Hotbit Exchange-recensie | Vergoedingen, beveiliging, voor- en nadelen

Hotbit-uitwisseling

Hotbit-uitwisseling is een van de meest populaire handelsplatforms voor cryptocurrency en beweert zoveel te bieden te hebben. Om duidelijk te maken wat deze beurs ons te bieden heeft, zullen we het ontwerp en de kenmerken ervan onderzoeken die belangrijk zijn voor handelaren en investeerders in het algemeen. Lees verder om meer te weten te komen over deze nieuwe crypto-uitwisseling voor verering.

Hotbit Exchange-overzicht

Hotbit werd opgericht in 2018 met de overtuiging dat digitale activa de toekomst zijn. De beurs is geregistreerd in Hong Kong en Estland en heeft kantoren in Shanghai en Taipei. Hoewel Hotbit van Chinese oorsprong is, heeft het een missie om een ​​wereldwijd platform te zijn voor de handel in digitale activa, dus het kernteam bestaat uit leden uit China, de Verenigde Staten en Taiwan..

Het platform ondersteunt ook 6 talen om ervoor te zorgen dat een grote verscheidenheid aan klanten het kan gebruiken. De talen zijn onder meer Chinees, Engels, Russisch, Thais, Koreaans en Turks. Er zijn momenteel meer dan 1 miljoen geregistreerde gebruikers, waarvan 90% niet Chinees.

Ondersteunde valuta’s en beschikbare landen

Er zijn meer dan 500 handelsparen op Hotbit-uitwisseling met topcryptocurrencies en DeFi-tokens, zodat iedereen iets heeft dat ze willen. De uitwisseling heeft gebruikers uit meer dan 170 landen.

Gebruikersinterface en ervaring

Hotbit heeft een redelijk aantrekkelijke gebruikersinterface, maar niet zo eenvoudig om te navigeren, vooral vanwege de vele functies die het heeft. Op de pagina van de beurs kunnen gebruikers gemakkelijk de vermelde activa, grafieken en handelsgeschiedenis zien. Maar op de marktenpagina staat een lange lijst met ondersteunde activa en hun beschikbare handelsparen, waaruit gebruikers kunnen kiezen om te beginnen met handelen. Het is niet de beste gebruikersinterface, maar is goed genoeg om te handelen of wat gebruikers ook willen doen.

Hoe Hotbit Exchange te gebruiken

Account aanmaken

Om Hotbit te gebruiken, moeten nieuwe gebruikers registreren en maak een account aan. Het proces is vrij eenvoudig; met alleen uw e-mailadres of telefoonnummer kunt u zich eenvoudig registreren door een wachtwoord aan te maken. Er wordt een verificatiecode naar uw e-mail of telefoon gestuurd en na bevestiging heeft u toegang tot het volledige platform.

Hoe te storten

Hotbit Exchange is zich zeer bewust van veiligheid. U moet tweefactorauthenticatie activeren door een Google Authenticator te installeren en de code te gebruiken om een ​​storting te kunnen doen. Het proces is een veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat geen enkele onbevoegde persoon geld kan storten of opnemen van uw rekening.

Hetzelfde proces is vereist om zich terug te trekken uit de uitwisseling. Houd er ook rekening mee dat u alleen kunt opnemen na 24 uur storten op het platform als u een nieuwe gebruiker bent die zich net heeft aangemeld.

Hotbit Exchange-kosten


Hotbit berekent transactiekosten voor Maker en Taker, evenals opnamekosten voor de meeste tokens en munten, maar niet voor alle.

Stortingskosten: Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het storten van geld.

Opnamekosten: Zelfs als opnamekosten variëren met het netwerk zoals bij elke andere beurs, is het ook afhankelijk van een paar tokens, zoals hieronder vermeld:

Token type Opnamekosten Min. Intrekkingsvolume
REL 2971666.94 5943333.88
CNNS 3607.51 7215.02
STRO 1623553.04 3247106.08
GRS 5 10
CVP 4.64 9.28
BETAALD 3.7 7.4
NEO 0 1

Maker vergoedingen: Makerkosten zijn -0,05% voor Global Select, -0,15% voor Global en -0,05% voor Growing.

Taker vergoedingen: Taker fees zijn 0,20% voor Global Select, 0,30% voor Global en 0,65% voor Growing. De kosten lijken vrij hoog, maar er zijn geen verborgen kosten.

Betaalmethoden

Alle cryptocurrency-stortingen worden ondersteund en zijn gratis. Afgezien hiervan is de andere beschikbare optie om ePay te gebruiken, waarvoor u zich moet aanmelden bij de service. Als je klaar bent, kun je de app gebruiken om USD te storten op de beurs. Het is vermeldenswaard dat er een toeslag van 1% in rekening wordt gebracht voor het storten met deze methode.

Beveiligingsfuncties

Hotbit-uitwisseling lijkt behoorlijk serieus te zijn over beveiliging. Het is geregistreerd in Hong Kong, wat betekent dat het volledig gereguleerd is. Er is tweefactorauthenticatie voor stortingen en opnames. Er is echter geen KYC vereist, dus gebruikers vertrouwen alleen op hun 2FA-codes en wachtwoorden.

De crypto-uitwisseling heeft geen record van verlies voor gebruikers en heeft een B + -classificatie van de relevante autoriteiten. Het wordt ook regelmatig gecontroleerd door twee accountantskantoren, SlowMist en Beosin.

Klantenservice

Hotbit beweert klanten 24 uur per dag ondersteuning te bieden via verschillende kanalen, waaronder het indienen van een supportticket, de officiële Chinese WeChat-groep van Hotbit, de officiële Chinese en Engelse Telegram-kanalen van Hotbit, het officiële Twitter-account van Hotbit, het officiële Facebook-account van Hotbit, enzovoort. Sommige klanten hebben slechte recensies geschreven over de kwaliteit van de klantenservice.

Hotbit Exchange-reputatie

De uitwisseling bestaat nog niet zo lang, dus het kan moeilijk zijn om te zeggen hoe het presteert. Er zijn echter een paar opmerkingen die suggereren dat Hotbit geen geweldige beurs is, maar ook niet zo slecht is om te gebruiken voor het basisdoel van handelen..

Hotbit Exchange Review: oordeel

Hotbit is een relatief nieuwe beurs en heeft de ambitie om een ​​groot wereldwijd handelsplatform te worden. Het kan echter zijn dat het zijn diensten moet verbeteren om het voor gebruikers inclusiever te maken. De opties voor opname en storting zijn bijvoorbeeld vrij beperkt en kunnen een grote hinderpaal zijn voor de gebruikers. Ze moeten ook werken aan het verschaffen van liquiditeit, aangezien de meeste beursgenoteerde activa low-caps zijn, die meestal liquiditeitsproblemen hebben.

Voordelen

  • Het platform is in veel landen wereldwijd gemakkelijk toegankelijk;
  • Het heeft een hoog investeringsrendement dat op de tweede plaats komt na Binance, OkEx, Huobi en Gate.io;
  • De beurs heeft een groot aantal beursgenoteerde activa, met veel handelsparen.

Nadelen

  • De tarieven zijn relatief hoog;
  • Klantondersteuning is volgens gebruikers niet erg effectief;
  • De meeste van de vermelde tokens hebben een slechte liquiditeit, waardoor gebruikers problemen hebben met het verhandelen van activa;
  • Beperkte stortings- en opnamemogelijkheden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector