Hoe Ripple (XRP) te kopen in India

Het is in veel landen soms niet eenvoudig om INR naar XRP en andere cryptocurrencies te kopen. In dit artikel leggen we je uit hoe je Ripple in India kunt kopen. Ripple is momenteel de op twee na grootste cryptocurrency op de markt en heeft de aandacht van verschillende investeerders getrokken. 

India is ook een van de machtigste landen ter wereld. Desondanks heeft de Indiase overheid het moeilijk gemaakt voor de cryptomarkt om uit te breiden. Daarom willen we u laten weten hoe u Ripple in India kunt kopen.

Wat is rimpel?

rimpel munt

Voordat u vertelt hoe u Ripple in India kunt kopen, is het belangrijk om te weten wat Ripple (XRP) is. Ripple is niet alleen een virtuele valuta, maar ook een betalingsnetwerk. Hiermee kunnen banken en financiële instellingen voor slechts een paar cent geld over de grens sturen.

Door gebruik te maken van het digitale XRP-activum, is het voor individuen mogelijk om transactietijden nog verder te verkorten. In plaats van fiat-valuta’s te gebruiken, is het inderdaad mogelijk om XRP als liquiditeitsbron te gebruiken. Veel fiat-corridors hebben niet genoeg liquiditeit. Dit is waar Ripple waarde kan toevoegen en een groot probleem kan oplossen.

Hoe Ripple in India te kopen

Nu de cryptocurrency XRP / INR-markt weer vooruit gaat, is het kopen van deze crypto een belangrijke vraag geworden. Na verloop van tijd zou Ripple een van de belangrijkste activa kunnen worden die worden gebruikt om grensoverschrijdende overboekingen uit te voeren.

Nu zullen we met u delen welke enkele van de beste manieren zijn om Ripple in India te kopen. Over het algemeen is de gemakkelijkste manier om Ripple te verkrijgen, door een lokale crypto-uitwisseling te gebruiken. Cryptocurrency-uitwisselingen in het land zijn echter zwaar getroffen door lokale regelgeving. 

Veel beurzen, zoals BTCXIndia of Coindelta, moesten inderdaad hun activiteiten stopzetten. Hoewel je Ripple via deze uitwisselingen hebt kunnen kopen, werken ze nu niet meer.

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat er andere manieren zijn om Ripple in India te kopen. Desalniettemin zijn ze misschien niet zo eenvoudig en duidelijk als via een uitwisseling.

KoopUCoin

Een van de platforms waarmee u Ripple kunt verwerven, is KoopUCoin. Dit systeem is gevestigd in Delhi en zou erg handig zijn om de cryptomarkt te betreden. Gebruikers kunnen Ripple verkrijgen met Indiase roepie (INR), de lokale valuta.

Tegelijkertijd zou dit u helpen om Ripple in India te verkopen als u dat wilt. Het goede aan BuyUCoin is dat het gebruikers ook zou helpen om andere cryptocurrencies te kopen en verkopen. Als u een crypto-investeerder in India bent, kan dit een zeer goed en functioneel platform zijn.

Als u via dit platform wilt handelen, houd dan rekening met spreads die op de een of andere manier hoog kunnen zijn. Tegelijkertijd heeft het hogere kosten dan traditionele crypto-uitwisselingen. De maker- en taker-vergoedingen zijn gelijk aan 0,42% en 0,84% – het is niet goedkoop om in India te opereren.


Ondanks de bovengenoemde dingen, kan BuyUCoin een goede oplossing zijn voor het kopen van Ripple in India.

Bitbns

Als u wilt weten hoe u Ripple in India kunt kopen, Bitbns zou een goede oplossing kunnen zijn. Dit is een P2P-netwerk waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen verhandelen, inclusief Ripple. Om te beginnen met handelen op Bitbns, moet u een account aanmaken.

Het platform vereist de PAN-kaart – die verplicht is voor Indiase gebruikers, en vele andere documenten. Gebruikers zouden inderdaad een kiezers-ID of een ander document moeten overleggen om de identiteit te bevestigen. Hoewel dit niet ideaal is om al deze informatie te verstrekken, heeft de Indiase overheid dit wel nodig.

De P2P-markt begon eind 2017 te werken. Op dat moment bereikte de cryptomarkt het hoogste punt in de geschiedenis. Gebruikers kunnen eenvoudig cryptocurrencies kopen, verkopen en vasthouden. Net als bij het vorige platform, zou u met Bitbns andere digitale activa op de markt kunnen kopen en verkopen. Enkele van deze virtuele valuta zijn onder andere Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) of Ethereum (ETH).

Ten slotte kunnen gebruikers beginnen met het verwerken van digitale activa via dit platform door hun INR te gebruiken. Veel platforms ondersteunen alleen crypto-naar-crypto-oplossingen. Dit is de reden waarom Bitbns een goede manier zou kunnen zijn om Ripple in India te verwerven.

Binance

Binance is een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld. Het platform is de Indiase markt betreden om oplossingen te bieden aan handelaren. Dit was inderdaad een zeer welkom initiatief, aangezien de Indiase toezichthouders harde maatregelen tegen crypto’s hebben genomen.

Een paar maanden geleden kondigde Binance aan dat ze het WazirX uitwisseling. Dit platform was actief in het land, maar het moest zijn activiteiten stopzetten. Dit had gevolgen voor een groter aantal gebruikers in het land dat Ripple als investering wilde kopen.

Met Binance kunnen gebruikers Ripple gemakkelijk kopen met INR. Individuen krijgen USDT die vervolgens kunnen worden gebruikt om Ripple of andere cryptocurrencies te kopen. Het is vermeldenswaard dat handelaren het WazirX-platform zullen gebruiken om de transacties uit te voeren. Binance biedt de nodige infrastructuur voor gebruikers om USDT te kopen in lokale valuta.

In het P2P-orderboek moet u een kooporder plaatsen. Daarna wordt het gekoppeld aan een koper en / of een verkoper. Dit zou de INR- en Ripple-transactie gemakkelijk voltooien.

Nu kunnen handelaren onmiddellijk geld overboeken tussen Binance- en WazirX-accounts. Bovendien loggen ze in op WazirX met hun Binance-accounts. Bovendien kunnen Binance-gebruikers ook USDT kopen en verkopen met het P2P-handelsplatform van WazirX op Binance.

Een van de belangrijkste voordelen van Binance is dat het over een grote liquiditeit beschikt. Bovendien biedt het gebruikers de mogelijkheid om andere digitale activa te kopen en verkopen. Zoals u kunt zien, biedt Binance oplossingen in een zeer moeilijke markt.

Bewaar uw Ripple met Ledger Wallet

Ledger is een van de meest erkende leveranciers van hardwareportefeuilles ter wereld. Dankzij dit kunnen gebruikers hun virtuele valuta nu veilig opslaan. Hoewel dit niets te maken heeft met het kopen van Ripple in India, helpt het gebruikers om hun digitale activa veilig op te slaan.

Cryptocurrency-uitwisselingen zijn niet de beste manier om virtuele valuta vast te houden. Het is inderdaad erg onveilig om geld op beurzen te houden. Dit gebeurt omdat ze te allen tijde het doelwit zijn van aanvallers en hackers. Als een kwaadwillende entiteit toegang kan krijgen tot de fondsen van de beurs, zullen gebruikers zeker hun kapitaal verliezen.

Ledger biedt gebruikers de mogelijkheid om hun geld veilig op te slaan. Hierdoor kunnen ze grote hoeveelheden Ripple vasthouden zonder zich zorgen te maken dat ze worden aangevallen. De meest populaire oplossingen van Ledger zijn de Ledger Nano S en de Ledger Nano X. Deze twee hardware wallets zijn de meest populaire op de markt.

Daarnaast biedt Ledger ook meer geavanceerde oplossingen aan grotere investeerders en bedrijven. Zowel Ledger Nano X als Ledger Nano S zijn handig voor kleine en grote handelaren.

Gevolgtrekking

Het is vermeldenswaard dat Ripple blijft groeien en dat het geweldige investeringsmogelijkheden kan bieden in verschillende markten. We hopen dat deze gids nuttig was voor u om te begrijpen hoe u beter met digitale middelen kunt omgaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector