Rivier

River Financial is een bitcoin-makelaarskantoor dat een gemakkelijke en handige manier biedt om bitcoin te kopen en verkopen. Dit bedrijf biedt ook een scala aan andere gepersonaliseerde services, maar het is geen Bitcoin-uitwisseling. Ik heb dit bedrijf en zijn diensten onder de loep genomen en hier zijn mijn bevindingen.

Screenshot van een river.com-paginasectie River’s homepage

River Financial is een online makelaarskantoor dat haar klanten in staat stelt Bitcoin te kopen of verkopen. Bovendien bieden ze bewaringsdiensten aan, waarbij de privésleutels van klanten in zowel hot wallet als koude opslag volgens de voorkeuren van de klant. De klanten van River Financial kunnen winst maken door te besluiten hun bitcoin te verkopen en het verschil tussen de koop- en verkoopprijs te krijgen, maar dit is geen cryptocurrency-uitwisseling. De oprichters hebben aangegeven dat River Financial bedoeld is voor de langetermijninvesteerder.

Klantenservice illustratie

Dit bedrijf heeft een geweldige klantenservice met e-mailondersteuning en een actief telefoonnummer. River Financial biedt ook financieel advies door een particuliere klantadviseur die zijn bedrijf kent, samen met een functie voor het bijhouden van prestaties. Ze zijn van plan om services toe te voegen, zoals betalingen met Bitcoin en andere interessante functies.

Koop munten bij River Financial

Contents

Voors en tegens van River Financial

Voordelen

 • Online Bitcoin-makelaarsdienst
 • Een eenvoudige manier om Bitcoin te kopen
 • Diensten op lange termijn door investeerders
 • On-chain en Lightning Network stortingen / opnames
 • Uitstekende beveiligingsmaatregelen
 • Meervoudige authenticatie
 • Koude opslag verspreid over verschillende locaties
 • Lage koop- / verkoopkosten
 • Eenvoudig, intuïtief ontwerp van webapplicatie

Nadelen

 • Alleen ACH-bankoverschrijvingen
 • Geen live chat-optie
 • Knowledgebase kan beter zijn
 • Geen stortingen per creditcard / betaalpas
 • (Nog) geen mobiele app

Voordelen

Nadelen

 • Online Bitcoin-makelaarsdienst
 • Alleen ACH-bankoverschrijvingen
 • Een eenvoudige manier om Bitcoin te kopen
 • Geen live chat-optie
 • Diensten op lange termijn door investeerders
 • Knowledgebase kan beter zijn
 • On-chain en Lightning Network stortingen / opnames
 • Geen stortingen per creditcard / betaalpas
 • Uitstekende beveiligingsmaatregelen
 • (Nog) geen mobiele app
 • Meervoudige authenticatie
 • Koude opslag verspreid over verschillende locaties
 • Lage koop- / verkoopkosten
 • Eenvoudig, intuïtief ontwerp van webapplicatie

Rivier Financiële Achtergrond

River Financial, gevestigd in San Francisco, Californië, is een relatief jong bedrijf dat is opgericht in februari 2019. Het bevond zich enige tijd nog in de bètatestfase en het ging pas sinds kort volledig live. Het bedrijf is opgericht door Alexander Leishman en Andrew Benson. Beide mannen hadden hetzelfde doel: het bouwen van de beste online plek om Bitcoin te kopen / verkopen / gebruiken voor de langetermijnbelegger.

Twitter-screenshot

Daarom hebben ze zorgvuldig hun team van hoog aangeschreven professionals geselecteerd die het vak kennen en hun vaardigheden hebben bewezen bij andere bedrijven. Het team en hun adviseurs hebben de sterke intentie om River Financial naar een zeer gewaardeerde status te verheffen en de go-to-place te worden voor het kopen / verkopen van Bitcoin en automatisch terugkerende aankopen..

Is River Financial Safe?

Digitaal veiligheidsconcept

Op de officiële website van het bedrijf staat dat ze nooit compromissen sluiten met de beveiliging van de Bitcoin van de gebruikers. Daarom hebben ze Jonathan Wilkins aangenomen, een zeer gewaardeerde professional op het gebied van informatiebeveiliging. River Financial is nog erg jong en wordt in verband gebracht met grote schandalen en lekken, aangezien ze tot voor kort alleen op uitnodiging actief waren. Omdat het bedrijf nog steeds enkele knikken in hun netwerk oplost, staan ​​ze open voor iedereen die kwetsbaarheden in hun systeem zou identificeren.

Om de activa van de klanten te beveiligen, hebben ze verschillende uitstekende beveiligingspraktijken. Ze hebben een gelaagde beveiliging, een infrastructuur met een minimaal vertrouwen en de minste gegevensopslag. De applicatie is beveiligd met HTTP / HSTS en alle gegevens zijn gecodeerd met AES256-GCM-codering. Er zijn andere veiligheids- en beveiligingsmaatregelen getroffen die alleen maar bijdragen aan de goede bedrijfsvoering van River Financial.

Screenshot van een river.com-paginasectie River’s beveiligingspagina


Hun Bitcoin-infrastructuur wordt door zichzelf gehost en bewaard in beveiligde centra van militaire kwaliteit met uitstekende beveiliging. Het is belangrijk op te merken dat ze geen privésleutels opslaan in een openbare cloud, dus zelfs hun hot wallets zijn erg veilig. De koude opslag is verspreid over verschillende locaties en vereist verschillende handtekeningen om er toegang toe te krijgen; op deze manier kunnen ze ervoor zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot de transacties.

VERGELIJKING

Logo van Etoro

Etoro

 • Begin snel met handelen; hoge limieten
 • Gemakkelijke manier voor nieuwkomers om bitcoins te krijgen
 • Uw kapitaal loopt gevaar

KOOP NU

We promoten, onderschrijven of verdienen geen commissies uit de handel in effecten van welke aard dan ook, inclusief CFD’s, maar eToro vereist dat we u de volgende disclaimer verstrekken: CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen. te benutten. 62% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen.

Rivier-logo

Rivier

 • Bitcoin-uitwisseling gevestigd in de VS.
 • Zeer hoge koop- en verkooplimieten
 • Schone, professionele interface

KOOP NU Kraken-logo

Kraken

 • Grote liquiditeit en lage kosten
 • Ondersteunt de meeste landen
 • Vertrouwde uitwisseling, gestart in 2011

KOOP NU Luno-logo

Luno

 • Goede keuze voor Europa, gemakkelijk te gebruiken
 • SEPA & creditcard ondersteund
 • Biedt GEEN ondersteuning voor de Verenigde Staten

KOOP NU

Diensten aangeboden door River Financial

River Financial is een dienst waarmee klanten bitcoin kunnen kopen en verkopen. Ze bieden geen ruildiensten aan, aangezien de oprichter Alex Leishman een financiële dienst voor ogen heeft die is gebaseerd op een niet-nationaal monetair systeem.

Makelaardij

Screenshot van een river.com-paginasectie River’s Support Page – Koop en verkoop cryptovaluta

River Financial is in de eerste plaats een makelaarskantoor in cryptocurrency, dat zijn klanten de mogelijkheid biedt Bitcoin te kopen en verkopen.

Bewaring

Screenshot van een river.com-paginasectie River’s Private Client-pagina

River Financial biedt bewaarservices voor gebruikers die het niet prettig vinden om hun eigen sleutels op te slaan.

Aanvullende diensten

Screenshot van een river.com-paginasectie River’s ondersteuningspagina – Hoe een bliksemnetwerk te gebruiken

River Financial is van plan een betalingsdienst op te zetten via het Lightning Network.

Ondersteunde betalingsmethoden en vergoedingen

Betalingsmethoden illustratie

River gebruikt het Automated Clearing House Network (ACH) voor elektronische overboekingen. Momenteel accepteert River Financial alleen stortingen op bankrekeningen. Deze worden gedaan door het gebruik van Plaid als een manier om verbinding te maken en uw bankrekening te verifiëren. Dit is alleen mogelijk nadat u uw account heeft geverifieerd door een geldig rijbewijs te verstrekken.

Opnamekosten

River rekent een kleine spread fee aan en heeft een percentage op basis van een vergoeding, afhankelijk van de ordergroottes voor koop- en verkoopopties. Er is een korting van 20% op terugkerende kooporders, wat ook een procentuele vergoeding is.

Screenshot van een river.com-paginasectie De opnamekosten van River

Ondersteunde landen

Screenshot van een river.com-paginasectie River’s Support Page – Ondersteunde staten

River Financial is alleen beschikbaar in de VS en alleen in sommige staten. Het team werkt aan het verkrijgen van licenties om in de hele VS te opereren.

Voorlopig kunnen alleen de inwoners van deze staten gebruik maken van de River Financial-services: Arkansas, Californië, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Illinois, Maryland, Massachusetts, Minnesota, Missouri, Montana, New Hampshire, North Dakota, Oklahoma, Pennsylvania, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Wisconsin en Wyoming.

Ondersteunde munten

Bitcoin illustratie

River Financial werkt alleen met Bitcoin en is niet van plan deze praktijk in de nabije toekomst te veranderen of uit te breiden.

Grenzen en liquiditeit

Stapel bitcoins illustratie

River Financial stelt geen limieten aan het storten en opnemen van Bitcoin. Ze hebben limieten gesteld bij het kopen en verkopen via ACH die is ingesteld op $ 25.000 / dag.

Screenshot van de accountlimieten van river.com Limieten voor het opnemen van accounts van River

Bij het opnemen van Bitcoin is er een kleine netwerkvergoeding die wordt berekend en in rekening gebracht door het netwerk.

Gebruikersomgeving

Digitale laptop met grafiekenconcept

Op het moment dat deze recensie werd geschreven, heeft River Financial alleen een webgebaseerde interface. Er is geen apart desktopplatform dat u moet downloaden om de River Financial-services te gebruiken. De gebruikers moeten inloggen via de officiële website en toegang krijgen tot de River-services.

Het ontwerp van de interface is intuïtief en gemakkelijk te navigeren. De gebruikers krijgen inzicht in alle belangrijke zaken zoals hun totale saldo en recente activiteit. Er is een grafische weergave van de Bitcoin-prijs die in het algemeen of in detail te zien is. Mensen kunnen ook hun terugkerende bestellingen volgen, een analyse van hun prestaties bekijken en toegang krijgen tot klantenondersteuning.

Screenshot van een river.com-paginasectie River’s weergegeven Bitcoin-prijs

Voordelen

 • Eenvoudig te navigeren en te gebruiken, intuïtief ontwerp
 • Alle belangrijke aspecten overzichtelijk weergegeven
 • Schone interface met wit / goud-thema
 • Grafische voorstelling van de Bitcoin-prijs

Nadelen

 • Toegestaan ​​in geselecteerde Amerikaanse staten

Stortingstijd

Wekker naast een stapel munten

Wanneer u USD-valuta stort of opneemt van en naar uw River Financial-account, is de transactietijd afhankelijk van de bank en duurt het 1 tot 3 werkdagen voordat de transactie is voltooid.

VERGELIJKING

Logo van Etoro

Etoro

 • Begin snel met handelen; hoge limieten
 • Gemakkelijke manier voor nieuwkomers om bitcoins te krijgen
 • Uw kapitaal loopt gevaar

KOOP NU

We promoten, onderschrijven of verdienen geen commissies uit de handel in effecten van welke aard dan ook, inclusief CFD’s, maar eToro vereist dat we u de volgende disclaimer verstrekken: CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen een hoog risico met zich mee om snel geld te verliezen. te benutten. 62% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen.

Rivier-logo

Rivier

 • Bitcoin-uitwisseling gevestigd in de VS.
 • Zeer hoge koop- en verkooplimieten
 • Schone, professionele interface

KOOP NU Kraken-logo

Kraken

 • Grote liquiditeit en lage kosten
 • Ondersteunt de meeste landen
 • Vertrouwde uitwisseling, gestart in 2011

KOOP NU Luno-logo

Luno

 • Goede keuze voor Europa, gemakkelijk te gebruiken
 • SEPA & creditcard ondersteund
 • Biedt GEEN ondersteuning voor de Verenigde Staten

KOOP NU

Hoe snel verzendt River Financial uw munten?

Lichten van snelheid concept

Nadat u de transactie heeft gewist en koop Bitcoin, deze zullen worden onderworpen aan een korte periode van bezit. Wanneer deze tijd voorbij is en u ervoor zorgt dat het inderdaad een echte transactie is, toont uw account uw Bitcoin in uw totale saldo.

Klantenservice

River Financial heeft goede praktijken voor klantenondersteuning. Toch zou de online kennisbank beter kunnen zijn, aangezien ze alleen de basisproblemen behandelen die men kan hebben met de River Financial-services. Dit wordt echter ruimschoots gecompenseerd door het feit dat ze de mogelijkheid bieden om met een financieel adviseur te praten.

Screenshot van een river.com-paginasectie River’s ondersteuningspagina

Ze zijn ook telefonisch bereikbaar en ik kan vrijuit zeggen dat ik het een goed idee vind om telefonisch te kunnen bellen en met een klantenservicemedewerker te spreken. Hun telefoonnummer is (888) – 801-2586 en ze zijn verkrijgbaar bij Maandag t / m vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 uur en van Zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur in Pacific Time. Dit is een ongehoord niveau van ondersteuning van een Bitcoin-makelaardij / -uitwisseling en het toont het serviceniveau aan dat River belooft te bieden.

Publieke opinie

Publieke opinie concept

Is River Financial openlijk uitgesproken over kwesties van cryptopolitiek?

De oprichter van River Financial, Alex Leishman, is een groot voorstander van een niet-nationaal monetair systeem, en daarom is hij in de eerste plaats de dienst River Financial gestart. Hij en de andere leden van het team zijn sterke voorstanders van het gebruik van Bitcoin.

Heeft River Financial patenten??

Nee.

Heeft River Financial controversiële instrumenten verworven of gecreëerd?

Nee.

Houdt River Financial bij waar u munten van verzendt en ontvangt?

River Financial staat alleen transfers toe van portemonnees die hun Servicevoorwaarden niet schenden.

River financiële zekerheid

Geschiedenis van hacks en lekken

Hacks en lekken concept

Op het moment dat deze recensie werd geschreven, is River Financial niet in verband gebracht met enige vorm van hack of datalek. Al hun gegevens zijn versleuteld met de AES256-GSM-codering en ze gebruiken de HTTP / HSTS online certificeringen, zodat alle gebruikersinformatie voldoende wordt beschermd. De warme portemonnees staan ​​onder sterke online bescherming en hun koude opslag staat onder militaire beveiliging.

Bevroren rekeningen

Hand verdelen van houten tegels

Elke gebruiker die de Servicevoorwaarden schendt, kan zijn account laten blokkeren of beperkte toegang krijgen. In dit geval moet u via e-mail contact opnemen met de klantenondersteuning en eventuele problemen op die manier oplossen.

Privacy

Respecteert River Financial de privacy van haar klanten?

Screenshot van een river.com-paginasectie River’s Support Page – Het verzamelen van persoonlijke informatie

Wat betreft het respecteren van de privacy van de klanten, is River Financial net als de andere financiële diensten die er zijn. Ze verzamelen veel persoonlijke gegevens, te beginnen met de naam van de gebruiker, het fysieke adres, het telefoonnummer, de geboortedatum, het burgerservicenummer, bankrekeninggegevens, werkgelegenheidsgegevens en andere financiële gegevens. Dit is erg uitgebreid en om het account te verifiëren, moeten gebruikers ook een bewijs van inkomen, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs, bankafschriften en andere financiële documenten overleggen.

Vereist het KYC- en AML-conformiteit? Zo ja, op welk niveau?

Digitale laptops en kaarten concept

River Financial voldoet aan een hoog niveau van KYC-naleving aangezien het een financiële instelling is. Naast een grote hoeveelheid persoonlijke gegevens, zullen ze om persoonlijke informatie van derden vragen, waaronder gevoelige informatie zoals kredietgeschiedenis of eventuele sancties tegen de gebruiker.

Staat River Financial u toe om hun diensten te gebruiken zonder KYC of AML?

KYC illustratie

Nee, River Financial staat niet toe dat leden van hun diensten gebruik maken zonder KYC-compliant te zijn. Alle gebruikers moeten hun account verifiëren door een geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs, een bewijs van verblijf en verschillende andere belangrijke details te verstrekken voordat ze toegang krijgen tot de River Financial-services.

Zullen ze uw persoonlijke gegevens verwijderen als u daarom vraagt??

Bewaar het concept van persoonlijke gegevens

Nee, aangezien River Financial alle persoonsgegevens ten minste vijf jaar bewaart of tot de tijd die nodig is voor het nalevingsprogramma. Zelfs als u uw account verwijdert, worden uw persoonlijke gegevens nog steeds door de service bewaard.

River Financial Walkthrough: hoe u bitcoin koopt op River Financial

Rivier infographic

Hier is een basisoverzicht van de River Financial-services. Ik behandel de basisprincipes, van het openen van een account tot het kopen / verkopen van munten.

Hoe maak je een account aan?

Om een ​​River Financial-account aan te maken, moet u uw officiële naam, een geldig e-mailadres, een wachtwoord en de staat waarin u zich momenteel bevindt invoeren.

Screenshot van een river.com-paginasectie River’s aanmeldingspagina

Account verifiëren

Screenshot van een river.com-paginasectie River’s Account Geschiktheidscriteria en -vereisten Pagina

Na het aanmaken van een account is de volgende stap de verificatie van het account. Om dit te doen, moet u ten minste 18 jaar oud zijn, een legale inwoner van de VS zijn en een geldig sofinummer hebben, en een geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto kunnen overleggen, zoals een rijbewijs.

Beveilig uw account met Two Factor

Screenshot van een river.com-paginasectie River’s Support Page – Hoe u een bankrekening koppelt

River Financial ondersteunt en stimuleert multi-factor authenticatie. U kunt het op tijd gebaseerde eenmalige wachtwoord of sms / tekstverificatie selecteren. PrivacyPros raadt ten zeerste aan om geen sms-verificatie te gebruiken voor tweefactorauthenticatie (2FA). U kunt meer te weten komen over de 2FA-methode op het hoogste niveau hier.

Fondsrekening

Screenshot van een river.com-paginasectie River’s Support Page – Hoe u een bankrekening koppelt

Op dit moment staat River Financial alleen elektronische overboekingen van ACH toe. Dit gebeurt via Plaid, een financiële dienst die de koppeling tussen uw bank en het River Financial-systeem mogelijk maakt. Om te bevestigen dat alles naar behoren is, ontvangt u twee microstortingen van River Financial.

Screenshot van een river.com-paginasectie River gebruikt Plaid om een ​​bankrekening te koppelen

U moet de bedragen in chronologische volgorde invoeren om te verifiëren dat u inderdaad de eigenaar van de rekening bent. Nadat u alles heeft bevestigd, ziet u een melding dat alles correct is gekoppeld.

Hoe Bitcoin te kopen

Nadat uw account is gecrediteerd met fiat-valuta (USD), kunt u eenvoudig het bedrag van Bitcoin instellen dat u wilt kopen en krijgt u een berekening van het volledige bedrag dat u moet betalen, samen met de vergoeding. U hoeft alleen maar op ‘Kopen’ te klikken en u ontvangt uw Bitcoin binnen de bovengenoemde 4-10 werkdagen.

Screenshot van een river.com-paginasectie River’s Bitcoin kopen-pagina

Hoe Bitcoin te verkopen

Het verkopen van Bitcoin is vrijwel het omgekeerde van het koopproces. U moet uw order op “Verkopen” zetten en het bedrag instellen dat u wilt verkopen. U ziet een berekend bedrag dat u ontvangt en de kosten die u moet betalen. Nadat u hebt bevestigd dat alles in orde is, hoeft u alleen maar op “Verkopen” te klikken om de transactie te voltooien.

Geld opnemen

Screenshot van een river.com-paginasectie De ondersteuningspagina van River – Opnamekosten voor Bitcoin

Om geld van uw rekening op te nemen, heeft u een bevestigde rekening nodig en een geldig identiteitsbewijs met foto waarop duidelijk uw geboortedatum, vaste woonplaats, handtekening en foto staat. Bij het opnemen van geld kunt u kiezen tussen het opnemen van USD-valuta, die binnen drie werkdagen op uw bankrekening wordt gestort. U kunt ook Bitcoin opnemen, die u kunt verzenden via de Lightning-netwerk naar een Lightning-factuur of een specifiek adres van de ontvanger.

Common River Financial Scams om te vermijden

Cyber ​​veiligheidsconcept

Tot juni 2020 waren er geen oplichting met betrekking tot River Financial. Dat betekent niet dat u River Financial moet behandelen als elke andere financiële dienst die er is en dat u voorzichtig moet zijn bij het gebruik van zijn diensten.

River Financial vs. eToro

Rivier versus eToro

River Financial is een nieuwe service die makelaarsdiensten in cryptocurrency aanbiedt. Ze hebben alleen te maken met Bitcoin en ze geloven dat Bitcoin de enige cryptocurrency is die een echt wereldwijde valuta wordt. Ze zijn niet alleen een beursvennootschap, maar bieden ook cryptocurrency aan portemonnee diensten en terugkerende kooporders.

Tegengesteld hieraan, eToro is een financiële dienst die bemiddelingsdiensten, cryptocurrency exchange en cryptocurrency wallet services aanbiedt. De activa van River Financial worden zowel in warme als koude opslag bewaard, terwijl eToro het grootste deel van hun munten in portefeuilles voor warme opslag bewaart. Beide hebben goede beveiligingsfuncties en goede coderingsprotocollen.

River Financial versus Robinhood Crypto

River versus Robinhood crypto

River Financial houdt zich alleen bezig met cryptodiensten, waardoor het kopen en verkopen van Bitcoin en het storten en opnemen van Bitcoin-tegoeden mogelijk wordt gemaakt. Robinhood Crypto is een bedrijf dat verschillende diensten heeft en een daarvan is het kopen / verkopen van crypto-activa.

De River Financial-services zijn alleen gericht op Bitcoin, terwijl de Robinhood Crypto de aankoop van verschillende cryptocurrencies mogelijk maakt, zoals Bitcoin, Etehreum, Dogecoin en meer. Beide bedrijven hebben een soortgelijk privacybeleid en bieden op maat gemaakte diensten aan hun klanten. River Financial en Robinhood Crypto zijn beide diensten met uitstekende klantenondersteuning en goede beveiligingsmaatregelen.

Conclusie en oordeel

Eindoordeel

Onze beoordeling

6.0

Bezoek de site

River Financial is een online service waarmee gebruikers Bitcoin kunnen kopen en verkopen. Dit is de enige cryptocurrency waarmee ze te maken hebben, omdat ze hebben verklaard dat Bitcoin de enige valuta is met de kracht om een ​​echt wereldwijde valuta te worden. Het bedrijf is relatief jong en bestaat al meer dan een jaar. In deze tijd hebben ze alleen op uitnodiging gewerkt en zijn ze pas sinds kort begonnen met het bedienen van een breder publiek.

De diensten van River Financial zijn zodanig dat ze de gebruikers in staat stellen hun bankrekening te koppelen en direct Bitcoin te kopen. Gebruikers kunnen ook Bitcoin verkopen en een vergoeding krijgen uit het prijsverschil. Met de webapplicatie kan elke gebruiker zijn prestaties zien en de prijsveranderingen van Bitcoin volgen. Gebruikers kunnen de River Financial-portefeuillediensten gebruiken en Bitcoin op hun account storten of opnemen.

Dit is een bedrijf met een goede missie en een goede bedrijfscultuur, en ze werken onvermoeibaar aan hun missie om een ​​niet-gecentraliseerd monetair systeem te ondersteunen door makelaardij en bewaarneming Bitcoin-diensten.

We geven River Financial een 6,0 op 10 – ons best beoordeelde platform om Bitcoin te kopen. Er is hier zoveel om van te houden en raad iedereen aan om in ieder geval een kijkje te nemen bij deze geweldige makelaar.

Koop munten bij River Financial

FAQ

Is River Financial FDIC verzekerd?

Nee, River Financial is niet FDIC-verzekerd, aangezien de cryptocurrency-markt niet onder financiële regelgeving valt.

Hoe krijg ik mijn geld uit River Financial?

Gebruikers kunnen geld in USD en Bitcoin opnemen van hun River Financial-account. Om geld in USD op te nemen, moeten gebruikers inloggen op hun account en het bedrag selecteren dat ze willen opnemen. Het geld moet binnen drie werkdagen op hun bankrekening staan. Om Bitcoin op te nemen, kunnen gebruikers een Lightning-factuur gebruiken of Bitcoin naar een specifieke ontvanger sturen..

Hoe lang duurt het om terug te trekken uit River Financial?

Voor opnames in USD-valuta duurt het maximaal drie werkdagen. Het opnemen van Bitcoin kan tot 10 werkdagen duren.

Moet ik mijn munten op River Financial houden??

River Financial biedt bewaaroplossingen aan, waaronder warme portemonnees of koude opslag.

Dose River Financiële ondersteuning SegWit?

Ja, alle stortingsadressen zijn standaard native SegWit.

Is River Financial-dienst voor een actieve handelaar?

Nee, River Financial is in de eerste plaats een beursvennootschap en biedt geen crypto-uitwisselingsdiensten aan.

Is River Financial van plan om andere cryptocurrencies toe te voegen dan de Bitcoin?

Nee, omdat ze geloven dat Bitcoin goed op weg is om een ​​wereldwijde valuta te worden. Bovendien is al hun technische ontwikkeling gericht op Bitcoin.

Wie kan River Financial gebruiken?

Alle inwoners van de VS ouder dan 18 die in een van de staten wonen die River Financial toestaan, kunnen een River Financial-account hebben en Bitcoin kopen en verkopen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map