UniCrypt: de link tussen beveiliging en gezonde investeringsmogelijkheden

UniCrypt

Gedecentraliseerde financieringsprojecten hebben in de loop van de tijd het vertrouwen van de consument verloren. UniCrypt is een van de platforms die deze kans hebben gegrepen, als een blockchain-platform dat de best mogelijke brug creëert tussen liquiditeitsbeloningen en het consumentenvertrouwen vergroot.

Het platform heeft onlangs zijn launchpad geïntroduceerd, waarmee elk DeFi-project op een volledig gedecentraliseerde manier een voorverkoop kan hosten. UniCrypt zal een uitstekend platform creëren voor startende blockchain-projecten om liquiditeit veilig te stellen en een boost te geven aan succes in de markt. 

Als gedecentraliseerd en geautomatiseerd platform zijn projectteams in staat om hun project van de voorverkoopfase naar marktinitialisatie te verplaatsen. Bovendien is er verzekerd van schaalbaarheid en een gemakkelijk te manoeuvreren interface, efficiënt voor elke deelnemer.

Het Unicrypt-team promoot zijn launchpad als een uniswap voor voorverkoop, bedoeld als alternatief voor gecentraliseerde platforms zoals de Binance Pad en de Unilayer Pad.

Zich onderscheiden van gecentraliseerde launchpads

UniCrypt’s Launchpad is uniek omdat het volledig gedecentraliseerd, schaalbaar en geautomatiseerd is om kosten te genereren die ten goede komen aan alle gehoste projecten en tokenhouders. Het platform herdefinieert in wezen DeFi en geeft start-up projecten de vrijheid om hun voorverkoop te lanceren zonder een aanvraag en daaropvolgende goedkeuring van het thuiscentrumteam..

Omdat het zijn missie is om iedereen gelijke kansen te bieden, is het UniCrypt-lanceerplatform hier voor iedereen die zijn reis wil beginnen. Ze mogen bijdragen en tokens markeren als ‘gecontroleerd’. Uiteindelijk is het een volledig gedecentraliseerd, autonoom en zeer schaalbaar platform.

UniCrypt is een wedstrijd voor al zijn gecentraliseerde peers, inclusief Binance Launchpad, Setswap, om er een paar te noemen. Hoewel gecentraliseerde voorverkoop-draagraketten behoorlijk populair zijn, ontbreekt het ze op sommige gebieden nog steeds. Een van die gevallen is de vrijheid van iedereen om hun platform te gebruiken.

Afhankelijk van het hostplatform moeten er verschillende factoren aanwezig zijn om een ​​project voor te verkopen op een gecentraliseerde lanceersite. Binance beoordeelt bijvoorbeeld de geschiedenis van een project, hoe lang het al bestaat, het potentieel op de cryptomarkt, de acceptatie en nog veel meer. Het lanceerteam beslist vervolgens welk project het beste kan worden uitgevoerd. Hoewel dit een geweldige manier is om frauduleuze activiteiten te voorkomen, kunnen jonge projecten zich in dergelijke situaties geïntimideerd voelen.

Voorverkoopvoorwaarden voor vermelding op UniCrypt

UnicryptBron: Cryptoslate

Projecten die in Unicrypt willen worden opgenomen, moeten eerst hun token starten en soft / hard caps instellen. Alle tokens die hun voorverkoop starten, moeten ten minste 30% vastzetten met een optie tot 100% van hun liquiditeit in De liquiditeitspool van Uniswap. Zodra u deze eerste stap voltooit, activeert het platform de functie Unicrypt whitelist die beschikbaar is op de gebruikersinterface.

De volgende stap presenteert de maximale rondes die een project hoopt aan te gaan; UniCrypt heeft een maximum van twee rondes voor elke voorverkoop. Het team kan vervolgens hun opties verkennen met betrekking tot het token waarin ze het geld zouden willen ontvangen.

De eerste ronde is gereserveerd voor UNCX- en UNCL-tokenhouders die minimaal 4 UNCX of 50 UNCL moeten hebben om te kunnen deelnemen. Een succesvolle voorverkoop in deze ronde zou binnen 2 uur uitverkocht zijn.

Bovendien zal deze factor de interesse van investeerders in het project in kwestie stimuleren. UniCrypt hoopt het allemaal op te fleuren, aangezien de top 100 houders van UNCX of UNCL een deel van de tijdens de voorverkoop verzamelde vergoedingen zullen ontvangen.


Dit beloningsmechanisme stimuleert staken en biedt het best mogelijke startproject met meer icoonhouders. Ook krijgen token-partnerhouders de kans om deel te nemen en prijzen te winnen uit de privésfeer.

De tweede voorverkoopronde staat open voor iedereen, inclusief de adressen van het token team op de witte lijst. Het evenement duurt tussen de 1 seconde en twee weken. Nadat de voorverkooprondes zijn afgelopen, begint de markt met een publiekelijk genoemde functie.

Unicrypt op een strijd tegen DeFi-fraude

Sinds de opkomst van DeFi hebben veel projecten geprobeerd de hoop en het vertrouwen van investeerders in de DeFi-wereld te herstellen. UniCrypt is een volledig gedecentraliseerd en autonoom platform dat portfoliobeheer ondersteunt en gebruikers kansen en transparant investeringsbeheer biedt.

Het voorverkoopplatform heeft een volledige link naar de UniCrypt-liquiditeitslockers met Uniswap v3-migratie, waardoor de efficiëntie van het platform toeneemt.

DeFi-projecten kunnen ook het UniCrypt-lanceerplatform gebruiken om verdachte projecten te identificeren die voorverkoop op het platform initiëren, hoewel onafhankelijk, gemarkeerd voor kwaadaardige activiteiten, waaronder logboekregistratie, projecten op de zwarte lijst en proxy’s. Zo zorgen auditors op het platform ervoor dat deze data tijdens de voorverkoop vooraf beschikbaar is.

De liquiditeitskluisjes zijn een garantie voor investeerders dat UniCrypt aan de frontlinie staat en vecht tegen frauduleuze activiteiten die de DeFi-ruimte verdringen. Daarom moet de ontwikkelaar zijn liquiditeit gedurende een bepaalde periode vastleggen om het geld van de vinders te beschermen. Bovendien krijgt iedereen zijn geld terug als het project zijn pre-soft cap niet bereikt.

Een mooie toekomst voor UniCrypt

2021 wordt een spannend jaar voor Unicrypt, aangezien het ontwikkelingsteam van plan is om in de komende maanden nog een blockchain te integreren. Het zal tekortkomingen in de bestaande DEX-omgeving blijven oplossen en verbeteren. De Unicrypt netwerk is snel het meest populaire vergrendelingsprotocol in het Uniswap-ecosysteem geworden en heeft momenteel meer dan $ 94 miljoen aan vergrendelde liquiditeit in 2715 liquiditeitskluizen.

DeFi-zwendel komt niet tot een einde. Het concept van meer bewustwording en beveiligingstools beschermt mensen niet tegen oplichters. Toch is iedereen verplicht deze projecten te bestuderen om het slechte van het goede te onderscheiden. De DeFi-industrie is tenslotte een uitstekende plek om te profiteren en deel te nemen aan buitengewone innovaties.

UniCrypt-prijs, UNCX-prijsindex, grafiek en info | CoinGecko

Momenteel, UniCrypt is het enige liquiditeitsplatform dat migratie naar Uniswap V3, een onmiddellijke uitwisseling, mogelijk maakt. Een innovatieve, gedecentraliseerde lanceringssite die gericht is op het bieden van meer vertrouwen en kansen aan alle projectteams en investeerders. Het platform maakt het voor alle belanghebbenden gemakkelijk om razendsnel aan de slag te gaan en legitimiteit te verwerven bij investeerders.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector