Wat is het beste alternatief voor Coinbase?

Coinbase alternatief

Meer dan 200 cryptovaluta Exchange-platforms zijn momenteel over de hele wereld actief en genereren inkomsten ter waarde van $ 6,5 miljard. Coinbase-uitwisseling wordt beschouwd als een van de toonaangevende platforms onder hen. Dit platform biedt faciliteiten voor het verkopen, kopen, overdragen en opslaan van cryptocurrency.

U kunt een breed scala aan digitale middelen opslaan in een offline winkel die door de organisatie wordt aangeboden. Er zijn echter veel nadelen van dit platform die gebruikers afstoten. Laten we proberen het beste Coinbase-alternatief te vinden dat u kunt gebruiken.

Waar moet u naar kijken bij een alternatief voor Coinbase??

Er is een breed scala aan Coinbase-alternatieven die op de markt actief zijn. Ze zijn echter niet allemaal geschikt om te worden gebruikt.

Zie de volgende parameters om de haalbaarheid van het alternatieve Coinbase-platform te meten:

  • Het eerste is om de functionaliteit van het platform in verschillende landen te observeren.
  • Het beveiligingsbeleid en de veiligheidsmaatregelen van het platform.
  • De reputatie op de markt en het aantal cryptocurrencies dat het ondersteunt.
  • Vergoedingen, commissie, wisselkoers; elke verborgen en zichtbare geldlast.
  • Het gebruiksgemak en de betalingsmethoden die door het platform worden geboden.

Het beste alternatief voor Coinbase

Er zijn een aantal Coinbase-alternatieven en we hebben een lijst samengesteld met de meest efficiënte. Alle onderstaande beurzen zijn geselecteerd met behulp van de bovengenoemde parameters.

1. Binance

Deze cryptocurrency-uitwisseling ondersteunt meer dan 150 verschillende soorten cryptocurrencies. Het platform biedt API en andere online tools om het beheer van uw account te ondersteunen. Daarnaast wordt ook 24/7 klantenondersteuning en een geavanceerde uitwisselingsinterface geboden. Het dagelijkse handelsvolume is ongeveer $ 54 miljard.

2. Tweelingen

Gemini-uitwisseling heeft aanzienlijk bijgedragen aan de legitimering van cryptocurrency en dient als alternatief voor Coinbase. Dit in de VS gevestigde uitwisselingsplatform is het eerste dat de uitwisseling van cryptocurrencies volledig reguleert.

Ze handelen echter alleen in Ripple, Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Zcash. Ze staan ​​in de markt bekend om hun beveiligingsmaatregelen en extreme kortingen tot wel 0%. De organisatie rekent bijna af 0% -1% van de totale investering afhankelijk van de handelsstructuur.

3. Bitfinex

Het uitwisselingsplatform van Bitfinex is gespecialiseerd in Ethereum, EOS en Litecoin. De website is een expert in het verstrekken van peer-to-peer-financiering.


Het platform heeft ook een geavanceerde grafiek om het account te beheren. Bovendien is het toegankelijk vanaf mobiel met een verscheidenheid aan rapportagemogelijkheden om uw handelswinsten te evalueren. De markeringsladingen beginnen vanaf 0,100%.

4. Kraken

Kraken Exchange-recensie

Het meest herkenbare alternatieve uitwisselingsplatform van Coinbase – Kraken werd opgericht in 2011 en heeft een aanzienlijke groei laten zien. Het platform handelt in alle grote munten en ook in enkele kleine munten. Het werkt in meer dan 200 landen met een uitstekende staat van dienst op het gebied van beveiliging.

De margehandel is ongeveer vijf keer met de mogelijkheid om altcoins te verhandelen. De markeringskosten zijn van 0% tot 0,16%; terwijl, de kosten van de nemer zijn 0,10% tot 0,26%.

5. eToro

eToro-beoordeling

eToro is een vervanging voor de Coinbase-uitwisseling. Het platform stelt zijn gebruikers in staat om een ​​portfolio te maken. De gebruikers kunnen profiteren van de bijna onmiddellijke uitvoering van de financiële markt. De organisatie heeft beveiligingsprotocollen van brancheklasse en heeft toestemming nodig voor het delen van persoonlijke gegevens.

De belangrijkste reden voor het gebruik van dit platform is dat het geld opslaat bij gerenommeerde banken om de veiligheid te waarborgen. Ze claimen voor elke transactie 0% commissie in rekening te brengen.

6. CEX.IO

CEX.IO handelt specifiek in Bitcoin. Het kan u ondersteunen bij het kopen van Bitcoin via MasterCard, Visa Card en zelfs PayPal-kaarten. De gegevens en activa worden beveiligd door gebruik te maken van de scalpeer- en frequentiehandelstrategieën. Samen met Bitcoin vergemakkelijkt het ook de handel in Ethereum en Ripple.

De Distributed Denial-of-Service is geen optie tijdens het gebruik ervan. De handelshefboom is ongeveer tien keer als er een nieuw account wordt aangemaakt. De downloadbare rapporten en transactiegeschiedenis zijn ook kenmerken van het platform.

7. Vloeistof

Liquid is een in Japan gevestigd platform dat in twee jaar tijd aanzienlijk heeft gepresteerd en het gemiddelde dagelijkse handelsvolume van $ 250 miljoen heeft bereikt.

Ze hebben concurrerende marktvergoedingen met handelsmarges tot 100 keer. Het bedrijf ondersteunt meer dan 200 handelsparen. Tot op heden zijn ze echter niet actief op de Amerikaanse markt.

8. Pionex

Pionex kan tot een van de oudste beurzen worden gerekend. Ze bieden diensten in 12 gratis handelsbots met 24/7 klantenservice.

Het platform wordt ook aangemerkt als een van de grootste Binance-makelaars. De handelskosten die Pionex in rekening brengt zijn slechts 0,05% voor zowel verkopers als kopers. Ze bieden vijf keer meer hefboomwerking en slimme handelsterminalfaciliteiten.

9. IDEX

IDEX is een verbeterde versie van de bestaande gedecentraliseerde centrale die wordt beschouwd als het geschikte alternatief voor Coinbase. Het is een Ethereum-gestuurd uitwisselingssysteem dat de paarhandel van ERC20 ondersteunt.

Dit platform is het meest geschikt voor individuen die op zoek zijn naar peer-to-peer en veilige handel in een omgeving. Het platform ondersteunt ongeveer 400+ cryptocurrenciesparen en het hoogste aantal liquide DEX. De handelskosten van de makers beginnen vanaf 0.10%, en de minimale bestellimiet is 20% voor makers.

Wat zijn de redenen om niet voor Coinbase te kiezen?

Coinbase is het beste platform om cryptocurrency-handel te leren. Het wordt beschouwd als het meest aanbevolen en handige wisselplatform. Naast deze functies is ook de hogere snelheid van cryptocurrency een feit.

De kosten van de transactie voor meer dan $ 10 bedragen $ 0,99. Voor het transactiebedrag van meer dan $ 200 bedragen de kosten 1,49% van het totale bedrag. Dit is niet de enige functie die Coinbase belastert. De buitensporige antifraudefuncties zorgen ook voor uitputting en irritatie bij de gebruikers.

Dit gevolgd door een langere periode die nodig is voor de transactie en het vereffenen van fondsen. De beveiligingsfuncties zijn ook niet toereikend. Daarom zijn mensen op zoek naar Coinbase-alternatieven om toekomstige cryptocurrency-handel uit te voeren.

We hopen dat de kenmerken van de uitwisselingen die we hierboven hebben genoemd voldoende zullen zijn om een ​​geschikt Coinbase-alternatief te kiezen.

Bio van de auteur

Melissa Calvert werkt momenteel als toegewijd Leefstijladviseur bij Menigte schrijver UK. Ze is een toegewijde schrijver en gepassioneerde vrouwen. Ze is zeer geïnteresseerd in toekomstige investeringen en inkomsten uit cryptocurrencies.

Uitgelichte afbeelding: medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector