Hoe Ripple (XRP) te kopen in de Verenigde Staten

Ripple is een van de meest populaire virtuele valuta op de markt. Niet iedereen weet echter hoe hij het moet kopen. In dit artikel leggen we je uit hoe je Ripple kunt kopen in de VS. Het belangrijkste doel is om enkele van de beste manieren om XRP op deze markt te verwerven met u te delen. 

Het is vermeldenswaard dat elk van de landen waarin cryptocurrencies actief zijn, verschillende regels heeft. Niet alle rechtsgebieden staan ​​gebruikers toe om op dezelfde manier met digitale activa om te gaan. Dit is de reden waarom sommige uitwisselingen in sommige landen niet werken.

Wat is rimpel?

Hoewel XRP de op twee na grootste virtuele valuta op de markt is, zijn er investeerders die er niets vanaf weten. Dit is een van de meest winstgevende en grootste digitale activa ter wereld. CoinMarketCap laat inderdaad zien dat het nu de meest populaire crypto is na Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) en Tether (USDT). 

Ripple, het bedrijf achter XRP en de ontwikkeling ervan, helpt het hele netwerk uit te breiden. Ze ondertekenen nieuwe partnerschappen met financiële bedrijven en promoten het gebruik van XRP. XRP kan worden gebruikt om transactiekosten voor overschrijvingen over de grenzen te verlagen. Dit is zeker handig voor bedrijven die overmakingsdiensten aanbieden.

De Verenigde Staten zijn een belangrijke markt voor geldovermakingen. Een groot aantal individuen werkt nu in de VS en stuurt geld terug naar hun thuisland. Deze overmakingsmarkt groeit met de dag. Daarom is het belangrijk om te weten hoe u Ripple in de VS kunt kopen.

Er moeten betere diensten worden aangeboden aan financiële ondernemingen om gebruikers te helpen geld over de grenzen te sturen. Dit is de reden waarom Ripple majestueus werk doet door het gebruik van XRP in verschillende rechtsgebieden uit te breiden. Op dit moment maken meer dan 300 bedrijven over de hele wereld gebruik van de services van Ripple.

Hoe Ripple in de VS te kopen

Ripple gaat vooruit op de markt. Zoals eerder vermeld, proberen ze een groter aantal bedrijven uit verschillende continenten aan te trekken. Dit zal zeker helpen om de prijs van XRP op de lange termijn omhoog te duwen.

In dit gedeelte zullen we met u delen wat de meest efficiënte manieren zijn om Ripple in de VS te kopen. In feite zijn uitwisselingen de snelste en eenvoudigste optie voor gebruikers om toegang te hebben tot deze virtuele valuta. Als u al enkele van de meest populaire uitwisselingen gebruikt, zult u deze gids heel eenvoudig vinden. Met dit in gedachten leer je misschien over een nieuwe optie om Ripple te verwerven.

Binance.US Crypto Exchange

Binance is misschien wel het meest populaire cryptoplatform om digitale activa te verwerven. Hoewel het opereerde onder het Binance.com-domein, biedt het nu diensten aan via Binance.US.

De basisoplossing is de spot-uitwisseling. Met Binance kunnen handelaren virtuele valuta inwisselen voor USD op hun Binance.US-versie. Tegelijkertijd bevatten ze verschillende stablecoins voor handelaren die vinden dat het beter is om crypto te gebruiken. Binance is een van de gemakkelijkste manieren om Ripple in de VS te kopen. 

Daarnaast heeft Binance al futures en margehandel voor virtuele valuta toegevoegd. Dit is ook erg handig voor traders die hun handelsstrategieën willen verbeteren. Verder heeft Binance een groot aantal handelsparen, wat goed is om je portefeuille te diversifiëren.


De beurs biedt ook een breed scala aan financiële diensten aan. Ze staan ​​gebruikers nu toe om hun virtuele valuta in te zetten – indien van toepassing. Bovendien biedt Binance leendiensten aan waarmee gebruikers wat extra geld op hun rekeningen kunnen genereren.

Dit wordt een van de gemakkelijkste manieren om Ripple in de VS te kopen. Binance helpt gebruikers inderdaad ook om digitale valuta te kopen met creditcards en betaalpassen. Dit is een van de meest eenvoudige manieren om virtuele valuta te kopen en verkopen. Als je al een crypto-gebruiker bent, kun je je geld naar Binance sturen en inwisselen voor XRP.

Coinbase Crypto Exchange

blog.coinbase.com

Coinbase is een ander populair cryptohandelplatform op de markt. Ze zijn niet alleen actief in de Verenigde Staten, maar zijn ook aanwezig in een groot aantal landen. Het belangrijkste verschil met Binance is dat Coinbase minder handelsparen heeft. Binance zou dus een beter platform zijn als u een gediversifieerde portefeuille heeft.

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van Coinbase is gerelateerd aan de gebruiksvriendelijke oplossingen die worden geboden. Het kan een geweldig platform zijn voor nieuwkomers die niet weten hoe ze met digitale valuta moeten omgaan. Deze uitwisseling biedt gebruikers de mogelijkheid om met een paar klikken Ripple en andere virtuele valuta te kopen.

Tegelijkertijd kunt u, als u een meer gevorderde gebruiker bent, gewoon een Coinbase Pro-account openen. Coinbase Pro is de geavanceerde versie van de crypto-handelsdiensten die worden aangeboden door Coinbase. Als u digitale activa wilt verhandelen, wordt dit een zeer nuttig platform voor u.

Bovendien biedt Coinbase vergelijkbare diensten aan als Binance op het gebied van uitzetten. Gezien het feit dat sommige virtuele valuta’s gebruikers in staat stellen beloningen te verdienen door uit te zetten, spelen exchanges daar op in. Een van de digitale activa die deze oplossingen nu aanbiedt, is Tezos (XTZ). In de toekomst zou Cardano (ADA) ook kunnen worden toegevoegd.

Zowel Coinbase als Binance voldoen nauw aan de Amerikaanse regelgeving. Dit zal erg handig zijn als de uitwisseling een juridisch probleem ondervindt. Veel cryptobedrijven moesten in het verleden hun activiteiten stopzetten omdat ze zich niet aan de lokale voorschriften hielden.

Coinbase kan ook beleggingsoplossingen voor een vaste termijn voor gebruikers toevoegen. Dit kan erg handig zijn om nieuwe handelaren aan te trekken. Beleggers zoeken naar verschillende manieren om hun beleggingen en fondsen te diversifiëren. Zoals we eerder zeiden, is Coinbase erg handig voor nieuwe gebruikers en mensen die geen grote ervaring hebben.

Bitstamp Crypto Exchange

Bitstamp is ook een populaire cryptocurrency-uitwisseling die is gericht op slechts een paar handelsparen voor gebruikers. Ze bieden individuen nu de mogelijkheid om XRP ook met USD en EUR te verhandelen. Dit is met name handig voor degenen die bankrekeningen hebben in zowel EUR als USD.

De manier waarop het werkt, is heel eenvoudig. Om Ripple te verwerven, moet u wat geld naar het platform sturen. Zodra de overdracht is verwerkt, heeft u de mogelijkheid om de XRP te verkrijgen die u wilt.

Bij Bitstamp kunt u XRP verhandelen tegen BTC, EUR en USD, zoals eerder vermeld. Deze drie handelsparen vertegenwoordigen 15% van het totale handelsvolume van het platform. Als je alleen geïnteresseerd bent in het kopen van Ripple, zal dit heel gemakkelijk te doen zijn vanuit Bitstamp.

Bovendien kunt u altijd een minimale diversificatie hebben. U kunt op deze beurs bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum en Litecoin verwerven. In de toekomst kan Bitstamp ook andere diensten gaan aanbieden, net zoals Coinbase en Binance momenteel doen.

Ledger Hardware Portemonnee

shop.ledger.com

Het is gevaarlijk om de meest populaire cryptocurrencies – inclusief Ripple – in een exchange te houden. Als u de eigenaar bent van een grote hoeveelheid XRP, kunt u het beste een hardware wallet gebruiken. Met deze portemonnees kunt u niet alleen de echte eigenaar van uw geld zijn, maar uzelf ook beschermen tegen aanvallen.

Hackers richten zich meestal op crypto-uitwisselingen om hun geld te stelen. Wanneer dat gebeurt, kan al het geld dat u op een online platform heeft, gemakkelijk verdwijnen. Dit is de reden waarom Ledger twee van de beste oplossingen heeft ontwikkeld om Ripple en andere cryptocurrencies op te slaan.

Ledger Nano S en Ledger Nano X zijn de meest populaire apparaten gemaakt door Ledger. Deze twee hardwareportefeuilles bieden gebruikers de mogelijkheid om hun geld te beheren. Tegelijkertijd worden ze beschermd tegen crypto-hacks en aanvallen op exchanges.

Gevolgtrekking

In dit artikel hebben we de vraag beantwoord hoe je Ripple in de VS kunt kopen. Er zijn drie hoofdplatforms waarmee u dit kunt doen: Coinbase, Binance en Bitstamp. Desalniettemin zijn er veel andere platforms in het land waar u Ripple kunt aanschaffen. Je kunt Ripple zelfs met contant geld kopen als een vriend van je deze virtuele valuta verkoopt.

Tegelijkertijd hebben we u geadviseerd om een ​​hardwareportefeuille aan te schaffen om uw digitale activa in te bewaren. Op deze manier wordt uw geld te allen tijde beschermd tegen aanvallers en hacks die crypto-uitwisselingen lijden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map