Wekelijkse nieuwsoverzicht: overname van Coinmarketcap, Binance Mining Pool, OkCoin Japan, Huobi Lending

crypto nieuws

Als je de laatste gebeurtenissen wilt weten die de afgelopen week in de crypto-wereld hebben plaatsgevonden, maar niet op alle nieuwssites kunt kijken, is hier onze wekelijkse nieuwssamenvatting:

Binance koopt CoinMarketcap

Binance officieel onthuld dat het CoinMarketCap heeft verworven, een van de meest gebruikte crypto- en uitwisselingsgegevensaggregators.

Er werd beweerd dat de overname ongeveer 400 miljoen waard was. Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) verklaarde dat de deal op 31 maart werd gesloten.

Volgens de post van de uitwisseling op 2 maart: “ Het kern-DNA van CoinMarketCap is sterk afgestemd op de ethiek en cultuur van Binance, van de integriteit tot de waarde van vrijheid, transparantie en gebruikersfocus. Onze gemeenschappelijke visie zal worden versterkt door deze overname om verdere groei en transparantie in de sector te bewerkstelligen. Dit stelt ons in staat voort te bouwen op elkaars sterke punten en gezamenlijk te dienen als infrastructuuraanbieders van crypto. “

Zhao onthulde ook dat het CoinMarketCap zal blijven helpen evolueren en verdere nuttige producten voor de cryptogemeenschap zal bieden. De ongrijpbare CoinMarketCap-oprichter Brandon Chez trad af als CEO, terwijl de huidige CSO Carylyne Chan zijn plaats innam als interim-CEO.

Brandon Chez verklaarde:

“Ik geloof dat van alle teams in de ruimte die CoinMarketCap zouden kunnen verwerven, Binance een van de allerbeste opties is. Ze zijn een team dat keer op keer heeft laten zien dat ze om hun gebruikers geven en het beste voor ze zullen doen, zelfs in de meest uitdagende tijden. Deze geest zal blijven terugkomen in onze eigen gebruikersgerichte filosofie bij CoinMarketCap. “

 “Sinds ons bescheiden begin in 2013 zijn we publiekelijk geweest over onze toewijding om neutraal te blijven door censuur en oordeel over projecten of uitwisselingen die we vermelden te vermijden, en geven we er de voorkeur aan gebruikers hun eigen beslissingen te laten nemen op basis van de gegevens. We zijn verheugd dat het Binance-team er ondubbelzinnig voor heeft gezorgd dat we onze methodologie zonder vooroordelen kunnen blijven volgen. ”- was de verklaring van Carylyne Chan.

“Voor velen is CoinMarketCap de landingspagina van onze branche, en net als Binance heeft het zijn community opgebouwd rond gebruikersvertrouwen. We zijn van plan CoinMarketCap in staat te stellen door te gaan met het bouwen van innovatieve, nuttige producten voor haar gebruikers en de wereldwijde gemeenschap, ”aldus CZ.

Een bron met voorkennis van de overname verklaarde dat de deal voornamelijk in de vorm van eigen vermogen en BNB, het native token op Binance, werd gesloten. Een andere persoon verklaarde dat de deal eigenlijk $ 300 miljoen waard was.

Verschillende Binance-medewerkers (die ervoor hebben gekozen om anoniem te blijven in een TheBlock-interview) hebben verklaard dat de uitwisseling overwoog om het bedrijfsmodel van CoinMarketCap volledig te veranderen, van een op advertenties gebaseerd model naar een abonnementsmodel, wat betekent dat de uitwisselingen moeten betalen om te worden vermeld op de site.

CoinMarketCap heeft getweet dat het “zal blijven functioneren als een onafhankelijke zakelijke entiteit. Binance kan niet eenzijdig wijzigingen aanbrengen in ons bedrijfsmodel. “


Binance lanceert mijnbouwpool

Afgelopen dinsdag werd bevestigd dat Binance CEO Changpeng Zhao zijn eigen mijnbouwpool gaat lanceren.

“Het bedrijf heeft hiervoor al een aantal professionals ingehuurd, waaronder voormalige Bitmain-medewerkers. De lancering is gepland voor het tweede kwartaal van 2020, ”aldus de Coinlife publicatie.

Ja, er is een #BinanceMiningPool binnenkort beschikbaar. &# 128064;

Een nieuwe toevoeging aan onze suite van #BinanceFinance producten die we aanbieden, waaronder: Uitzetten, Verdienen, Sparen en Leningen.#useBNB https://t.co/hYa48hynX4

– CZ Binance &# 128310;&# 128310;&# 128310; (@cz_binance) 1 april 2020

Het hoofd van de Sigmapool-mijnpool, Jakhon Khabilov, heeft onthuld dat Binance al “genereuze” verwijzingsbonussen aanbiedt aan zijn potentiële klanten en dat de exchange contact heeft opgenomen met verschillende mijnwerkers in China om de aanstaande nieuwe dienst goed te keuren..

Binance is in de voetsporen getreden van OKex en Huobi, die respectievelijk in augustus en september 2019 hun miningpools hebben gecreëerd..

De vice-president van Poolin, Alejandro de la Torre, zegt dat de reden waarom de beurs in bitcoin-mijnbouw terechtkwam, liquiditeit is. Mijnbouw is de goedkoopste manier om liquiditeit aan beurzen toe te voegen, zei de vice-president.

De CEO van de Bitriver-mijnbouwboerderij in Rusland, Igor Runets, ziet deze stap als een logische stap voor de crypto-uitwisseling: “Beide bedrijven zijn softwaregebaseerd, dus er zijn geen aanvullende professionele vaardigheden nodig. Het klantenbestand zou grotendeels overlappen: veel gebruikers van miningpools zijn ook klant van exchanges. “

Okcoin heeft een nieuwe beurs gelanceerd in Japan

OKCoin breidt uit naar Japan en accepteert nu pre-aanmeldingen ...

Bron: insidebitcoins

OKCoin gevestigd een officiële vestiging in Tokio en rondde het registratieproces af om zijn crypto-uitwisselingsbedrijf te starten.

OK Group, de moedermaatschappij van het bijkantoor, heeft verklaard dat het ernaar streeft volledig te voldoen aan de crypto-gerelateerde wet Payment Service Act, de administratieve richtlijnen en de zelfregulerende regels die worden opgelegd door de Japanese Financial Services Agency (FSA) en de Japan Virtual Currency Exchange Association (JVCEA) respectievelijk.

De uitwisseling was ook vereist om licenties aan te vragen voor ‘een besturingssysteem om services veilig te gebruiken en scheidingsbeheer van eigendom en informatie van gebruikers’.

John Feng, CEO van OKCoin Japan vertelde Bitcoinist:

“De vergunning die vandaag is verleend ondanks de ernstige coronavirus-situatie in Tokio, was een schouderklopje voor ons. Het toont niet alleen de toewijding van de toezichthouder aan de crypto-industrie, maar ook zijn sterke steun aan OKCoin Japan. Dit is de eerste licentie die dit jaar is uitgegeven – en de eerste ooit aan een wereldwijde crypto-uitwisseling die deze via het reguliere aanvraagproces heeft verkregen. “

De groep onthulde ook dat ze meer plannen in petto hebben dan alleen het lanceren van een crypto-uitwisseling in het land:

“Naast het exploiteren van een virtuele valuta-uitwisseling, werken we aan de ontwikkeling en commercialisering van blockchain-technologie in samenwerking met toonaangevende lokale partners in buitenlandse expansie. Door geavanceerde technologieën te verkennen met de idealen van de blockchain, realiseren we technologische innovatie en industriële herstructurering en dragen we actief bij aan de ontwikkeling van de industrie. “

Gebruikers zullen zich van tevoren moeten registreren om toegang te krijgen tot het nieuwe platform. OKCoin Japan ondersteunt de Japanse Yen en een aantal crypto’s zoals BTC, ETH, ETC, LTC en BCH.

Huobi biedt nu crypto-leningen aan

Huobi Wallet voegt ondersteuning toe voor lenen en lenen ...

Bron: ihold.com

Crypto-uitwisseling Huobi stelt gebruikers nu in staat rente te verdienen door hun activa aan te houden door samen te werken met het gedecentraliseerde crypto-uitleenplatform Cred.

De uitwisseling bekend gemaakt op 1 april dat het de uitleen- en leendiensten van Cred heeft geïntegreerd in zijn Huobi Wallet, die momenteel meer dan 1.000 crypto-activa ondersteunt.

Hoewel de volledige lijst met ondersteunde crypto-activa voor de service nog niet bekend is, is opgemerkt dat Bitcoin (BTC), Ether (ETH) en stablecoins zoals Universal Dollar (UPUSD) zullen worden opgenomen in de uitleenfunctionaliteit..

Cred is een gelicentieerde geldschieter en een van de oprichters van een coalitie van cryptocurrency- en blockchain-bedrijven, de Universal Protocol Alliance. Het Californische bedrijf wordt ondersteund door topbedrijven zoals Binance Labs, Arrington XRP Capital, Blocktower en FBG Capital.

Cred CEO Dan Schatt sprak zijn enthousiasme uit voor het nieuwe partnerschap en verklaarde dat het bedrijf gretig was om zijn gedecentraliseerde financiële diensten aan gebruikers te bieden in deze “tijden van financiële instabiliteit”.

“Huobi Wallet-gebruikers kunnen hun crypto-activa uitlenen en maandelijkse rentebetalingen ontvangen, met de optie om verpande activa voor extra periodes over te dragen. Er is geen minimumvereiste nodig en er kan rente worden betaald in stablecoins of cryptocurrency. Huobi Wallet-gebruikers met $ 150.000 of meer aan digitale middelen kunnen ook een gesprek plannen met Cred’s Private Client Associates om een ​​aangepast programma te ontwikkelen. “- lees het bericht.

Uitgelichte afbeelding: ico.li

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector