Koop Bitcoin in Canada

Onze uitwisselingsvoorkeur is gebaseerd op vier aspecten. Het belangrijkste is het btc / cad-uitwisselingsvolume, de meeste bitcoin voor de dollar krijgen, gevolgd door de integratie van lokale betalingsopties en tot slot de initiële verificatietijden..

Crypto’s

Vergoedingen

 • Maker. 1% -. 2%, Taker. 2% -. 4%

Doelmarkt

 • Canada

Valuta’s

 • CAD

Storting

 • Creditcard, bankoverschrijving, interac, Flexepin

Coinsquare heeft hun gebruikersinterface eind 2017 genadig geüpdatet en steekt met kop en schouders boven het vorige product uit. De site lijdt al ongeveer het afgelopen jaar aan klanten, en de herlancering heeft waarschijnlijk het bloeden gestopt. Coinsquare heeft zijn Canadese markten nu beperkt tot btc / cad, dat een behoorlijk behoorlijk volume heeft en soms betere spreads laat zien dan Quadriga. Ze rekenen meer aan de opnamekant, moet worden opgemerkt.

Het enige gebied waarop ze superieur zijn aan zowel Kraken als soms Quadriga, is hun verificatie, gedeeltelijk vanwege beperktere verificatieverzoeken.

Internationale beurzen die Canadese deposito’s accepteren

Kraken

Kraken is een van de beste beurzen voor de Europese markten en vormt een goed argument om de eerste plaats in te nemen. Goede EUR-liquiditeit en tonnen crypto’s beschikbaar.

 • Geweldig platform en tonnen crypto’s
 • Verloren hun lokale stortingsopties
 • CAD-volume onder zowel Quadriga als Coinsquare

Crypto’s

Vergoedingen

 • Maker: 0,16-0,0%; Taker: 0,26-0,1%

Doelmarkt

 • Canada, Europese Economische Ruimte

Valuta’s

 • EUR

Storting

 • Creditcard, bankoverschrijving, SEPA

Er zijn twee redenen waarom u Kraken in plaats van QuadrigaCX zou kunnen kiezen. Ten eerste zijn de handelskosten lager. Hoewel het volume en de spreads van Quadriga tijdens de Canadese handelsuren het verschil in handelskosten van 0,2% ruimschoots compenseren, biedt Kraken meer liquiditeit tijdens niet-Canadese handelsuren. Als je op die momenten handelt, is Kraken misschien logisch.


Bovendien biedt Kraken een XRPCAD-markt, dus iedereen die zijn geluk wil beproeven op de Ripple-trein, Kraken is je enige Canadese dollar-markt. We vinden de extra cryptocurrencies die worden aangeboden in USD of cross-markets niet echt een voordeel. Zodra u uw Canadese dollars in bitcoin heeft ingewisseld, is er niets dat u ervan weerhoudt om met de grootste internationale beurzen in zee te gaan voor het kopen of verhandelen van een willekeurig aantal extra munten. Ik zou Kraken niet alleen aanbevelen om bijvoorbeeld Monero te kopen. U kunt beter uw CAD naar bitcoin converteren bij Quadriga en de bitcoin vrijelijk overdragen naar een andere beurs die Monero-markten aanbiedt..

Eervolle vermelding gaat naar:

Coinbase

Verzekerde rekeningen, enorme liquiditeitsvolumes en geïntegreerde betaalpassen tegen twijfelachtige prioriteiten, overijverige naleving en slechte ondersteuning. Ontvang $ 10 gratis bij de beste bitcoinbeurs in de VS..

 • De sluiting van Vogogo betekende het effectieve einde van Coinbase in Canada
 • Heeft geen prioriteit gegeven aan een lokaal product
 • Nog steeds een geweldige uitwisseling als je bereid bent om te zetten in USD

Crypto’s

Vergoedingen

 • Maker: 0%; Taker: 0,25-0,1%

Doelmarkt

 • Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Canada, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, San Marino, Singapore, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten

Valuta’s

 • USD, EUR, GBP

Storting

 • Creditcard, bankoverschrijving, ACH, snellere betalingen

In 2016 leek het erop dat Coinbase klaar was om de Canadese markt te domineren. Samenwerking met de Canadese kant-en-klare betalingsverwerker Vogogo stelde Coinbase in staat om hun reputatie en product te verbeteren en enorme hoeveelheden volume op te halen. Vogogo sloot echter en Coinbase bleek niet bereid om de middelen toe te wijzen die nodig zijn om een ​​lokaal Canadees bedrijf te runnen. Dit betekende dat de depositovergoedingen drastisch toenamen, waardoor het oneconomisch werd om de uitwisseling als een Canadese dollar op de helling te gebruiken. Coinbase-gebruikers stroomden terug naar QuadrigaCX, waar het goedkoop of gratis was om te storten of op te nemen.

Vergelijking van de drie beste Bitcoin-uitwisselingen in Canada

QuadrigaCX had zichzelf definitief onderscheiden als de nummer één cryptocurrency-uitwisseling qua volume op de Canadese markt, en het is niet bijzonder dichtbij. Met de echt tragische ineenstorting van de uitwisseling, wachten we af wie er als tophond naar voren komt.

Er was een moment dat Kraken een uitdaging leek te zijn voor de plek. Quadriga had een duidelijk voordeel ten opzichte van Kraken omdat het de Canadese cryptocurrency-markt leeft en ademt. Het is waarschijnlijk veilig om te zeggen dat in termen van de prioriteiten van Kraken, macro-problemen, zoals platformstabiliteit, die de laatste tijd een punt van zorg was, evenals specifieke problemen met betrekking tot zijn leidende euromarktplatform, simpelweg prioriteit zouden krijgen boven lokale Canadese problemen. . Dit is de reden waarom bijvoorbeeld de lokale stortingsopties die ooit beschikbaar waren voor Cavirtex-klanten zijn uitgeschakeld en alleen bankoverschrijving beschikbaar is..

Stortingskosten

In CADQuadrigaCXKrakenCoinsquare
Vergoeding Dagelijkse limiet Vergoeding Dagelijkse limiet (niveau 3) Vergoeding Dagelijkse limiet
Interac 1,5% $ 4.000 2,5% $ 3.000
Bankoverschrijving 1% $ 500.000 Vrij* $ 25.000 .5% $ 300.000
Flexepin 2,5% $ 2500 2,5% $ 500
Kredietkaart 7% $ 500
Bankcheque 2,5% $ 9.000
Postwissel 2,5% $ 1.000

* Internationale bankoverschrijvingen zijn van toepassing

Opnamekosten

in CADQuadrigaCXKrakenCoinsquare
Vergoeding Dagelijkse limiet Vergoeding Dagelijkse limiet (niveau 3) Vergoeding Dagelijkse limiet
Bankoverschrijving Vrij $ 500.000 Vrij $ 25.000 .5% $ 100.000
EFT Vrij $ 100.000
Controleren 1% $ 500.000
Cadeaukaart $ 5,85 $ 100
Directe bankstorting 2% $ 100.000 1% $ 9.000

Merk op dat QuadrigaCX de mijnvergoeding dekt bij het opnemen van crypto.

Handelskosten

Exchange-vergoedingen
QuadrigaCX Van 0,5% tot 0,2% afhankelijk van het paar.
Coinsquare van 0,4% tot 0,1% op basis van de splitsing van paar en maker / taker.
Kraken Op volume gebaseerd, Maker van 0,16% tot 0%; Taker van 0,26% tot 0,1%

Canadese dollar / cryptomarkten

QuadrigaCX: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold

Kraken: Bitcoin, Ethereum, Ripple

CoinSquare: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Doge, Dash

Verificatietijden

U kunt geluk hebben bij Coinsquare en automatisch worden geverifieerd door hun externe KYC-processor. Als dat proces echter niet werkt, verwacht dan veel langer te wachten op de handmatige controles van Coinsquare. Het is moeilijk om aan te geven hoe lang het duurt om Kraken te verifiëren – het kan weken duren als de markt heet is. Over het algemeen is QuadrigaCX het meest betrouwbaar, hoewel Coinsquare het een groot deel van de tijd kan verslaan.

Canadese p2p-uitwisselingen

P2p bitcoin-uitwisselingen zijn goed voor een paar dingen. Ze decentraliseren het aan- en verkoopproces en verbinden koper en verkoper direct voor elke transactie. Het platform wordt in feite gebruikt als een tool om aanbiedingen weer te geven, maar ook voor escrow- en geschillenbeslechtingsfuncties. Dit betekent dat cryptocurrencies niet worden opgeslagen in platformportefeuilles – hoewel de munt van de verkoper daar vaak wordt bewaard voor vrijgave aan kopers; er is meestal beperkte of geen KYC-informatie nodig. Lokale p2p-verkopers zullen over het algemeen ook lokale betalingsopties gebruiken.

Quebex

Het lijkt een betere prijs te hebben dan andere Canadese p2p-concurrenten, maar verificatie is als een reis naar de proctoloog. Quebex haalt de privacy uit p2p.

 • Goede prijzen in vergelijking met andere lokale p2p-beurzen
 • Opdringerige KYC-vereisten en ondersteuning krijgen slechte cijfers
 • 1% vergoeding wordt aan al uw transacties getagd

Crypto’s

Vergoedingen

 • 1%

Doelmarkt

 • Canada

Valuta’s

 • CAD

Storting

 • Bankcheque, Paypal, interac

Quebex is een geweldige p2p-beurs als het gaat om prijzen en lokale betalingsopties; het is echter eigenlijk MEER opdringerig dan standaarduitwisselingen als het gaat om KYC, en er wordt vaak gezegd dat de ondersteuning onvoldoende is. Wij zijn van mening dat een p2p-beurs zonder een verhoogd privacyniveau niet echt nodig is in markten met kwaliteitsuitwisselingsopties.

LocalBitcoins

Waar u ook woont, LocalBitcoins brengt u in contact met bitcoin-verkopers die rekening houden met lokale omstandigheden om de meest comfortabele bitcoin-aankoop mogelijk te maken..

 • Heeft meestal grotere spreads dan Quebex
 • KYC vereist na een bepaald handelsvolume
 • Geen extra kosten toegevoegd

Crypto’s

Vergoedingen

 • Ingesteld door verkoper

Doelmarkt

 • Globaal

Valuta’s

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HKD, HUF, IDR, INR, JPY, KES, KRW, MXN, MYR, NGN, NIS, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, ZAR

Storting

 • Creditcard, Bankoverschrijving, ACH, SEPA, Paypal, Debetkaart, interac, Contant geld, OKPay, Perfect Money, Crypto Only, e-transfer, Neteller, Skrill, Money Transfer

Lokale bitcoins bieden iets slechtere prijzen dan Quedex – de spreads tussen koop- en verkooporders zijn vaak groter. Verbeterde verificatie is echter pas een vereiste na een bepaalde hoeveelheid handel, en de verbeterde verificatie is lang niet zo opdringerig. Merk ook op dat, hoewel de spreads breder zijn, ze geen extra kosten toevoegen, terwijl Quedex op 1% tagt.

Bottom Line

Of u nu cryptocurrencies wilt kopen en houden of actief wilt handelen, het openen van een account bij een lokale Canadese beurs is een must. Coinsquare heeft nu verreweg het meeste handelsvolume, wat betekent dat het de meest kosteneffectieve manier is om bitcoin in Canada te kopen. Lokale stortings- en opnamemogelijkheden maken het een fluitje van een cent om uw geld in en uit de beurs te krijgen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector