Netflix kijken met een VPN

Netflix kijken met een VPN is meer dan een nerds experiment voor privacyliefhebbers. Het is een kans om inhoud te ontdekken die alleen in bepaalde delen van de wereld beschikbaar is.

Rowan Atkinsons show ‘The Black Adder’ uit 1982 is bijvoorbeeld alleen beschikbaar op Netflix UK. Dus zelfs als je Engels als moedertaal hebt uit de VS, heb je er geen toegang toe zonder een VPN.

Het inhoudsbeleid lijkt altijd willekeurig te zijn. Ze zijn hoogstwaarschijnlijk afhankelijk van contracten met studio’s en creëren geografische beperkingen. Maar als u een VPN gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over dergelijke details. Als er in welk land dan ook iets op Netflix staat, kun je het bekijken.

Geografische beperkingen van Netflix deblokkeren met een VPN

Hoewel het klinkt als een ingewikkeld proces, is Netflix kijken met een VPN heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, een Netflix-abonnement en toegang tot een goede VPN-service.

Het belangrijkste onderdeel van het proces is het kiezen van de beste VPN voor streaming. En als het uw doel is om van zoveel mogelijk inhoud te genieten, moet u geen compromissen sluiten. Er zijn tientallen VPN-services beschikbaar, maar de meeste gebruiken servers die Netflix op de zwarte lijst heeft gezet.

Als je een slechte VPN gebruikt, detecteert Netflix dat je een proxy gebruikt en wordt je gevraagd deze uit te schakelen. Dit gebeurt meestal met gratis VPN-services of goedkope. Maar als het op deze entertainmentfunctie aankomt, mag u geen concessies doen. Je hebt een premium VPN nodig om de klus te klaren.

ExpressVPN, SurfsharkVPN en NordVPN zijn de beste keuzes voor streaming. Ze bieden snelle servers in honderden landen en uitstekende privacy. Bovendien ontgrendelen de meeste van hun servers Netflix zonder problemen.

De waar voor je geld is Surfshark, aangezien u premiumservices krijgt voor $ 1,99 / maand. Zelfs de multi-hop-servers (twee verbindingen) ontgrendelen Netflix met grote betrouwbaarheid.

Dus als u Netflix met uw VPN wilt kijken, hoeft u deze alleen maar aan te zetten en vervolgens naar de streamingwebsite te gaan. Het is ook belangrijk om goed op de locatie van de server te letten. Afhankelijk van het land kan uw Netflix-ervaring variëren. Dus als je van Franse cinema houdt, moet je zeker een VPN-server uit Frankrijk kiezen.

Als een bepaalde server door Netflix wordt afgewezen, ga je gang en kies je een andere uit hetzelfde land. Premium VPN-services zoals Surfshark, Nord en Express zullen de klus klaren. Ze zijn snel, betrouwbaar en bieden een heleboel servers voor elk land.

Waarom zou je Netflix kijken met een VPN??

Er zijn tal van redenen waarom u Netflix met een VPN zou moeten kijken. Allereerst beschermt het uw privacy. Als je VPN is ingeschakeld, weet de streaminggigant je internetprovider en locatie niet.

Netflix weet nog steeds wie je bent op basis van betalingsgegevens. Ook tellen uw kijkgewoonten nog steeds mee voor de interne statistieken. Maar het is belangrijk om een ​​zekere mate van privacy te behouden. Als u wat gegevens weggeeft, betekent dit niet dat u alles moet verstrekken.

Om een ​​soortgelijk voorbeeld te geven, kunnen de medewerkers van een bioscoop wat informatie over u weten. Ze kunnen erachter komen welk genre films u verkiest. Ze kunnen mogelijk bijhouden hoeveel popcorn en drankjes je consumeert. Ze weten zeker welke stoel je hebt uitgekozen. Maar dit betekent niet dat ze uw identiteit moeten kennen of waar u woont.


De persoonlijke gegevens die u verstrekt, moeten contextueel zijn, niet universeel. En er is geen reden voor Netflix om te weten waar u bent en wie uw internetprovider is.

Content ontgrendelen is een andere belangrijke reden waarom je een VPN zou moeten gebruiken om Netflix te kijken. De streamingwebsite heeft tientallen exclusieve aanbiedingen in elk land.

Sommige films en tv-shows zijn zelfs ondertiteld en nagesynchroniseerd in de lokale taal. Wat betekent dat het ontgrendelen van Netflix ook leerzaam kan zijn. Met behulp van een VPN kunt u een vreemde taal leren en oefenen.

Er zijn ook enkele oneerlijke situaties waarin Netflix UK inhoud heeft die niet bestaat in de VS. En om deze series of films te bekijken, hoef je alleen maar verbinding te maken met de juiste VPN-server. Als u een betrouwbare en snelle server kiest, geniet u van meer inhoud dan u had verwacht.

VPN’s maken van Netflix een betere waar voor je geld: je krijgt meer films in meer talen. Dit kan u helpen een vreemde taal te leren of aan een andere cultuur te wennen. En bovendien geniet u van meer privacy. Het is een winnende situatie, hoe je het ook bekijkt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector