voor het project naarmate het netwerk uitbreidt en meer klanten en op zijn beurt data.

Een opmerking voor investeerders

Dit project richt zich op een markt van een biljoen dollar met een team van experts in hun relevante vakgebied. Een team dat groot genoeg is met een even groot aantal adviseurs ondersteunt het idee. Het hebben van een prototype werpt er verder een positief licht op. Het team biedt verder duidelijke informatie over de distributie van tokens en budgettering, samen met een sterke aanwezigheid op sociale media die in het voordeel van het project werkt. Het team moet echter de oplossing vinden voor het schaalbaarheidsprobleem van Ethereum en tegelijkertijd zijn beloften nakomen.

Methodologie

Om een ​​ICO te beoordelen, volgen we een lijst met parameters die in feite de KPI’s (Key Performance Indicators) van een project zijn, namelijk:

 • Whitepaper – Beschikbaarheid van code of prototype, uitsplitsing van fondsen, portemonnee voor crowdsale
 • Teamprofiel – De kracht en reputatie van het team
 • Bedrijfsmodel – Probleem opgelost, doel & bruikbaarheid van het token en het economische model
 • Backing Technology – Blockchain-infrastructuur, duidelijkheid van termen & voorwaarden en tokensoftware
 • Veerkracht van crypto-verkoop – Oprichting, tokendistributie, juridische risico’s en veiligheidsaspect
 • Acceptatie door de gemeenschap – duidelijkheid & frequentie van communicatie en aanwezigheid op sociale media

CargoCoin-beoordeling

Door de juiste vragen te stellen, behouden we de integriteit en levensvatbaarheid van onze ICO-beoordeling, terwijl we een beoordelingsmethode volgen die is gebaseerd op het kritieke karakter van een bepaalde factor. Zo hebben elementen als het nut van tokens en de uitsplitsing van fondsen het hoogste belang gekregen, terwijl de reputatie van de teamleden en het plan om een ​​gebruikersbestand aan te trekken van gemiddelde kritiek zijn..

We hebben een team van robuuste professionals die de ICO-projecten op een volledig onbevooroordeelde manier beoordelen.

Voorzichtigheid: Coingape publiceert de ICO-projectrecensies alleen ter informatie. Het is geen uitnodiging om te investeren. Voer bij het nemen van investeringsbeslissingen uw individuele beoordeling uit en raadpleeg een adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector