Wat is de beste Ripple (XRP) desktopportemonnee?

Ripple (XRP) is een van de best bekeken digitale munten omdat het veel veerkracht heeft getoond in het dynamische crypto-gebied, een Ripple-desktopportemonnee is wat je nodig hebt om die munten op te slaan. Op basis van marktkapitalisatie is het momenteel de op twee na hoogste cryptocurrency die er is – als gevolg hiervan willen de meeste cryptoliefhebbers de digitale valuta kopen en opslaan.

Maar waar kunnen ze XRP veilig opslaan? Er zijn verschillende manieren om ze op te slaan, maar in dit artikel kijken we alleen naar de beste Ripple-desktopportefeuilles. Om te beginnen is het belangrijk om dat duidelijk te maken desktop crypto wallets zijn in feite apps die op uw computer kunnen worden gedownload.

Toast-portemonnee

Toast Wallet-recensie

Toast is een gratis te gebruiken Ripple-desktopportemonnee die alle besturingssystemen ondersteunt, inclusief Windows, Linux en Mac. Het is compatibel met iOS- en Android-apparaten, evenals de Chrome-browser.

Over het algemeen is Toast eenvoudig in te stellen en kan het worden gebruikt door zowel beginners als ervaren liefhebbers van cryptocurrency. Het voordeel is dat het platformonafhankelijk is, wat betekent dat het met verschillende computers en software kan worden gebruikt.

Hoe werkt het?

Toast-wallets kunnen op uw pc worden gedownload. U kunt ook een account maken met uw Chrome-browser.

Het onderscheidende kenmerk van Toast is dat het zowel de wachtwoordzin als een pincode gebruikt. De wachtwoordzin is een essentiële beveiligingsfunctie omdat deze uw portemonnee versleutelt, zodat u weer toegang kunt krijgen tot uw account wanneer deze in gevaar is gebracht. Bovendien kunnen gebruikers een reservekopie van hun portefeuilleadres maken wanneer ze dit instellen.

De pincode en wachtwoordzin zijn essentieel voor de beveiliging van uw portemonnee en voor back-upfuncties, dus het is belangrijk om ze op een vel papier te schrijven om ze veilig op te bergen.

Gebruikers kunnen een bestaand XRP-portefeuilleadres gebruiken of een nieuw adres genereren. Om spam te beperken, moeten ze minimaal 20 XRP storten, die permanent op het platform worden opgeslagen. Het 20 XRP-bedrag is ook verplicht voor de activering van het platform. Afgezien daarvan is Toast gratis te gebruiken; het brengt geen kosten in rekening.

Atomic portemonnee

Atomic portemonnee XRP

Atomic werd in 2017 ontwikkeld door Konstantin Gladych en ontleent zijn naam aan een integraal mechanisme binnen het platform dat atomaire swaps mogelijk maakt. De portemonnee is een XRP-desktop-app die compatibel is met Mac OS-, Windows-, Fedora-, Debian- en Ubuntu-besturingssystemen, waardoor deze op verschillende apparaten kan worden gebruikt.

Hoe werkt het?

Atomic wallet kan op uw pc worden gedownload en is gratis te gebruiken, hoewel u bij het gebruik van bepaalde services mogelijk variabele kosten moet betalen.


Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken en veilig. Klanten hebben volledige controle over hun digitale valuta, aangezien transactiegegevens en privésleutels alleen op de pc’s van gebruikers worden opgeslagen. Het ondersteunt meer dan 300 munten en tokens die op zowel desktop- als mobiele apparaten kunnen worden gebruikt.

Het platform stelt klanten in staat om zijn gedecentraliseerde Atomic Swap te gebruiken om cross-chain uitwisselingen uit te voeren, zonder tussenkomst van derden. De portemonnee heeft ingebouwde Changelly-, ChangeNOW- en ShapeShift-uitwisselingen om transacties te vergemakkelijken voor munten die niet worden ondersteund door Atomic Swap.

Bovendien stelt Atomic gebruikers in staat om digitale valuta te kopen via fiat-valutastandaarden, een functie die op de meeste digitale valutaplatforms voor cryptocurrency ontbreekt. Intra-wallet, peer-to-peer valuta-uitwisselingen kunnen variabele kosten met zich meebrengen, afhankelijk van de geselecteerde opties en valuta’s.

Theoretisch is Atomic erg veilig. Als open-sourceplatform is het geïsoleerd van eventuele kwetsbaarheden die uw geld in gevaar kunnen brengen. Het wachtwoord is ook gecodeerd en lokaal op uw apparaat opgeslagen. Er is een reservetekst die u helpt bij het beveiligen van uw account en bij herstel. Het is raadzaam om de zin ergens te schrijven en veilig op te slaan.

De portemonnee streeft naar eenvoud, waardoor iedereen er gebruik van kan maken, terwijl het ook verschillende toegankelijke functies biedt. De ruilfunctie van Atomic maakt het op dit moment een uitstekende Ripple-desktopportemonnee.

Exodus portemonnee

exodus portemonneeforex.academy

Exodus Movement INC., De ontwikkelaar van Exodus, werd in 2015 opgericht door Daniel Castagnoli en JP Richardson. De portemonnee is gelanceerd in 2016.

Het multicurrency-platform staat bekend om zijn esthetisch aangename, intuïtieve ontwerp. Het heeft een duidelijke en begrijpelijke gebruikersinterface zodat nieuwkomers het gemakkelijk kunnen gebruiken, zodat iedereen op het platform transacties kan uitvoeren door slechts een stapsgewijs proces te volgen.

Hoe werkt het?

Exodus heeft drie essentiële onderdelen: ontwerp met meerdere activa, portfolio en uitwisseling. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp kiest u eenvoudigWallet ”op de interface en klik op munten en tokens waarin u geïnteresseerd bent. U kunt ook de” Wallet “-functie gebruiken om geld te verzenden en te ontvangen, transacties te controleren en saldi te verifiëren. Bovendien kunt u uw transacties filteren, waardoor u een overzichtelijk overzicht van uw transacties krijgt.

Wanneer u de Exodus-portemonnee installeert, krijgt u een wachtwoordzin voor herstel van 12 woorden. De zin is essentieel in geval van herstel, vooral wanneer uw apparaat is verloren, gehackt of gestolen. Om veiligheidsredenen moet u het schrijven en veilig opbergen. Helaas ondersteunt Exodus geen tweefactorauthenticatie.

Een opvallend kenmerk van Exodus is dat het een visueel samengesteld cirkeldiagram heeft dat uw portefeuille met munten en tokens volledig weergeeft. Met deze functie kunt u uw activa in realtime volgen en krijgt u ook een uitsplitsing in procenten van alle cryptocurrency die u bezit en dollarwaarden.

Het belangrijkste nadeel van Exodus is dat het geen open source is. Ontwikkelaars zijn zich echter bewust van de beveiligingsuitdagingen die dit met zich meebrengt en werken eraan om deze op te lossen. Ondanks de gebreken maakt het verbluffende en gebruiksvriendelijke platform het een uitstekende keuze voor beginners.

Als u gebruikersexpertise en klantenservice boven alles koestert, dan is Exodus de beste Ripple-desktopportemonnee voor u.

Coinomi portemonnee

Coinomi portemonneecryptoslate.com

Coinomi werd uitgebracht in 2014 en ondersteunde aanvankelijk alleen Bitcoin, Litecoin en Ethereum, maar werd toen goed ontvangen door cryptoliefhebbers. In 2017 hebben de ontwikkelaars de lijst met tokens en munten die op het platform worden ondersteund, uitgebreid. Bovendien hebben ze de portemonnee geïntegreerd met ShapeShift en Changelly, waardoor ze gemakkelijk en snel kunnen worden uitgewisseld.

Hoe werkt het?

Coinomi is een portemonnee met meerdere activa en is beschikbaar voor zowel desktop- als mobiele apparaten. Het is ook open source, wat betekent dat het gratis kan worden gedownload. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een gestroomlijnd proces voor het ontvangen en verzenden van betalingen van verschillende blockchains.

Als u de mobiele app gebruikt, kunt u eenvoudig uw portemonnee-seed herstellen en de service vanaf uw computer beheren. De desktopversie heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface, met functies die vergelijkbaar zijn met die van de mobiele portemonnee. Coinomi wordt ondersteund op Windows, macOS en Linux.

Het installatieproces is eenvoudig. Voer gewoon het downloadbestand uit en volg ijverig de instructies op het scherm. Accepteer daarna de licentieovereenkomst, selecteer een wallet-directory en dat is alles.

Op het gebied van ondersteuning voor cryptocurrencies is Coinomi zeer robuust en ondersteunt het 125 digitale munten die op hun respectievelijke blockchains draaien en meer dan 380 tokens, wat in totaal meer dan 500 digitale activa oplevert.

Afgezien van de meer dan 380 tokens die op het platform worden ondersteund, kunt u met Coinomi een token-specifieke portemonnee maken, zolang deze voldoet aan de standaard van ERC-20. Het proces is handmatig en omvat het kopiëren en bewerken van details over het token van een Ethereum blockchain-verkenner, Etherscan.

Dankzij de integratie met Changelly heeft Coinomi een handige fiat-functie om de reeds bestaande crypto-naar-crypto-handelsinterface te verbeteren. Bovendien biedt de integratie toegang tot de creditcarddienst van Changelly waarmee u crypto met fiat kunt kopen.

Als een gedecentraliseerde portemonnee biedt Coinomi een zin van twaalf woorden om uw portemonnee te beveiligen. De zin maakt het erg moeilijk voor hackers om de reeds gecodeerde privésleutels van uw portemonnee te kraken.

Coinomi is SegWit ingeschakeld, wat betekent dat XRP, Bitcoin, Litecoin en andere digitale activatransacties doelmatig en goedkoop op het platform worden uitgevoerd. Bovendien ondersteunt de portemonnee verschillende talen, zoals Engels, Frans, Duits, Chinees, Spaans en Russisch, en er komen er binnenkort meer.

Jaxx Portemonnee

Jaxxjaxx.io

Jaxx is een populaire, relatief nieuwe portemonnee die is ontwikkeld door een Canadees bedrijf, Decentral Inc. Het kan op verschillende besturingssystemen en platforms werken, waaronder Linux, Android, iPhone, Google Chrome, Windows en iPad.

Hoe werkt het?

Als je op zoek bent naar de beste Ripple-desktopportemonnee, dan past Jaxx perfect in de beschrijving. Het platform ondersteunt meer dan 70 cryptocurrencies, waarvan de meeste ERC-20-tokens zijn. Het is een open-source portemonnee, dus zodra u de download heeft voltooid, kunt u een nieuwe maken als dit de eerste keer is. Als u echter al een andere portemonnee heeft, kunt u deze koppelen met uw huidige apparaat.

Als je een first-timer bent, is de procedure als volgt:

  • Selecteer uw gewenste digitale valuta;
  • Kies een fiat-valuta die u wilt weergeven;
  • Genereer een back-upzin van 12 woorden om uw portemonnee te beveiligen en u te helpen bij het herstellen van uw portemonnee, voor het geval deze is gehackt;
  • Kies een viercijferige beveiligingspincode waarmee u toegang krijgt tot de portefeuille en enkele van zijn functies.

Jaxx heeft een overzichtelijke gebruikersinterface waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot elke functie. De portemonnee is geïntegreerd met ShapeShift om crypto-naar-crypto-transacties te vergemakkelijken.

Hoewel het geen fiat-valuta’s ondersteunt, kan de portemonnee marktinformatie van internet halen en deze gebruiken om de waarde van uw digitale activa in fiat te berekenen..

Omdat Jaxx gratis is, worden de transactiekosten op het platform ondersteund door het netwerk van het betrokken digitale activum. Als u geld verzendt, heeft u alleen het adres van de ontvanger en het bedrag nodig. Gelukkig heeft de portemonnee een adresboek waarmee u gemakkelijk het adres van de ontvanger kunt vinden.

Om geld te ontvangen, moet u de afzender de QR-code of het adres op het venster sturen. U kunt ook een betalingsverzoek doen door het bedrag in fiat of crypto op te geven door op “Genereren” te klikken. Daarmee wordt een andere QR-code naar de afzender gestuurd.

Guarda Portemonnee

guarda portemonnee

Guarda is een niet-bewaarplichtige portemonnee die in 2017 werd gelanceerd met als enige doel een veilig platform te bieden aan crypto-gebruikers om hun virtuele valuta vanaf één plek te beheren. Het wordt ondersteund op desktop, internet en mobiel. Het open-sourceplatform XRP is ook compatibel met OSX-, Windows-, Linux-, Android- en iOS-besturingssystemen.

Hoe werkt het?

De privésleutels van Guarda worden altijd bewaard door de gebruiker en worden veilig versleuteld op het apparaat. De sleutel wordt automatisch verwijderd wanneer de gebruiker uitlogt uit de portemonnee, zonder dat er klantgegevens achterblijven. Het platform is ook hiërarchisch deterministisch, wat betekent dat gebruikers verschillende paren persoonlijke en openbare sleutels kunnen genereren.

Omdat de service wordt ondersteund op desktop, internet en mobiel, hebben gebruikers toegang tot hun crypto vanaf elk apparaat dat is verbonden met internet of een apparaat dat is gesynchroniseerd tussen platforms.

Guarda is een geweldige Ripple-desktopportemonnee die ongeveer 40+ andere activa ondersteunt, zoals BTC, BCH, ETH, LTC en verschillende tokens. Bovendien heeft het aankoop- en wisselopties met valutaspecifieke kenmerken.

Laatste gedachten

Zoals je kunt zien, zijn er verschillende Ripple-desktopportefeuilles waar je op moet letten. Al deze portemonnees hebben verschillende mogelijkheden en functies die interessant zijn voor cryptoliefhebbers die de beste willen vinden die bij al hun voorkeuren past. Vergeet daarom niet om u van tevoren op de hoogte te stellen om van een prettige ervaring te genieten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector