Pi Network (PI) Waarde- en marktanalyse in 2021

Pi-netwerkwaarde

Pi cryptocurrency is een project dat tot doel heeft digitale valutamining mogelijk te maken op uw mobiele apparaten. Het delven van populaire crypto’s, zoals Bitcoin, is een kostbare onderneming, vooral met de komst van ASIC’s. Er is een al lang bestaand argument dat BTC-mijnbouw veel energie verbruikt, wat volgens Bitcoin-critici een verspilling is.

Er zijn momenteel minstens 8.000 cryptocurrencies, waarvan er vele op bepaalde aspecten van Bitcoin zijn verbeterd. Bijvoorbeeld, Bitcoin Cash (BCH), een vork van Bitcoin, pronkt met snellere en goedkopere transacties, en dat geldt ook voor Litecoin (LTC). Voor Pi zit de verbetering in het aspect van mijnbouw, in een poging om cryptomining net zo eenvoudig te maken als het gebruik van een sociale media-app.

Pi Network Overzicht

Het project werd gelanceerd in maart 2019 en is gebouwd op de allernieuwste technologie die efficiënte energiemining van PiCoin, de oorspronkelijke valuta van het netwerk, mogelijk maakt. Liefhebbers van cryptovaluta die geïnteresseerd zijn in cryptocurrency-mijnbouw, kunnen PiCoin gemakkelijk verdienen door een mobiele app te installeren.

Een opmerkelijk ding over het Pi-netwerk is dat het zo efficiënt is in mijnbouw dat je je telefoon niet op de muur hoeft te houden om te mijnen. Het proces is echt energiezuinig en u kunt het doen zonder de batterij van uw telefoon leeg te maken. Door je telefoon te gebruiken, kun je PiCoin ook onderweg minen, of je nu op reis bent of gewoon thuis. Dit past perfect bij de drukke schema’s die het leven van een gemiddeld mens tegenwoordig kenmerken.

Om vertrouwen te garanderen, gebruikt het Pi-netwerk het Stellar Consensus Protocol, het consensusalgoritme dat door het Stellar-netwerk wordt gebruikt voor het verifiëren van transacties. Het is echter aangepast om individuen in staat te stellen PiCoin te minen op mobiele en andere apparaten. Volgens de Pi-whitepaper, een van de redenen voor het creëren van de cryptocurrency is om schaarste en toegang tot geld in evenwicht te brengen. Zodoende kunnen individuen worden beloond door te minen op hun telefoons, wat een belangrijke manier is om dit te bereiken.

Afgezien van het alleen mogelijk maken van het minen van Pi-cryptocurrency op mobiele apparaten, omvat de Pi-netwerkwaarde slimme contracten, die voornamelijk worden ondersteund door Ethereum (ETH). Via het Pi-netwerk kunnen gebruikers toegang krijgen tot slimme contracten en deze voor verschillende doeleinden gebruiken.

Wie zijn de Pi-netwerkgebruikers?

Pi-netwerkgebruikers worden wereldwijd gedistribueerd. Ze helpen het netwerk te laten groeien door verschillende functies uit te voeren om het netwerk draaiende te houden. Er zijn drie categorieën van deze gebruikers, namelijk:

Pioniers: ze houden het netwerk bezig door dagelijks in te loggen op hun app en te bevestigen dat ze geen robots zijn.

Bijdragers: ze bouwen een vertrouwd netwerk op door een lijst met pioniers te verstrekken die ze persoonlijk kennen.

Ambassadeurs: ze gebruiken het Pi-netwerk en introduceren ook andere gebruikers via verwijzingen. Met andere woorden, het zijn teambuilders.

Knooppunt: Een gebruiker die de rollen van de eerste twee combineert en een Pi-netwerkknooppunt beheert. Deze categorie netwerkgebruikers helpt om het netwerk te valideren en de integriteit ervan te behouden, naast het spelen van de andere rollen. Iedereen die een van de bovenstaande rollen speelt, kan nieuwe Pi-munten verdienen voor hun rol bij het onderhouden van het netwerk.


Het ontwerp van het Pi-netwerk maakt het erg handig in gebruik, en hiervoor zijn gebruikers ernaar verhuisd. Binnen twee maanden na de lancering had het netwerk al opgenomen meer dan 200.000 actieve gebruikers. Begin februari 2021 had het netwerk minstens 2,5 miljoen miners die de cryptocurrency minen met verschillende apparaten en meer dan 10 miljoen gebruikers in totaal.

Zelfs met dergelijke vooruitgang bevindt het Pi-netwerk zich nog steeds in de eerste van de drie fasen van het project. De Pi-crypto zal aan het einde van de derde fase beschikbaar zijn op cryptocurrency-uitwisselingen. In dit stadium zullen degenen die nu aan het minen zijn, hun Pi-cryptocurrency kunnen verhandelen voor andere valuta’s. Het project bevindt zich nog in de bètafase en nieuwe miners kunnen uitsluitend op uitnodiging worden toegevoegd. Het minen van Pi zal doorgaan totdat het netwerk 10 miljoen betrokken pioniers (miners) bereikt. Dit is het punt waarop de mijnbeloning tot nul daalt.

Met zo’n beperkte mijnbouw van nieuwe munten, zou de valuta van het netwerk waarschijnlijk erg schaars kunnen worden en dus waardevoller kunnen zijn, omdat het circulerende aanbod zal worden hersteld, net als Bitcoin.

Pi-netwerkwaarde en prijsvoorspelling

Omdat Pi zich nog in de bètafase bevindt, is het vrij moeilijk om de Pi-netwerkwaarde te voorspellen. Mijnwerkers hebben hun optimisme geuit over de toekomstige waarde ervan vanwege de efficiëntie en het gebruiksgemak voor mijnbouw.

Ondanks het feit dat het nog niet op beurzen is gelanceerd en dus geen echte waarde heeft, heeft cryptocurrency-exchange Changelly voorlopig enkele prijsvoorspellingen gedaan. De uitwisseling voorspelde dat de Pi-netwerkwaarde begin 2020 $ 0,16 zal zijn. Dit is niet gebeurd en de waarde is momenteel $ 0,00.

Dit is een kans voor nieuwe mijnwerkers om het project binnen te gaan en te beginnen met mijnbouw. Zodat ze zoveel mogelijk van de crypto zullen hebben voordat de handel begint. Changelly voorspelt ook dat de prijs tegen 2025 kan stijgen tot $ 5, en degenen die al over de cryptocurrencies beschikken, kunnen tegen die tijd aanzienlijk profiteren..

Gevolgtrekking

De Pi-netwerkwaarde zal waarschijnlijk toenemen wanneer deze eindelijk op beurzen wordt vermeld. Het Pi-netwerkteam is van plan om Pi-crypto in de toekomst het populairst te maken. Sommige mensen noemen het al “de toekomstige Bitcoin.” Als je deel wilt uitmaken van dit revolutionaire cryptocurrency-project en crypto wilt minen op je mobiele apparaten, kun je dat nu nog steeds doen en deel uitmaken van de toekomst.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map